BITTER BJÖÖÖRN!

Ja ni, vad ska man säga, det var sannerligen "vi röstar på vårat grannland" orgie...alla grannar röstade på varandra högt och lågt och där var vi i Norde parners in crime med. Vi kom på den briljanta idén att Sverige helt enkelt måste dela sig i massa små länder, då kan vi rösta på varandra och har då en chans att ta hem segern. Länderna än så länge är Skåneland, Västra Götaland, Norrland, Stockholmia och fler hoppas jag på =) För så länge det är öststats välde tror jag det blir svårt för Sverige hur bra låten än är...kvala nästa år blir svårt säger jag redan nu...Jag tyckte hur som att Sverige var jättebra och förtjänade mycket mer cred. Jag hejade förutom på Sverige på Grekland, Ryssland och Vitryssen var la käck. Hon som vann hade en fin låt, en värdig vinnare!

Annars så är det monsunregn i Götet och min mobiltelefon är trasig (ska kolla upp den imorgon), så jag är fan rätt och slätt

BITTER!

Ska sova och hoppas att jag vaknar av att allt detta bara var en hemsk dröm, typ som Pamela i Dallas, då stod Bobby bara i duschen, vilken lättnad!Tänk om jag vaknar så står Lordi i min dusch, hehe....det var nog höjdpunkten på hela kvällen, Lordi, fy fasen vad musikvideon var ball, speciellt på en asbig platt TV =)

God natter!

X

Kommentarer
Postat av: Afrikanen

Herre gud, 20år och fyra månader när man snarat fyller 26 lite pinsamt kanske?
http://www.vuxenpoang.com

2007-05-13 @ 10:43:37
Postat av: Karin

Afrikanen: Hihi, då var till och med äldre, hihi...jag var 29.4 år, crazy...

2007-05-13 @ 12:53:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback