Det finns änglar

Alltså, ibland svänger det fort, haha. Igår var en hemsk dag och idag har inte heller varit speciellt kul förrän nu när jag kom. Nu ska ni få höra en fin story, förbered er med näsdukar för jag grät allt en skvätt idag, av fina skäl...

Såhär var det. I fredags när jag skulle möta upp någon vid spårvagnen kl sent så kommer en kille fram till oss och frågar om han kan få låna telefonen. Han verkar inte riktigt vara som vi andra, jag skulle gissa på en utvecklingsstörning och jag frågar hur det kommer sig att han behöver ringa. Killen berättar att han tappat bort sin pappa på Metalltown, en festival som var i Frihamnen och nu gått bort till mig. För er som inte vet så är det en bra promenad från Frihamnen till mig. Killen har ingen telefon, kommer inte från Göteborg och är såklart orolig. Så jag ringer upp pappan  och förklarar att hans son är med mig. Pappan som såklart varit hemskt orolig blir mycket lättad att jag ringer. Jag med sällskap väntar på en spårvagn och sätter sedan Viktor på denna. Sedan ringer vi pappan som skall möta upp Viktor. På lördagen får jag reda på att allt gått som det skulle och att de är på väg hem till Växjö. De tackade så hemskt mycket för hjälpen och redan här kände jag mig glad för jag kunnat hjälpa till.

MEN idag ni, då har jag fått ett brev från de två med ett fint kort där det står:

Tack, vilken tur att det finns räddande änglar här i världen, tack för hjälpen. I kortet ligger även blomstercheckar på 250 kr.

Allt skit som är och har varit är som bortblåst. Det finns även fina människor i världen som uppskattar det man gör...

X

Lugn och fin

Ett samtal till mamma, en långpromenad och tre djupa andetag senare är jag betydligt lugnare...

X

För i Hvete...

Som om det inte räckte,

Nu fick jag en glasbit i foten och spillde balsamvinäger på mitt vita linne...

FAN, livvet pissar på mig idag...

Nu ska jag gå ut och gå av lite av den här ilskan som jag har i mig!!!

X

Ska vi byta grejer med varandra?

Hej, nu kommer en kräk, kommer precis från jobbet och är in need of a stor kräk, så....

KRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK!!!

Jag är så trött på allt idag, värmen gör inte att man blir piggare precis (jag klagar inte). Idag är bara en sådan dag då jag bara känner att:

  • Jag vill byta jobb, gärna igår om jag kan. Allt som skall göras bara hopar sig och jag hinner inte andas mellan allt. Huvudet snurrar ocgh jag jobbar konstant, Trots detta är inte folk nöjda vad jag än gör på jobbet och jag får höra både det ena och andra.
  • Jag vill byta lägenhet, så varm här inne att jag funderar att hyra ut den som bastu, sauna perkele!
  • Jag vill byta smak av karlar, för de jag träffar är jag givetvis aldrig intresserade och ännu en gång så är jag tillbaka på rura fucking ett!!!
  • Jag vill ha en privat kock och diskpojke/flicka som styr upp mit hem som ser ut som jävla Tjernobyl...och när fan ska jag ha tid att styra upp mitt hem när jag aldrig hinner vara hemma?!?
Ja, jag är bitter och tänker fortsätta vara det idag! jag har jävligt mycket att vara tacksam för men idag vill jag rulla i min självömkan ordentligt!Så kräk på er alla och hoppas er dag varit bättre än min!

Hepp hepp!

X

Sommar, sommar, sommar....

Sluta hetsa, jag har väl inte tid att blogga när solen lyser!!! =) Och det ser inte ut som så många har varit här heller, vilket tyderpå en vettig läsarkrets, fortsätt hänga ute och kom hit på kvällskvisten över en öl kanske?!?

Men å vilka härliga dagar vi har och har haft!!! Jag har haft en helt underbar helg med massa sol, mina första solexem (ja, varje år lika punktliga som vanligt), kalas, fotboll, mys, promenad och strandhäng.

Att måndag kommer så fort känns trist, men nu är det nedräkning som heter duga till min holiday, fuck yeah!Snart är det jag som njuter av den svenska sommaren på heltid!!!

X

Tjiiiiiihooooooo

Tropisk hetta och jag älskart...

Tråkigt bara att man jobbar men snart så, 12 arbetsdagar kvar och sen är det jag som är på holiday, hey hey...

Idag har fröken Papphammar varit en stödjande hand åt kära afrikanen. Hon mumlade något om att jag skulle hjälpa till och hålla något. När jag kom dit var det en helt annan situation och jag blev helt plötsligt  förman på ett bygge, kändes det som ivf. Men trot eller ej, jag och T slog våra kloka huvuden ihop och ordnade det galant.... sug på den ni!Även Papphammar har sina bra dagar....

Nu måste jag duscha, känner mig ofräschast i stan, hepp hepp!

X

Tok

Ikväll kan det inte vara kul att vara serb efter den matchen...

Galen match med klar rättvis seger för di blågule!!!

X

Punktmarkering

Ikväll ska jag dela med mig av några av kvällens höjdpunkter och tankar, vad är la bättre än punktform.

  • Ikväll blir det fotboll för hela slanten, så snurrigt nu när det både är Confederation cup och U21 men ikväll är det ju viktigt match mellan Svea rike och Serbien i U21, heja heja!
  • Jag har köpt en helt grym burk med blandade salta godisar på Konsum, groteskt goda.Speciellt de som smakar sådär gott mellan salt och tandkräm, mums...
  • Har jag sagt på sistone att Jon Mayer är min gud!?! Fan, han blir bättre varje dag som går, helt sjukt ju!
  • Jag gjorde en räkrisotto med räkor i burk.,som visade sig vara små som riskorn, flopp!
  • 13 arbetsdagar kvar till semester, yippie kayay motherfucker!
Sådära ja, såhär blir det när livet inte bjuder på något speciellt upphetsande och man vill dela med sig av sin vardag...

X

SJ, en vän i nöden

Jag gillar SJ och deras förslag till hur man kommer hem till Örebro kortast och billigast möjligt. Jag ska åka hem i juli och tänkte vara ute i god tid. Söker på resa och får då upp en resa till Örebro, som vanligtvis tar strax under tre timmar:

Göteborg- Laholm

Laholm- Ängelholm

Ängelholm- Helsingborg

Helsingborg-Hässleholm

Hässleholm- Hallsberg, nattåg med sovplats

Hallsberg- Örebro

Tid: Nästan tio timmar
Pris Nästan 1000 kr

Say What!?!? Jag är grymt sugen! Kan någon förklara detta för mig, möjligtvis om man har en förkärlek för Skåne och vill passa på att luffa runt i Skåne innan....

X

John, min John...

Ja, synden straffar sig...

På sistone har dessa John Mayer kopior dykt upp lite varstans. Ja, ni vet ju alla hur barnsligt förtjust jag är i denne mannen. Nu har han dykt upp både här och där; krogen, mataffären och idag på gymet. helt galet...

Så idag sitter jag där på spinningcykeln när denne skönhet kliver in med flickvän (skulle jag tro). Jag blir ju helt till mig och cyklar som det var min sista dag i livet. Dock så kanske jag överansträngde mig lite, efter två låtar kunnat jag knappt andas, hade krampkänningar samt håll. Så resten av passet fick jag sitta och flåsa bakom den snygge killen och trodde jag skulle dö. Så går det när man ska impa. Förresten, hur bra är det att försöka impa när killen e med en tjej samt att jag är grisskär =)

Har fortfarande ruskigt ont i mitt vänstra ben, vet inte vad jag gjort... *suck*. När det gäller killar är jag som en 14 åring, haha....

Hepp!

X

Ska det vara så?

Hej, tog mig ett blogguppehåll...

Har haft en grym midsommarhelg, mycket lugn och fin. Jag har i princip inte gjort någonting på flera dagar. Hade massa föreställningar om att jag skulle städa, diska och mingla runt. Dock har jag mest legat på soffan och tittat på film och TV, så gott!!!

Det jobbigaste nu är att det måste bo något i buskarna utanför mig. Typ kattungar eller något. Jag har tidigare vaknat på natten av något som gnäller och skriker om vartannat. Nu ikväll hör jag det från och till, så hjärtskärande. Jag vet inte vad det är och inte riktigt var det kommer ifrån då det är mycket buskar utanför mig. Jag gick ut och lyssnade men då tystnade. Det finns tre alternativ:

1. Det bor övergivna ungar av något djur i buskarna, inga människobarn hoppas jag dock.
2. Jag är med i något Dolda kameran program =)
3. Det är någon ringsignal eller msuik någon av mina grannar lyssnar på, isåfall weird grannar...

Jaja, jag får undersöka mer om de fortsätter...

Tjing!

X

Önskningar om en fin dag

Trevlig midsommar!!!!

Hoppas ni alla får en mycket gemytlig och trevlig dag!!!Det ser ju såklart ut som regn men hey, det hör ju till!!!

Själv firar jag i goda vänners lag i Kungälv. Vi får se vad som blir av det hela men med ett Guitar hero, Yatzy, groteskt mycket mat och även lite alkohol kan vi nog ro detta i land!

Så ha det grymt bra!

Kramar, hugs, kärlek och love!

X

Ooops they did it again!

De verkar ta över mitt hus och är här jämt!!!!

Här och här har de redan försökt få över mig i deras team.

Idag fick jag ett flygblad med frågan:

Hur kan du överleva slutet för den här världen?

Damen sa att det är ju rätt allvarliga saker, och de måste ju diskuteras. Om jag var intresserad skulle jag få svaret i Strängnäs i juli. Så nu är det jag som åker till Strängnäs och får svaret på den här halvkniviga frågan =)

Är det någon mer än jag som får besök titt som tätt?

Jag borde verkligen skaffa mig ett titthål eller säga att jag inte är intresserad men jag tycker ju deras små flygblad är så fantastiskt roliga...

X

Sömntuta

Man vet att man börjar bli gammal i gemet när man kommer hem från jobbet och somnar på soffan som ett litet barn. När man sedan vaknar upp har man dreglat då man sovit med öppen mun, I love it =)

Nu, ledighet i massor, yay yay och åter yay!

X


I wanna dance with somebody!!!

So you think you can dance är tillbaka på 5an...

 YIPPIE YIPPIE!

Mycket underhållande program!!!

X

Värdefulla dagar

Jag skulle träna idag MEN då jag var sällskapssjuk så valde jag att avboka det  hela och tog istället en lång lång promenad med Televinken. Vi har vandrat, vandrat, vandrat och pratat, pratat och pratat! Vi  gick runt hela Eriksberg som ligger precis vid vattnet, satte oss en stund och lyssnade på vattnet kluckade och andades in doften av Västkusten. Två timmar senare är jag hemma och är så där uppfylld med intryck och känslor. Åg vad jag älskar mitt Göteborg och åh vad jag älskar att ha vänner runt mig som gör allt så värt bara.

Ja, livet är gott och jag tackar och bockar en dag som denna!

X

Törminäjtor

Ikväll har jag varit på bio och sett Terminator Salvation. Jag älskar första och framförallt andra filmen. På mellanstadiet såg jag den nog en gång i veckan. Jag var obotlig kär i Edward Furlong som spelade John Connor. Edward Furlong tillsammans med då häftig teknik gjorde den grym! Arnold gjorde väl också en av sina bättre insatser...

Jag såg inte ens tredje, kändes inte så upphetsande men då Christian Bale tog på sig rollen som John Connor så var jag påt  inför denna film =) Och den var ruskigt bra faktiskt! Sådär på ett löjligt amerikanskt sätt, haha. Och som det inte räckte att Christian Bale så har även hunken Sam Worthington en roll, mums mums! Jag satt och dreglade i nästan två timmar...

Så jag tipsar er att gå och sen den!!!

X

Lady och Kalufsen

Sådär, nu kan jag borsta och tvätta håret då jag inhandlat både en ny kam och en borste. Ivf jag framöver får oväntat besök tänker jag, då kan jag fortfarande borsta håret om en försvinner =)

Kleptomanen låter dock hälsa att hon lämnade en sko i pant då hon tog min kam. Hur kul är inte det då? När jag vaknade upp i söndags fanns en ballerina sko i min hall. Inte två, utan en. Ni förstår vilka folk jag umgås med? Haha...

Haha...

X

Kleptomani

Det var mycket behagligt, eller nja kanske inte under tiden jag tränande men nu i efterhand känns det gott!!!

Jag har nu duschat och ser ut som en liten trollunge, ja det gör jag kanske alltid men nu extra mycket. Varför kan man fråga sig? Ja, jag har en kleptoman i vänskapskretsen (du vet att jag älskar dig ändå och att jag överdriver en hel del nu). Damen ifråga har under lördagen lyckats ta med min kam ut på krogen för att vara fin, den enda kammen jag äger. Och kammen tappade nog bort sig i vimlet, kanske blev den lite lullig för hem kom kammen icke. Så nu har jag inget att borsta mitt lilla hår med, haha.

Skrev upp en reminder till mig själv på mobilen att inhandla en ny kam under dagen men det glömdes ändå bort. Om jag känner mig själv rätt kommer jag säkert inte köpa en ny kamm förrän typ 2035, haha. Så nu använder jag en papiljott samt mina fingrar vilket inte är någon jättehit =)

Så nu ska jag och mitt burr laga lite mat, tok!

X

Around we go....

Sådär, då var man tillbaka inne i ekorrhjulet.;Upp och ner (ja, man stiger upp och går sedan och lägger sig), äta, bajsa och allt det andra som ingår i lunken. Idag påminde dock en klient mig om att snart skulle jag gå på semester då vi inte ska ses förrän mitten av augusti. Glädjen var total när jag insåg att det är mindre än en månad till min holiday, fuck yeah. Snart är det jag och paraplydrinkarna =) Samtidigt som jag skrev paraplydrinkar undrar jag faktiskt själv varför jag längtar till just drinkarna, haha. Nej, det är snarare att inte ha en massa måsten som lockar!

Idag, mindre vemodig och ska nu cykla till träningen för mer cykel och core!Tjing!Galet att man cyklar någonstans för att cykla, haha!

X

Söndag ack denna söndag

Då satt man här igen, massa tankar och funderingar men svårigheter att få ner det på print. Det är så, svårt att sortera det som händer i hjärnkontoret och vad man vill att allmänheten skall ta del av. Kanske är det alkoholen från igår som gör sitt jobb, dvs gör mig sådär kvasifilosofisk och fundersam. 

Helgen har varit bra och ju närmare måndag vi kommer ju mer känns det. Igår var hur roligt som helst, med massa sång när vi spelade Singstar, både skön- och falsksång, haha. Hela dagen idag har bara varit en dag i vilans tecken, inte varit utanför dörren och har mest legat framför tvn. Ja, det behövdes...

Sitter nu med fotboll på, Torres storspelar och har redan pyttsat in tre mål mot Nya Zeeland. Min man, min man, han är att lita på, till skillnad från andra, haha. Ja där kom det. Det är boys som ställer till det i huvudet. Jag förstår inte hur man ska förstå de. Det är nog mitt ständiga problem. Min kloka vän sa mitt uppe i mitt ältande att det jag uppfattar som turkost behöver rimligtvis inte vara turkost i hennes ögon. Klokt tänkt, för visst är det så att jag just nu håller på att fundera sönder och analysera varje sms samt varje mening sagd utan någon egentlig evidens att det skulle vara sanningen (för den enda som vet hans sanning är ju han). Det jag skall göra nu, är bara försöka släppa tankarna, sluta analyser och fortsätta framåt, det vore det enda rätta. Men hur kommer det sig att det ska vara så svårt? Ja, herre gud, tänk om någon kunde hjälpa mig att inte alltid analysera skjortan av saker, haha. Men det är nog lika troligt som att hitta ett heltäckande botemedel mot cancer, hihi. 

Ja, jag fick ner det på papper =) Hepp hepp!!!

X

Busy busy....

Mycket nu...

Brännboll, tjejmys, Singstar, drinkar, sminkning, middag...

Ja, jag säger då det, allt och ingenting på en och samma gång....

X

A sleepless night

Åh, hejsan hoppsan. Känner mig som en klubbad säl men ska snart dra iväg mig själv till jobbet för några timmar vid skrivbordet,,,,

Gårdagen gick bra, regnade massor så kidsen var rätt lugna. Det mest spännande som hände var nog att jag och mina kollegor fick punktering!!!! Lite galet, K som satt i baksätet tyckte det lät lite konstigt och kändes konstigt om bilen. Något som jag och E avfärdade, haha...när vi stannade såg vi att vi tappat navkapseln och hade punka...Som de tre girlsen vi var ringde vi på hjälp =) Jag har inte lagat någon punktering och planerar inte att göra det inom kort heller....

Efter jobbet blir det tjejmys vilket blir trevligt, jag ska bara hålla mig vaken efter grymt lite sömn inatt!

X

On the field

Nämen tänker ni nu. Vad gör hon på bloggen denna tiden? Då ska flickan jobba?!?

Ikväll är det skolavslutning i kommunen och gissa vad? Jag ska ut igen på fältet och se till att kidsen tar hand om sig igen. Så därför börjar jag jobba en aningen senare, sweet! Jag hade kul sist så ska bli kul att se vad kvällen innehåller.

Nu ska jag pyssla runt hemma lite och sen tror jag att stan skall få sig en påhälsning...

Ha en bra dag!!!!

X


Trötter...

Lång dag på jobbet och jag är trött.

Jag fick fan inte mycket gjort heller, lallade omkring med massa småplock istället för att ta itu med de sjuhundra utredningarna som ligger och tittar på mig. Konstigt det dära. Ju mindre jag har att göra ju svårare är det för mig at samla ihop mig och få saker gjorda. Det låter konstigt med tanke på att jag är väldigt stresskänslig men  jag jobbar fan bäst då!!!Även om jag säkerligen mår mycket sämre under stress!!!

Dusch och mat, sedan tid för reflektion =)

X


Hopp och studs

Sådär, jag fick några timmar på mig och vips är jag redan på bättre humör...

Tackar!

Det är nog såhär att jag funderar en del på saker just nu, som tar mycket av min tid. Jag gör så ofta, fastnar i tanken och bara maler och maler den. Därför mina vänner, passar det nog bra att träna lite, få ur tankar ur kroppen!Och tankarna? Inget allvarligt, bara en av dessa funderingar om livet, kärleken, kärlek till livet och livet med kärleken!

Hepp! Nu, lite mat innan träning och sedan blir det hopp och studs!

X

Mondayblues...

Ja, istället för söndagsångest kom den idag istället....

Sinnesstämningen är låg, vill hem och ligga under täcket men icke!Ett litet break för lunch nu innan det drar igång igen!

Men det här går snart över och då är jag glad som en liten Lurvas igen =)

X

Sömn är en bristvara

Det var ju själva fan, att Sverige strular bort sig men men, det blir nog inget Sydafrika nu =( Men men...

Jag har i vanlig ordning inte sovit tillräckligt inatt, så blir det när man är ute och slarvar. Var en trevlig afton, som var precis som jag hoppats på; goda drinkar, trevligt sällskap och ännu mer rart sällskap.

Så nu är det soffa, vila, mat och tennis som gäller. Om vi suger fotboll får vi hoppas på Robin Söderling istället...

X

Tribute to Sverige

Kära Sverige. Idag är det din dag och vad glad jag är att du finns!!!

Tack för allt det fina du ger och har; saltlakrits, gröna vackra skogar, knäckebröd och snö för att nämna några häftiga prylar!

Som alla andra har du fel och brister men i det stora hela tycker jag du är fantastisk!!!!

Jag firar idag genom att leka med bästa J samt att gå på en födelsedagsfest hos P. Idag är det även fotboll, så ikväll får Karin Ibrahimovic förhoppningsvis fira!!!

Ha en bra nationaldag mina vänner!!!!

X


Upp till kamp vänner!

Idag har jag röstat, det stod mellan två partier och jag tokade lite och röstade på något jag aldrig röstat på förut, hihi. Men det känns bra...och nej, jag har inte blivit Kristdemokrat, Sverigedemokrat eller något annat obehagligt, haha. Jag skulle säga att jag är kvar på den röda sidan...

Så när vi väl var i stan så lyckades vi gå förbi Moderaternas lilla raggningsrally. Herr statsminister var i Götet mina vänner, jag stegade fram och har nu stått ungefär 1.5 meter i från karln, galet va? Jag såg den lite stirrige vakten som skulle ha koll på alla och allt och insåg att jag lätt hade kunnat kasta en paj eller dylikt. Inte för jag skulle men tror inte det hade varit svårt. Sen måste jag säga det att Fredrik Reinfeldts ögon går inte av för hackor, haha.... så fina....

Fredag, fuck yeah!

X

Upp och ner...

Det är det här som är tjusningen med livet. Ibland är det upp som en pannkaka och sedan ner som en sol....

Nu är allt fantastiskt bra, jag är fnittrig och fylld av massa bubbel (inte alkohol dvs)!!! I tisdags var det totalt katastrofalt grått och tårögt hemma, haha. Vad händer som gör mig så glad nu? Jo, imorgon jobbar jag halvdag, sedan har jag en fantastisk helg framför mig och sommaren är snart här. Yippie!!!

Welcome to my life.... (får njuta när det känns kul och bra, snart svänger det, haha)....

X

Favoriten

Hihi, min favoritlåt för tillfället....

Lyssna lyssna


=)

X

Norr om Gbg

Jag kommer inte från Göteborg vilket jag ofta får höra. Det fattar de flesta som bor i Göteborg och många gissar på norr och framförallt Stockholm (som om Sthlm skulle vara norr).

Idag fick jag höra från en gammal lärare i språk (!!!!) att jag lät precis som jag kom från mellersta delen av Medelpad..

SAY WHAT!?!?

Ni som vet hur man pratar i mellersta delen av Medelpad, please le me know....

X

Regntunga moln

Sådärja! Tillbaka på banan igen...

I bättre form än igår och nu ligger regnet i luften i Götet. Det passar mig perfekt då jag är på myshumör. Så tänker kura ihop mig här hemma och myseli mysa!

X

Mensmonstret

Ja, just one of those days. När man börjar sin morgon med illamående och mensvärk kan jag säga att dagen inte blir roligare än så. Att börja morgonen med att se en överkörd hare utanför dörren la liksom ribban för vad som komma skulle...

Jag var fruktansvärt förbannad till en början och var nära att börja morgonen med att slå ner en cyklist. Hejdade mig dock när jag insåg konsekvensen av att bruka våld. Jag blev mer gråtmild framåt eftermiddagen. Några tårar trillade på jobbet av trötthet, menshormoner och allmän otillfredställelse. Nu är jag bara i något apatiskt tillstånd då jag inte vill något annat än att sitta i min soffa och stirra in i min vägg.

Nej, jag är inte mig själv i mensens första stadie och ja, kanske borde göra något åt det.

Så länge får jag helt enkelt nominera mig till Mensmonstret juni 2009 och vara glad att jag är ensam just nu, haha.

X

Djävulskapet

Ibland undrar jag om jag gjort något jävligt elakt i något av mina tidigare liv...

Vaknar fem med mensvärk och sedan dess har jag varit vaken med molande värk och illamående. Hade ju sovmorgon idag... *suck*.

Nu skulle jag vilja använda diverse fula ord för att beskriva hur jävla förbannad och trött jag är men jag besparar er harangerna...FUCK (kunde inte hjälpa det).

Jaja, jag jobbar ju bara till sex idag och nej, jag är inte bitter...

FUCK FUCK!!!

X


Götebooooooooorg

Jag tittar på fotbollskväll och det är en intervju med Tobias Hysén och jag säger då det...

Killar som pratar Götebosska är så jävla hett!!!

(Tobias är inte särskilt het men han har en grymt sexig röst, hihi)

MUMS!!!

X

Fack, yeah!

Jag fattar ingenting. När alla andra fackförbund höjer priserna en hel massa så får jag helt plötsligt betala mindre...

Jag betalar 214 kr för A-kassa och medlemskap i facket. Innan betalade jag 259 kr, när jag ansökte om autogiro sänktes priset alltså lite. Tok tok!

Och nu är jag evigt tacksam att jag är medlem, för i nedskärningens tider kan jag säga att det arbetas febrilt från fackets sida på min arbetsplats. Och för det priset skulle jag nog kunna vara med utan att få någon valuta för pengarna =)

X


I en annan värld

Måndagen kom, såg och segrade. Jag har gått i en dvala hela dagen. Omotiverad till det mesta men ändå vid gott mod. Värmen gör nog sitt, man längtar till något annat, inte till en kontorsstol och myndighetsutövning. Jag längtar ut, jag längtar efter friheten som kommer med sommaren och jag längtar till brunbrända ben och sommarfräknar på nosen....

Nu, träning i en säkert hot hot hot träningslokal, yay...

X