Söndag

Jag återkommer när jag har något vettigt att säga för än så länge är det bara strunt i mitt huvud, hihi.

Söndag å härliga söndag!

X


Bästa arbetsgivare

Har suttit med mitt CV hela dagen och det här är vad jag kom fram till och kommer söka jobb med:

Bästa arbetsgivare

Jag heter Karin å är  en glad socionom, jag vill ha jobbet och jag är bäst. Jag är i mina bästa år och jag vill rädda världen. På min fritid  dricker jag omåttliga mängder alkohol, försöker lösa konflikten i darfur och samlar på bokmärken. Sugen? let me know....

Behöver något läggas till?

Nu ska jag skaka rumpan med några vänner!Hoppla hoppla!

X


Grå färglinser

Jag beställer linser på nätet och då jag beställda över ett visst belopp fick jag fyra par färglinser på köpet. Jag har provat färgade linser förut och trivs jättebra i både bruna och blå ögon (har ju blue eyes men de förstärker den redan existerande färgen, hepp). Nu fick jag med gröna, blåa, bruna och gråa linser...VÄNTA NU, gråa linser.

Vem fan vill ha gråa ögon?

Okej om man har grå blå men inte sjalingen vill man ha helgråa ögon.  

Nu förstår jag ingenting här....

Hmmm.....

X

Sunshine

Finns fördelar med att bo i förorten ibland. Pratade med en vän som bor i en annan del av stan. Där var det regn, här lyser solen nu (säkert inte länge till)....

Jag försöker se det positiva med att bo här!

Nu ska jag passa på att promenera i solen innan den försvinner!

X

Tjöt, tjöt, tjöt

Ja, det är fredag och efter en lång dag på jobbet ville jag bara sitta ned på bussen och koppla av men tror ni detta händer? Nej, jag hamnar brevid en tanta som vill prata eller låt mig korrigera hålla en monolog för mig. Det är en sån där knallgammal tant som säkert inte har så många runt sig så jag låter henne mala på om får, kossor, kylan, vädret i allmänhet, vägen och hennes dag i övrigt. Jag nickar och hummar lite (yet again såsom man gör på socionomprogrammet) men är grymt lättad när bussen är framme i Götet.

Går på bussen till min förort och har nu förberett mig, jag har en post it lapp i pannan där det står NO tjöt (nja, men mentalt ivf) men vad händer då. Då ska alkoholisten sätta sig brevid mig och hålla låda. Jo, så blir det. Så hela vägen hem (bara 15 minuter men ändå) så får jag ännu en gång nicka, humma och vara allmänt intresserad och en vilt gestikulerande man som pratar om inget och allt.

Nu vill jag inte tjöta mer!!!Ring inte på min dörr, på min telefon eller ta inte kontakt med mig =) NO MORE TJÖT!

Medvetslöst trött....men helgen är häääääär, yippie! Hoppas ni har haft en riktigt bra dag (för det har jag, förutom min resa hem,hihi)

X

Lady in red

Nu har hockeyn satt igång igen och jag kan inte vara mer delighted =) Brynäs som jag hejar på har krossat allt motstånd, idag vann de med 9-1. Den ni gott folk!

Förövrigt vill jag att alla som har möjlighet imorgon styr upp med
detta! Vi måste visa vårat stöd för de som är modiga nog att stå upp för sig själva och sitt land när andra människor har drabbats av storhetsvansinne och någon annan form av delirium. Världen är sjuk men vi kan tillsammans förändra den (Amnesty goddammit)!

So, im gonna be lady in red tomorrow!!!

God natt!!!

X

Snygga killars riksförbund

Jag ser de överallt, killar pratar jag om. Och inte vilka killar som helst utan snygga killar. Det är som om de har något årsmöte i Göteborg, "snygga killars riksförbund".

De är snickare, de jobbar i affärer, de går på gatan, de åker buss, de åker förbi på en skateboard, de sitter och fikar...ja, för bövelen var jag än är så finns de där!!!

Vad ska jag ta mig till?

X

Vilken natt!

Herre gud, inatt har jag drömt så jäkla massa och den ena drömmen har varit mer absurd än den andra. Jag har vaknat mellan alla dessa drömmar och tänkt men var får du allt ifrån?

Smakprov från natten är; min mamma som bankrånare av pressbyrån tillsammans med några av mina vänner, jag på kryssning i London, ett försenat tåg från Göteborg till London (snabbtåget tar bara tre minuter mellan London-gbg, visste ni det?), en mardröm då någon kille som var ute efter mig och jagade, en stor dans workshop med en massa otippade kompisar!

Ja, herre gud, jag känner mig knappt utsövd efter en natt med alla dessa tivolidrömmar =)

X

Pineapple problem

Är det någon som vet varför det svider så i och utanför munnen när man ätit ananas?

Jag har gjort en liten undersökning och jag är inte ensam om detta I-lands problem.

Jag har tryckt i mig en halv ananas och nu bränner det....

X

Svamp!!!

Såhär är det,

för ungefär ett år sedan gick jag till farbror doktor för jag hade vita märken på min axel. Jag trodde det var Malign melom (just hemkommen från Aussie) men ack vad fel jag hade. Läkaren menade att det absolut inte var någon fara men om det blev mer vita fläckar så var det troligen svamp. Har ni hört talas om någon som får svamp på en axel?!? Anyway, jag har klarat mig bra men för några månader sen börja jag få fler och fler märken och axeln har nu antagit en lät vit ton. Jag har även grupper av fläckar på ryggen och halsen. Idag ringde jag till sjukvårdsupplysningen och tänkte höra vad de tyckte var klokt.. De tyckte jag skulle kontakta en hudläkare med under tiden behandla med pevaryl om det är svamp. (Svamp har man mellan tårna och i punanin, inte på axeln, hallååååå).

Så jag gick in på apoteket och skulle köpa mig lite Pevaryl (som förvrigt lukatr curry, hihi), hon som jobbade där gjorde en lång intervju om mig och min svamp, haha. Hon hade aldrig i sin långa karriär träffat någon som hade svamp på axeln men det fanns liknande sjukdomar som skulle behandlas på andra sätt och börja härja om andra salvor. Det är här någonstans jag börjar tveka, jag har fått tre olika bud på vad jag lider av. Första budet var från en läkare som var stollig, det andra budet från en sjuksköterska på telefon som tyckte jag skulle kontakta hudläkare och det tredje budet var att jag lider av någon annan mystisk åkomma.

Så nu är jag ju nojjigare än nånsin, jag tror jag och min axel kommer trilla av pinnen snart.

Kanske måste ringa farbror doktor och kolla om han är sugen på min svampiga axel. För tänk om min axel ramlar av för den är så svampig, en dag är jag utan höger axel, herre gud!Nu ska jag göra en grundlig undersökning av mig och min svamp. Hehe....

Nu vet ni säkert mer än vad ni vill om mig, höhö!

X


Lugnet är tillbaka!

Alla samtal ringda och lugnet är tillbaka. Det var lite strul med min lön och paniken infann sig allt en stund då jag insåg att jag bara skulle få 4800 denna månad. Fast det var ju bara på låtsas och ett skämt, nu är allt som det ska igen, nu vet jag att jag får mer, känns betryggande =)

För att fira detta, vad är då roligare än att träna på gymet?Ooooooo så kul...

X

Färgglatt igen

Ja, höhö. I mitt liv går det fort och om igår var kolsvart så är denna dagen ljusgul. Jag tror att jag blir sådär ledsen och uppgiven när jag är trött. Idag har livet känts mycket roligare och då har jag sovit som en klubbad bäver =)

Har en sån där ledig dag då jag har hunnit med en del fast klockan inte är mycket; Kört bil, ringt massa samtal (även om några av de inte är så pigga att prata typ min lönesekreterare), sorterat räkningar och nu sitter jag med nagellacket i högsta hugg.

Kan bara bli bättre....

X

Gamla Bettan!

En klasskamrat på socionomprogrammet sa en sån klok sak till mig.

Hon sa att när hon just börjat jobba som socionom och satt på sitt kontor kände hon sig som en bluff. Hon bara väntade på att någon skulle komma på att hon inte alls visste vad hon gjorde =)

Precis den här känslan har jag gått omkring med i dag på jobbet. Jag känner mig som en jävla prao som inte har en aning vad hon sysslar med. Och nu när jag kom hem så väller otillräcklighetskänslor över mig och jag börjar älta massa trista saker.

Jag och min kloka vän kom fram till att det är ju aldrig några news, man ältar the same old shit over and over again. I detta fall är det samma gamla Bettan. När jag väl hamnat i negativa tankar har jag svårt att ta mig därifrån. Jag drar upp en cirkus med trista prylar och verkligen rullar mig i min egen olycka. Det känns så tråkigt för i botten är jag en optimistiskt människa och jag vill vara glad och positiv. Jag hatar att vara så där självömkande och dan men idag orkar jag inte vara något annat.

Nej, nu får det ringas en mamma och talas ut, det är bästa medicinen när man är ledsen....

X

New York, New York!

 Inatt drömde jag att jag var i New York (yippie) men hade PMS så grät åt allt. Det som fick bägaren att rinna över var när min kompis beställde en sallad utan att rådfråga mig. Tårarna sprutade (i drömmen alltså).

Så mitt råd på morgon kvisten är att inte åka till New York med PMS! Resan var inte alls så rolig som jag hade hoppats på...

God morgon!

X

Be right back

Jag är i tankarnas värld idag.

Jag lyssnar inte riktigt på vad folk säger till mig, drömmer mig bort och är inne i mitt eget. Det är mycket som jag funderar på och planerar.

Tyvärr är det svårt att vara i den världen när man jobbar ensam och en massa kvinnor drar i en åt höger och vänster...

Så tankarna, stanna kvar. Jag återkommer när jag har tid för er.

X


Kunde varit jag...



Jag har spytt rätt mycket i min karriär med mens men det här tar priset. Men fan vad hon räddar det hela snyggt!Hittade detta klipp på denna
blogg

X

Filmtips?

Det har brunnit i mitt soprum, kan inte tänka mig något annat än att det skulle vara anlag. *Suck*. Nu kom jag på varför jag vill flytta...

Inte nog med det, jag såg den inre kretsen idag. Vilken sopig film. 2,5 timme med hattar, gåtor och meniglöst dravel. Nej, jag tror jag behöver lite filmtips, för på sistone har jag bara sett utomordentligt dåliga filmer...

Tips please!??!!

X

Besök

Bloggtorka AB är på besök idag. Jag har försökt prestera ett inlägg precis hela morgonen men inget, absolut inget blir något att hänga i julgranen.

Nu vet ni det, återkommer när jag har ett stort scoop  and U be the first ones to know...

Nu ska jag ut och promenera, finns mycket i huvudet som ska redas ut och med mig och min Ipod kan många världsproblem lösas!

X


Tuff tuff tåget!

Ja, det var verkligen ett tåg som hette duga =) En riktigt rolig kväll, idag är mitt huvud lite medtaget dock. Så kan det bli när man inte riktigt tänker sig för i slutperioden. Jag  var hemma alldeles för sent för mitt eget bästa men så kan det bli om man dansar och har trevligt på morgonkvisten och inte tänker på dagen efter.

Nu sitter jag här, har liksom inte riktigt lust att göra nånting, huvudet ömmar lite och jag väntar på afrot som ska komma hit och förgylla min lördag, det blir ju trevligt!

Och de där dumma tankarna, haha..de kunde jag ju inte hålla för mig själv igår. Med lite alkohol i kroppen var jag ju tvungen att dela med mig. I samma veva som de kom ur min mun förstod jag hur dumma de är. Nu är jag redan på bättre tankar, tankar är som sagt var bara tankar...

X

Fluffet

Sådär jag, nu är jag tillbaka i matchen. Fluffet i min page har lagt sig, så nu ser jag faktiskt ut som jag är den åldern jag borde =) Att de där frisörerna alltid ska blåsa tantfluff, det är då en gåta för mig. Jag undrar om de gör det för att man ska se dum ut, haha! Kanske har någon frisör ibland oss som kan svara på denna fråga?!?

Det är fredag och det känns skönt, jag är ledig hela helgen. Inte mycket på schemat faktiskt och det ska bli gott mos, att ta dagen som den kommer. Ikväll ska jag dock fira en vän som slutat på sitt jobb, kvällen går i mogen anda under namnet fylletåget. Det finns till och med en sång som blev skriven igår på telefon. Ja, herregud, tantfluffet kanske skulle behövas då den skulle väga upp mitt beteende...

Anyway, klockan är 05.37 och nu ska jag fundera på refrängen och jobba en dag innan det är dags att styra upp en rolig kväll!

X

Jag i ett nötskal

Jag fick en pressie idag av en kär vän. Den var klockren och beskrev mig med få ord. Presenten var ett ölunderlägg (ja, det i sig beskriver mig inte alltså) där det stod:

ÖREBRO BITTER, INGET BLASK!

Kan det bli mer klockrent eller?

Så om ni i fortsättningen ska beskriva mig är det med dessa ord vänner!

God natt!

X

Frireligiöst som fan!

Om ni vill höra nåt vackert så ska ni lyssna på detta, jag blir nästan gråtfärdig och gåshuden är ett faktum för hundra år sedan!En cover på en låt som är redigt bra och med denna lilla stämsång blir  jag kissnödig av lycka, tjiiihoooooo!Jag erkänner, det är frireligiös stämning men jag köper det rakt av! Kanske är det min mogna page som gör mig så medelålders i min musiksmak med, vad vet jag?!?

Resten av kvällen ska jag kramas med mina vänner, två stycken till och med, kors i taket!

X


Tant, tant tant!

Jag ser ut som en tant.

Tackar!!!!

Men vad gör det om hundra år? Jag är en het tant med en page!

X

Frisörskräck

Jag tar med en mössa, om det blir för dåligt...

Dags att klippa sig igen, jag har för vana att alltid packa ned en mössa när jag ska till fröken frisör, man vet aldrig vad som händer i den där stolen. jag tror jag har något som heter frisörskräck. Kanske är det för jag har många traumatiska minnen från min ungdom då jag gjorde skumma saker med det.

Jag glömmer aldrig när jag klippt mig och bölade och hade mössa på mig i flera dagar. Jag var helt knäckt (idag så måste jag erkänna att det var nog den snyggaste frissan jag nånsin haft). Eller när jag skulle färga mitt hår i en käck nötbrun färg och blev kolsvart i huvudet som satt i ett halvår, eller när jag färgade det lila samma dag jag skulle döpas, blått på klassresan i Danmark, eller när jag var hårmodell i London och fick Lavendelfärgade slingor...

Mitt arma hår har fått utstå en del....

Men nu ska det cuttas!

X

Min hemlighet

Jag går med dumma tankar. De är så dumma att jag inte vill berätta de för någon, de är min secret. Om jag skulle berätta de för någon riskerar jag få det bekräftat, att just tankarna är dumma, haha. Därför väljer jag att ha de dumma tankarna för mig själv.

De här tankarna kommer och går och nu är det right infront of me och lockar mig med en massa undringar och funderingar och ett stort, SKA JAG??? (svaret är givet, nej det ska jag inte). Jag har ju redan bestämt mig för att de där tankarna inte ska kretsa i mitt huvud men så kom de på besök idag igen. Jag välkomnar de inte precis men nu får de väl vara här antar jag.

Jag känner mig bara så dum, man glömmer så lätt hur saker och ting har varit. Man glömmer att man tagit beslut att man aldrig igen vill ha det som man hade det då men det glöms bort.  Nu sitter jag här, fullt medveten om att de här tankarna bara ska vara just tankar. Det är nämligen en big difference mellan tanke, känsla och handling. Jag går med tanken och känslan men någon handling blir det icke. Det är när handlingen kommer in som allt blir svårt. Så nu ska det tänkas och kännas...

Så jäkla lätt att vara vis i teorin, det är fan svårare att vara vis i praktiken. Det säger jag då...

Fan, do I make any sense?

X

En bra dag!

God morgon!!!

Jag visste att det var något med onsdag!!! Jag har fått sova hur gott som helst här på jobbet, idag blir det trerätters, bowling och ikväll ska jag träffa en kär vän för några drinkar. Förstå vilken härlig dag jag har framför mig...

Ute är det så kallt att man förstår att hösten är here to stay och NU börjar jag jobba!

Ha en braig dag!

X

Whats goes around, comes around...

Har just fått information om att någon som sårat mig väldigt själv har hamnat i en liknade situation.

Nu kan man ju tro att jag skulle skratta skadeglatt och vara själaglad men tyvärr alltså. Jag får nog i denna situation säga att jag tror att det är bra att denna personen får smaka på sin egen medicin men samtidigt vill jag inte utsätta någon får smärta i sitt hjärta.  Jag tror banne mig världen skulle vara mycket trevligare om vi inte skulle såra varandra åt höger och vänster.  Så ikväll ska jag tänka snälla tankar och hoppas personen ifråga repar sig snart.
 
Men visst är det så sant som det är sagt, whats goes around comes around....

X

Walk this way

Är det stegtävling så är det!!!

Nu blir det en timmes promenad innan jag beger mig mot mitt möte och jobbet!

Huga huga!

X

Viktigpetter

Imorse vaknade jag i tron att det var onsdag, så nu är min vecka lite rubbad. Så en fråga till alla därute, kan vi skippa tisdag och gå direkt på onsdag? Min tisdag är rätt menlös, inget kul som händer direkt, bara jobb. Onsdag har iofs inte mycket mer på agendan men I have a good feeling om onsdag. Kanske vinner jag en miljon på lotto, kanske träffar jag min livs kärlek, kanske får jag glada nyheter. Vem vet!?!

Anyway, nu var det ju tisdag och jag sitter med en bulgursallad som väldigt tidig lunch (hoppade brekkien och jag direkt på the good stuff!). Ska snart på ett möte och jag har klätt mig som man gör när man går på viktiga möten (möte å möte är la och ta i men typ ett möte, mer en träff kanske). Jag har lärt mig ett tips om man vill verka viktig, gå omkring med ett kollegieblock och prata i mobilen om viktiga saker. Detta är ett budgettips om du inte kan köpa en laptop, headset eller dylikt. Så det tänker jag spendera min bussresa med, jobba på min viktighet då jag egentligen är jävligt oviktig, haha! 

Om man tror man är viktig så är man det. My true belief!

Ibland undrar jag hur mycket bull jag fyller den här bloggen med....hmmmmm...

X

Ryck i brallan

Jag och Afrot har planerat fest idag. När Afrot skulle vidare på nya äventyr fick jag verkligen ett ryck i brallan och gick till gymet.

Jag hade sånt jävla motstånd precis hela vägen dit, hela tiden på löpbandet och hela vägen hem- Träningen var verkligen inte kul alls...men men, nu är det gjort å nu ska jag titta på upp till kamp!

Hepp hepp!

X

Salvi, mmmmm.....

Läkerol har styrt upp en annan version av Salvi, de var kalasgoda!!! Om de inte var så laxerande ( jag har erfarenhet av för mycket goda läkerol, de sätter sprutt på både det ena och andra) hade jag nog ätit fler...

X


 


Med hjärtat i halsgropen

Hjälp, var just med om en nära döden upplevelse. När jag kom hem från jobbet (där jag förövrigt inte sovit många minuter på) låg det en faktura från min bilskola. Fakturan var på nästan 5000. Jag blev helt iskall för jag vet att jag har betalat allt som ska betalas och har inga skulder som ligger och häckar. Ringer upp och frågar vad som händer och de säger att det inte kommit in några pengar och att ingen betalning finns. Jag ber att få återkomma och paniken lurar i mig. Börjar hysteriskt kolla efter kvitton och går in på internetbanken för att hitta den där betalningen. letar, letar och letar men hittar inget. Paniken är nu över mig.

Var fan är kvittot, var fan är betalningen?Har jag betalat? Hur ska jag ha råd med detta nu då?

Vid detta lag kan jag inte hålla mig lugn utan jag är redan på min första betalningsanmärkning och skuld till kronofogden (i mitt huvud går det undan). Till slut hittar jag den där betalningen, den där underbara 31/8 betalningen som jag scrollat förbi minst 100 gånger i ren panik.

Lugnet är återställt men ännu en go miss av min körskola. Nu ska jag ta en stor grogg och sova gott (sanning med modifikation, jag ska diska)

X

Trevlig tillställning

Gårdagen var väldigt trevlig, brännboll är helt klart min sport. Vi var egentligen för få för att det skulle bli bra, man hann knappt komma in innan det var dags att slå igen. Men vi kämpade på som fan, herre gud, alla sprang som om det var den sista spurten i livet. Vi fick även en skada, S i mitt lag satsade allt för laget och fick nog nån form av hjärnskakning. Ja, så livat var det! Jag funderar på en proffskarriär, tror det vore något alltså. Efter brännbollen åt vi middag på Rumpan bar och det var både gott och trevligt. Så kan inte säga annat än att det var en lyckad tillställning!!!

Nu sitter jag här och funderar vad jag ska ta mig till innan jobbet, regnet faller och jag känner mig allmänt vemodig, som jag alltid gör när jag ska jobba söndagar+natt. Det går över snart, bara de här timmarna innan jobbet som brukar framkalla lite trouble. Anyway...

X

Let it burn!

Nu är det dags igen. För brännbollsturneringen a la 2007!!! Jag är mycket spänd med förväntan vad som kommer hända denna gång. Sist vi spelade blev jag ju mycket upprörd över snepeksreglerna. idag har jag och S gått till botten med det hela och kommer således ta med oss regler! jag tänker propsa på att glidtacklingar ska få vara okej, haha....

Det kommer bli extremt spännande att spela i sån jäkla vind det är här i Götet just nu, nästan kulingvarning här, haha!Gäller att stå i medvind om inte bollen ska åka bakåt!Sen är det rätt blött i gräset med tror jag, ja som sagt var, detta kommer bli spännande!

Eventuella bilder och hur matchen gick kommer senare ut på bloggen, until then wish me luck!

X

Cheesy

Jo jag städar faktiskt nu men fick ta mig ett avbrott för att ta chansen att vara lite cheesy. Detta är säkert inte rätt forum men fan, jag måste få ut det! När jag städade på här hemma så hittade jag min gästbok från min 25års fest och även en bok där jag skriver ner fina sms som jag vill ha med mig i livet. Jag satte mig en stund och läste och shit pommes frites vad rörd jag blev. Det var verkligen såna fina saker människor har skrivit till mig (och helt sanlöst roliga och tokiga saker med)!

Så jag vill bara visa min tacksamhet för alla underbara människor jag har runt mig och människor som jag har fått ha runt mig. Fan, ni gör mitt liv så mycket mer värt alltså. Jag vet inte vad jag skulle göra utan er alla.

Alla som känner sig träffade nu får ni ta åt er, för jag menar det från botten av hjärtat!

Pussar till alla jag bryr mig om och er andra med för den delen, tillbaka till städningen nu!

X

Bounce bounce...

Nu ska jag göra ett nytt försök med den där städnings och disknings grejen. Se om det går bättre idag. Det brukar alltid vara några dagar förberedelse innan man verkligen kommer till skott så än är jag inte oroad...än!!!

Ett tu tre, nu kör vi!!!Och till det, some good städningsmusik (bara några gobitar på playlisten)...

* Rage against the machine-Know your enemy
*Lostprophets- Broken hearts, torn up letters
*Brainpool-At school
*Bone thugs N harmony- I tried
*Timbaland-Bounce

X


Se den!!!

Jag gjorde inget av det jag borde idag, jo tränade men det andra uteblev, naughty me men jag gjorde en massa annat kul ju! jag gav mig ut i orkan Göteborg och det var fan en bedrift i sig,håll i hatten säger jag. Det har verkligen blåst storm här idag, alla hade bad hair days kan jag säga. Anyway...

Jag och Martin var och såg This is England och jag säger Se den se den! Riktigt bra även om den inte var som jag trodde...

Thats all folks! Good night!

X


Thats how we do it!

Gud, jag höll på att glömma. Idag fyller min älskade blogg ett år, så hipp hipp hurra!!!!

För ett år sedan, ja då hade jag precis flyttat hit till förorten, jag var mitt uppe i en hjärtskärande break up (som iofs pågått typ hela året,haha) och livet log inte direkt emot mig. Idag är livet snällare mot mig och jag kan ändå säga att läget är stabilt och solen lyser mest hela tiden. Nu ska det firas. Här visar pappa hur en fest ska va (nu vet ni var mitt exellenta luftgitarrs spelande kommer)!!!



X

The challenge!

Jag har blivit utmanad av min kära moster (en in gift men ändock så viktig!)

Så här funkar det ....

Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget
blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler.
I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn.
Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på
deras bloggar, så dom vet att dom har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg.

Här är fakta / vanor om mig som man bara måste veta...

1. Jag har fruktansvärd PMS, en gång i månanden blir jag ett emotionellt vrak och undrar vad jag gjort för ont mot världen?

2. Jag dagdrömmer mycket och ofta!

3. Ibland ställer jag in tomma filmjölkspaket i kylskåpet för att jag inte orkar skölja ur de, blir alltid lika arg nästa gång jag öppnar kylskåpet och inser att jag måste skölja ur det då. det lönar sig inte att lura sig själv...

4.  Jag älskar rosa, turkost, dödskallar, stjärnor och lakrits (suprise suprise).

5. Jag sover gärna med öppet fönster, så det blir riktigt kallt på natten. På morgonen när man ska gå upp förbannar man sig själv för då är man fryst som en fiskpinne. Brrrrrrrrrrrr

6. Jag kan inte hålla växter vid livet, till och med mina suckulenter dör ju. Jag skyller dock på elementet där mina växter står över! Jag ska nog ta en funderare om det där med barn alltså...

7. Shopping tror jag är bra för min själ (jag snor den av moster, den är klockren!)

8. Jag gnisslar tänder något fruktansvärt och har på äldre dagar börjat dra en och annan snark med (vilket jag förnekar om ni frågar).

Jag utmanar Eremo den gamla hyllan, AnnaPanna, Linda och Sofia (uppdatera din blogg människa!)!!!!Jag utmanar även alla andra som känner sig manade!!!Come on!!!!

X


Me love me love!

Sovit som en stock på min lediga dag, vaknade dock vid 8, men nu är jag verkligen utsövd känns det som!!!

Idag ska jag ta mig i kragen och göra sånt där som jag borde ha gjort mycket mer de senaste veckorna. Jag ska pallra mig till träningen och samla ihop mina obligatoriska steg (Klarat 10 000 steg om dagen sen stegtävlingen började). Sedan ska min lägenhet städas, disken ska diskas och jag ska städa ur min garderob. Ska bli spännande att se hur mycket av det här jag kommer göra...det återstår att se....men det är ju bra att ha mål med dagen!

Ska även ge mig ut i ovädret för att köpa present åt någon och mysa med min sötaste vän M, vi är sugna på bio!!!

Me love lediga dagar!

X

Singelönskan

När man är singel måste man la få önska hur man vill att ens blivande partner ska vara. Jag vet inte riktigt var man ska vända sig eller vem man pratar med sånt om men jag skriver det här på bloggen så hoppas jag det noteras i mina papper.

Jag vill ha en kille som sjunger och spelar gura (bra ska det vara med)!!!!

Tack!

X

Urin...aaaaaaah!

Jag mötes av en mer än vanligt påträngande urindoft i trappan när jag kom hem.Någon måste varit väldigt kissnödig idag och lättat på trycket mer än en gång. Välkommen hem Karin. Snart kommer jag förknippa kissdoft med min trappuppgång, det kommer vara en doft jag gillar, haha. Då vet jag att jag är nära hemmet mitt.

Annars är jag trött som en utter, hungrig som en marulk (men äter nu i hetsig takt samtidigt som jag skriver, simultankapacitet people!), flottig och har skavsår av min glasögon. Men men...

Fick höra att jag ser ut som Nils Karlsson pyssling idag haha. Förra veckan var jag lik Reese Witherspoon, nu Nils, var är världen på väg?!?

X

Uppe före tuppen!

Enda anledningen att jag gick upp idag är för att jag är ledig imorgon. Det gav mig styrka!

Make sense? Nej, jag vet...men logik har aldrig varit min starka sida...

X

Storkokerskan

Det var banne mig en go dusch =)

Jag har också hunnit med ett storkok av dess like, så nu är det matlådor i hela köket. Kommer äta Spaghetti med pastasås i veckorna sju. Rätt gott när man väl lagar mat att göra det i massor. Även om det kanske inte är så gott att äta samma mat på jobbet i hundra år så blir det ju ivf mat äten. Mätt å glad blir man ju ivf...

Nu ska jag lägga mig på sängen, titta lite på TV, tjöta i telefon och bara ha det gott. Det är för att fira att det är onsdag! Så hipp hipp hurra för Onsdag och until I see u again, god natt!

X

Dirty...

Nu ska kvinna bli ren! Det känns som jag inte har tvättat mig sen Hjälmaren brann (nytt favvo ottryck).

Nu ska jag tvaga mig i timmarna många, tvätta håret, inpacka, gno, smörja hitan och ditan, raka, klippa, skrubba och vad du vill!!!Det ska bli så gott!

Om någon nu tänker, oj, Karin har inte duschat sen juldags morgon så kan jag lugna er. Jag duschade igår...men har nog svettats ymnigt idag då jag känner mig som en Lort Lisa!

Nu har intresseklubben haft årsmöte så nu tackar jag för mig och stiger in i karantänen för en rejäl avlusning! (Inlägget är lite lätt gammeldags i svenskan, kanske ett nytt koncept för bloggen,hihi)

X

Men för fan!

Och en sak till.

Vet ni hur bra Håkan Hellströms Det är så jag säger det är?

Om ni inte vet det, lyssna då för fan!

Dags att jobba...

X

Jag var bara inte gjorde för dessa dagar

Gårdagen går faktiskt inte att beskriva med ord. det var bara ett stort virr varrr i liv i luckan. Saker bara hände och efter ett tag slutade jag göra en big deal av det.,haha!Fick dock avsluta kvällen på stan med ett sött afro som hade kärlek i ögonen. det var banne mig en bra avslutning på en dag som i övrigt bara var "one of those jag himlar med ögonen dagarna".

Jag är ett virr varr, min lägenhet är ett virr varr och jobbet är ett organiserat virr varr.

Det jag kan säga är att karusellen börjar snurra bra fort, hamsterhjärtat tickar snabbare och jag tror det snart är dags att gå av kaffekopparna och åka Balder istället...

Idag ska bli en bra dag!!!!Idag ska löugnet ligga styill i kropp och själ!!!!

X

Härmed meddelar jag

Om något mer går emot mig idag så kastar jag en stol ut genom fönstret här på jobbet!!!!

Så jag meddelar härmed att jag inte vill vara med längre, nu tar vi och jobbar MED mig istället. Kommentaren är speciellt riktad till datorn här på jobbet! Klipp dig, skaffa dig ett jobb och sluta göra mitt liv eländigt!

Tack på förhand!

Mvh Karin

X

Playa del a hetta

God morgon!

Inatt drömde att jag var utomlands i ett riktigt varmt land, svetten bara rann och det fanns inget vatten vid det hotell där vi bodde. Det var inte alls så skönt även om det var gott att vara på semester igen.

Jag vaknade och hetten var kvar i sovrummet. Det visade sig att elementet var påslaget på max och att hettan inte bara var en dröm...

Känner mig fortfarande lite som en rödblossig tomat som är riktigt varm, *pust*!

Nu väntar jag på kallare tider, hihi!Ska gå ut och lufta mig lite...

X

Pundarögon

Gratinerad blomkål är gott men det sätter sina avtryck om man så säger. När hela jobbet ätit blomkål vill jag lova att dimman är tät =) Inte direkt doft av blomma här inte...

Fick även en komplimang idag. Mina ögon är så vackert blåa sa en kvinna till mig, det såg man när jag tittade i ljuset. Vanligtvis har jag såna där stora pupiller som narkomaner har så det var första gången hon såg den blåa färgen..hmmmmmm...Vet inte hur jag ska tolka detta? Det är iofs ingen nyhet att jag har "pundar" ögon. Jag får höra det titt som tätt och har ju även blivit nekad att bli insläppt på krogen pga mina pupiller. Tokigt värre...

Nej, dags att stega några steg innan jag kryper till kojs!

X


Mot nya äventyr!

Det är faktiskt inte med lätta steg jag går till jobbet. Det har varit en sån bra helg i örebro men inte har jag fått någon vila överhuvudtaget. Min kropp har ju indikerat att det är dags att ta det lilla lugna!Skulle behöva sova ut och ta igen mig men å andra sidan, det får jag göra i mitt nästa liv I guess!

Förhoppningsvis får jag en lugn kväll å natt!

Tjingeling så länge!

X

Home sweet home



Hemma igen i mitt härliga Götlaborg =)

X

Vill sova mer...

Måndag, måndag!!!

Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är att jag gick upp klockan 5.40 =)

Sova på tåget ska det göras å det ska bli så gott!

X


Tur i spel

Ikväll har jag och Hyllan varit på den senaste Särkfilmen (alltså Shrek 3). Den var okej och så men inte mycket mer. det blir ju lite same same kan man tycka. Men ja, underhållande var det ju!!!

Hyllan hade en tävling utlyst på sin
blogg för ett tag sen som jag vann. Idag fick jag mottaga vinsten. En triss lott. Det var inte dåligt mina vänner för jag kammade hem 100 kronor. Då jag själv inte lagt några pengar på lotten bestämde jag mig för att köpa lotter får de pengarna, hihi...Ni vet vad de säger mycket vill ha mer, hehe.

Så fyra nya lotter och vet ni vad?!? Jag fick tre lotter med vinst på!!!Inte för att vinster var mer än 25 kronor per lott men rätt bra statistik. Av fem lotter gav fyra vinst (alla köpta på samma ställe). Så om ni vill vinna på trisslotter ska ni bege er till Pressbyrån på Stortorget, hepp hepp!!!Det är väl sant det där med att om man har tur i spel har man otur i kärlek, eller hmmm....ska jag lyckas kamma hem både inom snar framtid månne? Hope so!

Jag är trött, så blir nog early bed, imorgon ska jag upp tidigt igen, tåget hem till Bästkusten går klockan 7.00. Aldrig någon vila eller ro här inte!

God natt!

Family time!

Örebro, sicken stad. Jag har haft en mycket trevlig helg so far och den är inte slut än för bövelen...

Så här kan man ju icke sitta och blogga, nu ska det umgås för fulla muggar!

X

I ottan!

Jag har gått upp före tuppen, jag lovar.

Haqr inte hört ett enda jävla kuckilicku....

Så nu säger jag god morgon då klockan slår 05.00!!!

Gooo måååååååårrrååååååån!!!

X


Nu kan du få mig så lätt!!!!

Håkan är bra medicin för alla sorters åkommor. Jag är i något härligt lyriskt tillstånd som han alltid lyckas framkalla. Det var jättemysigt och den ena hiten följde ju den andra! Shit vad många fiiina låtar han gjort! Dock sitter illamåendet kvar och på jobbet idag har jag fått de flesta diagnoser. Jag hoppas inte så är fallet (enligt mina kollegor har jag följande problem; Magkatarr, gravid, magsjuka...).

Håkan är bäst, ingen protest!Dock spelade han INTE nu kan du få mig så lätt och det är min favvo, dålig stil Håkan!

Imorgon åker jag hem til Örebro på en blixtvisit, so watch out. tåget gåt 6.02, jag ska upp före tuppen. Känns riktigt bra, nu försöker jag styra upp någon packning och let me tell ya, det går sisådär. Alldeles för trött och vet inte vad jag packar ner, hihi...Men men!

X

Dålig dagsform

Ont i magen, illamående, trött, inte utsövd och huvudvärk.

Så skulle jag beskriva mig själv. Att jobba nu känns tungt...

Att gå på Håkan Hellström ikväll känns också avlägset med men lite jävlar anamma klarar man det mesta!Kan ju inte missa Håkan för att jag känner mig lite halvkass, det finns det andra dagar att göra!

Wish me luck!

X

Brev till Svenska akademin

Kära Svenska akademin. Jag vill härmed instifta ett nytt ord;

Fraggel- Föredetta ragg

Ordet myntades idag under en fika med L och A, det är ju helt lysande ju!!!Lyssna bara på det här:

Jag gick på stan och råkade träffa på en fraggel.

Lysande!!!! (orkar inte utveckla mitt resonemang just nu..)

X

Whats my age again?

Förresten, idag är det exakt en månad kvar tills lilla jag fyller 26 år. 26 jävla bast och då kan man ju undra var alla de där åren tog vägen? Jag har rakt ingen aning. Jag tycker det var nyss jag fyllde 20. När blev jag så gammal? Då menar jag inte att 26 är gammalt, jag menar mer, shit pommesfrites vad tiden går fort =) och jag har hört rykten att efter 25 går det ändå snabbare!Kan någon confirm or deny?

26 är ju mer definitivt, nu är jag närmare 30 än 20. Snart får jag inte några ungdomsrabatter what so ever. Jag kommer betala för mig som en vuxen människa ska och inte snika på andras rikedomar,hihi. Nu är ungdomens vackra dagar slut, dags att bli vuxen säger en röst i mitt öra. Men fuck that! Jag säger då som Blink 182 =) :

My friends say I should act my age
What's my age again? What's my age again?
(That's about the time she broke up with me)
No one should take themselves so seriously
With many years ahead to fall in line
Why would you wish that on me?
I never want to act my age
What's my age again? What's my age again?

Jag ska allt hinna vara vuxen med, den dagen kommer och då ni, fan vilken vuxen jag ska vara =) Då ska det bli Volvosar, barn åt höger och vänster, Villor, vovvar och gud vet vad. Den dagen kommer  men nu ska jag fortsätta njuta av min ungdom...eller vuxendom eller vad jag nu ska kalla mig!

X

I huset där jag bor

Nu när jag börjat mitt sunda liv har stegräknaren sett till att jag stegar, det ska gudarna veta. Jag har som mål att stega ungefär 10 000 steg om dagen, det är drygt en halv mil om dagen! Hitills denna vecka har det gått bra men ju längre hösten går ju tröttare kommer jag nog vara på att promenera.

Anyway, en del i att få mer steg är såklart att gå de fyra trapporna upp och ner till mig men det har visat sig vara ett äventyr varje gång. Det är nämligen så att i min trappa kissar folk högt och lågt. ja, mina fyra trappor är som en offentlig toalett fast utan någon egentlig toa. Vissa dagar är urinlukten som en tjock dimma, ibland bara som en liten svag bris men hur som finns lukten alltid där.

Alltså vad fan, om man väl har kommit till sin trappa kan man inte vänta med att kissa då? Kan man inte bara ta sig till dörren och låsa upp den för att sen släppa loss strålen INOMHUS! Tänk om jag kom hem till folk och kissade i deras kök, hur hade det sett ut? Eller om jag satt mig och kissat i någons brevlåda?

Nästa steg är la en bajskorv på andra våningen....

Ja, jag kan inte säga annat än folk å fä!!!

X

Den goa götebosskan!

Igår tror jag att jag nådde ett nytt lågvattenmärke (no offence alla goa göteborgare om ni nu kommer ta illa upp.)

Jag tycker att den goa götebosskan är en himla käck dialekt, jag kan mysa när man hör den urtypiska melodin som ljuder med allt vad den innebär. Ord och läten som la, gött, gör bra, bamba och änna är med flera ord som cirkulerar flittigt around the town och har skapat någon sorts trygghet. Jag vet att jag är hemma.

Då jag själv inte kommer här ifrån svänger jag mig inte så vansinnigt med dessa ord. La har jag börjat använda men annars är jag högst ogöteborsk i min dialekt (även om min mor påstår att jag börjar få den göteborgska melodin vilket inte stämmer mamma, haha). Jag skulle nog känna mig väldigt onaturlig om jag skulle försöka med den dialekten på allvar. Har från en källa fått höra att min göteborgska imitation är riktigt dålig.

Igår hände det. Jag satt i ett samtal och det bara kom flygande ur mig för första gången

Ja, men det är änna bra att det känns så.

Jag fick stanna upp mig själv och repetera vad som just kommit ur min mun och jag blev nästan lite paff.

Jag vill bara meddela att jag flyttar nu till Strängnäs. Herregud, vad händer med mig? Jag ska inte leka med ord jag inte bemästrar. Jag är blott en närking och ska hålla mig till mina gnällande iiiiiiiiii och den helt löjligt oattraktiva melodin. Det är dagens lärdom! man ska alltså inte syssla med saker man inte kan.

Jag KAN inte prata göteborska, haha!

X

Datanörd?!?

Jag har fått en roll på jobbet som jag inte vet riktigt hur den kom till och som jag inte är helt bekväm i. Alla tror jag är ett datansille och ber mig om allehanda hjälp när datorerna krånglar.

Chefen har till och med skickat vidare människor till mig som säger, ja du är ju bra på det här med datorer...

Hur ska jag kunna leva upp till detta? Jag som inte kan någonting om datorer (jo lite men jag grinar ju bara den säger bu till mig. Jag känner mig som tjejen i Martina Haags nya film, som säger att hon är akrobat, fast hon inte har den blekaste aning om vad hon pysslar med haha. Än så länge ha det funkat, jag låtsas att jag kan,trycker lite här och där och sen har alltid datorn gjort som jag velat.
Nu har dock en kollega sagt att hon vill gå en kurs med mig....Eeeehhhhhhh.....

Jag kan ju windows....

X


Nu är det bekräftat

Appropå ett tidigare inlägg.

Jag och min körskollärare diskuterar uppkörningen och jag förklarar att det inte kändes så bra med bilinspektören och att vår personkemi kanske inte stämde så bra. Min bilskollärare fäller följande kommentar:

Du är ju rätt misstänksam av dig, du släpper inte in vem som helst!Kanske har med det att göra.

Ja, då vet jag att mitt nya way of living funkar, jag har gått och blivit lika paranoid och misstänksam som jag har önskat!

X


Upp till kamp

Det har SVT gjort bra måste jag säga. Det var en riktigt käck serie...

Jag talar alltså om upp till kamp som gick på ettan nyss. Riktigt bra serie. Massa gamla bilder från Götlaborg, bland annat från Volrat Thamsgatan där jag bodde förut. Tror till och med var min port de filmade =)

Ja, ja  ni som missade den, kolla reprisen!

Förövrigt avnn örebro en viktig match idag, tack för kaffet och god natt!!!

X

Thaimaten är lös!

Jag vill bara fastslå en gång för alla att den godaste delen på broccolin är stammen och därmed basta!The other shit kan man vara utan ju hävdar jag!

Har precis lagat den godaste thaigrytan i mannaminne, då jag är många personligheter har jag gjort ett storkok i size MASSOR. Den här grytan kommer räcka till jordens undergång, det vill jag lova. Kommer spruta röd curry och kokosmjölk ur öronen när jag är klar (samtidigt som jorden går under)!

Min förkylning har inte fövärrats, jag är mycket nöjd. Jag tror det handlade om att min kropp förstod att nu är inget läge att bli sjuk, det hinns inte med. Jag har så otroligt mycket på jobbet som jag ligger efter med och hur jag än försöker så hinner jag aldrig ikapp. Jag skyller på semestern. Idag hade jag bestämt mig för att ha en skrivardag och få iväg en massa saker som redan är försenade och catch up med dokumentationen. Kiss my ass att jag fick göra det. Det var saker hela tiden och vi var så kort om personal så jag fick inte ett ord nedskrivet (massa annat fiffigt fick jag gjort iofs). Jag försöker undvika att heja på min klump i magen som säger HEJ HEJ; du har rätt mycket att göra...

Så nu ska jag äta min mat, sluta vara så överambitiös och göra matlådor på löpande band, hepp hepp!

X

Frossar!

Nej, verkar inte vara någon bra dag detta.

Först snurrar svenskarna till det, på fem minuter är de alla borta från medaljchansen, trist!!! Kan helt enkelt konstatera att detta icke var det svenska VMet, tyvärr. Vi kommer igen snart igen!

För det andra har jag fått frossa och fryser in i benmärgen, brrrrrr. Att jobba idag känns inte så kul, ungefär lika kul som att betala tv-licensen (alltså jag är FÖR public service men den där räkningen är alltid oläglig och på mycket pengar!). Så nu sitter jag här med mössa, vantar och diverse tröjor. Jag får jobba en stund och se om det funkar, annars får jag kanske bli sjuk på heltid.

Att bli lite ynklig tillhör ju själva grejen med att bli/vara sjuk. Jag kom på mig själv gråtandes framför en medaljutdelning. Det var så fint när amerikanska nationalsången spelades och mannen var stoltast i stan (kommer inte ihåg vad han heter men vann på 5000 tror jag). Det var rörande och några tårar föll från min kind. Verkligen inte likt mig, jag tror det var sjukdomen som talade (förylningen eller vad det nu är)....

Nej, äta bör man innan man ska jobba!

Later....

X

Snurrig

Shit pommesfrite vilken rolig kväll. Det var mycket dans och liv i luckan. Då det var tema Hollywood har jag dansat med Pink ladies, Dart maul, Men in black, Dolly Parton, Uma Thurman, John Travolta och många många fler. Jag är väldigt impad över människors påhittighet. Själv var jag ju en avdankad gammal Marilyn Monroe.

Jag hade ju även på min stegräknare, det var en bra idé. dans är många steg ska ni veta. Igår gick jag över 15 000 steg, det ni!Jag tror jag har blivit lite obsessed med min räkning...hihi...

Nu sitter jag här och laddar inför att Kajsa ska höppa och titta när den där svensken ska hiva spjut, heja heja!!!!

Något som känns mindre kul är att jag håller på att utveckla någon form av förkylning. Jag är täppt, har ont i min hals och snoret rinner högt och lågt. Inget roligt alls, nu knaprar jag halstabletter och Alvedon så det försvinner!Känner mig lite lagom snurrig, de där glasen vin från igår gör säkert sitt med.

Until then...

Hepp hepp!

X

Duktig kicka!

Min första dag med min stegräknare har gått bra än så länge, gått över 10 000 steg idag och det känns ju som en bra start, kvällen är ju långt ifrån slut. Nu sitter jag med papiljotter i huvudet och ska bli fiiiin inför Es 25 års ferre!Ska bli riktigt kul med en hejdundran fest, jag börjar inte förrän 16 imorgon så kan allt skaka mina lurviga rätt länge innan jag måste dra mig tillbaka till fantomenen grottan (där jag bor alltså).

Har suttit och tittat över min musik och nu går en gammal avdankad låt på repeat. jag talar om Chop Suey med System of Down, det är drag i galoschen på den låten men det e bra som skrutt! Det säger jag då. Den har även minnen från den svunna tiden i London då man ramlade in på en dassig klubb i Camden, den spelades flitigt varje lördag. Vi var the same people, på the same club, med the same music och allt var precis lika bra varje lördag =) Minnen, minnen....

X

Step by step!

Lördagen är här och nu är tävlingen officiell!!!

Mitt jobb anordnar en stegtävling och herregud vill jag bara säga. Det har varit hätska ord på jobbet mellan de två lagen. Vi har gjort hejarramsor, lagt upp taktiker, fått massa papper och hela baletten. Detta är inget som görs lite halvdant utan nu är det allvar! =) Min chef har sagt att vi måste börja vara snälla mot varandra, för annars är det ingen trvlig arbetsmiljö, haha!

Själv har jag tränat med stegräknaren några dagar, så vi har blivit vänner och känner oss bekväma med varandra. Jag har valt att istället för en liten käck stegräknare har jag en snygg kille som går brevid mig med en kulram och räknar mina steg. Känns faktiskt väldigt bra, haha...nej, skämt åsido. Nu har min tävlingsinstinkt vaknat till liv, shit pommes frites vad jag ska se till att mitt lag vinner och att jag vinner alla individuella tävlingar =)

Så alla i min närhet, nu jävlar ska vi gå!Jag börjar dagen med att ta en promenad in till stan och gör some syndig shopping inför kvällens 25 års fest....I lurana ljuder New kids on the blocks låt step by step, den enda låten jag kommer få lyssna på de närmsta tre månaderna....

HUGA HUGA FÄBODSTUGA!

X