Kattmat till katthatare!

Idag när jag gick på stan delade de ut gratis kattmat och gratis är ju gott (inte bokstavligen alltså).

Jag tänkte faktiskt ta några påsar man vet aldrig när man behöver kattmat.

Sen kom jag på att jag inte har någon katt och avskyr katter så chansen att jag behöver kattmat är la inte så stor...

Så avstod.

Och ja, jag hatar katter!De är opålitliga, har död i blicken och är onda. Det är något som icke är diskuterbart (L, dina är söta och säkert snälla).

Ikväll har jag varit ute på Thai restaurang med just sötast L, vi har pratat om livets stora och små. Finns mycket att prata om med henne. Tror vi är lite psykologer till varandra och hon är någon som jag verkligen kan prata om det mesta med. Något är det ivf, för vi pratar alltid om mycket heavy shit saker. Passande idag också när jag har gjort ett avslut med någon som varit av stor betydelse för mig de senaste sex månaderna. Jag visst redan när hon blev en del av mitt liv att hon skulle försvinna men separationer är aldrig roliga. Vi får se nu hur det känns att stå på egna ben...kanske kommer hon tillbaka, kanske inte, det återstår att se...

Ha en nice kväll!
 
X

Snåljåpar till ögon!

Nu är jag officiellt ännu mer blind efter ett besök hos Mr optiker. Herre gud, jag ser som en jävla kratta och synen har blivit ännu sämre sen sistans. Åldern gör sitt I guess =) Snart är det ledarhund och käpp för mig om det fortsätter så här (nej, det är icke PK att skämta om blindhet förlåt).

Jag har brytningfel på ett öga och det har de åtgärdat på mina glasögon men det är sällan man gör det på linser. De linserna är über dyra. Min optiker undersökte lite och tyckte allt att jag skulle testa en lins i mitt vänstra öga som åtgärdar brytningfelet. Bara jag såg linsen förstod jag att detta blir ett dyrt kalas. Men vet ni vad, detta förstod mitt öga (snålt som mitt vänsteröga är).

Ögat började rinna, klia och göra ont när den linsen kom in i ögat. Mitt öga tog ställning att min ekonomi inte hade råd med andra linser än de redan snordyra dagslinserna som jag måste ha. Tack för det..jag såg nämligen hela min semester ryka, haha (så dyra är det iofs inte men men, ändå).

Så nu sitter jag här med mina gamla Bettan linser i bättre stryka och ser banne mig!Mycet nöjd!

Prisa gud och hans polare!

X

Shit Pommesfrites!

Idag kom papprena från vägverket ner i min brevlåda... Fan, jag tänkte att det inte var på riktigt men jo jo men visst.

Som tur är ska jag köra upp mitt i rusningstrafiken här i Göteborg. Känns lovande, haha!Av alla tider man får ska det vara mitt i hela härligheten.  

Nu ska jag till optikern, tror nämligen jag har för svaga linser, känner mig som en blind ko på grönbete.


Fasanslakten

Ja, då var det dags för del två i min pappas tokigheter. Efter denna historia får pappa vara ifred, men den här historian är för bra för att inte dela med sig, även om den är djupt tragisk och sorgsen. Vad ska ni tro om min far är ju även en fråga men jag bjuder på det. Han är en riktig hederlig man i sina bästa dagar som likt sin dotter inte alltid tänker innan an handlar. Here it goes....

Jag var liten, kanske runt sju-åtta år. Vi satt ute på vår balkong i vår förra lägenhet. Den låg på tredje våningen och vette ut mot ett stort gärde. Någon granne var på besök och vi tjötade la på där på balkongen när pappa ser en fasan som kucklar omkring ute på gärdet. Min far ska vara lite rolig och utbrister (OBS, ej ordagrannt,många år sedan...)

Pappa: Barn, vad sägs om fasanstek ikväll?
Barn: JA JA JA.....


Min pappa bestämmer sig för att take the joke to another lever och vara en machoman (men fortfarande skämtar han alltså), tar upp en lerkruka och kastar ut mot fasanen. Fasanen kucklar på och ni förstår ju hur liten chansen är att man träffar en fasan på det stora gärdet, speciellt från hundra meters avstånd, det ska nästan inte vara tekniskt möjligt på det avståndet...

MEN

Mitt i hela krukastandet så kommer en liten söt hare springandes (ni kanske vet vad som hända skall) och givetvis får haren krukan på sig och faller ihop. Det var då skämtet inte var kul längre, vi stod alla som frågetecken. Pappa fick ju såklart ta hand om den stackars haren då den fick men för livet av pappas fasanskämt.

Det är en annan lärdom, ingen idé att spinna vidare på ett skämt för mycket, det kan få dödliga konsekvenser...

Ni kan förstå att vi har haft en händelsrik uppväxt. En annan guldklimp är semestern utan en fungerande back på volvon, men den karamellen suger vi på lite...hehe... 


Herre gud, hur kunde detta hända!?!

Uppkörningen min är bokad....HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!

Dock är det långt, långt kvar då det är så sjukt lång väntetid här i Götet men det känns redan nervöst. Jag får se när det närmar sig om jag är redo, annars bokar jag ny tid. Jag vil inte heller give too much details away när det är, orkar inte den pressen, nog med min egen =) Men det handlar inte om nästa månad ens...oki doki?

Jag kan ju inte köra bil, haha!Hur ska detta sluta månne?

Idag har jag kört och gissa vad? Det gick grymt bra. Jag är lite lätt schizofren när det kommer till bilkörning...ena stunden är allt okej andra är det döööödens död. Hoppas detta har gått över till uppkörningen, annars blir det knas...

X

Min tokige far...

Min afrikanske vän har beställt en historia till som gäller min far. Han är en klippa på att toka till det nämligen. Så som en teaser kan jag säga att denna historia handlar om en hare, kruka och en fasan....följ den spännande storyn imöra =) Sugna?

Nu försöker jag undvika att gå in i mitt kök stenhårt, det ser ut som någon inte har diskat på way too long...

Det stämmer faktiskt med, tok tok.

X


Playing with fire

...Och tur var det väl att den här dagen blev lite bättre. Förutsättningarna efter morgonens lilla bryt var inte så lovande. Hade god lust att klubba ner någon där ett tag. Men sen ägnade jag några minuter åt att ta mig samman.

Dagen på jobbet blev dock lite ljusare, har fått leka brandman då vi varit på brandutbildning. Vi fick både lite teori och träna själva med olika släckningsmetoder; pulver, skum, kolsyra, vatten och tjena vet vad. Det var kul även om jag stod på löjligt långt avstånd från elden, hihi. Dumt att utmana ödet tänker jag då dagen redan varit dålig. Med tidigare facit så skulle antagligen jag fattat eld med...och det hade inte varit så kul.

Nu när jag väl snackar eld så får jag dela med mig av en anekdot som innefattar eld som är svår att slå. Den historien har förföljt min far i många år och det är rätt åt honom. Så kan det gå när man ska leka dubbelagent och hemlighålla saker för sin familj. Min far är en inbiten nikotinist och har snusat eller rökt sen Jesus gick i badshort. Han gör duktiga uppehåll lite då och då (kan vara år som han håller upp) men oftast återfaller han. Anyway, när historien utspelar sig hade han alltså slutat snusa. Pappa skulle upp tidigt och tävla tyngdlyftning i någon annan stad i Sverige och begav sig tidigt en lördag morgon.

Jag vaknade av ett samtal från en granne som säger det ryker något fruktansvärt från er balkong varav jag springer upp och ser att vår balkong (spaljén som delar av våra balkonger plus grannans barnvagn) står i härliga lågor. Hela familjen yrar (mest jag och mor) medan storebror tar sig samman och släcker elden med några hinkar vatten.

Brandkåren kommer ändå med tre bilar och sirener för vi trodde inte den elden gick att släcka. Men de stövlar in och ska undersöka så allt är okej. Det visar sig att min far har tjuvrökt på balkongen och fimpat i blomlådan. Där har det sen tagit eld och the rest is history. Förstå hur förvånad och hur mycket min far skämdes när han kom hem och dels fick erkänna sitt rökande och att han bränt ner vår balkong. 

Dagens lärdom är alltså man ska icke leka med elden för det kan bli så dumt  =)


Nej, nu får det vara nog!

Ja, visst. Lika bra att stänga av varmvattnet också när Karin tänkte duscha och redan har haft en sån bra dag....

Fan Fan Fan i farfars hatt säger jag.

Är det någonsin min dag eller varför denna världskonspiration emot mig?

Jag måste varit en bad motherfucker i mitt tidigare liv....

Andas lugnt och put a smile on your face. 

Huga huga, fäbodstuga....


E6:an norr va scary shit...

Att jag orkar gråta mer för det där jävla körkortet.

Fick bryt på körskolan idag och grät ögonen ur mig framför min smått chockade bilskolelärare. Snart vågar jag nog inte gå dit mer för de tror nog jag e lite knäpp i bollen (med betoning på knäpp, hehe).

En dag ska jag visa världen att jag kan (snarare visa mig själv då det är där skon klämmer).  För att göra det hela lite enklare sätter jag asmycket press på mig själv samtidigt som jag intalar mig hur kass jag är. Det är ju precis så man gör när man ska köra bil, eller?. Det känns som varje steg som är framåt innefattar trettio bakåt. Så jag är inte på ruta ett nu, utan ruta minus 333.

Make sense? herregud, och en annan ska vara socionom...

Karin, väx upp, klipp dig och skaffa dig ett jobb!

X


Bad bad boys

Låg på sängen lite halvt jäsig efter min saltlakritschock. Zappade runt lite på televisionen och på tv6 visar de det där helt vidriga programmet Cops, det är verkligen övervåld AB. Jag blev jätteupprörd hur de slängde med någon snubbe som om han var värsta trasdockan. Vad hade han gjort då som var så farligt? Ja, han hade inte stannat när de blinkat in honom och sen hade det blivit lite av en carchase. Bara att göra tv av det hela gör ju saken ännu värre. Ibland undrar man om vi människor har alla indianer i kanoten, alla hästar i stallet, alla tomtar på loftet...the list can go on...

Jag började tänka på den gamla goda tiden då Cops gick som ett inslag i Efterlyst vilket måste vara flera sekel sen. Jag måste gått på mellanstadiet. Jag kollade med skräckblandad förtjusning på Efterlyst, för när det var slut kunde jag aldrig sova. Det kan jag nästan inte idag heller, rena skrämselprogrammet och därför tittar jag aldrig på sånt där scary shit. Jag är så rädd att det är löjligt och har alltid varit. När Scream gick på bio kunde jag inte sova på hela natten för jag såg den där jäkla masken. Det var ändå på gymnasiet....

Sen när jag väl börjat tänka på Cops och Efterlyst började jag nynna på ledmotivet till Cops. Det är de gamla rävarna Inner circle med låten Bad boys och de har jag faktiskt träffat. Det ni, jag var på Mcdonalds i Eskilstuna för en massa herran år sen. Då gled det in ett stort gäng överviktiga jamaicaner, tokigt värre. De skulle giga i Eskilstuna samma kväll, det var planscher över hela stan. Det var mitt första möte med kändisar, jag blev helt starstruck men var för blyg för att fråga om autograf =) Tänk vilken klenod det hade varit idag, sålt för miljarder på Ebay...anyway!

Det var vad min kväll gått ut på...hmmmm. Undra vad jag ska tänka vidare på nu då?!?Sova månne...Natti natti

X


En arg Mary Poppins

Att använda paraply i Götet är ungeför att likna med att försöka äta glass i en sandstorm. Det är näst intill omöjligt om man inte heter Göran Kropp. Imorse när jag knatade till jobbet och regnet föll fick jag nästan psyk bryt på mitt parra. Det blåser så jäkla mycket så halva jobbet blir att försöka hålla i parrat så att det inte ska blåsa sönder. Jag kände mig som en arg Mary Poppins om hon nu kan vara arg.

Vet inte hur många parran som går sönder på västkusten årligen? Det är nästan så jag tycker man ska tillsätta en kommission och utreda detta. Så länge ska jag styra upp en regnjacka för jag blir arg bara jag tänker på att gå ut med ett paraply. Det föder en vrede som få saker kan göra i mig. Imorse var varje steg med mitt parra stretandes emot mig en kamp. När jag kom in på jobbet var jag inte bara blöt (för parrat gör ju ingen nytta då det blåser) utan arg som ett bi.

Förresten mår jag inte illa längre, eller jo för att bota mitt illamående eller något i den stilen så köpte jag en stor påse Saltlakrits och drämde i mig. Så nu mår jag illa på annat sätt än imorse. Tack för den Televerket.

Så jävla rutinerat och moget Karin....Men det har varit en riktigt bra dag, för att vara en måndag det vill säga...


Kuckilicku klockan är jävligt tidigt

Tuppen är inte vaken alls, han vaknar vid sju...till och med tuppen sover men jag, jag har ett jobb att sköta. Varför gud, varföööör?

Jag tycker helt klart det är dags att satsa på obligatorisk sovmorgon varje dag starting today....

Mår illa till på köpet, herre gud...lovar att det är för det är måndag...Måndagar är alltid blä!

God morgon sköna dag!

X

Förresten...

Mamsen ska la få ett liten stund in da spotlight på min blogg då det är morsans dag idag. Mamsen är dock på Cypern fortfarande och läser nog inte detta idag men hon läser det nog när hon kommer hem.

Så mamma, grattis på morsdag i efterskott  =)

Behövs det sägas att du verkligen är den bästa mamman man kan önska sig och att jag är så förbannat glad att just du är min mamma!!!Fast det är jag ju alla dagar om året inte bara idag...tiihiiiii!

Puss till min lilla söta mamma och alla andra mammor som ser till att den här världen går runt!Ni rockar raggsocka ska ni veta!

GIRLPOWER PÅ MORSDAG! FUCK YEAH (Inspiration från filmen Team America om någon undrar över svordomen)!

X

I need a shower badly

Mitt hus styr upp fjärrvärme, så mellan 10-22 idag finns ingen värme eller varmvatten i min lya.

Tjena kungen, jag behöver tvätta håret ju. Så idag används den gamla beprövade baljtekniken. Värmer vatten på spisen och har mig. Jag ställde faktiskt klockan på 9:45 för att duscha innan men då jag var ute igår och svängde mina lurviga (ja, eller pratade mina lurviga ivf, dansen uteblev igår) så orkade inte kroppen eller huvudet gå upp. Så här sitter jag, in desperate need av en dusch men får nöja mig med baljan.  

Herregud, vilket projekt.  Tänk vad svårt det kan bli ibland...Bara för varmvattnet försvinner...

X

Jag är en gnutta otrolig

Japp, kontrollfreak var det...

Herregud, slappna av för gods sake!Vad är det värsta som kan hända?Att jag inte har kontroll, det dör man inte av....

X

Glad Pirre!

Det här med pingst, vad är det och varför firar vi det?Eller firar och firar, det gör man la knappast, inte direkt så man säger glad pingst...haha....

Jag bara undrar...men anyway GLAD PINGST EVERYONE!Pingst är ball!

X

Oliven visar vägen!

Dagen på jobbet blev väldigt lyckad, har både hunnit med att få akupunktur i öronen och har även hunnit med en ridtur. Vi stack iväg hela bygget och red islandshästar vilket är helt underbart för er som icke terrat. Sist jag red islandshästar var på gymnasiet. Då var även min kära vän och kollega eremo med. Vet inte hur det kom sig men hennes häst var sjövild och att säga att fröken M hade kontroll vore la en överdrift, eller vad säger du själv om saken M? Den hästen bara dundrade på, in i ris och buskar med stackars M på ryggen, haha. Min pålle däremot, hon var lugn som ett kylaggregat. Hon tyckte det var en ansträngning nog att lyfta på huvudet och tuggade gräs så mycket det gick även när vi skrittade. Hon var alltså inte en sån piggelin häst. Vi arbetade dock fram en fin kommunikation som innebar att jag sparkade henne i magen så hon skulle gå, hehe....Denna gång fick jag en liten piggare pålle, även bedårande söt. Så det var bara ut i skog och mark...så rogivande att skritta fram i naturen och bara njuta...

Efter jobbet gick jag till affären och skulle köpa lite goa grejer till en greksallad. Jag plocka på mig saker i godan ro och tog det sannerligen lugnt. När jag skulle betala märkte jag att olivburken hade öppnat sig. Så det var olivspad på nästan allt i korgen, tok. Så jag fick springa runt i affären och byta ut allt. Runt i hela affären var det spår efter mig och mitt olivspad, man kunde följa vägen där jag gått, hihi. Tyckte jag var lite skoj...kassörskan var kanske mindre road fast hon höll god min!

Nu är jag hemma, ska bara ta det lugnt ikväll och göra min sallad...

Tjingeling!

X

För kung och fosterland

Grått ute...

Idag är det fredag... YIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Den här dagen kommer gå fort tror jag!Imorgon ska jag sova för kung och fosterland, det ska gudarna veta!

Men nu ska jag jobba för kung och fosterland (fast jag tror ju inte på monarkin men men)!

X

Så jävla äckligt...

Det här äcklar mig.

Jag tycker det är osmakligt och förjävligt att människor prioriterar på detta vis så när världen ser ut som den gör. Den summan pengar skulle man kunna göra bra mycket vettigare saker med.

Så vet hutt, klipp er och skaffa er ett jobb (för jobba tror jag inte de gör själva) ni som tänker och tycker det här är ball!

Jag blir bara så jävla arg!

X

Socionom is da shit!

Idag har jag haft en riktigt bra dag på jobbet. Det är en dag som denna jag förstår alla balla grejer med att vara socionom  och varför jag bestämde mig för att bli det =) Inte för att de är sällan men ibland slås jag över hur bra jag trivs på jobbet. Idag är en sådan dag då jag vill hålla ett tacktal till alla som såg till att jag styrde upp en socionomexamen!Tack tack och åter tack!
 
En annan ball sak är att imorgon kommer en kär vän och kollega hem från Thailand där han bor...det ska bli kul. Vi ses en gång om året för att ha en go fylla, spela luftgitarr och toka en hel massa...Vi lärde känna varandra i London så det blir lite av en London reunion med alla inblandade parter.

Så alla som är sugna på tokigheter, Svarte Petter och alla fåren är ute i svängen i helgen (eller ja, vi börjar bli gamla så lördag ivf).

Tjillevippen!

X

Mindre snack mer hockey for god sake!

Jag har sagt det förr men säger det igen. Var tar min tid vägen? Om någon sett den springa förbi er snälla lämna tillbaka den!Jag hinner knappt lägga ner mitt huvud på kudden innan ett år passerat.

Nu är det nästan helg igen, tiden går och vi med den. Helgen kommer och går, sen blir det juni....sen går hela sommaren fort, snart är det höst, min födelsedag och sen var det jul och nyår....nytt år och allt börjar om igen.
Fan, tiden bara går och jag blir skiträdd...ska det gå så här fort? Jag kommer snart sitta på äldreboendet med min rollator och undra var tiden tog vägen.

Det handlar inte om att jag inte tycker jag gör nåt vettigt med min tid, för jag är nöjd med mitt liv men det är så mycket jag vill göra och om det går så här fort vet jag inte om jag kommer hinna allt, haha. Jag måste verkligen sluta snacka och börja lira mer hockey! Sen tror jag ett annat hett tips är att börja sluta tänka så förbönat mycket, mer carpe diem...då blir det gott mos!

Så länge lyssnar jag på
Nejra och fylls av glädje från topp till tå (fan vad jag är tjatig idag). Hon är så bra att jag kan böla för mindre!Jag önskar någon kunde förstå vad hennes röst gör med mitt inre, verkligen balsam för själen...hennes singel släpptes igår, köp den babes and bitches!

Time to work!

X

Leverpölen borde vunnit!

Pappa kom två efter att ha lyckats slinta eller hur det var. (det var tydligen otroooligt jämnt innan pappa bestämde sig för att piffa till det).Jag tycker två är bra med, han har ju som sagt var redan vunnit allt en gång, hihi..

Liverpool borde ha vunnit champions leauge finalen för de var bäst. Milan hade tur och sopade hem segern, not fair...

Ingen jag känner har vunnit något idag,dammit!

Jag är trött....

God natt!

X

Starkast i stan

Idag fyller min gamla stolle till far år, 53 bast tror jag han har hunnit bli på gamla dagar. Så jag vill säga hipp hipp hurra till min far idag.Jag är en stolt dotera!

Pappa är inte bara en pappa utan en stark pappa. Nu tänker ni alla pappor är det enligt sina döttrar och jo förvisso men min pappa är stark på riktigt, haha!Pappan min bestämde sig i russin ålder att börja utöva tyngdlyftning, fråga mig inte varför men det gjorde han. Nu cirka sju år senare har pappsen lyckats vinna VM, EM och OS i russinklassen ocg rest runt i en hela massa länder såsom Australien, Grekland, Frankrike, Tyskland (pappa är ju ett russin men ett starkt russin).

Idag tävlar han i Cypern i EM, så alla får hålla tummarna att han kniper ett guld!!!Mammsen är med och hejar på så heja heja heja!

Att han är stark har alltid varit till min fördel! Ni kan alltid fråga J-man när han gjorde slut med mig, pappa ville visa sin omtanke och frågade om han skulle slå in knäskålarna på stackars J, haha! Det var la tur att han inte var allvarlig.... =)

Ännu en gång, grattis pappa och knip den där medaljen nu!!!!Min pappa är het i trikå!



X

BURP BURP!

Nu hände något skoj på tal om att vara tråkig.

Jag rapade.

Jag kan inte rapa, rapar kanske var tredje månad och nu kom det en helt appropå, hihi.

Det gör mig lite glad faktiskt och det gjorde den här helt tråkiga tisdagen till något helt annat.

X

En grå mus i mitt hus

Jag tror jag har blivit smittad av min vän Linda som skriver att hon har bloggtorka.

Jag har kanske ingen torka men jag känner mig bara genomtråkig. Typ som en runsten känner jag mig och hur upphetsande är det då? (förlåt om nu någon tycker det är intressant men smaken är som baken). Jag känner mig både tråkig på utsidan och insidan. Jag har ingen lust att skriva nåt för det känns bara som det blir om hur tråkig jag är (ja, precis som här inlägget, hepp hepp). TRÅKELI TRÅK!

Tror det kommer passera snart men tills dess får jag känna mig som en grå mus som bara känner sig tråkig. Om jag sätter på mig kläder i färgen beige imorgon då är något galet =)

Jag satsar på färggranna fyrverkerier och mottot livet är en fest imorgon, tjooolahopp!Förresten är det inget fel med att vara tråkig,  det gör vi la alla lite då och då. Men att känna sig tråkig under längre tid är inte likt mig, jag brukar ju ändå ha kul åt mig själv (även om ingen annan har det).

Anyway, nu ska tråkmajan laga tråkig mat och vara tråkig i några timmar, innan jag lägger mig i min tråkiga säng =)

Ps. hur många gånger användes ordet tråkig i detta inlägg, jävlar det var mig ett hett ord Ds.


Utrota varenda jävla...

Måndag!

Måndagar ska utrotas och det med basta.

Varje måndag som går förstår jag det mer och mer....

Hata hata haaaaata måndagar!

Imorgon är det tisdag, då blir det livat i luckan! Tisdagar är en dag jag skulle kunna hångla med, det är inte måndag, måndag är varken snygg på insidan eller utsidan!

Tjingeling!

X

Död fisk

Varför kommer alltid måndagen så snabbt? Jag hinner knappt blinka innan den är här *suck*. Borde inte klaga för förra veckan jobbade jag knappt överhuvudtaget men idag är det dags. Istället för söndagsångest kom det imorse för mig. Sen att himmelen är knallgrå gör ju inte en kotte gladare. När man väl är på jobbet lättar dimman och det är kul men timmarna innan är bra torra...

Pratade med någon död fisk på CSN imorse, gladare människa kan man leta efter,haha. Har aldrig hört någon låta så bitter på sitt jobb. Så det är inte bara jag som ogillar att gå till jobbet på måndag, haha. Mitt tips till dig döde fisk, byt jobb för så där trist och oengagerad kan man icke låta.

Måndagens låttips:

Fightstar-Carry her
Taproot-Again and again
30 seconds from mars- From yesterday
John Mayer- Slow dancing in a burning room
Brainpool- Probably

Det ni, rocka på nu på måndags förmiddagen så ska jag styra upp ett och annat!

X

Hardrock hallelujah baby!

Idag fyller den lilla skatten E ett år, ett helt år har gått sen den där lördagen då hon kom till världen.Jag minns den kvällen så väl. Jag var på fest hos min morbror i Alingsås och Eurovision song contest var på Tvn. Då jag är ett stort fan av detta spektakel hade jag under festen på radion för att kunna följa cirkusen. Jag kan ha framstått som en aningen dryg med min radio där men hey, är man ett Eurovision fan får man ta ett visst ansvar =) Right?

Jag visste att E var på väg ut, det hade den stolta fadern informerat om. Det var bara en fråga om när hon ville visa sitt söta lilla ansikte. Samtidigt som de finska hårdrocks monsterna Lordi vann kom smset om att det sötaste flickan på jorden var född. Hon är för mig en liten Hardrock hallelujah flicka, då hon till faderns förfasan föddes mitt i Eurovision kaoset, jag ska personligen se till att Schlager blir hennes kopp av te. Idag fyller hon ett år och är fortfarande den sötast flickan på jorden. Tiden har gått så fort och jag kommer la knappt hinna blinka innan hon är i puberteten =)

Jag ska hur som på kalas idag och fira!!!Så hipp hipp hurra för E!!!Presenten kan jag inte skriva om här men den är kalas ivf, hihi!

X

Stoppa naturkatastrofer, NU!

Fick ett vykort från min toka till vän K igår...det stod:

Stoppa en naturkatastrof på kafferasten

Jag har valt att ta till mig av detta, så om någon undrar var jag håller till idag då jag inte bloggar är jag ute och stoppar naturkatastrofer.

Tack för mig, tjingeling!

X

All makt åt Tengil vår befriare!

Bröderna Lejonhjärta var hur bra som helst!Den var lite snällare än filmen men det ska vara en familjeföreställning, fast visst blev jag lite rädd när besten Katla gjorde sin entré (hon var stor som ett hus). Den var väldigt häftig rent scenografisk och mycket vacker sjöngsång. Så om någon är sugen så tycker jag helt klart att det var värt varenda öre!Jag säger bara jag ser ljuset...det gjorde jag sannerligen, hihi!Förresten gjorde några av Tengils vakter en grym dans i föreställningen, det kommer bli det hetaste i stan kan jag lova. Vi övade lite igår på Göteborgs gator och torg, hett kan jag säga!

Andra glada nyheter speaking of döden (Nagilima och Nangijala), min mobil har återuppstått från det döda. Jag lämnade in den för att se om den kunde firras på min garanti och igår fick jag tillbaka min baby hel och ren. Dock var mycket nummer borta, alla bilder och sms men vad gör det när hon lever igen!!!Jag är så glad även om det är I-lands problem AB. Nu ska jag kan pimpa upp henne sen så, hihi!Så om jag verkar oförstående när ni smsar är det inte för jag med flit raderat er, haha...eller jo kanske, det beror på vem som hör av sig muhahaha!

Nej, dags att styra upp sig själv och sitt...

X

Jag ser ljuset Jonathan

Nu så, jag har tvättat och städat som en dåre. Jag lyckades ta rejäla tag så städning innefattade dammsugning med Dirty D,dammande, moppning, skurning i alla hörn,diskning, städning av toa å dusch, uttagning av återvinning och nu är det skinade rent i dagarna tre...sen är det smutsigt igen. Så jävla otacksamt jobb ju...jag e redan bitter att detta inte håller i sig så länge.

Nu ska jag iväg till Los opera. Ja, ni hörde rätt. Lilla jag ska gå på stora Göteborgs operan, haha. Vi ska se bröderna Lejonhjärta, inte fullt så vuxet men ska bli så kul. De har skrivit om den till en musikal, så kommer la nynna på Tengil anthem later, hehe!

Hare stabilt!

X

Nu händer det!

Om jag någonsin varit allvarlig om något i mitt liv är det idag. Idag ska jag städa (har ju bloggat om det i två veckors tid och likt förbannat är det ostädat).

Idag är det no excuses god dammit! Jag har tvätttid också så det är bara gilla läget och görat...Det är mycket jidder lite trolla när det gäller mig men idag så!

KOM IGEN NUUU KARIIIIIIIIN!

X

Så jävla jävla stupid!

Alltså, vad är det för fel på en del människor? Läste detta och jag blir så jävla förbannad!

Människor undrar hur förintelsen kunde hända och varför världen ser ut som den gör?

Ibland blir jag bara så trött, jag bara vill sticka ner ned huvudet i sanden, gräva ner mig, lägga mig under täcket och DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ....Fan, det är 2007, trodde vi hade kommit längre.

Jag säger bara klipp er och skaffa er ett jobb innan ni uttalar er så jävla korkat! Vad hände med prylar som demokrati, solidaritet, respekt och medmänsklighet...

X

There´s no stopping us

Sängen på mitt jobb knarrar. Jag har hosta. Denna kombination blev inte så kul inatt. Varje gång jag hostade, som är var femte sekund så knarrade sängen...Jag sov inte så bra som ni kanske förstår...så har varit lite trötter på jobbet men det är man nästan jämt när man sover natten.Är det någon som har något husmorstips på hur man blir av med sin hosta. Det är en sån där torr variant och det är så jobbigt...

Eftermiddagen blev långsam på jobbet. För att spexa till det började jag och min kollega att prata svengelska och fortsatte hela eftermiddagen. Har ni varit med om det där när man börjar med ett rätt torrt skämt men sen kan man liksom inte sluta trots att man tycker det är torrt. Så blev det, vi bara spann vidare och det fanns inget stopp, tur att jag gick hem, hehe. But its all good mate...

Annars är det lagom trist här i Götet. Vädret suger både det ena och det andra; kallt, regnigt och blåsigt..så håll i hatten!Jag vill inte göra nåt annat än att kura i mitt råttbo till lägenhet. Imorgon hopaps jag att jag vaknar upp i en välstädad våning i Johanneberg istället för här...

Tjingeling

X

Yes, I marry you...


Bild: www.scarletpage.com

Musiker, 85:a, het som ett strykjärn, 

 Vad mer behövs säga? Charlie Simpson, spelar i ett riktigt bra band, Fightstar heter det. Borde vara olagligt att vara så här het (ojsan hoppsan vad jag blev ytlig då, fy på mig!).

Jag fluktar här på jobbet (på min rast moster!). Så om någon har hans nummer eller är ruskigt lik honom, give me a call. I mina drömmar är vi gifta, har ett hus någonstans plus en lägenhet i London och två fina barn. Att leva i realitet har aldrig riktigt varit min grej. Jag är ju trots allt redan gift och skild med alla medlemmer i NKOTB och Take that =)

Har ni några hetingar som ni kan rekommendera för flukteri?Eller någon heting ni vill ha för er själv som jag ska hålla tassarna borta ifrån?

X

Stringtrosfest och du är bjuden!

Nattens dröm var ändå en av de sjukaste.

Jag var på Nils Ericsons terminalen för en fest, hela terminalen var omgjord till en stor festlokal som gick i röd sammet. Jag skulle dit emd två kompisar jag bott i Aussie med. Festen gick under namnet Stringfest. För att komma in var man tvungen att sätta på sig ett par röda stringtrosor och lämna in sina egna. Sen satte man alltså på sig kläderna igen (så ingen het sexdröm här inte). Man fick gå fram till en reception för att hämta ut ett par, det var tryck därfram där det stor stringfest. Sen när festen var slut skulle de röda trosorna lämnas tillbaka. Alla pratade engelska i drömmen med...

Jag tycker ju inte ens om stringtrosor...eller gör mitt undermedvetna det kanske =)

DRÖMTYDNING NU TACK!

Tjingeling!

X

En fjäder nedkörd i halsen

Min hesa röst har även fått sällskap av en liten sexig rethosta som kom nu på kvällskvisten...känns som någon sitter med en fjäder i min hals samtidigt som någon använder sandpapper i halsen...mmmmmmm.

JAG BLIR TOKIG!

Ska ha samtal imorgon, hur går det till om man icke har någon röst? Tur att jag kan socionom nicken och fortfarande kan socionom humma =)

God natt!


Jag vägrar bli tråkvuxen och sluta glo!!!

I lördags när jag stod och väntade på spårvagnen till Eurovision bajset var jag med om en lustig sak. Två kvinnor med en massa barn och barnvagnar (rättare sagt två barnvagnar och fyra barn utöver) började glo på mig.  Då de inte pratade svenska med varandra hade jag en stark aning om att de prata om mig, det var nästan så de pekade. Jag blev irriterad och började tänka elaka tankar men tittade bort men när en kvinna började peka blev jag arg och spände verkligen ögonen i henne.Jag tokstirrade tillbaka! Då säger kvinnan:

Kvinna 1: Roligt att vara ung, det är roligt. Inte roligt sen, barn och en man...nej, nej inget roligt. 
Kvinna2: Ja, du är fin och det är roligt. Du har roligt och är ung, sen man och barn..inget roligt *Värsta garvet*
Jag: Tack, men man får ha roligt trots man är äldre och får familj (jag diplomatisk)
Kvinna 1: Nej nej, inget roligt. Du är ung det är kul...fin med läppstift, mycket roligt mycket roligt.


Detta var en del av konversationen, orden ung och roligt användes flitigt! Jag kände mig jättedum sen, för jag hade verkligen skickat en dödande blick. De var ju verkligen så söta men de börja glo och när folk glor utan anledning blir jag arg. Så glo inte utan anledning är mitt tips om ni ska glo på mig.

Jag vill också göra en sak klart här, människor kan kiss my ass att jag blir en sån där tråkvuxen som bara accepterar tråkighet! Jag vägrar! Jag kommer aldrig bara gilla läget om jag inte är nöjd med hur mitt liv ser ut. Jag ska bli värsta karate morsan om jag nu får några som knoddar!Låt mig tro detta tills jag har tre osnutna snorungar som skriker på mig, då kanske jag ändrar mig, hehe...

Det säger damen som blev 29.4 år på
vuxenhetstestet, muhahaha!Jag blev äldre än vad jag är, kunde man icke tro om lilla mig.Hur gamla blev ni?

X


Intresseflaggan uppe!

Idag är en konstig dag.

Jag har knappt någon röst kvar, låter som Sir väs med rethosta  och jag har krulligt hår (det har jag aldrig, plattar för glatta livet ju!)...

Sen har jag bloggtorka, därav detta inlägg...men nu har jag hur som helt bloggat...
 


X

Sanna mina words

Sanna mina ord!!!

På mitt jobb vet man aldrig hur en dag/kväll ser ut. Det fick jag erfara igår och jag blev lika förvånad nu som sist det var liv i luckan på jobbet. Jag skulle jobba kvällen och sen sovande jour. Detta hände dock icke. Jag har jobbat vaken hela natten i en bil fram och tillbaka till de Småländska skogar. Jag kan inte säga så mycket mer men jag kan bara säga att jag var helt slut när jag damp ner i sängen i morse. Känner mig lite som ett vrak från en optimistjolle...

Som ett bevis på att mitt huvud är lite överbelastat drömde jag att min kollega berättade att de visste att jag var alkoholist och alla hade skrivit på ett papper att de inte ville ha mig kvar. Jag försökte berätta att jag inte alls hade druckit, det var inte jag som stank sprit utan någon annan men ingen lyssnade.

Denna dröm tror jag även har sitt ursprung i mitt mobiltelefons haveri. Det är nämligen så att sötast S lånade ut sin gamla mobbe till mig och i denna finns det fruktansvärt mycket sms från mig. 8 av 10 av de handlar om fylla, lullighet, festinbjudan, slitenhet efter lullighet, haha....Dessa sms sträcker sig kanske två år tillbaka och jag hoppas verkligen S har sparat dessa sms i någon form av nostalgi (jag hoppas alltså att jag skickat väldigt mycket andra sms som inte handlar om detta som inte är lika roliga att ha kvar), annars kanske drömmen från jobbet är sann....

HJÄLP =)

Nu ska jag styra upp mig själv och ta tag i denna dag. Är inte lika bitter längre förresten...bitterheten har slöppt, yay!

X

More juicy details...

Utmanad av den lilla lärkan Eremo...

Tre saker jag inte förstår:
1. Att så mycket i världen har gått snett
2. Karlar, inte alla men de flesta lämnar ett stort frågetecken efter sig...
3. Att min mobil har lämnat denna värld,hon är saknad...

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet jag sitter vid:
1. Asmycket saker som
2. räkningar, telefoner, en keps, klockor, smycken
3. datorskärm, ljus, nagellack, papper massor alltså..men tre saker var det,hihi.

Tre saker jag gör just nu:
1. Bloggar.
2. Packar min overnight bag inför jobbet
3. Lyssnar på Håkan Hellströms Brännö serenad

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
1. Finna den där riktiga sinnesron
2. Fall crazy in love med en söt ung fömåga, få en massa söta barn och leka mamma pappa barn hela livet ut =)
3. Resa massa, mycket och otroligt mer!Finns så mycket att se ju...

Tre saker jag kan göra:
1. Kan göra mycket häftigt med mina näsborrar, värsta partytricket när jag börjar vifta med mina näsvingar som värsta Dumbo!
2. Bli fruktansvärt nervös för väldigt lite
3. Hålla låda, det är mitt andra namn...

Tre saker jag inte kan:
1. Hålla ordning
2. Vissla, jag önskar jag kunde
3. Tro på mig själv till 100%, men jobbar på det

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
1. Dig själv (mig är rakt ingen idé att lyssna på, hehe)
2. Musik som framkallar gott mående.
3. Goda råd från dina nära och kära

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
1. Att ha tålamod.
2. Att hålla ordning och reda både på mig själv och mitt hem.
3. Köra bil, jag är på god väg.

Tre favoriträtter:
1. Allt med kyckling..mmmmm
2. Tacos går alltid hem, en riktigt klassiker...
3. Haloumi med någon god sallad till.

Jag utmanar alla i hela världen, den ni!Så pass på...

X

Fortfarande bitter...

Jag är bitter och den känslan vägrar att släppa.
 
Jag är bitter på Eurovision, jag är bitter på min fina mobil som är i Nangijala, jag är bitter att måste jobba idag, jag är bitter för att jag bor på en soptipp och sist men inte minst jag är bitter på mig själv för att jag aldrig får arslet ur på de flesta områdena i mitt liv.

Jag vet, I-lands bitterhet kallas det, men lika förbannat bitter är jag för det.

Hej hej, jag heter Bitter-Britt

X


BITTER BJÖÖÖRN!

Ja ni, vad ska man säga, det var sannerligen "vi röstar på vårat grannland" orgie...alla grannar röstade på varandra högt och lågt och där var vi i Norde parners in crime med. Vi kom på den briljanta idén att Sverige helt enkelt måste dela sig i massa små länder, då kan vi rösta på varandra och har då en chans att ta hem segern. Länderna än så länge är Skåneland, Västra Götaland, Norrland, Stockholmia och fler hoppas jag på =) För så länge det är öststats välde tror jag det blir svårt för Sverige hur bra låten än är...kvala nästa år blir svårt säger jag redan nu...Jag tyckte hur som att Sverige var jättebra och förtjänade mycket mer cred. Jag hejade förutom på Sverige på Grekland, Ryssland och Vitryssen var la käck. Hon som vann hade en fin låt, en värdig vinnare!

Annars så är det monsunregn i Götet och min mobiltelefon är trasig (ska kolla upp den imorgon), så jag är fan rätt och slätt

BITTER!

Ska sova och hoppas att jag vaknar av att allt detta bara var en hemsk dröm, typ som Pamela i Dallas, då stod Bobby bara i duschen, vilken lättnad!Tänk om jag vaknar så står Lordi i min dusch, hehe....det var nog höjdpunkten på hela kvällen, Lordi, fy fasen vad musikvideon var ball, speciellt på en asbig platt TV =)

God natter!

X

Allt på samma gång!

Hejsan hopp. Denna lördag är det livat in the luck I tell you. Inte nog med att jag påbörjat städningen av min gigantiska villa...

Jag har varit på Göteborgsvarvet, vilket är över 40000 löpare plus en hel massa om hejar och härjar runt (jag var en av de ju, heja heja). Kul att kolla på folk som klätt ut sig, lyssna på bra musik och bara feel the goa atmosfär!Jag, K och S har nu bestämt att nästa år blir det vårruset som en förfest inför Göteborgsvarvet om två år, right girls? =)

Samtidigt är NATO de nötterna på plats och har övning, hela hamnen är full med otäcka skepp med gud vet vad på. Jag är inget stort fan av NATO i alla lägen och tycker allt att de kunde pysslat med det någon annanstans. Men det leder hur som till att det är polispådrag a la massor i hela stan också...

Så det har varit helt hysteriskt med folk idag på stan. Kul men man blir trött av allt med som den gamla tanten man är,hihi!

Som om det inte skulle räcka, ikväll är det schlager final!!!Kan det bli bättre?Jag ska hem till S som ordnar en glitter och glamour kväll, vi ska äta snittar och dricka bubbel. Som vanligt har ju svensk press lyckats få Sverige segertippat vilket känns osannolikt. Vi är alltid vinnare enligt media men sen blir det aldrig, så, haha. Vi kan tyvärr inte stå emot Öststaterna som tagit över hela jäkla skiten, det är bara skratta åt eländet och luta sig tillbaka. Det är verkligen så fruktansvärt dåligt men ändå tittar man, hur kommer det sig? Jag får la äta upp det här om nu Ark vinner, men då får det bli så!

Nej, dags att piffa men jag önskar eder alla en fröjdefull kväll!Heja The Ark, visa nu Europa hur man skakar rumpan!

X

Mitt livsprojekt

Mitt nästa livsprojekt är att börja gilla och njuta av hushållsarbete (som om det kommer hända)...

Diska ska bli glädjekällan i mitt liv...

Dammsuga ska göra vilken mulen dag som helst solig

Städa generellt ska vara en belöning och vara höjdpunkten i veckan


Until then svär jag högt och funderar på att skaffa mig städhjälp på mina 25 kvm. Fan, varför kan det inte bara vara rent och snyggt här?Varför känns det som jag städar som en bäver men ändå ser det ut som en soptipp dagen efter!!!Jag blir så trött...

Dagens hetaste städlåtar:

*  Good Charlotte- Something else
* Incubus-Dig
*Lostprophets- Shinobi vs Dragon Ninja
* Gym class heroes- Take a look at my girlfriend
* Dia psalma-Emilie


X


Jag gör en Bridget

Har varit hemma hos T ikväll.

Måste erkänna att det kändes tungt att komma hem ensam till sin tomma lägenhet. Ikväll är en sån där kväll då jag skulle kunna göra en Bridget;Dricka en hel flarra rödtjut, äta en stor påse chips och sjunga med till någon lovesong och vara bitter...

Men istället jobbar jag vidare på mitt beroende; Youtube, dags att surfa loss. Igår kollade jag in en massa pojkband som jag lyssnat på i mina early days, vad ska jag titta på ikväll månne?

Dags att sussa!Tjingeling!

X

Jesus, vilken liten värld...

I Sverige bor det 9 mille, i Götet bor det la en halv mille...att träffa på någon man känner på Götets gator borde ju vara en liten procents chans. Ivf om personen i fråga inte bor i staden. När jag går på stan i Göteborg är det sällan man träffar folk man känner, lite då och då med tur får man tjöta lite.

I min gamla hemstad är det ännu värre, tror inte jag har hejat på en bekant de senast fem åren (jo om vi bestämt träff). Varje gång jag beger mig mot Örebros heta city har jag en förhoppning om att möta den där gamla kompisen, den där snygga gamla flirten eller någon annan odräglig människa men icke!Jag får aldrig kallprata på Örebros gator och torg! Anyway, det var en annan historia... 

Idag händer det som inte rent tekniskt borde hända tycker man. Är ute på stan med min afrikanska vän och P när jag ser ett bekant ansikte. Mitt framför näsan på mig står min faster och farbror som bor i världens andra hörn (ja, det är uppe i Gästrikland om någon undrar var!). Visste inte vad jag skulle säga, fick en smärre chock, haha!De med tror jag...

Jag säger bara tokeri tokera.

X

Parkeringsböter suger =(

Inatt drömde jag att jag fick en Parkeringsbot på 1260 kronor då jag var ute och övningskörde. Jag skulle hämta upp S med bilen (jag körde själv trots att jag inte hade körkort, det ni) och gick in på en golfklubb där hon var. Vad hon gjorde på en golfklubb kan diskuteras med men men... När vi kom ut så hade jag blivit lappad. 
Det var inte värt 1260 kronor och en massa ångest som jag kände igenom hela drömmen. Fan, jag ska aldrig felparkera eller göra något dumt i trafiken.
 
Att vakna upp var gott fast även imorse har jag lyckats stänga av alarmet och vaknade massa senare än tänkt... 
Sömnbristen sitter i sen förra helgen, Narkolepsi känns det som ibland. Jag skulle somna tamefan varsomhelst. Hoppas jag kan sova ut imorgon...

Nu ska jag köra bil, ska absolut inte felparkera..LOVAR!

X

Full like a kastrull



Hysterisk kul, eller vad tycker ni?Jag tycker det är barnsligt kul och har tittat många gånger om. Henrik Schyffert har the moves, skönt språk och driver både med det ena och andra. Om ni gillar denna...checka in
denna  (swenska tjej, is the grej) och denna  (the wind is vänding)...

X

Ostfralla i Borås

Månadskorten i Göteborg har blivit dyrare, förut har jag betalat 865 kronor nu är det uppe i 900 kronor.
Det är dock ett sådant där käckt kort så man kan åka i hela Västra Götaland, allt från Vårgårda till Borås, Töreboda, Skövde, uddevalla, Vänersborg (Ja, för jag åker ju till en hela massa ställen förutom jobbet, NOOOT)...Ja nästan var som helst...

Imorse på bussen bjöd Västtrafik på frukost i en liten pappåse. Min första tanke var att jag hellre hade betalat 865 kronor för mitt månadskort och skitit i en ostfralla, apelsinjuice och äpple...

Are u with me?Det blir en dyr frulle om man räknar ut det på ett år...hmmmmm...Det är kanske inte så Västtrafik tänkte.

X

I hate you so much right now...

Hej fucking halsont, vad i helvete gör du i min lägenhet och i min hals?Var ju inte längesen vi sågs sist, hälsa på någon annan istället föreslår jag...

Tröttheten tillsammans med halsont fick inte någon i familjen (jag och mina gosehundar) att skutta ur sängen precis men men...

Time to work...

X

The love bite strikes back!

Jag trodde vissa saker skulle falla i glömska och blekna (bokstavligen) men vad fel man kan ha ibland.

I eftermiddags hade vi handledning på jobbet och sitter diskuterar en bok om ångesthantering, beteendeterapi, social fobi och andra goa grejer. Helt appropå vänder sig en kollega till mig och viskar i mitt öra

Kollegan: Karin, är det ett sugmärke du har på halsen? *STORT leende*

Tjena kungen, ska det sitta kvar tills döden eller vad?

I pausen berättade att hon kände flera över 30 som har love bites, sådeso...

Skulle egentligen ha sprungit vårruset idag men då en deltagare ändrat sig blev jag av med min plats, så här sitter jag. Ganska skönt om jag ska vara ärlig, hihi...fysisk ansträngning är överskattat =)

X

Hej hej försovning...

God morgon på dig med. Jo, det här är bra, jag har försovit mig men lugnet är totalt. Jag avskyr verkligen att försova mig men har valt att anta en annan approach...
 
Orka få panik.Kommer inte till jobbet fortare för det så det är bara gilla läget. Jag är verkligen trött som en bäver, undrar när denna totala trötthet ska passera.Jag skulle nog behöva en sån där coma sömn i 24 timmar, hehe!

Nej, nu får jag åka, går ju inte många bussar till landet där jag jobbar =)

God morgon till er alla glada själar som kom upp i tid, good on ya =)

X


Djurplågeri?Javisst...



Kanske inte lika roligt för djuren men visst är de söta? Tihiiii...

Fall out boy- Thanks for the mmrs

X

Ibland blir man bra fundersam...

Mentalt trött var ordet...

Idag var en sådan dag då jag önskar att jag hade en kokosnöt till hjärna istället för min egen hjärna. Jag tänker så det knakar idag, vilket är gott iofs (progress ladies and gentlemen!). Det är nästan så jag hör hur det sprakar i huvudet och det luktar nästan lite bränt av överhettning.

Så nu ska jag tänka på absolut inget och lite mer av inget och ingenting.

Sen är det Ugly Betty och hon är min idol!Som henne ska jag bli när jag blir stor!Yay!

X


Mcgyver i farten...

Tji fick jag för att det var så lugnt och behagligt som jag antydde i mitt sista inlägg. Efter det inlägget var det som mitt arbete blev som ett avsnitt av Mcgyver och jag var huvudpersonen Mcgyver och hade a whole lot of shit to solve, haha...

Jävlar i havet, ikväll har jag jobbat för hela månaden, det vill jag lova. Jesus, gudskelov vad jag är slut i rutan...

Sova nu fast min puls ligger på 250, tok tok...

X

Ta ett djupt andetag och away we go!

Sympati fick jag ingen nu heller så lika bra att lägga ned, haha!Och jag antar att vägen dit var rolig så ska la inte klaga =)

Nu sitter jag på jobbet och känner mig lagom trist (jag har rast nu moster). När man har varit ledig och haft det väldigt kul så är det alltid lite tyngre att komma tillbaka till jobbet. Så känner mig lite halv down. Här var det sig likt och jag har fått ta både ett och två andetag idag för att behålla lugnet. Andas Karin, Andas.Bara ta ett djupt andetag...

Ja, kanske kan få höra lite vad ni pysslar med en helt vanlig måndagskväll. Eller någon som har en rolig historia?Någon som gör nåt kul som de vill berätta för Karin? (Jag vet som sagt var hur många som läser min blogg, om alla skulle skriva något skulle jag få en massa skojiga kommentarer,kom igen NUUUUUU)

X

Sympati please!

Efter sista inlägget...

Ja jag får skylla mig själv...jag vet, men lite sympati kan man la få,haha!Vad hände med medmänskligheten i den här världen? =)

Nu ska jag sticka till jobbet och försöka att bete mig som den snart 26 åriga KVINNA jag är. Herre gud, det är det enda jag säger.

X

Men väx upp för fan!!!

Träffar J efter lördagens kalaskväll, vi pratar lite om hur det är och kvällen varit. J tystnar och ett leende sprids på hennes läppar.

J: Karin, vad är det du har på halsen? Men gud, det är ju ett sugmärke!
Jag: Springer fram till en spegel på fiket och ser med skräck i ögonen att detta är sant.

Det är tacken för att man har en förkärlek till yngre killar, de har inte lärt sig vett och ettikett så nu ska jag lära er en sak. Jag är

* 25 år
* Har en utbildning och ett jobb
* Ska på något sätt vara vuxen

...att ha sugmärken på halsen vid denna ålder är inte bara barnsligt utan fruktansvärt pinsamt OCH opassande. Sen kan vi diskutera min grad av vuxenhet men att ha sugmärken på halsen ingår inte i min värld just nu. Sugmärken tillhör tonåren och där ska de stanna! Jag måste ha polo resten av veckan förfan.

Jag skyller det på honom, han kan ju fan inte suga tag utan att fråga....och för er som undrar, han är inte i yngre tonåren... =)

X


Det finns en gata där alla vet mitt namn...

Tokeri tokera.

Det började med en fruktansvärt lugn konfirmation och slutade på detta sätt, hihi. På vägen hem från Alingsås pluppade idén om att ta några öl upp, ringde min ständiga kompanjon S och helt plötsligt satt vi där med några öl i handen. Kvällen blev sådär spontan galen och alla original avlöste varandra. Jag fick vara kurator åt en GHB knarkande kille som satt med GHB flarran framför min nos, S blev kärleks förklarad av den fullast killen i hela stan och mitt i allt blev de utslängda.

K och C bestämde sig för att göra oss sällskap och då hade vi även fått med oss några MYCKET yngre förmågor, herre gud, jag och det där lammköttet, det här var personligt rekord =)

Sen fortsatte kvällen i tokets tecken och vi liksom Håkan ramlade fram över gator och torg....helt galet....

Nu sitter jag här, fruktansvärt trött men glad, vilken rolig kväll....det blir nästan alltid roligast när man tokar sådär spontan!

Det skulle ju bara bli en helt vanlig lördag...ack vad fel det blev...

X

Landet långt där borta

Nu åker jag till landet långt bort, Alingsås för att bota mina synder och umgås med mina kära släkt. Konfirmation coming up och jag är lite nervös om ni klädsel passar i kyrkan. Jag är lite väl mörk, nästintill svart och det får man la inte vara i kyrkan. Men jag är väldigt fin så Jesus kanske har överseende, har allt hört att han är en tjejtjusare den där Jesus.

Tänk om gud inte släpper in mig?Det vore ju ännu värre, det är ju trots allt hans hus.Hihi...jag hoppas på det....

Ha en bra dag var ni än befinner er...

X

Bootycall

När jag vaknade imorse hade jag ett missat samtal från någon som jag inte hört av sen Jesus gick i badshorts...

Jag tror minsann det var ett booty call....

Tur att jag sov..djupt..

X


Britney och jag en fredagkväll

Jag tvättar och städar ur min garderob till tonerna av Brittans gamla klassiker Im not a girl, not yet a woman.

Jag, Brittan och en herrans massa kläder en fredagskväll (som nu får se sig om efter nytt boende, fyra pappkassar, stadsmissionen here u come!).

Det är storslaget och jag undrar om det kan bli mycket bättre än så här, haha!När jag stod och vek ett litet partylinne från the good old days in London fick jag till och med goosebumps till textraden Im not a girl don't tell me what to believe, Im just trying to find the woman in me (kan fortfarande vara hormonerna som talar).

Idag har blivit lite av nostalgins afton, gamla hitar radas upp...glada och smärtsamma minnen ploppar upp som vitsipporna i backen!Tack Brittan, du väckte något hos mig som sovit och det behövdes...och förresten, jag klarade mitt teoriprov, hehe....

X

I made it, Im the worlds greatest...

Jag klarade det, tack och hallelujah!!!Jag pratar såklart om mitt fucking teoriprov!Jag var lagom nervös vill jag lova.

Så det är ännu ett moment att bocka av listan för jag klarade det!!TJIIHOOOOOOOO!!!Nu ska jag bara lära mig köra bil vilket känns som en liten parantes!Det var sannerligen vad mitt självförtroende behövde, jag kan ivf något om trafiken om jag inte kan köra själv,haha!

Nu ska jag fasen fira med ett glas rabarbersaft och en stunds vila!!Ikväll blir det tvätt, pappa tyckte jag skulle supa mig full, han är klok min far =)

X

Alla tillsammans!

Nu ber vi gemensamt en bön att jag ror detta i land.

Please, jag har fan varit en snäll flicka de senaste dagarna (eller ivf denna morgon)...

X

Även posten på Speed i min hall!?!

Jag  fick just ett brev, adresserat till min mor. Jag tror även posten är på speed på tal om Leila K och droger.

* Vi heter inte samma efternamn, hon heter dock Karin men i andra namn....
* Hon bor i Örebro, jag i Göteborg och jag har inte bott på mors adress på sju år...och mamma har då aldrig bott på min adress...vad jag vet....
* Brevet har eftersänds tre gånger till en hel massa gamla adresser som jag haft här i Götet....hmmmmm....

Var är världen på väg när Hus och hem försöker ragga på mamma och får med mig att göra?Det var bättre förr, då visste posten vad de gjorde =)

 Nej, ni gott folk, jag har pluggat teori i timmarna tre, nu blir det timmarna sex till. Detta måste bankas in med eller utan våld (som det ser nu blir det en fredlig tillställning)!!!

X


Leila K på speed i mitt vardagsrum!

Jag förstår så här i efterhand varför de hade den där rosa telefonen på erbjudande. Det  kan inte vara en människa som frivilligt vill ha den!!!!

Ringsingnalerna är tamefan det värsta jag varit med om...Det ringer än i mina öron och då har det bara ringt en gång. Gäll, hemsk och migrän framkallande är bara förnamnet.Man kunde välja på sex olika hysteriska bitar som alla lät som Leila K på speed. Herregud, det var nästan ett trauma att behöva lyssna på de där såkallade lätena i den arla morgontimman. Tänk er själva att ha Leila K på speed i ert vardagsrum samtidigt som Piff och Puff är på besök. Känns som lite too much.

Vad hände med dova och behagliga signaler?Vad hände med less is more?Är det bara jag som inte klarar av ljud a la Piff och Puff (jag har dock fått höra att jag själv låter som Piff och Puff när jag pratar, kanske pratar jag precis som ringsignalen, då måste jag fan gå hos en röstcoach...hjäääälp)

Ska nu bota min kommande tinnitus, migrän och börja prata med min basröst....

X

Gin & Tonic?

Om ni var en drink, vilken drink skulle ni vara då?

Jag tror jag är en Gin & tonic. Motiveringen till detta är att jag är lite bitter men ändå rivig, fräsch och tidlös...en syrlig/besk skiva lime är även det en del av min personlighet...

Det här sitter jag och funderar på när jag har tid över på jobbet...Jag har grymt mycket att göra på jobbet men detta fick bli prio ett, hehe!Detta kallas rationellt handlande.

(och i vanlig ordning vill jag ha en massa kommentarer, alla som läser ska vara en drink, efter detta kan vi leka fruktsallad fast med drinknamn...och sen blir allt svart, eller jag vet inte...)

X


Mr Hyde in the house!

Menskossa kanske inte är så politiskt korrekt att säga men det är verkligen målande hur jag känner mig idag.

Jag känner mig som sagt var som ett vandrande kylskåp (dvs svullen, öm och klumpig) och jag är på ett sånt där jobbigt retsamt humör, jag vill ställa till med rackartyg!På en engelska finns ett sådan bra uttryck Cheeky monkey!Känns som mina kollegor på jobbet kan bli drabbade, hehe!

Sen är det där med att vara gråtmild, tänk om man kunde lära känna sina hormoner och vad de vill med en. Igår började jag grina när jag tittade på ett program om tonåringar som var överviktiga. Jag såg bara lite i slutet när de återförenades med sina päron (då var de smalare och gladare tydligen) och då kom det bara, kunde inte hjälpa detDet var så himla fint (fast egentligen inte, inte i min riktiga värld). Vill verkligen poängtera att jag skulle aldrig gråta till något sånt fjant annars, bara när lingonveckan är på besök.

Måste verkligen hända mycket prylar i kroppen när man blir sån här, haha...Jag är lite som Dr jekyll och mr Hyde. Mina onda sidor förstärks en hel massa kanske, muhahaha...så nu är verkligen Mr Hyde här, får se hur länge han stannar på besök och när den söta, käcka och snälla Karin är tillbaka...håll er på behörigt avstånd är mitt tips, haha!

Dags att styra upp frulle, plugga teori och sen bege sig mot jobbet!



X


Recept på en knasig dag

Såhär gör man en riktigt knasig dag:

Grundrecept:En trött Karin som inte sovit bra alls på jobbet. har vaknat stup i kvarten och inte kunnat somna om.

Du behöver: En stor skål allt blanda ner allt i.

Tillsätt sedan:

* Två långa sessioner samtal; ett gruppsamtal och ett individuellt samtal med en MYCKET trött Karin. Det är svårt att driva samtal när man är lite koko i huvudet.När energin började lacka fick jag ta till mitt socionomhumm som vi lärde oss på utbildningen. Till detta användes frasen, hur kände du då? Fungerar alltid...

* Tillsätt även en skopa mens (usch det lät ju äckligt). Där kom Karins mens mitt i alltihopa, tok. Så har känt mig svullen, öm, haft ont i magen och illamående större delen av dagen.

* Som om det inte räckte med blod, tillsätt ett stört näsblod a la Karin senare på dagen. Jesus, det var massa blod överallt och jag trodde jag var på väg till Nangijala. Sedan fick jag gå omkring med en stor tuss i näsan. Tussen kan också blandas ner i skålen =9

* Smaka av och kör ett pilates pass på jobbet med deltagarna. Då jag är svullen i kroppen kände jag mig verkligen som ett kylskåp på en Yoga matta, måste varit en syn...

*Kolla noga att bussen går som på en söndag då det är första maj (det gjorde jag). Dock kommer det ingen buss som det ska och jag får vänta en 45 minuter, hepp hepp! RÖR OM och vänta på bussen!

* Sedan är det dags att åka hem. Bussen kommer aldrig så jag bestämmer mig att köpa en tidning för att piffa till min gråa dag. Jag köper mig en tidning, hoppar på bussen och märker att det är en tidning jag redan läst. Hej yxskaft!!! 

* Tillsätt en stor dos skratt och rör om en sista gång. Volia, dags att servera!

Sen ni, sen har ni en dag som är lite i stil med min dag.  Det är bara skratta åt det, haha!Märkligare dagar har man ju haft men det känns som en sån där Pippi Långstrump dag....vad det nu är...TOKERI TOKERA!


Välkommen sköna maj,yay!

Jag säger bara upp till kamp och välkommen min älskade vän maj, jag har väntat på dig!

Tack och hej, dags att jobba!

X