I was just thinking

Ibland får man ju undra. 

Ibland undrar jag om jag har för mycket tid som sitter och hittar såna här dåliga klipp (hittat skiten på Aftonbladet). Sen undrar jag hur tänker man när denna musiken släpps, hur den här texten kan vara på riktigt, hur videon kan vara på riktigt, att någon kan sjunga som en smurf, hur det kommer sig att han ska vara med i Melodifestivalen, ska man skratta eller gråta när man ser detta...

Ja frågorna är många, om ni vill kolla in videon som skapat huvudbry, kolla
här....

X

U gotta have faith!

Jag vill verkligen inte hoppas för mycket, jag har varit i den här situationen många gånger förut och så slutar det med besvikelse...

MEN fan vad jag hoppas....

X

I väntans tider

Efter en toppendag med lite shopping, ett spännande möte och sen avslutning med ett hårt träningspass i form av MRL är jag sååååååååå nöjd. Jag är nöjd med mig själv för att jag har rockat järnet =) Vissa dagar tycker man bara att det man gör blir bra och mitt glada humör håller i sig. Jag har en teori om att träningen frigör mycket endorfiner som gör mig såhär fånigt glad.

Sen har jag fått glada nyheter från en vän som går i väntans tider, jag skämtade om att göra värsta blogginlägget om det hela och det gör jag inte (eller jo, jag bloggar ju om det, haha). Man måste ju få vara anonym men ett litet grattis tycker jag allt hon förtjänar här. Mina vänners biologiska klockor är desto mer effketiva än min, vet inte ens om den slår, tror batteriet är slut. Ho ho, någon klocka därinne månne?

Nej, nu kallar min mage på mat! Bara mat för en alltså....hehe.

X

Detta visste du inte va?

Nu så, dags att göra en sån där lista som cirkulerar in the bloggdjungel. Allt för att lära känna mig bättre (för det förstår jag ju är allas mål i livet).

5 onödiga saker du kanske inte visste om mig och antagligen inte behöver veta heller.


1. Jag har varit på fest med två medlemmar i the Darkness =) Ni som inte vet vilka de är, trist läge. Om ni tittar på
detta kanske det ringer en eller två klockor.

2. Min kräkreflex går igång på välling. Jag kan knappt känna lukten utan att börja hulka. Att jobba med äldre är svårt med denna överkänslighet vill jag lova, då jag under min tid på äldreboendet hade väldiga problem. Den lukten är så vidrig, vidrig vidrig och ännu mer vidrig! Jag skulle nog hellre dricka kloakvatten än välling.

3. Jag har faktiskt testat att ligga på en spikmatta då Spottkobran (fd Dirty D) hade en sån. Han använde den i avslappningssyfte varje kväll. Då jag inte är den som är den ville jag med terra. Det var till en början lite konstig men är rätt avslappnade och behagligt efter en stund. Denna merit funderar jag på att ha med på min CV.

4. Jag är väldigt hederlig och det närmsta kriminalitet jag kommit är att jag cyklat utan lyse och tagit några godisbitar när pappa jobbade i affär. Jag har aldrig vågat snatta eller liknande MEN under mina vilda år i London gjorde jag något högst kriminellt (fast inte med mening vill jag betona). Jag tror jag skulle kunna ha blivit arresterad för skadegörelse. Jag råkade tillsammans med några goda vänner ha sönder en toalett på ett uteställe. Vi lyckades spräcka porslinsstolen då vi skulle öppna en flarra vin (lååång historia) Nu kan ni undra hur man får idén att öppna en vinflarra mot en toa och det frågar jag mig med ibland. Kanske har det med alkoholintag att göra, då försvinner delar av vettet. Detta är det mest kriminella jag gjort och fy för mig. Mitt försvar till det hela är att jag var ung och dum. Nu är jag gammal och ännu mer dum...

5. Jag har haft oerhörda komplex för min näsa och har haft sen jag var liten. Fast på äldre dagar håller jag och min näsa på att bli vänner. Om vi nu ska tillbaka till den galna London tiden så fick jag faktiskt höra mycket om min näsa. Den ena händelsen var ju rätt söt. En kille som sa att min näsa såg ut som en skidbacke (ingen puckelpist) och han gillade verkligen att åka skidor =). Den andra händelsen var mer bisarr. Jag och några vänner satt och fikade. En man tittar in genom fönstret där vi satt. Han kom in och sa följande:

Alltså sweetie, du är snygg och så där men den där näsan, det var ingen höjdare!

Ehhhhhhhh, vad säger man då? Sen vände han bara på klacken och gick. Jag är fortfarande inte riktigt säker på som var fel med honom och hur man tar en sådan sak.

Ja, nu vill jag ju att ni som har bloggar följer med på tåget, kom igen nu! Ni andra kan skriva i kommentarer! I dare you....

X

Dödsstraffets varande eller inte?!?

Puh, hemma efter en dag på jobbet. Denna dag gick också rasande fort, jag har som sagt var rätt mycket att göra och det är jag glad för. Har även hunnit fått lite relationscoaching, då jag har en helt fantastiskt dålig smak i val av killar. Så fick lite råd från en kloker dam på jobbet. Tack =)

Annars har jag läst ut en löjligt bra
bok och säger bara LÄS LÄS LÄS!  Utan att avslöja för mycket vad boken handlar om så är mitt gamla favvoämne dödsstraffet på tapeten. Jag är emot dödsstraff, inget annat kan ju vara tänkbart i min världsbild. Jag har varit aktiv i Amnesty i min ungdomstid och skrev mitt specialarbete om detta. Jag skulle gärna se att om någon hade ett hållbart argument för detta så please let me know. Jag är laddad med argument emot, so bring it on, haha.  Anyway, alla deras böcker är otroligt bra, spännande och välskrivna. Så gå nu och köp alla deras fyra böcker och läs!

Nu ska jag styra upp lite telefonsamtal och äta, hepp hepp!

X

En riktig häxa

Åååhhh, det var så varmt...

Jag hade just checkat in på mitt hotellrum och min kompis S skulle gå ner och köpa vatten till oss. Vi skulle ta igen oss lite då resan hade varit jobbig och sen kila ner till stranden för att sola. Vi hade bokat en charter i sista minuten och styrt kosan till Grekland. det skulle bli en riktigt härlig solsemester och sol, ja det var det!

Klockan ringde halv sex.

Det var den drömmen, life´s a bitch =)

X

Bla bla bla....

Ja, en lång dag har det varit för fröken. Upp i ottan och jobba. Jobbet var kul, gick fort och hade mycket planerat. det är såna här dagar då man jobbar mycket med kvinnorna som gör det så värt att jobba som socionom. De dagar man känner att det händer något och man rör sig framåt! Så helt plötsligt var klockan dags att gå hem. Vid denna tid var jag trött och längtade hem MEN har man bokat träning så har man...

Med tunga, väldigt tunga steg hamnade jag på spinning cykel+core. Jag kan säga att det var inte min bästa insats, jag pushade inte mig själv något vidare utan gjorde det som krävdes, inget mer. Orken fanns inte där, alltså orken att sporra sig själv. Men nöjd är jag, för jag gjorde det, trots motstånd från tårna.

Kom just hem, trött och svettig. Så blir en dusch, lite mat och sen var denna dag slut. Fan, att det ska gå så fort. Ibland önskar jag att man hade en pause knapp när man ville att livet skulle gå i sakta mak.

Förresten var Fröken ensamhet och knacka på min dörr vid ett flertal tillfällen idag (exempelvis hånglades par framför mig på bussen). Jag sa dock vänligt men bestämt att damen fick komma tillbaka en annan dag med sin självömkan och melankoli. Jag är upptagen några dagar framöver med att vara glad och den där trista ensamheten ska inte få komma in här och härja. Nej, sådeso!

X

Slappt slappare slappast!

Söndag är det och det har märkts här hemma i ghettot. Jag har haft tankar på att både städa, tvätta, diska och handla. Inget av detta blev av utan istället låg jag kvar i sängen och funderade ännu mera på dessa saker. Efter att ha legat i sängen waaaay tooo long så fick jag dåligt samvete, tog min Ipod och stegade ut i solskenet. Jag stegade till gymet, gick en stund, crosstraina en stund och nu känner jag mig väldigt nöjd. Dumt att inte gå ute när solen skiner kanske ni tänker, ja det har ni rätt i, haha.

Även om dagen inte har varit så mycket mer än träning fick jag det gjort ivf =)

Nu har jag duschat, ätit Quornpytt (den utan quorn) och nu tror jag starkt på att lägga upp fötterna, kick back and relax!

X

Undrens tider

Jag har frågat mig denna fråga förut men hur mycket jävla regn finns det? Det har fullkomligt vräkt ner i dagarna två, det verkar liksom aldrig sluta. Galet men jag är verkligen inte den som är den, så bara ge sig ut i fanskapet och le...

Appropå kriminalitet och vad de är
kreativa. Alltså, tänk om denna här kreativiteten kunde användas på ett vettigt sätt, förstå vilket samhälle vi skulle ha då. Den kriminella världen ligger alltid ett steg före oss och om vi hade visioner tillsammans kunde det bli något ballt. Denna här nyheten pratade vi om på jobbet och jag kan inte göra annat än att skratta. Jag undrar hur rekryteringen går till? Inte direkt så att det finns så många dvärgar...

Ha en bra lördag!

X

Ta i trä (ben)

Idag är jag fröken Träben, har haft svåra problem att röra på mig. På jobbet fick jag höra liknelser om att jag gick som Clint Eastwood (kåbåjsare) och fotbollsspelare. Orutinerat att styra upp en sån här träningsvärk, den är mer än mer och jag känner mig som Agda 104 år.

MEN Its all good, det tyder ju på att beach 2066 kan bli en sanning =)

Ha en mysig fredags kväll. Jag ska käka vindruvor och sova!!!

X

Högtrycket är här för att stanna

Jag säger då det...

 goddammit, kompis det går bra nu!!!


Dagen blev precis lika kul som jag trodde (även om jag hade god lust att kräkas på spinningcykeln och att min fot krampade big times på coren).

Det är en högtrycksrygg i mitt humör fortfarande och det är så jäkla gott, jag är glad och känner en motivation som inte funnits här på länge...

...och jag avslutar en otroligt bra dag med att läsa en god bok!

natti natti!

X

KUL!

Utbildningsdag idag och jag säger KUL!!!

En snabb träff och kramkalas med Konstapeln och jag säger KULIGARE!

Avslutning på kvällen blir ett Spinning+Core pass, KUL KUL!

Den här dagen kommer helt enkelt bli KUL som attans!

Hoppas alla ni andra också får en bra dag, snart är det helg! Hepp hepp!

X

When I die...




Appropå mitt förra inlägg och döden. Jag har en låt som jag vill dela med mig av som jag fullkomligt älskar, den handlar just om att förlora någon kär. En av gitarristerna i bandet förlorade sin far i en hjärtattack. Den är vacker, vacker och vacker! Som ni säkert vet är musik något som kan få mig att gråta och den här låten har jag spillt många tårar till men inte av sorg, det finns något betryggande över det hela! Att veta att vi ses igen och det gör mig trygg (inte något kristet). Ni kan kalla det förnekelse inför döden, jag ser det som att jag underlättar det för mig själv. Jag är ytterst tveksam till om det finns något sen efter döden, men jag orkar inte tänka tanken att man inte skulle träffa sina älskade igen. Skit i att kolla videon, lyssna på texten!

 Nog om döden och detta snick snack, nu ska jag sussa! Peace, love och kärlek till er alla. Glöm inte vilka pärlor ni är och att nu gör mitt liv lyckligare =)

When I die I'll be fine
Cause I know you're always there
When I die I'm alright
Cause I know you'll be there
You are home


X

Bootylicious

Nyss hemkommen från ett tokigt träningspass efter en lång arbetsdag (inte längre än vanlig iofs). Just nu testar jag allt som erbjuds, detta har jag testat förut och heter MRL (mage, rumpa lår). Det var skojigt och såklart JOBBIGT! Man använder sig av stepbräda, gummiband, matta och kör intervall mellan kondition och styrka. Sist jag var på detta pass var det en sån där hoppa som var överallt men denna ledaren var lite mer sansad och höll sig där jag var. Krampkänningar i vader och ben tyder på OTRÄNAD AB...

Annars måste jag säga att livet gillar mig, jag gillar livet. Jag har ett gott flow och känner mig väldigt tillfreds med allt. Det känns skönt att inte behöva kämpa för att må bra utan att det bara är där när man slår upp ögonen. Csn tycker också jag är en duktig kicka och har sänkt min månadskostnad till de med 100 kronor och min A-kassa har sänkts med 70 spänn varje månad. Så tackar!

Sen är det oundvikligt att vara lite ledsen för Heath Ledgers död, han var en fantastisk skådis och dog alldeles för ung. Det tyder ju på en överdos vilket gör mig väldigt beklämd, the drugs don´t work! Konstigt nog går ju livet vidare trots att miljontals människor dör varje dag. Det är en del av livet men fuck vad orättvist och tungt det kan kännas ibland. Då talar jag alltså inte om Heath Ledgers död utan om döden i allmänhet.

Nej, nog med filosofiska tankar! Dags för en tallrik tomtegröt (igen)!!!

X

Nancy Kerrigan Vs. Me!!!

När jag var en liten parvel åktes det mycket skridskor, både på hemmaplan och med familjen på öppet hav (hjälmaren kanske..hmmm).

Det jag minns från skridskons storhetstid med skolan var att man alltid var kall (hur mycket man än klädde på sig),  det gnälldes, gräts gärna en eller två skvättar och samtidigt var det roligt (ja fråga mig inte hur). Om det var en bra dag i skridskons tecken blev det matsäck med varm choklad och en ostmacka som man åt under största andakt. Snoret fick gärna rinna lite med som det gör på kidsen. Där satt jag, en blond liten tös på Stora Eyravallen och visste inte vad som väntade mig förutom att jag skulle tillbaks till fritids. Lagom naiv och bekymmerlös.

När vi åkte ut på utflykt med familjen var det mer drama. Med min pappa är det garanterat tok. En dag i Ånnaboda föll pappa igenom isen, som i en Hollywoodrulle stod resterande familjemedlemmar och tittade när pappa battlade med isen för att komma upp. Upp kom han, dock var han och hela familjen chockade som få.

Tiden gick och när man blev lite äldre kunde man allt spana in en och annan kille på Eyravallen. Genast fanns det en mening med att lite nonchigt cruisa fram över isen. Men Jesus vad pinigt det var om man råkade dratta på rumpen.

Ja, sen blev det inte mycket mer skridskor åkta, det har liksom inte varit läge förrän idag! Idag, efter säkert 11-12 år åkte jag skridskor igen!!!  I can tell you, det var som att cykla. Jag kom ut på isen och det fanns kvar där, inte för att jag såg speciellt graciös ut men framåt kom jag. Jag vågade mig till och med på lite konster. En tjej på jobbet har åkt konståkning och idag testade jag på Köttbullen, Tuppen och lite andra galna tricks. Herregud, det var så skoj! Såklart blev det den obligatoriska fikan och det kändes verkligen som back in the days! Ska även meddela att under Köttbullen hann jag trilla en eller två gånger, det hör väl till iofs! Det är inte långt kvar till Konståknings EM här i Götet, funderar på en sen anmälan och göra en Tonya Harding med mina motståndare, hehe...

Nu blir det tomtegröt och smörgås! Tjipp och hajk!

X

I hate u so much right now...

Hopp och lek! Det vill jag lova...

Body combat var kul men svårt, slag och sparkar om vartannat. Det var liksom lite mycket att hålla reda på,var ju inte bara en kroppsdel utan alla skulle åt olika håll =) Sen hade det nog varit en käck idé att vara arg på någon, för jävlar, jag slog av både näsa, dunka någons huvud hårt och var allmänt otrevlig. ja, det var alltså en skuggfigur! MEN kan bli igen, för att se om det blir roligare med tiden! Ju mer man kan ju roligare blir det nog resonerar jag!

Efter träningen drog jag hem med träningskompanjornerna Afrot och P, fiskade även upp konstapeln som äntligen (yippie) flyttar ner till Sveriges framsida och gör sin aspirant, tackar. Im lycklig som få! Jag bjöd på god bulgursallad och Haloumi, mums mumsi! Sen fick vi ju äta efterrätt då vi tränat så bra, hihi. Det blev turkisk yoghurt med hallon och honung..mmmmmmm.

Nu sitter jag här lagom mör och mätt, redo för sängen och en arbetsdag imorgon!

FUCK YEAH!

X

Livsfara!

Dags för ännu ett livsfarligt äventyr, denna gången Body combat!

Håll i hatten mina vänner....

X

Dagens boktips!

Denna lyx, att sluta 11 på förmiddagen efter att ha jobbat natten är gudomligt. Vanligtvis hankar man sig fram i trötthetens dimma till 16.30 men var 6e vecka har jag denna lyx! Jag säger bara fuck yeah =)

Jag vill även passa på att ge er ett boktips om en bok som dänger i väggarna!!!
Bitterfittan har jag just avslutat! En riktigt bra bok som i mina ögon behandlar ett av samhället viktigaste frågor; jämnställdhet. Så länge böcker som dessa skrivs kan hur många män och kvinnor som helst sitta i TV och säga att jämnställdheten har gått överstyr och att män nu är förtryckta. Jag vet inte om någon annan såg kvällsöppet på 4:an härom veckan om en man som skrivit om mansförtrycket som nu sprids som en löpeld. Ja, herre gud, snacka om att vara fel ute.... Om ni är intresserad av att se denna debatt, kolla här vetja (kolla under har jämnställdheten gått för långt del 1 och del 2), riktigt intressant även om jag blir mucho provocerad av denne Per Ström.

Upp till kamp kvinns and män, we shall overcome!!!

Så länge ska jag vara hemmafru och städa min lägenhet! Tjipp och hajk!

X

Tomhet

Mammsen har åkt hem, det känns tomt...

Jag ska snart åka till jobbet och har sex dagar framför mig där, det känns tomt....

Det är söndag, det känns tomt!

Vädret är grått och trist!

Just one of these days när det mesta bara känns trist och tomt!

X

Håll i hatten

Huga, här kommer en direkt rapportering från stormens öga, eller nja. Nu är det inte så spännande längre, stormen har lagt sig, solen har tittat fram och det är fantastiskt väder! Sen kommer det en och annan vindpust som inte är att leka med, de får man hålla i både hatt och övrig beklädnad =) Men inatt gott folk, då trodde jag banne mig att hela huset skulle blåsa iväg, var galet vad det tjöt och kändes som huset skakade!

Gårdagen var förövrigt riktigt trevlig. Vi var på restaurang och åt god mat och sen begav vi oss till Operan och såg My fair lady. Jag rekar den varmast, var riktigt rolig och underhållning. Så om ni inte har något för er och är sugen på musikal, SE! För er som inte sett musikalen eller vet vad den handlar den om
detta. Det som gjorde det hela ännu mer kuligt var att dialekten de pratade i slummen var riktigt bred götebosska, blev hur galet som helst!!!

Var några "stars" med; Jessica Zandén, Niklas Andersson och hon som spelade Lena i Tre kronor =)

Nej, nu ska jag vila en stund innan jag ger mig ikast med att socialisera med mamman igen!

X

Dagens schema =)

Fredag, fredag ack sköna fredag är här!!!! Inte nog med att det är fredag, min älskade mamma kommer på besök i helgen! Det kommer nog bli angenämt att ha henne på besök =)

Så fredagen börjar strax med ett spinning+corepass, sen går vi snabbt vidare med att mammaumgås. Efter att ha umgåtts lite med mamma ansluter en av mina mostrar med dotter, vi ska äta och gå på operan (classy classy). Vi ska se My fair lady i  någon lite ballare version. jag såg den med min mor back in the days och jag somnade nästan, tok. Sen har jag planerat att vi ska åka hem och sova om inte mamma vill inte och tokfesta på Avenyn, det vet man aldrig (eller jo)!

Någon sa till mig att jag har ett kontrollbehov, jag förstår inte vad de menar alls....Haha!

Ha en grym fredag!

X

En trist jävel!

Min dator är fan totalt trist och politiskt korrekt, det insåg jag ikväll när jag tänkte liva upp mitt annars rätt gråa liv.

Jag försökte döpa en mapp med foton från en vild fest till "festen ingen minns"...(för visst är det så, ni vet vilka ni är!!).

Det tyckte inte min dator, den tyckte det stillsamma namnet Fest 2008 passade bättre! Kanske skulle min dator jobba som socionom istället för moi =) Hmmmmm, tåls att tänkas på!

X

Revy är inte min kopp av te

Såhär står det i Metro idag:

Alla Örebroare kan andas ut. Revyfiguren Hjalmar Berglund stannar i staden...I tisdags kväll kom revymakaren Peter Flack överens med kommunen om att stanna kvar i Örebro med sin verksamhet. Flack hotade nyligen med att lämna Örebro för att sätta upp sin revy "på kryss med Hjalmar" på valsverket i närliggande Degerfors i höst.

*Suck*, vad ska man säga? Detta skrivs som fd Örebroare, men hallihallå, vadå andas ut? Jag hade fan varit själaglad om Hjalmars båt kryssade vidare mot andra mål. Så jävla skoj är inte en medelålders man som pratar på närkingska med en tofs på skallen eller? Jag gör det där minst lika bra. Sen förstår ju jag med att det är bra för Örebro med people som kommer för att se detta, ja ni läste rätt. Folk vallfärdar till örebro för att se detta spektakel. Jag avskyr det, tycker det är lika torrt som fnöske. Sen tycker jag det är spännande att Flack himself hotar hit och dit, haha! Galet! Örebro under the spell of satan himself, Mr Flack, haha (skämt alltså)!. men han ska ha cred för att han kom på en himla käck affärsidé, jag ska fila lite på mina egna här, hehe!

Alla som gillar Hjalmar, please stand up =)

X

Mer träning åt folket!

Herregud, då var man igång igen!!!!

Det galna äventyret jag pratade om var såklart att jag har börjat med årets projekt, träningen! Och inte vilken träning som helst (ska det va så ska det va) utan något vid namn AFROaerobic!!!

Hur ball låter inte det då? Det var superkul faktiskt och kanske inte som jag trodde, fördomsfull som jag är. Jag trodde det skulle vara Doktor Alban, stora svarta kvinnor och e bongotrumma men vad fel jag hade. Det var inte någon afromusik, om man nu inte tycker Eminem, Pink och liknande är Afrikanskt. Det var dock själva stegen som var lite afro!!! Roliga steg, inte för svåra för lilla mig och man fick se ful ut. jag är ingen stjärna på kordination så jag var for sure ful, haha! Så det var bara go back to my roots, born in Africa! Fick allt med lite rumpskak, också =)

Jag hade glömt hur kul jag tycker det är med träning och hur bra jag mår. Nu låter det ju löjligt att jag redan mår bättre men fan, lyckohormonet kom inte långt efter passet, tjiihoooooooo!!!!Så nu ni, nu blir det träning i lagom mängd så jag håller det!

Nu sitter jag här med fil med hallon, banan och musli och är fånigt glad. Så lite kan det krävas!!!

X

Enjoy the silence

Slå på stora trumman...

Jag har slutat lyssna på MP3n på väg till och hem från jobbet, jag gillar tystnaden! Jag som i princip aldrig har tyst omkring mig och har fått panik när MP3n är urladdad (hmmm, detta startade igår, kanske inte kan säga att det är ett slut än)...

Mamma, jag brås på dig och jag tar ännu ett steg in i den vuxna världen, yiihaaaaaaa!

Nu ska jag iväg på något sorts galet äventyr, rapporterar ikväll om jag kommer hem oskadd...

X

Sprutti bang bang!

Ja, för er som är intresserade läs vidare, för er andra varnar jag för information om min hur min mage mår.

Idag har jag ätit mycket blomkål, bönor och ikväll avslutade jag med en liten ärtsoppa. Mycket gott men lite ogenomtänkt kanske...

Kan nog bli härlig musik här hemma ikväll!

Dessa tillfällen är det skönt att bo ensam!

X

Nya friska tag!

Det där med att ta nya friska tag...

Haha, jag gjorde det men det var inga upplyftande nyheter precis. Göteborg har börjat med en uppkörnings garanti, det betyder att man är garanterad en uppkörning inom tre veckor från att man bokar MEN denna garanti gäller såklart inte om man redan kört upp...

Hej och hå! I april kör jag upp....

Nej, jag är inte bitter, jag känner mig bara ännu mer värdelös som var så dum (nej, jag är inte dum jag vet) att inte klara körkortet från början!

men heja heja!

X

Heja mig!

God förmiddag!

Innan jobbet idag ska jag ta itu med två saker som känns rätt tunga, fast jag har gett mig fanken på att det ska bli bra nu! BRA BRA BRA!

Först ska jag till bilskolan och ännu en gång boka in körlektioner, sen ska jag ringa en KBT terapeut för tider där, och som grädden på moset ska jag frysa upp mitt träningskort! Träningen känns kul, det andra känns mindre kul fast nu har jag gett mig fan på att det ska gå vägen! Heja Karin!Affirmationen är: Jag kan köra bil. Efter alla dessa saker ska jag dra in brödfödan so to speak, jobbet kallar! Hepp hepp!

Men, problemet är ju fortfarande att jag inte har någon bil att köra. Så jag gör en liten efterlysning här. Om någon har en bil ståendes någonstans i gömmorna som de vill låna ut är jag evigt tacksam för resten av mitt liv!!! Jag  har inga högre krav, bara att bilen rullar framåt, gärna med broms, back och koppling! Annars är jag inte kräsen. Jag förstår svårigheten med att låna ut sin bil men måste ju ivf kolla om jag missat att fråga någon =)

X

Modeblogg månne?!?

Nu ska jag passa på att modeblogga lite såhär på söndags kvällen!

Jag måste slå ett slag för detta 80-tals fenomen som jag har kommit att älska! Jag har en major crush på benvärmaren. De går att kombinera med det mesta; kjol, byxor, trosor, ja det mesta alltså! Jag har på mig de under mjukisbrallsen idag och det är gott mos! Så köp er ett par leg warmers för bövelen!

Förresten har Engelskmän ingen musiksmak, Basshunter ligger etta på topplistan. Hmmm, Sverige har så mycket bra musik att erbjuda? Ändå är det en låt om en jävla Bot som slår igenom! Herre gud säger jag...

X

Tiden går fort när man har roligt...

Idag mina vänner är det på datumet två år sedan jag tog socionomexamen!!!

Det ni, hur tokigt som helst och de här två åren har gått löjligt fort. Min kloka mor sa att tiden går bara snabbare med åren, det oroar mig, för jag hinner ju inte med allt jag vill göra för det går så fort!

Inte bara tog jag examen utan jag träffade även Spottkobran (även kallad Dirty D) denna kväll för två år sedan. Det känns också löjligt, att det skulle vara två år sedan, känns som ett halvår kanske....

TOK! Denna dag firar vi med att göra oförskämt lite och vila dramatiskt mycket!

X


Ingen James Bond här inte...

Han sa:

Det syns på långa vägar. Jag kan se igenom dig och du kan inte dölja det. Jag känner dig.

Jaha, där sprack min bubbla och vips tillåter jag mig själv att känna efter. Jag vill inte tänka på det och vill inte ha det inom mig. Han formulerade det jag känt länge med några få ord. Jag förnekade det för honom men han har så jävla rätt. Jag vill bara inte inse det själv.

Fuck, att man inte ska få ha några känslor på insidan, jag är ju tydligen lika läsbar som en pekbok för småbarn.

Jag kommer rakt aldrig bli någon special agent, kan ju inte keep a pokerfejs om något.

X


Ullared goes Göteborg

Tanken med dagen var att jag med några vänner skulle åka till Ullared idag för diverse inköp. Dock gick inte allt som planerat och istället för Ullared hamnade vi på Hisingen, Backa plan. Man kan se det som ett nedköp men hallå, Hisingen är ju Göteborgs själv, hehe. Men nu ska berätta vilka fynd jag gjorde, för fyndat har jag minsann gjort!

Jag under längre tid varit ute efter vinterskor och nu gjorde jag verkligen ett helhjärtat försök, jesus vad jag provade. Tyvärr blev det fel. När jag kom ut ifrån skoaffären hade jag fått med mig två par pumps (ett par asheta svarta lack och ett par söta svarta med rosett) och sen ett par svarta höstskor. Inte en tillstymmelse till vinterskor här inte. Men det käcka i historian var att det var rea, så alla tre skor kostade 400 kronor tillsammans, så värt (även om high heels inte behövs såhär års). Detta var alltså mitt första fynd...

Sen gick vi in på Lagerhaus, de ska stänga på Hisingen och hade rea rea och mer rea. Hade typ 70% på allt. Jag hittade ett par jättesöta glöggmuggar (har letat efter såna) och nu ni, de kostade 2.5 kronor styck!!! Så nu är det glögg hela året här, så välkommen på glögg anytime anyday!

Jag är själaglad för alla mina fynd! Kvällen avslutas med att se en grymt bra film som jag rekar till alla Secret Window med Johnny Depp. Snorbra! Tjing tjing!

X

Råd och rön

Nu kommer den delen av min blogg som jag valt att kalla råd och rön =) Ett litet konsumentest kan man säga, hihi.

Jag har som mål att bli bättre på att laga mat, äta mer vegetariskt och utesluta kött och att allmänt utesluta bad things. Den här veckan har gått superbra, har lagat mat varje dag, alla mål har varit vegatariska eller innehållit firre (too good to give up!). Så jag är supernöjd. Jag är ett stort fan av quorn, finns i många olika sorter är lätt att tillaga.

Idag spexade jag till det med deras pyttipanna och det var kanske inte en jättekul historia. Jag älskar verkligen pyttipanna, snorgott. Den såg fruktansvärt god ut på framsidan (ja det gör det ju alltid, hur skulle det va annars?) men hallå, var befann sig qournen någonstans? Den var rakt inte i min stekpanna!!! Mest potatis, den var dock gott kryddad men nja, förstår ingenting. Hallåååååå...

Nu ska jag titta på Grammisgalan och äta nyttig frukt, tjiihoooooo! Banne mig om jag inte ska börja träna nästa vecka också!

X

Welcome to my perfect life

När jag kom hem låg en inbjudan till klassfest, vanligtvis träffas man efter 10 år men inte i Örebro inte!?! Då är det de balla 11 åren som gäller, haha. Jag antar att det mer handlar om att ingen tagit tag i det men jag tycker det är så lustigt. Om några veckor får man mer info, det låter rätt kul. Vi var en himla mysig och rolig klass så kan nog vara kul att ses. Dock blir jag lite stressad, haha. Vad fan har jag gjort de sista 11 åren som jag kan skryta med? Jag antar att det kan bli maraton i skryt nämligen, eller vad går det hela ut på? haha.  Så fram till mars är det mycket jag måste göra typ resa jorden runt, gifta mig, klämma fram två kids, få mitt drömjobb, köpa bostadsrätt, bli en fullkomlig och stabil kvinna och få körkort. Puh, kanske dags att starta nu =) Det brinner lite i knutarna kan man lugnt säga!

Så, ingen tid att sitta här, måste börja jobba på mitt perfekta liv =)

X

Åk Kollektivt...eller inte...

Idag var tåget sammanlagt en timme försenat och Västtarfik undrar varför ingen åker kollektivt? Ja, jag säger då det. Hållplatsen där jag går på har precis tagit bort sin väntesal då det inte finns något behov av den tycker Västtrafik. Fuck it, om tåget är en halvtimme försenat är det rejält kul att stå ute. jag skrattade faktiskt precis hela tiden,så kul var det! Speciellt om man är en sån som jag som inte har några vinterskor (skyll dig själv, hehe). Snacka om att jag eldade upp mig själv!

Ja, detta mina vänner är vad jag kallar projicering =)

Västtrafik är just nu mitt objekt att lägga ut all min ilska och aggression på och gissa vad? det är asgott, hehe!Testa det! Finns ju fler trafikbolag för katten!

X



Suck och stön

Jag tittade på klockan när jag steg in genom dörren hemma efter jobbet, den var 18:02.

Exakt 06.02 tar jag bussen till jobbet och jag insåg att jag på minuten var hemma tolv timmar senare. Det betyder att om exakt 12 timmar ska jag upp och jobba igen....

Det var tamefan det mest deprimerande jag har hört på länge. När i dessa timmar ska man hinna ha ett liv? Jag antar någonstans mellan 18.02 och 06.02, då ska man även inkludera minst åtta timmars sömn, herre gud, det är såhär det är att vara en kvinna i karriären!

*Puh*.  Mycket nu =) Men nu är klockan 19.06 och jag har redan hunnit laga mat, äta maten, boka biljetter till Västerås framöver, svära lite över vädret och tagit en svängom i vardagsrummet (hmmmm, jag har ju bara ett rum).

Jag är banne mig tidseffektiv som aldrig förr!

X

Fuck yeah

Jag säger bara

Gratinerad Broccoli, fuck yeah!

Så jäkla gott....

X

Slask i mitt hjärta

Ja, välkommen till Göteborg. Då var det vackra vita borta igen. Bara slask, vinden viner in i benmärgen, jag har inga vinterskor, mina skor som jag använder nu läcker in, det är söndag och imorgon ska jag upp tidigt...

*suck*

Det är inte alltid lätt att hålla modet uppe men vad har varit bra då? Jo, jag har umgåtts med världens sötaste vänner,  vi har ätit gott, gått på bio och sett Leo och sen har jag även köpt ett nytt varmt täcke (så när ni kommer och bor hos mig får ni ett rikitgt täcke, häftigt va?!?).

Så tack för idag =)

X

Fan också

*suck*

Så kom vintern då och snön har fallit hela dagen, massa vackar vita flingor som singlat ned...

Jag har inga vinterskor och var ju redo på vår nu...

Jag är bitter...

X

Im evil

Ja, andras elände är min lycka =)

Jag är heligt glad för
detta vilket jag egentligen inte borde vara, jag är en hemsk människa. Jag säger då det! Har ju varit kär i honom sen jag var typ 15 så jag tar detta som ett sign. Måste boka biljett och sen är saken biff. Det är ju 2008 mannen i mitt liv ska hittas, får ju göra en insats själv och när chanser som dessa kommer kan man inte bara vara passiv.

Jag har märkt en tendens att den här jakten på mannen i mitt liv fokuserars mycket på killar som inte bor i min närhet och som är kända. Hmmm, kanske ska försöka skaffa en som bor i Sverige åtminstone. Sen kanske jag inte ska göra en kampanj av det heller, haha. Snart står jag väl på stan med flyers och trissar upp min desperation ännu några steg, haha!

Nej, dags att styra upp sig själv!

X

"Morgonens vits"

Gooooooood mooooorgon!!!! I ottan sitter jag här, rädd för att gå ut, för jag vet att det kommer vara okristligt kallt!

Igår berättade min bror en helt hysteriskt rolig historia som han var med om.

Brollan skulle åka hem till Örebro från Gbg igår och styrde in på Tradera för att vinna en tågbiljett på auktion, de har ju såna nu för att bli av med biljetter. Brollan ledde bra länge med budet 155 kronor (X2000, billigt och bra). Några minuter innan auktionen avslutas surfar någon riktig stjärna in på Tradera och biddar 260 kronor och vinner auktionen.

Brollan går då in på SJs hemsida, KÖPER en biljett för 240, haha! Då känns det värt att bjuda på en biljett, om man betalar mer än vad man gör om man köper den av SJ =)

Kan man bli mer än glad när man hör detta? Personen ifråga är säkert asnöjd med sitt billiga fynd!

Med dessa ord åker jag nu och gör lite skillnad i världen (yeah), hej och hopp!

X

Pimp my vattenpipa!

*Puh*, hemma efter en intensiv dag på stan och i förorten.

Dagen på stan var lite av en besvikelse, köpte nästan inget alls (yippie). Jag har ju fluktat över ett par asheta DC skor i dagarna 100, såklart fanns de bara i storlek 36 och 38. Jag funderade starkt ett tag på att stoppa sulor i 38orna men min kloka vän S stoppade mig. Fikade också med min älskade lillebror som var på besök, han behagade att komma till bonnhålan GBG ändå =). Så dagen har varit sweet.

Eftermiddagen och kvällen har tillbringast i förorten. Jag och L har pimpa våra vattenpipor so to speak.Jag köpte lite go äppletobak, så snart ska den premiärrökas... Min fiiina pipa <3 Sagt det förut men alla är välkomna över på ett rök (hehe).

Jag är så nöjd, 2008 har verkligen startat bra, jag är så nöjd och känner mig så fridfull, fuck yeah. Jag visste att detta skulle bli mitt år.

Idag är fortsättning på programmet med mannen i mitt liv *dreglarl*...

Men nu ska jag käka lite bulgursallad och ladda! Puss på er!

X

Mannen i mitt liv

Fan, det har bara gått två dagar på det nya året och jag tror fan i mig att jag hittat mannen i mitt liv! Han vet dock inte om det men jag jobbar på det =)

Var hittade jag honom då? På TV såklart, hehe....

Jag och sambon kollade på "talk to me" igår på femman och den här
mannen  (man, nja kanske pojke) got my attention. Han är dock bara 17, men lugn bara lugn...

Han växer till sig och vips är vi jämngamla och lever lyckliga i alla våra dagar!!! Fy fan, jag är så nöjd med min plan!!!

Nu, stan och shoppa en aning (bara en aning)!!!

X

Samboskapet

Huga huga, jag har gått och blivit sambo för några dagar framöver, en vän från mitten av vårat land har kommit på besök! Ursäkta för mitt ointresse för att blogga men de riktiga relationerna får gå före, hur dumt det än låter, hehe...

Jag ska vara en riktigt bra värdinna på mina 25 kvm =)

 Tjingeling!

X


Gasen i botten

Ja, då var det 2008 och allt känns precis som vanligt, haha.

Kvällen igår bestod av massa mat, snacks av olika slag, kortspel, fyrverkerier, grannar som dansade till sommartider och sjöng med som aldrig förr, gos med ögonstenen E och titta på Jan Malmsjö. Han är för övrigt en person jag har väldigt svårt för, vi funderade lite på om han var lite lullig i hatten men tidningen har inte skrivit något så då har det nog inte hänt =)

Nu är det nytt år och det känns gott!!! Nya år innebär alltid nya tag och det är verkligen vad jag ska ta!!!
 
Så gasen i botten, get ready to rumble och så kör vi.....( jag börjar med att ta E6an till jobbet, hihi).

Wrooooooom, wrooooooom!

God fortsättning mina vänner!

X