Välkommen sköna maj!

Idag är det sista dagen på vintern, så antar att det officiell vår imöra. Det firas i true valborg style!?! Dvs molnig himmel och regntunga moln, fuck yeah! Vad hände med 20 grader och gassande sol?

Idag jobbar jag halvdag vilket är lyxigt värre. Sedan tuffar jag iväg tilll Strömstad till min polis. Jag ska även passa på och mysa med min bästa Konstapel plus en hel drös andra blåhattar =) Ikväll grillar vi och tittar på majbrasa, om det inte regnar...

Imorgon åker vi till laxbutiken i Ljungskile och käkar gudomlig mat samt till Resteröd och spanar in deras balla kläder. På kvällen skall vi grilla med massa barn, bebisar, karlar och kvinns. Det kommer bli niiiiice!

Söndag då? Hmmm, inget planerat än, kanske bra då det kommer vara en del hattande fram och tillbaka!

Fatta vilken helg jag har framför mig!!! Så glad så glad så! Pirr i magen och jag vill bara att klockan skall bli ett så jag kan lämna jobbet!

Trevlig Valborg, 1e maj och helg till er alla!!!

X


VÅR!!!

Kolla där, nästan 20 grader och sol på eftermiddagen. Shit, jag blir så glad att tårna nästan krullar sig! Att våren är här är fantastiskt. Vårig i sinnet, kär och sprallig! Sen får man ju ta det lite lugnt med klädseln, så fort solen visar sig så sätter svensken på sig flip flop och Shorts, trots att termomentern visar +5, haha.

Lady Gaga med Beyonce med Telephone gör ju vem som helst vårglad =)

X


Nicaragua?

Hmmmmm, vad ska man tycka och tänka om detta?

Jag vet inte vad jag tänker, rent spontant är jag ett stort fan av hemmaplanslösningar och detta är långt ifrån en sådan. För vad händer när kidsen kommer hem? Och ska vi prata pengar är det en insats som bara kommer ytterst få till gagn och kostar en del (ja, soc.tanten tänker bara på pengar)! Samtidigt låter det som ett himla spännande projekt, som verkligen är thinking outside the box och kostnaden kan egentligen bli lägre än om kidsen "kriminaliserar" runt i Götet.

Ja, det finns säkert många olika sätt att se det på! Det ska bli sjukt intressant att höra hur det går för kidsen i någon form av utvärdering längre fram....

X

Aftonens planer

Oh Göta Petter! Det var mig ett jävla träningspass, benen är som två gummiband. Jag får se om jag kommer vara gående imorgon eller om det blir sängläge.

Nu sitter jag och tittar på Draknästet, en favorit på TV trots att jag inte alls fattar det här med egen företagsamhet... och sen är det True blood ikväll, oj vilken TV kväll!

X

Träning

Nu, Mage rumpa lår....

Pass på gymet alltså =)

Tjing tjing!

X

Lönetisdag!

Yo!

Idag är en glädjens dag, lika glad som varje 27e är ju en glädjens dag för mig. Det är idag lönen kommit, tjiihooooooo! Nu är jag rik, åtminstone för en vecka eller två =) Jag ska betala räkningarna mina, sedan antar jag att känslan av att vara rik försvinner...

Annars, trött efter en lång tisdag på jobbet. Så nu lite mat och sen vila!

X

Kings and queens




Passar på att bjuda på en episkt fin låt här också. Jag tillägnar den till kungafamiljen, verkar ha det lite trassligt på sina håll....

X

Sunny sunday!!!

Söndag och Jesus, den här helgen har varit så slapp så klockorna stannat! Jag har mest gjort inget idag, haft rät mycket som jag tänkt göra men som icke blivit gjort! Välbehövligt att slappa antar jag men nu ska det bli skönt med lite sällskap. Polisen min är på väg och vi får några dagar ihop, även om jag jobbar mest. Då är han hemmaman och tar hand om hushållet och barnen (eeeehhhhh)!

Förresten, min blogg är torr som fnöske nu förtiden. Jag har varken ork eller lust, hoppas ni har tålamod med mig. Jag brukar hitta formen igen...

X


Dagens planering

God middag! Ledig lördag, det var längesen kalendern var tom en hel dag!

På schemat står tvätt, städ, handling och kanske ska jag hinna med att titta på en och annan film med!

Solen lyser så jag ska börja med en prommis! Hepp hepp!

X

TGF

Nu tar vi helg och går på afterwork!

Åh så skoj!

X

Indoor walking

Idag var jag iväg och tränade Indoor walking för första gången. För er som inte vet vad indoor walking så är det alltså att man går på Crosstrainers i grupp, med olika övningar, tempo och intensitet.

Jag gillade det väldigt mycket! Passet var sjukt jobbigt och ben, rumpa, mage fick sig en riktig omgång! Passet gick fort och när jag gick hemåt kändes det verkligen som jag  verkligen tränat! Det blir lätt Indoor walking igen...

X


Ansiktsboken



"Alla barnen har Facebook, utom Siv, hon har ett liv"

Hihi....

X

Boende i Köpenhamn någon?

Jag har haft en lång och produktiv dag på jobbet som följdes av en middagsdate hos sötaste J. J hade "slängt" ihop rostade grönsaker samt lax, mummsan! Det var verkligen en trevlig afton och maten var sjukt god! En del vänner träffar man alldeles för sällan och det kommer man på när man träffar de, hihi. Känner ni igen detta?

J är en av de tappra soldater som skall med på John Mayer, vi har nu bokat resa så bara hotell kvar! Så om någon vill reka ett bra hotell i Köpenhamn, go ahead. Jag tar tacksamt emot alla tips! Gärna centralt och billigt =)

Ikväll ska vi se om jag kan hålla mig vaken och se True Blood, har gått sådär på sistone =)

X





Natti natti

Var det någon som sa sova?

Ja tack!

Sov gott, söta drömmar och låt inte the bedbugs bite you!

X

A tribute



Det är inte nog med uppmärksamhet på Glee här i min blogg! Så nu dedikerar jag ett helt inlägg bara för denna underbara serien som jag inte kan få nog av!Jag får alltså varna för lite Glee nörderi!
Maria var rar nog att ge mig första säsongen på DVD och det ni! Det var mig en fröjd. Alla avsnitt med all musik och koregrafi samt en hel massa extra material! Jag säger då det, en serie om man vill bli glad och småkär i livet!

Visste ni förresten att det är skådisarna som sjunger? Det kan man icke tro, för de flesta mimar så sjuuuuukt dåligt!

Här hemma går soundtracken från Spotify samt DVD boxen varm (även om jag nu lånat ut den)!

Så för er som missat, kolla! Ge det lite tid, första avsnittet är lite snurrigt....

<3

X

Waiting for John to come

En promenad, hundra telefonsamtal och en dusch senare sitter jag uppkrupen i soffan. En stund till ska jag väl hålla mig vaken innan John Blund kommer på besök. Är väldigt behagligt trött och kommer nog sussa fin fint när det väl är dags (snart snart snart)!

Promenaden gjorde gott, och jag blev allt lite piggare för en stund. Även om solen lyste så var det rätt kallt. Nu ska det regna och bli ännu kallare resten av veckan, så bara bita ihop och börja räkna ner dagarna igen, känns som det är så mitt liv kommer se ut framöver. So, counting down the days. Först fredag för då är det helg, sen söndag för då kommer min polis!

Natti natti!

X

Rubrik someone?

Hoppsan hoppsan, det fanns ingen tid för bloggen i helgen. Jag och min polis har myst så mycket, att tiden tog slut!
Ännu en fantastisk helg och jag undrar hur mycket mer kär jag kan bli....

Idag är jag sjukt trött, i vanlig ordning. Fyra dagar till med tidigare mornar känns inte så uppiggande men de brukar ju gå fort!Jobbet för mig är för tillfället bara en stor parantes, jag gör mina timmar och sköter det jag ska men inte mer än så. Jag hoppas att jag får tillbaka lite av den där energin som jag önskar att jag ville lägga på jobbet!

Skulle träna idag men pallade inte, så blir en powerwalk strax! För jag har lovat mig själv att det ska bli lite bättre på den där fronten!

Tjing!

X

T.G.F

Äntligen är fredagen här! Yippie yay! Jag sitter kvar på jobbet, snart kommer min egen poliseskort och hämtar upp mig!

Jag kan inte med ord säga hur mykcket jag längtat efter helg och allt roligt som helgen innebär!

Hoppas alla har det trevligt denna soliga fredag, trots askan!

X

Dagen före, dagen!

Idag var det träning. Jag säger Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit! Det förklarar den timmen väl...

Nu; nattmacka, god natt samtal och sen blir det sussilura gott!

Imorgon är det fredag, dagen jag längtat efter sen i måndags =) Joy!

X

Håll i hatten!

Oj, nu blev jag effektiv som satan såhär på kvällskvisten!

Jag har deklarerat, tagit hand om tvätt, pratat i telefon med självaste Konstapeln, tagit ut sopor samt skickat mail till svenska kyrkan att det får vara nog nu. Jag har tänkt gå ur svenska kyrkan sen Jesus gick på vatten (som enligt mig aldrig hänt, hehe) men idag fick jag rumpen ur och skickade iväg ett mail att min församling should be aware!

Förresten, fattar ni hur sjukt nice det är med vår? Våren är ju här och jag är kär! Hepp hepp!

X

Late night

Sen kväll på kommunbaren, en överraskande kulig kväll med god mat, en god cider och gott sällskap. Att vara ute till 21:30 på en vardag är riktigt sent, haha!

Trötter? Ja! Sova? Ja!

Förresten fyller mamma år idag, 61 bast har hon lyckats bli. Jag hoppas att det blir 61 år till för henne.... Hipp hipp hurra mamma!!!

X

Nya tag!!!

En ny vecka har börjat och jag har lite mer energi med mig från helgen, har väl lyckats ladda batterierna!Å andra sidan är det "bara" måndag än, haha!

Söndagen med min polis blev fin. Vi hängde på stan och köpte en och annan sak (inte jag).Vi såg även Shutter island, jag har läst boken men tyckte även filmen var bra gjord. Leonardo Di Caprio är jävligt bra skådis måste jag säga, han lyckas porträttera olika roller och gör det alltid bra!

Det bästa med att ha polisen här på söndagar är att jag inte alls tänker på jobbet och söndagens jobbångest. Den kommer precis då man går in på jobbet, och försvinner lika snabbt, haha! Det är jäkligt skönt. För söndagar brukar alltid vara lite kymiga. ja, iofs finns det massa andra bra saker med polisen, hihi!

Jag lagade en veggo "biff stroganoff" med
Quorn strimlor idag och det blev svingott! En ny favvo i Quorn familjen tror jag. Jag är lite trött på bitarna som har använts flitigt genom åren! Terra de, hittade förövrigt massa goa recept på Quorns hemsida, spana in!!!

Och på Spotify lyssnar jag på Glee och Nikola Sarcevic och fattiglapparna (lyssna på Mitt Örebro, bra låt)! BRA GREJER!

Ett inlägg om allt och inget, hepp hepp!

X

Söndags sol i hjärtat

Ännu en solig och fin dag, yeah! Idag kommer även min helt egna polis och hälsar på så jag är såklart massa mer glad än vanligt!

Vi ska leka tjuv och polis hela dagen och sen ikväll har jag styrt upp en överraskning i form av bio som han ej vet om! Det blir kul....

Ha en trevlig söndag, gör som jag; strunta i vardagen som lurar i faggorna!

X

Sol

Våren verkar sannerligen vara här och jag gillart!

Idag ska jag ge mig ut i solen med min lilla rar J och Afrikanen! Vi ska gå ner och sätta oss vid vattnet efter prommisen! Jag är så jävla glad som det är och sol på det, check check!

Annars är helgen rätt bokad. Ikväll blir det lite ferre hos E som just blivi sambo och imorgon ska jag leka tjuv och polis hela dagen och sen var helgen slut!Det känns som en sjukt bra helg helt enkelt!

Ha en great day i solen!

X

En pissig vecka...



Leder till helg och det är ju tur! Att komma tillbaka till jobbet och börja ta skit igen är inget kul. Jag har gått hem från jobbet VARJE dag utmattad och med en klump i magen (Jag vet, inga nyheter)! Men jag hade nog glömt bort hur det var att jobba när jag gladeligen skuttade till arbetet i tisdags! Det finns mycket med mitt arbete som jag stormtrivs med men den här veckan har jag nog haft Arga klubben på mig, från alla håll! Att känna så här är ju förresten ett normal tillstånd...

Tur att det finns ljusglimtar av olika slag i mitt liv som ser till att jag orkar! Jag hoppas på ny energi och lite mer go nästa vecka....

MEN för att fira fredagens ankomst lyssnar jag på den här käcka låten. Man vill ju bara dansa, sitta ute i solen och zippa på en pint! Right?

TREVLIG FREDAG!

X

Trött, tröttare, tröttast

Shit, att komma tillbaka till jobbet efter semester är hard work! Folk pratar om ny energi efter semester, jag säger No way! Jag är helt jävla slut i rutan, så nu ska jag gosa ner mig i sängen och sussa gott! En dag till, sen ska jag sova ut! Tackar!

Kvällen har spenderats i goda vänners lag. Vi har pratat om jobb, barn, giftermål, kärlek och allt däremellan! Fina vänner, tackar!

Nej, nu ska det ringas ett god natt samtal och sedan, sussilura!

X

Högpresterande vs lågpresterande

Kommer ni ihåg detta inlägg jag gjorde för en stund eller två sedan?

Jag hade ju rätt mycket prestationsångest inför detta och idag var det dags att lyssna på det i grupp. Ja, jag var inte helt avslappnad kan jag säga MEN som vanligt, så var det inte så farligt som jag målat upp det att vara. Sen fick jag i min bedömning väldigt bra siffror, bara 4or och 5or (skalan var 1-5) på de olika områdena! Så jag har hetsat upp mig som en gnu och tyckt att jag är sämst. Så gör jag alltid.

Det är en skön känsla efteråt men samtidigt hatar jag att jag alltid måste högprestera hela tiden. Nu är jag redan helt säker att jag till nästa inspelning i maj kommer behöva ha "högra" siffror, annars kommer det kännas som ett misslyckande. Och det är ju verkligen inte meningen med att vi gör detta, det är för att LÄRA OSS! Så jag funderar på att lågprestera med flit, för att känna av the feeling att inte vara så jävla bra, och att man inte dör av det heller...

Ja, det är fan inte lätt det här, haha. Gott att det är ur världen och nu jävlar ska jag sluta vara så jävla högpresterande (misslyckades direkt eftersom jag är svinnöjd med mina högra siffror)!

X

Den första dagen av många att komma...

Första dagen på jobbet och det var en dag som hette duga!

På tisdagar jobbar vi 8-18, så det var bara att kasta sig in i arbetet. Hur gick det då? Jo tack, jag fick min första utskällning vid 16:30, så allt som allt en superbra dag =) Haha, nej, det gick faktiskt bra, trots att folk var arga på mina första dag. Det verkar som mina kollegor har jobbat på bra!

Jag har ätit mammas matlåda som hon skickade med mig samt duschat. Nu ska det vara kvälls bestyr på schemat, läs ligga på soffan och vila!

X

Måndag kvällens funderingar

Åh, det gick så fort så fort! Helgen har bara flygit förbi! Nu är det måndag kväll, jag sitter ensam då Lyckan just lämnat mig för jobbet. Saknad kan vara fysisk och det gör banne mig ont i hela mig, så mycket vill jag att han ska vara tillbaka här. Nu ska jag behöva vänta nästan två veckor igen, vilket känns oerhört tungt. Det känns så löjligt att känna såhär och hela jag är uppfylld i massa känslor. Förtjänar verkligen lilla jag att må såhär? Jag är så glad att jag vill skratta och gråta på en och samma gång...

Imorgon är det jobbet som kallar; rutiner och vardag. Jag har inte känt efter så mycket och just nu känns det rätt okej, att vara ledig nästan fyra veckor gör såklart sitt. Nu är det upp tidigt och tillbaka in i lunken! Ja, inte så dumt ändå...

Nu lite go film med Joel Kinnaman =)

X

Jesus har uppstått, hurra hurra!

En underbar vårdag i kära Öret. Familjen har varit på en utflykt i solen, vilket var fint! Vi hann även med en fotoutsällning och en lunch, hepp! Nu ligger hela familjen utslagen på soffor, sängar och vad du vill för att ta igen sig. Rätta takter om du frågar mig!

Själv väntar jag finbesök från S med sitt lilla troll! Ska bli sweet att gosa med de båda!

Ikväll åker jag dock hem till Götet igen, tror minsann att en söt förmåga hämtar upp mig på stationen, *tiiihihiiii*, jag har saknat så det ska ju bli fantastiskt!

Nu, lite vila och begrundelse!

X

Mot Blåkulla!

Min mamma drog med mig på ett spinningpass på självaste påskafton! Jesus, det var livat in the lucka, I tell you! Var ju inte igår som jag tränade den här arma kroppen, så den fick ett brutalt uppvaknande efter en timme på spinningcykel, huga huga fäbodstuga!

Solen lyser, kroppen värker lite lagom och jag är på sjukt bra humör!

Så, jag önskar er alla en fantatiskt fin påskafton! Här blir det massa god mat (Prim style, vi jobbar inte som andra familjer), mys med familjen och ikväll tror jag bestämt att det blir mingel med bröder med vänner, nice!

Glad påsk och kanske ses vi i Blåkulla!

X

Det var bättre förr!!!

Nej, jag säger då det!

Man lämnar landet för en kort stund och när man återvänder är allt uppochner!

Jag är nu i Örebro, där de gjort om kollektivtrafiken. Jag har sen jag föddes åkt buss 17, den heter numera 26 och går i princip aldrig! Vem kom med den idéen då?

Nej, det var bättre förr, då gick 17 både alltid och mest hela tiden och hette nummer 17!

Dagens pensionärsinlägg presenteras i samarbete med PRO!

X

Glad pårre!

Mmmmmm,svensk frulle!Jag avnjuter just nu en äggmacka med kaviar, det var gott och efterlängtat! Tre veckor i utlandet får en att saknat den gamla äggmackan! I Thailand åts det mycket äggbaserade frukostar såsom scrambled eggs, omelett, löskokta ägg och vad du vill men just äggmackan är ju en heligt god grej!

Idag har jag packat om min väska och ger mig nu av mot Örebronx för att fira lite pårre! Det blir ju jävligt trevligt!Ska umgås med min familj och vänner!

Förresten, igår var jag med om ett trauma som hette duga! Vid 20:00 insåg jag mina begränsningar och bestämde mig för att sova, hade då sovit på soffan till och från hela dagen, haha. Så begav mig mot badrummet och ser typ den största spindeln jag någonsin sett, i Sverige dvs. Nu tror ni såklart att jag överdriver men nej! Jag var för rädd för att ta kort men kroppen var sjukt stor och benen var lika långa som mina (okej, överdrift!). Jag insåg att jag aldrig kunde kunna sova om den levde, så jag drog fram dammsugaren, smällde först till spindeln och dammsög sen i en kvart! Idag har jag tassat på tå, för jag tror den krypit ut igen, med sina arg vänner, än så länge har det varit lugnt!

Jag har ju rätt mycket spindlar här hemma och kan säga att nu börjar jag fan bli fobisk! Jag måste ringa hyresvärden och säga till! På resan i Thailand träffade vi på en del djur, bland annat kackerlackor stora som grisar (överdrift igen) och jag var den som sprang till hotellreceptionen för att hämta hjälp! Jag inser ju själv att detta är så löjligt, för vad kan de djuren göra men känslan finns ju där! Här hemma har jag ingen som hjälper mig, så får göra det själv, vilket skapar ångest som heter duga. Men å andra sidan gör jag det! Jag får verkligen panik!

Ja ja, nu drar jag! Glad pårre till er alla!

X

She is back!

Hej och hå!
Då var man åter i bloggvärlden, jag tog mig ett uppehåll som hette duga! Så kanske man inte kan göra om man heter Blondin Bella, men Karin Rosa kan! Jag tror ni få men tappra läsare jag har, har stått ut!

Jag kom hem imorse efter en sömnlös natt i luften, fy vad jag hatar att flyga! Och vad ska jag säga om min resa? Den har varit fantastiskt bra, fantastiskt jobbig och allt däremellan! Jag är ivf sjukt nöjd med mitt ressällskap för det har funkat bra! Klart det har varit slitigt ibland men vad kan man vänta sig? Resan var med sina tre veckor lagom lång och idag när vi kom fram känns det skönt att vara hemma, att leva i rygga är inget som jag klarar allt för länge!

Vad har vi gjort där här tre veckorna? Inte mycket skulle jag vilja säga, fast ändå massor! Vi har verkligen tagit det piano med allt vad det innebär!Vi startade resan i Ao Nang, fortsatte till Koh Phi Phi, sedan hamnade vi i Koh Samui, sedan Koh tao för att avsluta det hela i Bangkok! Vi har solat, badat, shoppat en del, ätit sjukt mycket mat (jag är överäten på Thai, tyvärr), snorklat, sett massa fina öar, festat, sovit, varit magsjuka, spytt som små rävar (jag blev sjösjuk en gång samt åksjuk och spydde på en buss, high five!), gråtit, skrattat och för det mesta haft det himla gott!

Vad ska man säga om Thailand? Jo, en billigt land med mycket att se MEN Shit Pommes vad det är mycket turister och framförallt svenskar! Jag förstod nog inte vidden av detta, haha! Jag är inte störtförälskad i landet men det finns en massa mer att se och jag har ju mest varit på turistställena, så kanske blir det en tur dit någon mer gång, det vet man aldrig!

Så vad kommer man hem till då? Jo, träden utanför mitt fönster är borta vilket stör mig sjukt mycket, min deklaration har kommit med goda besked och våren verkar finnas i faggorna. Sen finns det även någon annan i faggorna, som jag ser framemot att träffa sjukt mycket!

Förresten, vårat bagage kom aldrig fram, så sitter och väntar på att taxin skall komma med min väska, får komma nu!Jag vill ju packa upp allt som inhandlats och allt som behöver tvättas!

Så, då var Rosa tillbaka!Så, nu blir det åka av!

X