Im outta here!

Jo, jag hittade understället efter att ha vänt upp och ner på mina 25 kvm, så nu ser det ut som Häjkon Bäjkon är innan jag åker. Men alltså, nu drar jag till jobbet och styr lite sen kallar Sälen 2008. Så bloggen får vila, i urskogen finns inget nät! Hare bra och ses på söndag =)

image175

X

Paniiiiiiik!

Paniken är ett faktum, att jag aldrig lär mig! Jag hamnar alltid i dessa situationer och det verkar fan inte som jag planerar att göra något åt det heller =) Hur jag än försöker planera slutar det alltid med att jag får grispanik i sista sekunden.

Dagen innan min resa till Sälen och jag är inte ens i närheten av klar med något. Packningen har jag inte ens börjat med, mitt underställ är borta och hittas ej någonstans på mina 25 kvm (haallllååååååååå), köpte ett par vinterskor idag (efter att ha vetat denna resa i hundra år) och mitt huvud dunkar.

Ni kanske förstår varför jag har  tunna nerver, jag framkallar de myself!

Såhär sitter jag med adrenalinpåslag AB och undrar var mitt underställ är. Samtidigt som jag undrar försöker jag packa, äta, bränna skivor, prata i telefon och allt annat jag åtagit mig...

Stabilt läge, stabilt!Man kan välja att se det positiva i detta, för fan i mig vad jag är bra på multi tasking =)

X

This is Strömstad calling

Oj oj oj, vilken resa. Men som det heter; borta bra men hemma bäst =) Oslo var faktiskt en ball stad,även om allt var stängt och dant så verkar det vara en rolig stad. Vi promenerade, fikade, hookade upp med en gammal vän och hade det allmänt sweet. Nästa gång vi åker blir det nog mer planerat och en dag då man kan shoppa lite (vi är panka som lamm så medvetet att åka när stan var stängd).


Nu är det dock dags att komma tillbaka till verkligheten, idag åker jag direkt från Strömstad till jobbet. Skulle ljuga om jag sa att jag var sugen...


Solen lyser och himlen är blå så nu ska jag och konstaplen ta en prommis!


X


Charter 2008

Årets happening. Konstapeln och myself ska åka på utlandssemester till varma och härliga...

OSLO!!!!

Vi har packat ned pass, pilletter, pesetas, priten och P-piller såklart =) har även packat ned bikini för eventuellt bad, man vet aldrig om värmen har slagit till där nere i söder, eller ja, uppåt norr då!

Så hello utlandet here we come!

X

Konstapeln filosoferar

Jaha, då har jag då fått äran att skriva ett litet gästinlägg.. Har Karin hos mig här i Strömstad vilket är helt fantastiskt, efter en eftermiddag på rundtur har vi nu ätit massa godis och kollat in Mello. Vad säger vi om den då? Jo, vi hejade ju på BWO så det känns ju fantastiskt men annars var det en tam tillställning, mera Björn åt folket!!!

I morgon funderar vi på att vara så tokiga och ta en roadtrip till Oslo. Karin anser att det var länge sedan hon var utomlands och jag bor ju praktiskt taget där så varför inte... Fortsättning följer...

På nya äventyr

Om någon mot all förmodan undrar var jag tagit vägen kan jag berätta att jag är på äventyr. Äventyr i Bohuslän...

Igår var jag i Uddevalla och idag har jag hamnat i Strömstad för att stanna till på måndag....

Aaaah, Bohuslän i mitt hjärta!

X

Bring it on

Ja, tvätten kom ut till slut, efter många jävla hot om våld. Im a firm believer att  man inte ska behöva använda våld men idag hade jag kunnat slåss mot en tvättmaskin hårt och länge so to speak. Tvätten kom ut och nu håller jag på att anlägga en swimmingpool i badrummet då denna tvätt ej går att tumla, får bara låta den torka och tvätta om den. Kul!

Ja, sen diskade jag en aning och lyckades på något sätt blöta ner hela mig själv då jag riktade en stråla mot mig själv, redan vid detta tillfälle började jag känna mig lite kinkig...

Sen när jag lyckades tappa ett glas på min fina Itaala skål så den flisades och glaset gick sönder, då blev jag ännu mer irri.

Men bara skratta åt eländet och fortsätta hålla humöret uppe! Heja!Om det nu ska hända mer saker idag så kan vi lika avklara de nu!

X

Rädda tvätten död eller levande!

Ja herre gud, det är inte lätt när det är svårt.

Tvätten min är fast i tvättmaskinen. Jag får verkligen inte ut den, har tryckt och grejat, dragit ut sladdar och grejat.  Tvätten vägrar att komma ut, luckan sitter som berget trots alla mina Mcgyver försök.Då jag känner mig själv och vet att det snarare blir värre när jag pillar så tog jag det mogna beslutet att sluta och be om hjälp. Sista utvägen är ju att ringa mitt bostadsbolag, för de måste ju ändå förstå sig på det dära...

Jag: Ja, hej det är såhär att jag skulle behöva lite hjälp
En service minded kvinna:Tyvärr det går inte, de är på kurs så det får vänta tills imorgon.
Jag: Nej,. alltså det går inte min ... blir avbruten
Kvinnan:Tyvärr, vi kan inte hjälpa dig idag
Jag med rätt arg ton: HALLÅ, min tvätt är kvar i tvättmaskinen är det så att den ska behöva vara kvar där eller hur tänker du? Ni måste ha någon form av jourverksamhet eller måste alla vänta tills imorgon för att få sin tvätt?
Kvinna: Tystnad..Hmmmmm, vänta jag kopplar dig

Tack!!! Trots dett fick jag bara en massa tips och tvätthelvetet är fortfarande i maskinhelvetet!Denna dam var dock ett mycket trevligare kapitel. Lämnade maskinen till sitt öde och får la gå tillbaka och battla vidare om en stund!Plus att ringa upp fröken hjälpsam och be om mer råd hur man räddar min tvätt.

X

Puberteten är djävulens påfund

En liten uppdatering kring mina dagböcker som jag nu ivrigt börjat läsa, haha. Herre gud, det är så mycket hormoner  att hälften vore nog.Jag ska summera vad jag mest skrivit om: Att jag har en ful-dag (vilket jag har precis varje dag i dessa dagböcker), att jag är ledsen på någon för jag känner mig missförstådd, att jag känner mig ensam och att jag är kär i diverse slödder....

Ja, jag säger då det! Tack för att puberteten är slut och icke kommer tillbaka! Puberteten är fan inte att leka med om ni frågar mig. Att ständigt känna sig ful, missförstådd, ensam och undra vad det hela går ut på är inte lätt. Och det är inte nådigt länge, det ska man pyssla med i flera år. Det är ju mer än ett heltidsjobb.

Nej, tacka vet jag den mogna åldern av 26 (going to 27). Då känner man sig fortfarande ful, ensam, missförstådd och funderar på vad det hela går ut på MEN inte lika ofta =)

X


Spridda tankar...

En sån där dag då allt jag gjort har tagit dubbelt så lång tid. Jag har inte haft fokus på något men ändå varit rätt nöjd, haha. Känner mig allmänt tankespridd och rastlös på något weird sätt. Kommer nog märkas i detta inlägg då mina tankar är all over the shop =)

Efter jobbet åkte jag hem till min älskade L. Vi käkade Linsgroppa", en blandning av Soppa och gryta. Dock motsäger jag mig detta namn då jag får dåliga associationer av "groppa". Detta blir långsökt men jag tänker på det engelska ordet grope som betyder tafsa. Nej, så låt oss kalla det gryta. Ja anyway. Jag och L är bra på att prata om kärleken och inget undantag idag. Vi pratade om spraydate, komma över kärlekar,om männen i våra liv finns och hur fort vet man det. Ja, det var high class funderingar.

Sen fortsatte kvällen med ett samtal med min älskade pappa. Vi pratade om hur fascinerande livet kan vara. Samtidigt som det är fruktansvärt skört är det helt fantastiskt hur fort man kan återhämta sig. Pappas tillstånd var kritiskt och stunder var alla pappas organ utslagna. Idag lite drygt 10 dagar senare är han på benen och kommer snart få åka hem. Javisst är det rehab hemma rätt länge men är det inte otroligt? Och jag har sagt det förut men fan vad tacksam jag är att min pappa är kvar. Jag vill inte ens tänka den där tanken som jag behövde i måndags. Jag hade önskat att man aldrig hade behövt uppleva nära och käras död.

Ja, sen avslutades detta maraton i att prata med att prata med M om den rafflande matchen mellan Liverpool-inter igår, hans sötaste lilla dotter och vad vi ska hitta på för kul imorgon.

Jag känner mig lagom pratad med och ska nu svida om till morgonrock och mys! Tjing tjing!

X

Dear diary

När jag var hemma i Örebro i veckan kammade jag ihop mig och gjorde något jag borde ha gjort för längesen. Den här historien goes waaaay back och handlar om en vit låda där jag förvarar mina dagböcker. Jag har skrivit dagbok från och till ända sen högstadiet och upp tills jag var ungefär 22. Då jag flyttade hemifrån packades alla dessa böcker ned och med varningtext ställdes den in i förrådet. Där har alla mina minnen stått och gottat till sig.

För ungefär två år sedan började jag fundera på var den där lådan kunde tagit vägen, den här veckan fick jag äntligen arselt ur att gå 25 meter in i förrådet och leta upp den. Jag har stundtals varit så orolig att den där lådan skulle vara ute på vift och det mina vänner hade varit trist. Men icke sa Nicke, där låg lådan i alla ära med hela min hormonstinna tonårstid i sig. När lådan öppnades flög tonårsförälskelser, bekymmer, ångest, glädje, fyllehistorier från London och annat på mig.

Jag har inte riktigt vågat mig på alla böcker än, mest bara bläddrat lite. En del är rätt mörka och jobbiga för jag liksom många andra skrev mest då det var som jobbigast. Jag har skrivit mycket som jag inte berättat för någon och sånt är tufft att läsa. Men jag har även skrivit mycket knasigt från London, för där var det minst sagt tokigt.

Så tror att jag ska börja idag, läsa om livet som tonåring för Karin...

Trevlig läsning, kanske bjuder på ett smakprov, vem vet? =)

X

Vill du gifta dig med mig?



Ja, den biologiska klocka tickar så tänker att jag lika gärna kan slänga ut ett litet frieri här i bloggen =)

(tyvärr försvann lite av hans charm då en på jobbet påpekade att vi var lika och kunde vara syskon..hmmm).

Förresten, att ha förspel på bussar är inte helt okej in my opinion. Jag satt ett säte upp och fick bevittna en hel massa på väg från jobbet...

X

Tunna nerver

Hemma igen och Jesus vad tyst och ensamt det känns här hemma.  Jag har ju blivit van att ha en armé med mammor, syskon,pappor, sjukhuspersonal, kompisar och vad du vill kring mig. Nu är det jag solo, alena och ensam.

Jag har sovit hur lätt som helst och vaknat precis hela tiden, rädd för att försova mig. Istället för att försova mig är jag nu istället ett vrak som knappt sovit något, haha. Då hade nog egentligen en försovning passat bättre och hela idén att sova lätt för att inte fördjupa sig verkar ju lätt onödigt. =)

Min bror är ju för rolig, så tycker verkligen ni ska spana in
detta inlägg om att vi båda bloggar nuförtiden =).

X

Tillbaka till verkligheten

Idag bär det av till verkligheten igen. Verkligheten ligger tre timmar bort från mig med tåg. En resa som jag gjort ett antal gånger men som känns väldigt annorlunda idag minsann.

Jag har nu varit i Örebro en vecka och har minst sagt levt i en bubbla. Mina dagar har bestått av att umgås med familjen och varit på sjukhuset i princip. Idag ska jag hem till Göteborg igen. Jag ska hem till vardagen, jobbet och alla vänner. Det är med lite vemod som jag åker. Jag känner mig inte i toppform varken fysiskt eller psykiskt. Samtidigt inser jag ju att komma tillbaka in i rutinerna kommer få mig på andra tankar och att jag förmodlingen kommer må bättre.

Det är väldigt tydligt att Örebro inte är mitt hem längre, hemma är Göteborg. Då jag inte varit med pappa eller familjen har jag varit lite i Örebros stad och jag känner mig som en främling. Jag känner  nästan ingen här och staden är mest fyllda av minnen från det som var förr. Jag träffade en gammal vän som jag umgicks med back in the days. Vi var främlingar för varandra (inte du Eremo) och vårat möte lämnande en fadd eftersmak. Med detta sagt vill jag ju även säga att jag har de bästa vänner och en familj som inte går av för hackor (smöööörish) här.

Ja, hur står det till med pappsen undrar någon kanske? Jo, han är såklart medtagen och inte i sin bästa form men han lever. Det är vad jag jämför allt med just nu. Han blev flyttad från intensiven igår och är nu på vanlig vårdavdelning. Han är piggat på sig rejält. Sen är det några issues med lugnor och hkärta som inte riktigt stämmer men hey. Jag åker hem med oro såklart, för den kommer sitta i länge. Fast  samtidigt vet jag att pappa är inte klar här och kommer kämpa på som den Stålmannen han faktiskt är!!!

Tack ännu en gång till er som finns här för mig, shit vad ni gör mig den till jag är....

X

Love is all we need

Så kom den här dagen som vi alla singlar (nej, jag är inte bitter) fasar för. Dagen då det kletas och smetas över kärleken och all the happy endings. En dag som för singlar oftast blir en dag i bitterhet, melankoli och allmän djuplodning. Själv kan jag ju tycka att man kanske kan vara snälla mot varandra varje dag och skita i att ha en dag. Lets införa alla hjärtans dag every day!

I år har dock hela den här dagen satts i perspektiv och den har faktiskt inte ens fått en tanke av mig. Dagen som vanligtvis alla pratar om har fallit i glömska. Det var först igår kväll en vän påpekade att imorgon är det alla hjärtans dag. Tack för att jag har sluppit alla den där ågrenen. I år kommer den spenderas med en pappa på intensiven som kämpar som fan. Om det inte är kärlek, så säg mig!!!

Jag hoppas ni alla, singlar som par får en bra alla hjärtans dag. All we need is love all day, every day!

Love and kärlek (varför bloggar  jag om denna dag då jag anser den vara överflödig,det som att säga att man ska banta och sen käka chokladen... hmmmmm)

X

Livet är skört

Det är fortfarande overkligt och en känsla av absurditet infinner sig hos mig precis hela tiden.

Pappa, min älskade pappa hade inte bara ett bråck utan en blodförgiftning. Under några timmar förvandlades ett litet bråck till ett livshotande tillstånd. Jag pratade med honom på söndags kvällen och några timmar senare är han på intensiven och kämpar för sitt liv.

Jag blev uppringd halv sex av min bror i måndags som sa att det var dags att ta sig till Örebro, pappas tillstånd var allvarligt. Väl hemma var det dags att åka till honom. Om det hade varit overkligt då, blev det definitivt verkligt nu. Där låg min far, med slangar, tuber, pip, respirator och tre personal som vakade över honom hela tiden. Då kom verkligheten ifatt mig. Det var inte vem som helst, utan min far. Min store starke far.

Det har varit två hemska dygn men vet ni vad? Min pappa kommer greja det här. Han är nu vaken, vaknade igår och kommer  nog flyttas från intensiven till en avdelning. Jag har fått prata med honom, kramat honom och berättat att Susanna Kallur har satt världsrekord (pappa är en sporfåne). Att de flyttar honom betyder i princip att han tillstånd inte längre är livshotande.Läkarna är mycket imponerade att det gått så fort och de tror det beror mycket på hans goda fysik. Så ja, pappa har visst allt riktiga Stålmanne drag!

Jag vill tacka alla för samtal, sms, omtanke och stöd. Jag är oerhört tacksam för att jag har alla vänner som jag har. Så tack, tack  och tack för att ni finns (känns skönt att sätta ord på eländet).

X

Mardröm

Jag tror jag är mitt i min värsta mardröm någonsin.

Snälla, kan någon bara väcka mig och säga att allt kommer bli bra?


X

Hej trötter!

Pappan är kvar på sjukhust och visst, jag kan inte sticka under stolen med att mina tunna nerver och jag är oroliga. Jag fick prata med honom dock, han var på starka mediciner och var inte så talsam men fick hör hans röst ivf. Trots att det här nog inte är något allvarligt så sätter det igång en del tankar. Att mina föräldrar är dödliga är för mig en rätt jobbig grej, jag ser de hellre som Stålmannen och Stålkvinnan.

Förövrigt är jag rätt mentalt dränerad (I love that uttryck). Jobba dygn,sovit dåligt, pratat mycket i telefon, ha en pappa som är ynklig och fundera på livet är nog formulan till att känns sig fruktansvärt trött och energilös. Om ni skulle se mig skulle ni undra vad jag har gjort. Ser ut som jag har två blåklockor kring ögonen och tror inte jag har lyckats få till ett leende på hela dagen. Mina mungipor är på sportlov.

Hoppas energin har kommit tillbaka imorgon, då blir det nya tag hoppas jag!

X

Skakis

Viss viktig info kommer genom bloggar these days och inte från de anhöriga själva, det är galet =)

Läste min brors blogg och fick reda på att pappan min ligger på sjukhus, har fått ett ljumskbråck av att styrt lite för mycket med tyngdlyftningen. Så kan det gå när man lyfter lite hej vilt. Sen när de väl höll på och undersöka honom hitta de en fraktur i ryggen med. Och han ska vara sjukgymnast =)  Ringde såklart mamma som hade varit på gång att ringa mig men då det inte var något akut och det varit så mycket annat hade det dröjt.

Jag är pretty skakis även om jag vet att det inte är någon fara. Aldrig roligt när ens nära och kära gör sig illa. Ska ringa ikväll och prata mer med pappsen själv, så jag får lite klarhet i vad som har hänt och vad som kan hända.

Dags att jobba vidare (inte med någon vidare glädje idag tyvärr).

X


What is love?

Nej, att Mello inte är så lukrativt är kanske ingen skräll. Fy fan vilken dynga, ändå tittar jag på skiten. Den enda som höll en ren ton var damen som var 15 bast, heja!

BJÖRN GUSTAFSSON gjorde hela alltet. Herre gud, vilket uppträdande...

CHRISTER SJÖGREN är som tagen ur min allra värsta mardröm, då är jag fullständigt allvarligt, hjälp vad han skrämmer mig!

Dock är jag ju inte smartare än att jag kommer sitta där nästa vecka och säga precis samma jävla sak om bidragen nästa vecka. Det måste vara närminnet som sviker mig...

Over and out!

X

Den gamla goda tiden

Då var det dags att sona sitt brott. Jag har ändå fått vara ledig två dagar, så nu är det dags att JOBBA (för brödfödan). I vanlig anda känns det rätt motigt nu men när jag väl är där kommer det här dygnet gå av bara farten! Förhppningsvis kan jag få glurra lite på Mello som är ikväll. Mello har iofs spårat ut något fruktansvärt och här kan man fan säga att det var bättre förr och mena det, haha. Tänk på den gamla goda tiden då det var fyra bugg, främlingar, symfonier, riktig orkester, Picadilly circus och gud vet vad. Ja, men ändå kan jag inte hålla mig borta från spektaklet, haha!

Morgonens "bästa" i sann schlager anda (hihi):

Takida-Curly Sue
REM- At my most beautiful
Incubus-Miss you love


X


Freestyler rock macca macca fån

Ja, sen jag började träna är det mycket bloggande om det men det måste vara för att det alltid händer tokiga saker när jag tränar. denna gången var det spinning+core (gamla Bettan).

Jag trodde halva första delen av passet att ledaren hade någon form av Tourettes då ljuden Yiiiiihaaaaa, woooohoooo, hiiihååååååå, ååååååååååå i olika tonlägen och längder förekom mer än varje halv sekund. Jag förstod inte riktigt alls meningen MEN efter tag på min bike förstod jag att ledaren med dessa stånk och stön försökte säga vad man skulle göra. Ett Yiiiiihaaaaaa var alltså tecken för att resa sig upp och cykla exempelvis....

Hmmmmm, trögt av mig alltså. Jag skyller på att det satt en gigantisk man framför mig, så jag såg inte instruktören...

Frrriiiiiiiistyylaa, Rock da macca macca fåån ( Freestyler, Rock the microphone för er som spelar i samma trögliga som jag).

X

Brother o brother

Nu så...

Nu har min storebrolla (med sambos in da factory) gett sig ut i
bloggvärlden. Det kan bli hur spännande som helst tror jag....

Själv äter jag frulle, funderar över livet och ska snart träna! Jag har stora förhoppningar på denna dag!

Tjing tjing!

X

Those were the days...



Städat badrum- check
Sorterat papper-check
Plockat i lyan- Check
Diskat- coming up och till detta lyssnar jag på en av världens bästa skivor (det finaste jag hört sen jag konfirmerades)...

Silverchair-Neon ballroom <3

X

Snigel Karin

Detta är min slacker vecka, känns knappt som jag jobbar någonting (fast jag jobbar hela helgen men det räknas inte). Ledig idag och imorgon, yippie yay!

Jag har som vanligt massa planer men sen blir det liksom aldrig riktigt att jag kommer till skott. Idag planerar jag att städa mitt badrum, sortera viktiga papper, åka till trafikskolan och snarra allvar med de, göra fint i mitt lilla kök och allmänt pyssla till det. Efter detta ska jag träffa M, ja vi ska ses om typ två timmar så jag borde lägga på ett kol.  Ungefär hälften av dessa saker skulle jag har gjort förra veckan och en del till och med veckan innan det. Jag har starka tvivel emot mig själv men jag kan ju bara överbevis mig själv so to speak. Jag snackar mycket men ibland är det dåligt med både hockey och verkstad.

Ett exempel på att jag jobbar i långsam i takt är nog det här med viktiga papper. Jag började 2006 att sätta in alla viktiga papper såsom räkningar, kvitton, försäkringsbevis och sånt i en pärm. Min tanke var att bli mer organiserad och ha koll på läget. Jag hade en plan om att köpa en ny pärm varje år även detta för att få mer struktur, alltså ha alla papper från varje år i en pärm.

2007s pärm köptes in efter sommaren och jag tror jag var klar med att sätta in alla papper som skräpat i december, haha! Det var rätt mycket papper. Nu är det 2008 och jag har fortfarande ingen pärm för detta år och massa papper som skulle behövas sättas in. Hmmm, ska jag utmana mig själv, köpa en pärm idag och kunna sätta in årets shit redan nu?!? I dare myself...hehe...

X

En liten fundering

Hemkommen från ett hårt träningspass, tränade direkt efter jobbet och det är inte riktigt ultimat för mig. Jag är seg, har ätit för dåligt och allmänt risig vid detta laget på kvällen. Men kroppen känns lagom mör nu och ja, endorfinerna gör ju sitt i vanlig ordning =)

Sen gjorde jag en intressant iaktagelse på passet då jag stod brevid en ytterst piffig tjej med sminkpannkakan och brösten uppe i hakan.Min far som även han är i gymbranschen kan styrka denna tes. Det finns ett okänt antal tjejer som är väldigt snygga på gymet men som inte vågar svettas. Det förstår jag inte och är undrande över!?! Själv är jag ful när jag tränar, inte mig emot alltså.  För det första blir jag fort röd som en rädisa, svetten rinner och jag ser allmänt fånig ut med mina hoppsar och studsar (då min kordination är obefintlig)! Jag förstår inte hur man orkar piffa och pyssla med sig själv INNAN träningen. Grejen med att gymma och träna är att man ta ut sig och orka ta i. Detta leder ju till svett och den baletten ju...

Ja, herre gud! Världen är bra tokig...

Maten kallar och kallnar!

X

Me and my twin

Oj oj oj, ben som spaghetti =)

Det hände en lite ovanlig grej på gymet idag. Jag stod på löpbandet och härjade när en tjej kom in. Tjejen hade i princip lika outfit som jag; Svart byxor och  en likadan turkos tröja med numret 48 på. Ja, hon var rätt lik mig med blont rufsigt hår också. Jag tyckte det kändes lite knasigt men det tyckte tydligen inte tjejen. Hon tar löpbandet precis brevid vid mig trots att det fins många band lediga. Så där går vi i våra turkosa toppar från HM...

Nu är jag nyduschad, nyäten och glad i hågen (inte hatten). Ska ge mig ut på en utflykt nu, vem vet var vingarna bär mig? (tror stadens gator och torg kan vara ett hett tips).

X

Beach 2066 here I come!

Ibland måste man göra saker man inte vill och idag har jag ett motstånd som heter mer än duga för att träna. MEN nu är det bara bita ihop, gå iväg, trampa lite här, trampa lite där och hålla käften! Jag har kollat in tv tablån så ska gå när det är något bra på tv så jag kan ha kul samtidigt.

Beach 2066 hägrar faktiskt och då ska jag vara så fit =) Inte bara lite fit, utan jävligt fit!

X




A dash of PANIC!

Att börja måndagen med en försovning lovar inte gott men ack vad fel jag hade. Trots att jag lyckats ställa min klocka på 6.10 istället för 5.10 lyckades min dag bli kul som fan. Dock tror jag den där paniken och förvirringen som uppstår vid försovning är oslagbar, haha. Jag hann göra mig i ordning på fem minuter och pulsen var rejält hög i en timme. Det är ju inte för inte som jag kallas hamstern =)

Dagar som dessa är dagar som jag verkligen trivs så bra på jobbet och känner att jag verkligen gör nytta!

Kvällen spenderades hos T med scones och te. Vi planerar vår årliga Sälen resa som snart ska gå av stapeln och idag skulle gänget som åker från Götet fundelura lite på hur resa ska se ut. Vi hann även bestämma att det blir någon rolig sommarsemester i år för oss med, kul! Så jag är sugen som aldrig förr!

Kom hem för en stund sen och sängen väntar på mig snart tror jag...

X

Overdose

Bloggtorkan har äntligen lämnat mig och nu är jag ensam igen. Det känns skönt!!!!

 Jag har överdoserat Multivitamin i brusform idag. Jag dricker inte ens Multivitamin men hittade ett rör mitt i min maglagning av en veggo pastagratäng. Jag tänkte att en kunde jag ta för att boosta min vitaminnivå. Har alltid tyckt att de har varit så äckliga men den här slank ner av bara farten. Sen var det dags att äta och jag tog en till maten, för den var ju rätt god.

Sen ringde telefonen och jag tjötade på med min sötast Jo-flow. Under detta samtal hällde jag upp min tredje Multivitamin, tog en klunk och insåg sen att överdoserandet var ett faktum. Jag hällde ut den och kände genast av effekterna av för mycket vitaminer. Kanske är det bara jag som inbillar mig men jag känner mig otroligt svag....

det står på brusröret att föreskriven dosering ej ska överskridas, det har jag ju gjort. Oh my...vad händer emd mig nu?

(och nej, det är inte politiskt korrekt att skämta om att ta överdoser).

X

Att få oväntat besök

Imorse knackade det på dörren, det var rätt tidigt. Jag undrade såklart vem det var som knackade på min dörr vid denna tidpunkten. Jag öppnade dörren nyvaken och framför mig stod en man jag inte kände igen.

Hej, jag heter Bloggtorka och jag tänkte komma in och hålla dig sällskap under dagen.


Jaha, tänkte jag och utan att fundera speciellt mycket släppte jag in honom. Ja, så nu sitter bloggtorkan här i min soffa. Jag har bjudit på sju sorters kakor och vi har druckit te.Vi har faktiskt inte så mycket att prata om och i ärlighetens namn hoppas jag att han ger sig av snart.

(Detta är ett spexigare sätt att säga att jag inte har någon inspiration eller aning om vad jag ska skriva här, jag återkommer när fröken skrivlust kommer på fika )

X

Chipmunks on speed

Fredag, fuck yeah! Rätt skönt att helgen är här, även om den är lite diffus i sin planering än så länge.

Jag kan knappt säga att den här dagen var en speciell ansträngning på jobbet. Jag hade ett samtal, åt en god veggo schnitzel med stekt potatis och sen gick vi på bio. Vi såg en rätt söt film om de tre jordekorrarna Theodor, Simon och Alvin. Den var ju rolig för stunden men ekorrar på knark är inget jag pallar med allt för länge, haha.  Ja, alltså en soft dag som fan. Såna här dagar känns det gott att man har ett arbete med mycket miljöterapi och social träning för tjejerna =).

Kvällen som jag har framför mig är fruktansvärt upphetsande. Jag ska tvätta, diska och vara en allmän slacker i hemmet.

KoRn spelar i Göteborg ikväll, hade ju kunnat vara kul att se de rocka loss men å andra sidan, tror deras storhetstid är över.

Ha en superb fredag!

image174

bild: www.discshop.se

X