Jesus, vilken liten värld...

I Sverige bor det 9 mille, i Götet bor det la en halv mille...att träffa på någon man känner på Götets gator borde ju vara en liten procents chans. Ivf om personen i fråga inte bor i staden. När jag går på stan i Göteborg är det sällan man träffar folk man känner, lite då och då med tur får man tjöta lite.

I min gamla hemstad är det ännu värre, tror inte jag har hejat på en bekant de senast fem åren (jo om vi bestämt träff). Varje gång jag beger mig mot Örebros heta city har jag en förhoppning om att möta den där gamla kompisen, den där snygga gamla flirten eller någon annan odräglig människa men icke!Jag får aldrig kallprata på Örebros gator och torg! Anyway, det var en annan historia... 

Idag händer det som inte rent tekniskt borde hända tycker man. Är ute på stan med min afrikanska vän och P när jag ser ett bekant ansikte. Mitt framför näsan på mig står min faster och farbror som bor i världens andra hörn (ja, det är uppe i Gästrikland om någon undrar var!). Visste inte vad jag skulle säga, fick en smärre chock, haha!De med tror jag...

Jag säger bara tokeri tokera.

X

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vet inte om jag tycker att du borde vara glad för att du slipper springa in i bekanta på stan när du är som minst förberedd... Det är väl på gott och ont:) Jag tycker att jag gör det lite väl ofta när jag rör mig i Öret. Det är inte alltid som dessa möten är speciellt bekvämma o det händer att de medföljer ett tomatansikte och svettiga armhålor.. Tok! Mina singeldagar har kanske varat för länge i den här staden... Trots sina över 100 000 tusen innvånare kan man tro att det är lille putteland:)
Ursäkta bitterheten men jag råkade oxå stötta på en gamal flamma eller vad det nu var på stan idag när jag inte hade mitt hetaste moment o utan att minnas de där replikerna som jag så länge har viljat levererat till den personen..

2007-05-11 @ 19:29:51
Postat av: Karin

Johanna: Ja, haha...de man vill stöta på ser man aldrig till och när man som minst vill stöta på någon då står de där mitt framför nosen...allt man övat på att äsga de sista hundra åren bara försvinner och sen ser man ut som bajs...det är ingen rättvisa, haha!

2007-05-12 @ 12:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback