Sleep tight...

Det är fredag, det vet jag för jag somnade som en gris på soffan när jag kom hem från jobbet. Alltid lika gott att vakna upp dreglandes och undrar var man är, haha!

Hoppas ni får en trevlig fredag, min verkar handla om att sova!

...och vänner, glöm inte, make love, not war!

X

Vin= Koma

Ikväll har Televinken varit här och vi har tittat på Flyga drake. Fin film, fast såklart var boken mycket bättre =)

Televinken tog med sig en flarra vin och såhär ett glas senare så är  jag i Vin koma....dvs TRÖTT!

så natti natti...

och vet ni vad? Imorgon är det fredag!!!

X

Låt oss minnas

Idag är det på dagen tio år sedan branden här i Göteborg då en massa alldeles för unga fick sätta livet till. Jag satt och läste tidningen på bussen imorse om just detta. Jag spillde några tårar för att det känns så sorgligt, och onödigt. Jag bölade lite i smyg då jag tänkte på alla andra hemskheter och elakheter som pågår i världen. Samtidigt ojar vi oss i västvärlden för någon Bankkris (det är inte kul alls och drabbar massa människor men hey, vi hitta ju på den själv) samtidigt som hälften av världen lever i svält, misär och har det allmänt jävligt.

Efter det spillde jag en tår för att världen på många andra sätt är väldigt fin. Det finns samtidigt så mycket godhet, välvilja, ömhet och hela den biten också.

Som jag sagt förut, sedan socialtjänsten kom in i mitt liv har mina hormoner varit helt ur balans!

För att sedan helt byta ämne, jag läste just att Oasis kommer till Götet i januari. De är lätt avdankade men jag ska gå om jag får en biljett!Någon som är sugen att hänga på? (inte för att någon kommenterar min blogg men hey, man vet ju aldrig, och nej jag är inte bitter)...

X

Ja, istället för att göra det jag skulle...



Min storebror visade detta klipp och det är så hysteriiskt roligt om du frågar mig, haha... Min farmor skrattade så hon tjöt!
Ja, ivf till en början, sedan spårar det ut en aningens så efter sådär två minuter är det bra för min del. Jag förstår ju själv att jag är väldigt lättroad. Tydligen är det en seriös låt som någon gjort en riktigt fin video till (människor har waaaaay too much sparetime!)...Min favvo är clownen som alltid inflikar AAAAAAAAAAAA, hihi!

Ja, så hope u Like!

X

The darkness

Ja,mycket nu. Det känns lite som att leka hela havet stormar hela dagarna långa, vilket förövrigt är en underskattad lek.

Förutom att det är mycket nu släckte någon lampan, herre gud! Det blev ju kolsvart...

Så det är bara in i dimman och hålla modet uppe till april.

Nu ska jag laga matlådor i mängder, titta på TV,alltså multi tasking big times....

X


So what

I got a brand new attitude that Im gonna wear tonight....

X

Busy Bee!

Det är inte alltid helt soft att vara ledig, mycket som ska göras och speciellt när man är i Örebro! Fast även om det är väldigt mycket idag så är det ju bara roliga saker;

Frukostdejt med K och hennes lille son, som är en ny vän för mig! Mysigt!

Lunchdejt med S, hon har en bulle i ugnen...

Fikadejt med M, som vill ha en bulle i ugnen (right?,hihi)

Hämta gammeltackan farmor på stationen, hon har förövrigt haft bullar i ugnen

Middag med mammor, pappor, syskon, farmor och annat löst folk =)

En rolig dag! Ska nu brumma iväg i den lilla blå skodan....

X

Play that funky music white boy...

Studsar omkring här hemma och packar och tycker det är min skyldighet att berätta vilka poppiga låtar som spelas här hemma =)

  1. The Script- The man who can´t be moved
  2. Kate Perry- Hot n cold
  3. Gym class heroes- Cookie jar
  4. Fightstar-One day son
  5. Keane- Perfect symmetry
Så lyssna, lyssna, lyssna...

X

En punktmarkering

Ja, jag berättar om mina resa i London i punktform, det blir kort och koncist men samtidigt får man med pudelns kärna ( vet inte om man kan använda det uttrycket i detta sammanhang men men, haha)!!!Sammanfattningsvis har det varit superbra och jag önskar att jag kunde komma iväg på lite sådana här resor lite oftare! Jag har säkert glömt hälften av allt som hände men detta är i så fall det viktigaste!

LÖRDAG

  • Kom till London på kvällskvisten, sugnare än nånsin... det första som slog mig är att det finns så mycket att titta på; stilar, hår och annat tok. Mycket killar som är snygga (det är ju dock inte britterna i de flesta fall)...
  • Åt en god middag med Jo-flow aka Sälen. Vi är ju lite av risotto nördar...mmmmmmm...Blev en svamp risotto!
  • Drack en drink och dansade en tur på Idlewild, en bar/pub som kändes som att vara i någons vardagsrum. Blev lite dans men jag var ju jet-laggad så tog det lugnt =)
SÖNDAG
  • Jo var tvungen att jobba en aning, så jag snurra lite själv på stan. Jag rekade modet och la upp en shoppingplan (som i slutet föll ihop totalt).
  • Jag och Jo Åt på en helt fantastisk egyptiskt restaurang med massa goa grejer. Grymt god falafel =)
  • Vi tog bussen ut till Tottenham där vi bodde 2002, tittade på vårat gamla hus, tog sedan en prommis till Wood green där jag också bott 2001. Var så kul att komma tillbaks!!!
  • Åt middag på en mysig restaurang vid vattnet med några av Jos vänner, supernice!
MÅNDAG
TISDAG
  • Jag var lite seg i kolan men åkte iväg på lunch med Alice, som jag lärde känna i Aussie. jag käkade en klassiker, fish and chips och vi fick uppdatera på varandras liv.
  • Mer shopping, får ju ta igen för gammal ost! Fick med mig ännu mer strunt men hey, shopping tillfredställer ju en på kort sikt, haha.
  • Hemmakväll med hemlagad soppa och chips....
ONSDAG
  • Lunch med mig själv på KFC, vars kyckling och gravy ger en våta drömmar... TYvärr var det dock inte så gott som jag hade hoppats på. Men som min kloka vän sa, dina smaklökar har nog utvecklas lite, haha.
  • En lång dag i väntans tider på Stanstead för hemfärd...
Ja, har varit helt fantastiskt!Nu är jag bara hemma och tvättar, packar om och beger nu snart kosan mot Örebro för en helg med familjen och vänner! Det här är vad jag behövde, jobbet har jag knappt tänkt på, när jag tänker på det känns det tungt men men...nu ska jag fortsätta njuta av semestern min! YAY...

  
 

X

Honey...

Im home!!!

Jag har haft det helt fantastiskt och är så nöjd med min resa, även om den gärna hade fått vara lite längre!

Imorgon berättar jag allt =)

X

So long suckers!

Hasta la vista!!!

Nu drar jag till min gamla hembygd.. London!!! Jag är grymt sugen ska ni veta. Sugen på Pints, Topshop, KFC (hej djurplågeri),Sälen som jag hälsar på och sen är jag såklart sugen på alla heta britter (njjaaaaaaaa), Är hemma sent på onsdag, kanske blir det blogga av i London....

Ni är med mig i tankarna i annat fall =)

hej hå så länge, nu ska jag ha det riktigt bra!!!!

X

Nu jävlar!

Ja min vänner, bloggen och jag har varit separerade av den enkla anledningen att jag och jobbet har polat riktigt stadigt de sista dagarna. Jag har jobbat massa sent, drömt om jobbet, stressat som en gnu över hur allt ska kunna bli klart. Som grädden på moset fick jag in en överklagan på ett av mina beslut i förrgår så var bara skriva en sakupplysning i all hast. Jag tror det har varit någon konspiration emot mig för allt har liksom hänt denna vecka.  Ja, många tårar har spillts, många hjärtattacker har säkerligen fåtts oc h min puls har nog legat på en stadig 420 i vila. Men nu så, jag ser ljuset för imorgon...

Är jag i London, fuck yeah!

Semestern som jag väntat på sen i somras i princip!!! Jag är så jävla trött och utarbetad så detta kommer bli en orgie i att sova, shoppa, umgås och bara vara. I en hel vecka ska jag vara ledig och göra massa roligt. Jobbet är också kul men i ärlighetens namn har de sista två veckorna varit fruktansvärda och om det blir fler sådana här veckor är jag den förste att bli fiskrensare i Burundi (dock dödar de ju albinos nu, kanske dumt att åka dit när man är blondin)....

Så nu lämnar jag det bakom mig tillsammans med min långtgångna bitterhet (min blogg har varit bra bitter) och siktar in mig på en grym ledighet....

Så sugen är jag =)

men först måste jag ta reda på när jag åker, packa, städa lite här hemma och sådant som man vanligtvis borde ha hunnit med lite tidigare, haha.

X

Fuck yeah!

Dagen som vi alla väntat på (nja, kanske inte alla men jag som soc tant och de på mitt kontor). Det härliga datasystemsbytet...

Och det gick precis så dåligt som man trodde; förlorade ärenden, förlorade journaler, förlorad text, sega servrar, massa felmeddelande och allmänt kaos i hatten. Jag undrar vad morgondagen erbjuder?!?Det kan säkert bli ännu värre, haha.

Hoppsan hoppsan, skulle någon ha tänkt på detta eller? Ja, jag säger då det, ibland undrar man inte om en guldfisk är bättre på att planera än sådana här verksamheter.Sedan när man är sådan här nörd så kan man ifrågasätta varför de lägger bytet just i en skickvecka, dvs när alla utbetalningar ska göras. När man också ska på semester måste man jobba in allt som ska göras nästa vecka.

Kontentan är alltså; ta aldrig semester om du jobbar på socialkontor, det finns inte med i planeringen och om ni hör något om att byta datasystem...SPRIIIIIIING!Haha...

Nu blir det en lång dusch, lite mat, tvätt och sussilussa!

X

The bucketlist

Dra mig baklänges, fällde allt en och annan tår under Bucket list också, haha.

Det känns som döden har varit ett tema de sista dagarna både i denna filmen, Ps I love You och en bok jag just läst ut (tillsammans är man mindre ensam). Ja, det där med döden är fan inte helt enkelt, inte lätt att förhålla sig till något som känns så jävla overkligt och abstrakt. Jag skall inte ens försöka i ett blogginlägg, AB pretto jobbar icke idag. Anyway. jag fortsätter vara gråtmild och den här låten gör ju fan inte saken bättre. Han är helt fantastiskt, verkligen! Hans musik berör mig, rätt in i hjärta och själ. Ja, fy katten, good shit!




X

Tyskt rejv!

Nu ska jag bjuda på ett exempel på varför folk ibland upplever mig som lite dryg. Detta utspelar sig på fredag natt efter en kväll på After work. Tre damer är på väg till brunnsparken och tjötar på rätt bra. Ett gäng turister från Tyskland börjar prata med oss om och undrar var man ska gå ut i Götet. Jag vill briljera med mina språkkunskaper och börjar säga det jag kan på tyska. Det jag kan säga är potatis, jag heter och jag bor. Dessa fraser involverar jag i vad jag än säger och tycker såklart jag är hysteriskt rolig (vilket jag förövrigt är, haha).

En av killarna fårgar vilken typ musik som spelas på stället vi föreslår då vi föreslår några olika ställen. De blir inte nöjda och säger att de gillar Elektronisk musik.

Jag kontrar mycket drygt med:

I Sverige lyssnar vi inte på Blümchen och Ein zwei drei Polizei
...

Klockrent mina vänner, klockrent....

X

Ps I love you

Jag bölar nästan aldrig när jag tittar på film, det är några filmer som fått mig att gråta. Bland de finns Notebook, Billy Elliott och American history X. Jag är överlag ingen gråtmild person när det kommer till TV/film men idag ni. Tårkanalerna har jobbat hårt.

PS I love you var filmen jag såg.

Vet inte egentligen om den var så bra då den var amerikansk a la stråkar,  men berörda mig lyckades den med och det där  att kärleken är så jävla orättvis stämmer. Jag orkar inte ens börja med ett utlägg om detta men jo, det är den klassiska bitterheten som just nu är inneboende hos mig.

Fast egentligen tror jag min generella bitterhet handlar om att jag tänker för mycket istället för att bara vara. Det känns som jag har en ständig PMS som gör mig blödig, gråtmild och fundersam. Så nu ska jag banne mig avsluta kvällen med en feel good film som gör mig lite piggare och förhoppningvis får mig på bättre tankar.

X

Modebloggare se hit!

Ja, jag säger då det. I den lugnaste vatten finns de fulaste fiskarna....

Det är min kommentar på en vild After work med missbruksenheten sedan får ni dra era slutsatser!

Jag ska ha en riktigt skön och slapp dag. Ska gå och hyra några schyssta DVDs och mysa i soffan.

Ska stappla ut från min lya och ta en prommis innan. Råkade dock ta min svarta kajal istället för min ljusa ögonbrynspenna så nu har jag ett svart ögonbryn och ett ljust. Kanske något för modebloggarna att uppmärksamma. det är förövrigt mycket svårt att få bort svart kajal i ett ögonbryn, haha. Har försökt med både vatten, ansiktstvätt, makeup remover m.m... Men men som sagt var, hoppas att det blir mode under dagen!

X

TGF

Yay, fredag är här och det känns i vanlig ordning väldigt skönt. Ikväll ska dock jobbet på After work. Brukar ju vanligtvis stupa i sängen, för trött att göra något.Så det var längesedan jag var på en sådan här AW och har aldrig varit det med jobbet. After work med jobbet kan nog bli precis så tokigt jag tror det kan bli med en missbruksenhet, hehe...

Så håll i hatten!

Fram tills det är dags för denna aktivitet skall vi ha APT och ddagen till ära har jag min synth kavaj den kallas så för den är lite kortare och har en lätt tendens till axelvaddar, den har inte det men man kan nästan trot!)

Ha en great friday som man säger på utländska!

X

Djävulen i mig

Ja, vissa dagar är bättre än andra och idag får jag nog säga att det var en sådan där rätt bra dag.

Igår pratade jag med min chef om att den omtalade väggen börjar närma sig och att det ej är hållbart för mig. Att gråta efter jobbet, stressa som en gnu både dag och natt över jobbet samt att det känns som man fattat greppet om det vad man har för arbetuppgifter är inga bra signaler. Så igår fick jag hjälp att prioritera och strukturera upp mig själv. Idag fick jag således kinda of skörda frukten av att jag var modig nog att prata med chefen =)

Efter jobbet gick jag och mitt otroliga motstånd och tränade. Vi var inte så värst sugna och jag gav inte allt jag hade. När det var sådär 10 minuter kvar tror jag fan i mig djävulen flög i mig för kom in i en andra andning och tränade fan som en maskin. Kickarna blev högre, hoppen högre oc hjag vevade som aldrig förr med armarna.Vet inte om det var ren ilska eller vad det kom ifrån men känns gott nu att jag hittade mer energi.

Anyway, nu ska jag äta lite oc h ligga på soffan och fundera på livet

X

Tack tack tack!

Ja, samma anti-klimax som vanligt nu när man fyller år. Den där spännande känslan och förväntan som infann sig när man var yngre kommer ju liksom aldrig...

FAST, har haft en jättebra dag och kunde inte önskat mig en bättre födelsedag får jag nog säga. Har fått massa gratulationer så här på bemärkselsedagen. Har ju även nu på kvällskvisten haft ett litet kafferep med några vänner. Det var en mycket trevlig tillställning. Lyckades även få några presenter som jag är väldigt, väldigt glad för. Fick en ridtur på islandshästar med fröken J (hoppla hoppla), en rosablommig stekpanna, fina skålar, ett änglaspel med döskallar och pengar. Så är mer än tacksam...

Pappa tog nog priset som skickade ett kort på sig själv som vykort =) Så fick pappsen i brevlådan, hihi. Gjorde mig glad....

Så nu tror jag att jag är nöjd till nästa år, *suck* åren bara går och snart är det 6e oktober 2009 och jag sitter här och skriver samma sak....

X

Birthday girl

Hipp hipp hurra till mig själv idag =)

27 jävla år har man lyckats stå ut med sig själv, haha...Helt fantastsiskt ju!

X

Home sweet home

Nu är jag hemma igen och 500 kr fattigare (Ja, helt okej av mig) och lite mer folkskygg. Det var helt fantastiskt mycket folk och två timmar i det där vimlet räckte gott och väl. Nästa gång får det bli en vardag men några fina fynd gjorde jag allt.

Nu ska det fejjas lite för någon fröken ska ha födelsedagskalas imorgon =)

X

På nya äventyr

Det blev en lyckad middag med den lila söta familjen. E 2 år och M 28 år fick provsmaka mina kakor, de var nöjda. De hade nog inte vågat säga annat antar jag, haha. Vi åt mat, glass, chips och tittade på stjärnor på is. Kändes lite som en flopp, inget program man vill se allt för ofta. Vid elva åkte familjen hem och då somnade jag som en stock. Sova kvalar in på topplistan över min favvohobby!

Dagen till ära ska jag ut på äventyr. Jag ska åka med några kära vänner till pengarnas mekka; Gekås i Ullered!!! Jag ska egentligen inte handla men ni hör ju hur löjligt det låter. Det kommer jag ju göra. Men jag ska försöka att inte handla så mycket då en London resa finns i horisonten och den är ju inte helt gratis.

Ha en bra dag och jag rapporterar =)

X

Sju sorters kakor

Några timmar senare, med kakao i hela lägenheten har jag lyckats med följande (fråga inte om det är gott, jag gillar ju banne mig inte kakor, haha):

Kokostoppar
Chokladmuffins med bitar av choklad i
Muffins med hallon och choklad
Schackrutot
Chokladrutor

En bra början...

Är helt slut efter allt detta bakande *puh*...

Så nu är det dags att börja med middagen, ingen vila och ingen ro!

X

På ålderns höst

Jag förbereder mig mentalt för min stora dag då jag fyller år, på måndag går jag från gammal till gammeltacka, haha. 27 år är det man fyller och jag har bestämt att ha temahelg denna helg för att fira denna mogna ålder och vad som nu komma skall.

Temat är just Gammal. So listen up bitches, ja det var icke gammelmodig svenska men snart kommer jag säga järnspikars, det var dans på logen och allt det där som sägs när man e äldre. Ja anyway. jag har städat, diskat och ska handla med min dramaten om en stund  . Helgen bjuder även på en middagsbjudning i mitt namn, jag ska baka sju sorters kakor  till mitt kafferep på måndag och smörja in mina åderbråck försöker jag också hinna med =) Egentligen borde jag inhandla ett par stödstrumpor men spar nog detta till min 28 års dag, måste ha något att se fram emot ju!

Ser ni den röda tråden vänner? Jag ska alltså totalt devote myself till äldredomens härliga sysslor. Tyvärr kan jag inte sticka annars hade det varit ett måste. D et känns fint på något sätt, jag har accepterat att åldern börjar ta ut sin rätt (anar ni min totala rädsla för att åldras). Vad ska jag mer hitta på då? Några förslag?

Jag ger en full rapport hur helgen fortlöper i sann 1920 tals anda...

X

Barnlycka

Ja ni, vad en dag kan vända och bli något helt annat. Jag var fruktansvärt sliten och trött efter en dag på Zoo (socialkontoret) och längtade hem till dusch och soffan MEN...

Så ringde jag och pratade med den nyblivna mamman och hör efter hur det är med lille prinsen. I bakgrunden hojtar fader vår (dvs pappan till prinsen) att jag borde komma över och se det lilla underverket. Jag är ju inte den som är den och utbrister: Vill ni verkligen att jag ska komma? Får jag det? Blev fan lite gråtmild att jag skulle få träffa honom, han som väntat på och undrat över.

Och det fick jag =) En timme senare är jag helt såld. Det där med barn är ju så löjligt. Man bara tittar på de och tycker den är helt underbara, haha. Han sov i princip hela tiden men ändå satt jag och följde hans varje mimspel och ljud. Jag kände samtidigt hur mjölken börja rinna till i brösten och min livmoder blev som en missil på jakt efter ett byte, haha...

Aaaaaahhhhh, så nu är jag trött men väldigt glad =)

X

Parantesen

Det finns några svenska kändisar jag har mycket svårt för. Just nu tror jag Persbrandt och Stormare toppar min lilla lista över folk som stör mig...

Fråga ej varför, tror dock det hänger ihop med att de alltid spelar samma roll och privat verkar de inte vara mycket att hänga i julgranen,,,,

Detta var en parantes till en annars mycket trevlig afton!

X

Snart helg =)

Ja, klackarna i taket. En fin fin kväll framför mig faktiskt efter en helt okej dag på jobbet. Dimman börjar lätta, det är mycket mer jobb i ansökningstider kan man se sig om att få andas, hihi. Men nu så, nu ska jag börja ta itu med allt som man inte gör vanligtvis, hej och hå!

Ikväll blir det träning (MRL) och sedan mysa med E och käka Thai mat, yay...

Me like onsdag. Det betyder att helgen snart är här, hehe....

X