The handy man

Ja, jag är så jävla jävla född med tummen mitt i handen, utanför handen och bredvid handen...

Tur att man bor granne med Martin Timell, som till och med erbjöd sig att ta av sig tröjan när han jobbade. Den här handy mannen ska behållas....

Nu är köket nykaklat (nja, kakeldekor ivf, för mig kändes det som att kakla) och tavlorna är ÄNTLIGEN uppsatta!Det krävs en födelsedagsfest för att jag skall få arslet ur, det ni!

Jävlar i min låda, nu blir det fest!

X

King of the world?

Vi har en lånebil på jobbet då en av våra ordinarie bilar är på service och det är en monstetruck (typ, inte bokstavligen). Svinstor bil, en Jeep!

Idag var det jag som cruisade runt i Jeepen och kände hur storhetsvansinnet bubblade inom mig. Vi hade även pratat om Hitler på lunchen...

Jag måste fan köpa en stor bil då det är dags, man är ju king of the roads och the world!!!

X

Låt oss minnas



Den här gamla klassikern hittade jag i mitt stora musikbibliotek i huvudet idag. Jesus, bra grejer....

X

Puff

Sådärja, blondare i mössan och med två ögonbryn som är mörkare. Hon lyckades faktiskt mycket bra och jag är nöjd. Varit grymt nära att klippa mig jättekort men mesa ur, så nu blir det långkort en stund till! Men vad tid det tar alltså, jag var där i tre timmar. Nu är ju min frisör väldigt trevlig men på tre timmar hinner man avhandla en hel del. Idag avhandlade vi Facebokks vara eller icke vara, semestrar, ålderkriser, födelsedagsfest, arbetat som soc.tant och massa mer!

Nu blir det mat, dusch och sen får jag ju göra som resterande Sverige, kolla på hemmafruarna som slår en med häpnad. Det är som en sårskorpa som man pillar på. Det gör ont fast det är liksom lite skönt samtidigt.

Hepp hepp!

X

Piff

Nu är det jag som beger mig till fröken frisör för some klippning och slingning...

Ska även ta hand om mina ögonbryn (sist jag färgade de såg jag ut som en vit kvinna med en svart kvinnas ögonbryn, lovande) =)

Kommer vara piffigast i stan, åtminstone en dag i mitt liv, yay!

X

Boot camp

Jag har varit på Boot camp för att tillfriskna igår, vilket verkar ha hjälpt lite Boot campen var hemma hos mig)! Förkylningen är på väg bort, istället har jag dock fått hosta, haha. Alltid ska det vara något!

Har ju en hel söndag att kurera mig så jag är fit for fight imorgon!Dagen bjuder på en hel del skojsigheter. Ett stycke lillebror är i stan och hade tänkt att få träffa honom, jag ska handla och göra lite matlådor och tänkte även städa upp lite här hemma!

Så dags att get this party started!

X

Ja, så att....

Alltså, mår ju inget bra, och dagen på jobbet var hysterisk. Med en förkylning som heter duga är man varken snabbtänkt eller effektiv. Alla små beslut har tagit dubbelt så lång tid. På måndag MÅSTE jag vara frisk så jag kan börja arbeta på riktigt. Högen med saker som måste göras, klienter som behöver ringas, utredningar som måste skrivas växer i samma takt som svininfluensan sprids. Tror att hjärnan inte kan jobba pga allt snor...

Efter jobbet ville jag bara bädda ner mig men hade sedan länge planerat in middag med jobbet för att fira en kollega. Jättemysigt och glömde nästan bort att jag mådde dåligt. Tyvärr smakade maten inte så mycket då min smak är halvt borta, jo vitlök. Kommer lukta vitlök i dagarna sju. Men jag har en väldigt fin arbetsgrupp och det värdesätter jag mycket. Mysigt att träffa C som är mammaledig!

John Mayer har även släppt sin nya singel idag och ni vet ju att John är min gud. Min enda gud. Tyvärr så är hans första singel från nya skivan tvivelaktig om du rågar mig. Jag har lyssnat på den sådär 15 gånger sen jag kom hem. Men jag få ge den en eller två, eller tre lyssningar till antar jag! Den känns bara som en kopia av en av hans andra låtar. Nej, John så här får inte albumet låta, då får jag byta religion!

Nu ska jag sussa, tack för att du kom fredag. Du var väntad och efterlängtad!

X

Sympatier

Jag är ju verkligen så jävla sjuk, bara så det är klart och det är jävligt synd om mig!

Fan alltså. Jag vet ingen som är så självömkande som jag när jag är sjuk.

X

Vissa har det svårare än andra

Kan någon lära ut mig konsten att inte alltid äta för mycket?

Nu har jag drämt i mig massor med pasta med en hemmagjord spenatsås och nu sitter jag här och ojjar  mig för jag ätit för mycket. Att jag aldrig lär mig!

*suck stön oj aj ujj ujj*

Som om det inte räcker så är jag ju redan förkyld, finns ju ingen måtta hur synd det är om mig idag!! Både mätt och förkyld, fy alltså, jag har det svårt =)

X

Im alive...and kicking!

Nämen,vilken trevlig tandläkare. Jag överlevde och det var till och med lite trevligt,hihi..

* Jag hade inga hål! Yay!

* Jag fick sådant där bananlack (flourlack) som smakar mycket gott. Det "senaste" i tandläkarevärlden är att det nu kommit ett flourlack med melonsmak, men min tandläkare sa att det inte var lika gott. Sådana där nymoderniteter *suck*, tacka vet jag banan!

* Jag tecknade en tandvårdsförsäkring, betalar 45 kr i månaden och nu får jag springa hos tandläkaren hur mycket jag vill de närmsta tre åren, tror det blir bra =) Min tandläkare upprättade en tandvårdsplan för mig, hehe. Låter ju spexigt men innehållet är typ borsta tänderna, använda tandtråd och flourskölj.  Kan nog bli svårt för mig att hålla den planeringen tror jag =)

* Jag betalade bara 250 kr för min undersökning hos tandläkaren med bilder och allt vad de pysslade med. Något gott finns det ju med Försäkringskassan som betalar ut 300 kr i tandvårdsbidrag! Tackar tackar! Jag ska därför unna mig en ny tavla idag, som jag spanat på länge....

Glad i hågen är jag alltså, men förkyld som en oxe. Lite mer lunch och sen ska det socialsekreteras!

X


The dentist from hell?

Jag är mer fökyld än någonsin och har i allt snoreri, snorera föträngt att jag ska till tandläkaren nu på morgonen.

Herre gud, jag kommer antagligen inte överleva!

1. Jag hatar att gå till tandläkaren

2. Jag får ingen luft genom näsan, hur ska jag kunna andas?

Ja, håll tummarna för mig!

X

Snabbare än snabbmat

Nytt favvoprogram på SVT!!!

Kolla in vetja!

X

Jag frågar mig fortfarande

....

Frågat samma fråga förut, men hur mycket snor kan få plats i anslutning till nosen?

Känns som jag snart snyter ut annat innehåll i mitt huvud!

X

Hej och hå!

Nu så, lunch på jobbet och so far so good! Jag har dock fått ett "nytt" sjukdomstillstånd. Förkylning, den hade liksom inte kommit igår men nu är det full on med snor högt och lågt.

Är dock rysligt glad att vara tillbaka på jobbet, nu ska det vara effektiva klubben som arbetar!!!

Dock kollar mina kollegor konstigt på mig och säger nöff nöff, hur oförskämt är inte det?

X

När man bestämt sig...

Nu har jag bestämt mig för att jag är frisk. Jag har alldeles för tråkigt och mår alldeles för bra för att vara hemma. Nu har jag till och med lyckats duscha och är fit for fight! Det onda i lederna har nästintill släppt och febern är borta. Jag har dock fortfarande ont i halsen och min vänstra höft. Höften skyller jag på min ålder, har redan styrt upp operation för ny höftled, lär ju behövas inom kort...

Jag har inte riktigt fått i mig någon riktigt mat än, men kommer kissa och bajs blått i veckorna fem =) vilket för er lite långsammare beror på mitt stora intag av blåbärssoppa!

Nu, natti natti!

X

What to do, what to do?!?

Nyponsoppa och blåbärssoppa, det är bra grejer. Faktiskt det enda jag fått i mig sedan lunch igår, är hungrig men är inte sugen på något annat än goda kalla soppor =)

Det är tråkigt att vara hemma, att vara hemma frivilligt är skönt, att vara hemma ofrivilligt är bara tråkigt. Kroppen värker och jag är ruskigt rastlös. Har dock lyckats traggla mig igenom tre filmer som jag har hemma:

Gran Torino (Det var en bra grej, helt klart! Fint bitterljuv)!
Boy A (En sorglig film och fin film)!
Donnie Brasco ( en gammal klassiker, som håller än idag)!

Förresten, jag stör mig så fruktansvärt på nya Nezeril reklamen, de nyser i händerna! Vad fan hände med att nysa i armvecket? Långt innan svininfluensan kom till stan började jag nysa i armvecket och inte i handen, herre gud. Im soo 2008, u are soo 2000 and late =)

Nej, måste fortsätta titta på dålig TV här hemma...

X

Sjukdag

I vanlig ordning är febern borta idag. Jag har alltid feber en dag/kväll och sedan dagen efter är den borta. Jag har dock mycket halsont, ont i kroppen och känner mig allmänt hängig. Så beslutade att vara hemma idag. Fryser och svettas om vartannat. 

Tyvärr känner jag mig lite för frisk för att vara hemma, feber har alltid varit min måttstock för att "få" vara hemma. Och sen är jag tyvärr stressad som fan över mitt jobb, svårt att släppa det....

Ja ja, bra mår jag inte så blir soffan och sängen så hoppas jag kan vara tillbaka på jobbet imorgon!

X

Sårdärja!

Så, nu var även febern på plats och jag erkänner mig besegrad!

Med nyponsoppa, tjockt täcke och en känsla av total dekadens bädder jag ner mig....

Jag är dock fortfarande vid gott mod, ge mig några timmar, sen ringer jag mamma och berättar att jag inte kommer överleva natten!Brukar vara så när jag blir sjuk. Jag brukar å andra sidan aldrig vara sjuk länge, hoppas bara på en snabb febertopp, så är jag tillbaka på jobbet imöra =) Det är ju banne mig ansökningstider, en soc.tant kan icke stanna hemma!

Nöff nöff!

X

Sjuk,sjukare, sjukast....


Ont i halsen? Fuck yeah!
Svinont i lederna? Fuck yeah!
Huvudvärk? Fuck yeah!
Allmänt hängig och nere? Fuck yeah!!!

Damer och herrar,jag tror jag är på väg mot någon form av sjukdom, förhoppningsvis inte svinisen...

X


Söndag

Nu är helgen verkligen slut och det känns sådär. Den har varit jättebra men alldeles alldeles för kort. En söndag till hade inte skadat. Jag spurtade lite på slutet och fick ju en del grejer gjorda. Det har ivf kunnat döva mitt dåliga samvete över min totala dekadens. Jag slängde ihop hela sex matlådor ikväll med, måste ju bli ekonomisk nu när man har en resa att åka på.

Halsont har jag också fått, bådar inte gott! Nu kanske jag får en släng av svinis, nöff nöff!

X

Updatering

Sådär halva dagen har passerat och har jag hunnit med lite av det jag skulle; städat upp en del, gått ut med återvinning, diskat, pantat burkar, handlat...

Vad ska jag ta mig till nurå? Gå på fönsterputsning eller dammsugning? Eller kanske ska jag titta klart på filmen som jag aldrig lyckades komma igenom igår....

Hmmmmm.....

X

Idag smäller det!!!

Jag dillade ju något om den nya Karin som skulle vara aktiv och göra alla dem där sakerna som inte blivit gjorda. Min plan för helgen var att storstäda, diska, gå ut med återvinningen, panta burkar, putsa fönster, storhandla mat inför veckan, åka till Ikea, laga matlådor och träna.

Jag har varit på Ikea....

Jag säger inget mer.

Jag har en söndag på mig att komma ikapp min egen planering, hårda pjucks!

X

Mycket vill ha mer...

Ibland glömmer man bort hur viktigt det är med kroppskontakt och närhet.  Det är nog när man inte fått det på ett tag som man uppskattar det som allra mest. En kram och lätt beröring kan göra en himla skillnad. Förutom närhet, fina ord. Jag är tacksam...

Och vill såklart ha mer, åpen som jag är! Så, om någon vill sova sked ikväll är ni välkomna =)

Och nej, jag behöver inte kommentera Håkan i några länge meningar. Håkan var himmelsk och fantastisk som vanligt, hela kroppen värkte av lycka på vägen hem. Han är magisk den mannen.

X

What a feeling

Fredag och åh, den är lika efterlängtad som vanligt...

Idag lite utbildning, lite jobb, lite after work, Håkan Hellström på Liseberg....

Voila, ett bra fredagskoncept!

Finns inget som fredagsfeeling, allt det roliga ligger framför en!!!

X

Bleka ben och träning

Idag innan min träning ikväll så gick jag till min favvo godisaffär och köpte loss en stor påse godis...

Det blir ju liksom plus minus noll att äta godis och träna tycker jag....

Fast nu kommer ju beach 2010 lite snabbare, då jag ska visa upp min bleka kropp redan i mars. Brrrr, hårdträning AB!Och inget godis, allt för ofta =)

Hepp!

X


Oh my gosh!

Då jävlar var vi på banan, och inte vilken bana som helst utan start- alternativt landningsbanan...

Karin goes svennebanan 10/3-1/4 i Thailand!!!

Jag och mitt crew skall göra hela jävla Thailand osäkert. Förslag på what to do tas tacksamt emot!!!Vad skall ses? Vad skall göras? Vad ska undvikas och vem ska man undvika (förutom sin egen skugga då)?!? Åh, låt mig få veta!!!

Allt har gått så fort att jag inte hunnit förstå...TOK!

 
Bild: resekatalogen.se

WORD!

X

Morbida Karin

Telefonsamtal till Länsförsäkringar:

Jag: Hej jag ska resa bort en tid. Jag undrar vilket skydd jag har genom er?

Försäkringskille: Bla bla bla blaaa..... bla bla bla....(han berättar vilka försäkringar som gäller).

Jag: Okej,nu ska jag ställe en högst morbid fråga men hur är det om jag dör då? Fixar ni hem mig då? Jag vill liksom inte lämna folk i sticket om jag kilar vidare.

Försäkringskillen: Hmmmm, jag förstår hur du tänker (tänker säkert att han har att göra med en självmordskandidat). Ja,då ska vi se till att du kommer hem om du dör...

Den nya Karin tar även ansvar för alla eventuella situationer, check check! Jag vill förtydliga att jag planerar inte att mina resa skall sluta så....

X


Yay!

Ikväll fikade jag i goda vänners lag, sådana där goda vänner man träffar allt för sällan...

Vi pratade en del om att inte låta livet gå förbi, utan att försöka leva det här och nu. Det är svårt. Jobbet tar upp en stor del av ens liv, man är ju där mer än någon annanstans. Om jobbet är tungt, blir ofta ens övriga tid påverkade av detta. Dock är det så jävla viktigt att se till att man styr upp massa massa kul kvällar och helger! När jobbet är tungt måste man avlasta sin lilla hjärna och umgås med folk som tillför något, inte bara tar ens energi!!!

Precis det gjorde detta besök, fick en del ny energi och genast känns veckan en smula lättare.

Och sen blir jag så glad  när insåg att det är True Bloodm är ikväll, även det lilla kan göra en glad i hågen!

X



Meningsfullt

Oj, hoppsan. Det är galet hur en dag på socialkontoret kan bli...

Och kanske är det tjusningen med jobbet! Jag kom just hem från jobbet, blev en lång dag på en akut mottagning med en klient.

Idag känns det som jag fattar varför jag gör det jag gör. Den känslan infinner sig tyvärr allt för sällan men idag, idag kändes det meningsfullt.

X

Ibland överraskar jag

Avbockat på to do list:

Jag har ringt mitt bostadsbolag!

Jag har ringt och bokat tid för mitt underliv (grymt rim)!

Nu ni, den nya Karin är på intåg =)

X


Måndagstävling

Jag har haft en helt ordinär måndag. Så som en måndag skall se ut antar jag; Jobb, träning, en släng av hopp, en släng av förtvivlan och stora doser frustration.

En helt vanlig dag i Rosas liv....

Men vet ni vad?!? Jag med vänner smider planer och de här planerna går inte av för hackor. jag ska ge er en ledtråd, ska se om någon kan gissa sig til vad det handlar om. Ledtråden är SVENNEBANAN...

Låt nu tävlingen börja =)

X


Obsession

Jag är smått till besatt just nu. Av Jonas.

Jag uppmanar alla, ta er samman och läsa ALLA hans böcker; Montecore (som jag tipsat om tidigare), Invasion och Ett öga rött!!! Det är fan det bästa som har hänt sedan jag konfirmerade mig ( och det var ju en jävla grej vill jag säga!).

Inte nog med att hans böcker är så fantastiska så är han vacker som en sommardag.

Ååååååhhhhhh....

Jag säger som Arme of lovers... nananana... Obsession Jag kan inte texten!)

X

Skjut på det, skjut på det (not anymore)

Uddevalla var trevligt, och tror nog jag kom hem ännu lite klokare än vad jag var innan, M och L är nämligen väldigt kloka och ger mycket vishet till mig. Ls dotter med kompis hade även lite uppträdande för oss, gjorde en himla show med goa låtar av Pinks, så nu poppar jag Pinks...

Anyway, vi pratade en del om mitt uppskjutande av saker. Som min mor brukar säga så är delar av familjen inklusive mig själv fruktansvärt bra på att skjuta upp saker. Så nu har jag bestämt mig att denna vecka ska saker ske. Att skriva de i bloggen gör ju att jag piskar mig lite mer... Så, det som inte har gjorts och skall göras denna vecka är:

Jag har bott här i ett år och då jag flyttade in satt brevlådan löst, skulle ha ringt för hundra år sedan.Nu har jag liksom tejpat igen den, då posten kommer i ett separat fack. Även har en av mina persienner lossnat. I veckan, nämligen bestämt på tisdag är det fröken Rosa som ringer fastighetsskötaren! Hepp!

Jag missade ett cellprov i våras och behöver prata om mina problem med PMS som gör varje månad hemsk. Därför ska jag lyfta luren och boka tid för check av min punani!

Min beslutsångest och svaga tro om att jag har smak nog av sätta upp tavlor gör att det inte blir av. Så nu ett år senare har jag inte satt upp en tavla i vardagsrummet. Detta SKALL ske innan den 3/10... denna vecka ska jag gå och titta på de bilder som jag tänkt mig ha. Ska även smsa en vän för att boka in en IKEA dejt.

CHECK CHECK! Eremo, var det något annat som skulle göras? Jag brukar säga till dig vad som skall göras här hemma? Haha... någon annan som har önskemål som inkom med de =)

X

Jag drar norrut!

Nu drar jag till Uddevalla, ska hänga med mina "tanter" L och M.

De är både över 45 år och det ger hopp om framtiden, eftersom jag krisar som fan gällande min ålder vet jag ivf att det finns exempel som lyckas med ett värdigt ¨åldrande =) Att det här med min ålder skall ha blivit ett sådant problem, ve och fasa!

Jag tror det blir lugnt och fint i Uddevalla med god mat, lite vin och massa snackeli snack! Det brukar vi vara bra på!

Hoppas alla får en angenäm lördag, så hörs vi imöra!

X

Mens med extra allt

Jag gav mig iväg på spinning vid elvatiden och efter förra veckans lördagspass var jag nervös, då stod jag på benen.

Precis innan passet bestämdes min kropp dock för att det var dags att straffas för att Eva käkade det där äpplet för massa herrans år sedan. Så jag fick alltså spinna ett helt pass med en begynnande mensvärk all inclusive, dvs magopnt och illamående. En timme av pain och utan Ipren, for real!Det är inget jag rekar. Det gick över förväntan men tror fortfarande att det är någon i den där mensriksdagen som vill sätta dit mig. Aldrig ska man få ha en trevlig och stillsam mens.  Ja, nog om mens (hur många gånger kan jag få in ordet mens i ett inlägg? Hmmm, det ska jag nog testa vid något tillfälle).

Passet då? Well, första gången jag är på spinning med en instruktör som knappt säger att man ska lägga på motstånd. Han sa nästan tvärtom att om man var trött skulle man lugna ner sig. Detta kan man tycka är omtänksamt, men inte fan blir man flåsig av att inte skruva på motstånd. Vissa av er kanske har körkort i disciplin men icke jag! Passet blev således jobbigt, men inte tokjobbigt som de brukar vara...

Ja, nu ska jag duscha, äta, dricka vatten och vila en stund innan nya äventyr!

X

Sweet sweet friday

Tvättid och fredag, galet sweet! Jag är nöjd...

Helgen blir sköj; träning, Uddevalla, häng med vänner samt en hel del vila.

Åh hej vad trevligt det ska bli!

X

En vanlig torsdagskväll

Åh sådan intressant dag och gud vad jag lärt mig saker om GHB och Anabola steroider!

Sitter nu och tittar på Idol, det är ju någon form av guilty pleasure. För i detta skede då det är auditions är det mest plågsamt. Förnedrings TV blandat med riktig skönsång. Och som grädden på moset, Peter Jidhe som är så sugen på sig själv att klockorna stannar!

Ja, jag säger då det...

X


Let´s bilda oss

Håll i hatten!

Idag har jag fått lite sovmorgon och gud vad skönt det var.Snoozade sjukt länge, vilket gör att jag nog egentligen är precis så trött som vanligt.

Jag ska bilda mig idag, ska på föreläsning på Kungälvs sjukhus hela dagen om GHB och Anabola steroider. Ska bli mycket intressant att få lära mig lite mer om dessa droger!Sen ska vi äta lunch ute, ohhh så spännande. Tänk att en dag i en socialarbetares liv kan vara så spännande.

Hoppas ni får en bra dag!

X

Ung kvinna söker vampyr

Min nya strategi för att hitta en man är att satsa på en vampyr tror jag. Det är ju väldigt inne just nu.

Jag kan tänka  mig både Bill (från True blood som är hetare än ett strykjärn) eller Edward (från Twilight som även han är het)!!!

Jag har hört att man ska think outside the box så nu är det jag som ska satsa på en blodsugare!!!

Natti natti!

X

Men för fan!!!

Nej, mina nerver klarar inte sådana här matcher när Sverige fiffilurar och vägrar avgöra. Malta pressar på bra och mina nerver vill åka på semester i ett varmt land.

*Puh*

Men som tur var vann Sverige! Hepp hepp!

Nu kan jag börja andas igen....

Tjing tjing!

X



1, 2 ,3....

Ja, en arbetsdag, ett träningspass och en halvlek Malta-Sverige senare...

1. Min arbetsdag flöt på smidigt, besök kom, besök gick, besök kom inte, jag gick hem...

2. Galen träning. Hur många gånger på ett träningspass kan man tänka att man inte orkar mer? Jag tänker det många många gånger men sen kammar jag ihop mig...

3. En fotbollsmatch som är svinviktig där Sverige inte pallar pressen, kom igen nu Sverige!!!Ni kan ju spela boll....

och till sist, idag är jag en glad och nöjd Karin....

X

Nu får det vara nog!

Nu kanske en del tycker att jag skiter i min egen brevlåda...Men ibland får det bara vara nog!

En del jävla människor är så bittra på sina liv att de inte kan unna någon annan någon välgång, de kan inte heller se längre än deras näsor räcker och ta eget ansvar för sin livssituation.

Tråkigt för oss runt,som ser att människor far illa i detta. Jag är väldigt mån om mina nära och kära, och vill inte att någon med avsikt försöker göra de illa, såklart. Och inte fan går det att tala något vett i människorna det gäller heller, för det är de för bittra för.

Ja, visst kan jag skämta om att jag är bitter men gott folk, nu snackar vi en markant skillnad. Här snackar vi att jag spelar i knatteligan och de spelar i elitserien med extra doping!

Så det enda jag vill säga (nej, det spelar ingen roll vem det handlar om och de det rör sig om kommer aldrig läsa detta ändå!) är klipp er, kamma er och skaffa ett jobb, och det med basta!

X

Trött? Ja!!!

Ja, ibland är man bara för trött för sitt eget bästa...

Jag var för trött efter jobbet att laga mat, så tänkte att jag skulle göra varma mackor. Så jag kila in i affären och stoppade på mig massa goa grejer man kan ha på mackor...

Kom hem och packade upp allt då jag insåg att jag glömt det viktigaste; Brödet!!!

Så jävla uppstyrd man är ibland alltså!

*puh*....

Min craving var dock för stor, sprang iväg och köpte bröd!Nu mår jag illa....

X

Ny vecka, nya tag!

Hallihallå!!!

Frånvaron på bloggen beror på att stycke storebror kom på spontanbesök tidigt igår. Vi hängde runt hela dagen i ett härligt soligt Gbg...

Sen fick jag duktigt pallra iväg till jobbet idag, det var inte direkt en Karin som hoppade ur sängen.

Nu blir det mat och sen träning! Hepp!

X

I'm just thinking...

Ho ho, där var det drag i galoschen!Cyklade så svetten sprutade, yay! Nu är jag helt slut så vet inte riktigt vad ska orka göra på några timmar. Vila tror jag =)

Förresten, varför dricker NÅGON Loka citron? Jag tycker man lika gärna kan dricka Treo...

Och mjukosten jag köpt har smaken "fräsch gräslök", finns det någon som smakar ofräsch gräslök? För den vill jag prova isåfall!

Hepp!

X

Välkommen sköna lördag

Lördag och shit vad gott att få sova ut!

En mycket trevlig kräftskiva igår som dock utmynnade att vi tittade på Brokeback mountain och rökte vattenpipa. Att ha en skiva på två personer är lite i det minsta laget. Nu har Televinken dock fått prova på lite svennebanan kultur och han skötte sig bra.

Jag börjar lördagen med en timme spinning och sen är jag redo att ta itu med min lördag!Det spöregnar ute, samtidigt som solen lyser, välkommen till Göteborg!!!

X

Herr och fru kräfta

Sådär, helg igen och ilskan har lagt sig. Och för er som undrar, nej det var ingen klient som fick mig så rasande....

Helgen är här och det känns jävligt skönt.

Ikväll ska jag och Televinken ha en liten kräftskiva. Han är född i Sverige men har aldrig varit på kräftskiva, eller ätit kräftor. Så nu ni! Jag har laddat upp med hattar, sånghäften, dekorationer av alla slag....

Trevlig helg på er!

X

Ilska!!!

Ibland blir jag så in i helvetet förbannad!

Blodet kokar och jag känner hur hela världen snurrar. Så arg är jag nu! Tårarna är inte långt borta, vilket är mitt sätt att uttrycka ilska!

Och vad är jag arg för?

En liten jävla skit sak som ändå gör mig så jävla förbannad!

Så jag ber om ursäkt i förhand om någon kommer ivägen för min ilska....

X

Things I don't understand

Det finns rätt mycket jag inte förstår....

Just idag funderar jag på hur det kommer sig att man kan få skulder på över 1,5 miljoner som privatperson? Varför väljer människor att kasta sten på en brandbil eller attackera polis och socialtjänst? Varför måste det regna så in i helvete i Göteborg? Hur kommer det sig att man pekar finger åt sin socialsekreterare? Jag förstår verkligen inte varför det bara är torsdag kväll och inte fredag kväll.

Ja, saker man inte förstår...

X

Kroppspumpen

Huga, huga fäbodstuga...

Då har jag testat Body pump för första gången och det var ju helt galet. Skivstång här, skivstång där...
Jag hade ju typ de minsta vikterna men höll ändå på att dö och stod brevid någon brutta som typ langade på hundra kilo. Jag kommer också vara där då jag lite nonchigt langar på femtio kilo och gör knäböj utan att röra en min =) Jag tror även att jag och pappsen kan connecta lite över träning med skivstång, då han är tyngdlyftare.

Nu ska jag käka äggmackor och titta på True blood, wiiihooooooo (nu börjar träningshormonerna kicka in)!

X

Anger

Folk är arga i telefon, folk är arga i receptionen, folk är arga när de lämnar arga meddelande på röstbrevlådan, folk är arga när de mailar och folk är arga vid besök.

Folk är mycket arga på mig helt enkelt.

Åh vad jag är trött på att vara the punching bag, senast jag kollade var det inte jag som uppfann socialtjänstlagen, jag valde bara att arbeta med den.

Så nu tar jag alla  andra människors ilska och går till träningen, nu jävlar!

X

Drömjobbet!!!

Tomte

BENGTSSON, HÅKAN

Publicerad: 2009-08-27, Annons-ID: 1571638

Göteborg (Kommuninformation), 1 plats

tomte; Landvettergran; Göteborg; 090824
1 plats.

Gillar du utmaningar?
Vill du ha ett extraknäck?
Är du amatörskådespelare?
Vill du få bra skådespelarträning?
Vill du börja långsamt för att sen ha fullt upp på julafton?

I så fall kan du läsa vidare …

Landvettergran, är ett Göteborgsbaserat företag som sedan flera år säljer kvalitativa julgranar i och omkring Göteborg. Verksamheten står idag inför en förändring vilket också innebär att vi behöver rekrytera för nya uppgifter inför säsongen 2009.

Vi söker enbart dig som är dokumenterad amatörskådespelare, en ansvarstagande människa, med god erfarenhet av att framträda inför en deltagande publik. Du tycker om att arbeta självständigt ihop med andra, är känd för din kreativitet, ditt konstnärliga sinnelag och din förmåga att gestalta med övertygande trovärdighet.
Vi, behöver en riktigt bra Tomte!

Landvettergran sjösätter julen 2009 en ny tjänst som riktar sig till såväl privatpersoner som företag, skolor, kyrkor, barnsjukhus, julfester, butiker och andra passande sammanhang för tjänsten. Vi tror att det här kan bli mycket uppskattat.

Vi vet i dagsläget att behovet finns, men inte hur stort det kommer att vara, men bristen på tomtar med kvalitet är omtalad, varför vi tror att det finns ett bra kundunderlag för tjänsten.

Vi vänder oss till dig som är väl förtrogen med gestaltandet liksom svenska jultraditioner, och som känner inspiration inför tanken av ett arbete som detta, och vi tror att det är nödvändigt med B-körkort och tillgång till bil.

Formella kvalifikationer: Formella kvalifikationer skulle kunna vara pågående eller genomförd teaterkurs/utbildning/skola, teater, -föreläsnings,- demonstrationsfarenhet, eller annan estradliknade erfarenhet.

Anställningsform: Timanställning, varierande, viss tid, efter antal beställda uppdrag.

Observera! Landvettergran har en uttalad policy som inte ger utrymme för alkohol- eller drogproblematik.

Arbetstid/Varaktighet
27/11 2009 - 23/12 2009

Lön
Lön enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Landvettergran, Håkan Bengtsson: [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag 2009-09-15
Vi tar enbart emot ansökningar via e-post.

Arbetsgivare
Landvettergran, box: 6175, 400 60 Göteborg

// Jag ska lätt söka!!!!

X