Partiledardebatten

Jag blir rätt ofta irriterad och arg över hur vår värld ser ut. Ikväll tittar jag på Partiledardebatten och jag bara undrar om folk är helt jävla dumma i huvudet?!? Ja, det är helt sjukt vad politiker som styr vårat land kan med att säga. Ja, man undrar i vilken värld de lever i?

Jag längtar som fan till september, hoppas då att svenska folket insett vad det är för blåbär som förstör Sverige (hopet är det sista som lämnar en)...

* kokar av ilska*

X

Moving forward...

Jag tog mig lite bloggledigt, det kan man göra när man har cirkus 15 läsare =)

Det har mig varit en fantastiskt lugn och fin helg. Jag hade gärna "helgat" lite till. Helgen har bestått av en hel del soffläge, en födelsedagsfest, häng med bästa J, städning, matlagning och handling. En fin helg helt enkelt.

Jag är sjukt taggad för det här året förresten, jag har så mycket kul framför mig; Strömstadhelg med min bästa Konstapel och Journalisten, Sälen, Thailand, förhoppningsvis John Mayer... Ja ni fattar?! Det känns så gott att veta att 2010 verkligen har så mycket att erbjuda. Vi är ju för bövelen bara i början av året, fatta vad som kommer?!?

...and maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year
and I'm so sick of watching while the minutes pass as I go nowhere
and this is my reaction to everything I fear
'cus i've been going crazy I dont wanna waste another minute here
All Time low- Weightless

X

Torsdag, vackra torsdag...

Härligt med torsdag, det betyder att det snart är dags att få gå på helg. Åh, så kuligt!

Jehovas på besök idag. Och nej, nu tror jag vi ska göra slut inom kort. Ett tema för veckan kanske, att göra slut. De kommer ju inte övertyga något mig och jag tror mina frågor börjar sina. Idag pratade vi om naturkatastrofer. Om vi väljer Guds väg kommer sådana inte ske ska ni veta...

Igår skulle jag lägga mig tidigt, igår släckte jag 23:00. Idag gör jag ett nytt försök! Hepp hepp!

X

Kvällens planer

Ikväll:

Tidig sänggång med en en ny bok och  varm vetekudde.

Me like!

Natti natti!

Att göra slut

Jag har bestämt mig för att göra slut med en kompis. Något jag faktiskt aldrig gjort. Mina vänskapsrelationer som inte har varit något att hänga i julgranen har runnit ut i sanden. Ibland har det känts mer, ibland mindre. Jag har i mina aktfulla ålder förstått att det finns en vits att släppa taget om en del vänner och ibland har vännerna släppt taget om mig.

Men i det här fallet är det annorlunda, och innan jag börjar skriva vad jag känner så vill jag tillägga en sak. Jag vill inte hänga ut någon och personen ifråga läser inte min blogg. Så detta är inte något galet försök att provocera ännu mera.

Ja, personen det gäller är/var en vän. En vän som för mig var både nära och viktig. Men i oktober hände det något och sedan dess är vännen som spårlöst borta. Lite sporadiskt sms kontakt och försök från min sida att ses men inte något gehör. Då mina fina mammastickade väntar med pärlor fanns där smsade jag flera gånger om dessa, utan att riktigt få några bra svar; det var dubbelbokningar, mycket nu och vad du vill. I julas skickade jag ett mail gällande att allt kändes väldigt konstigt med frågan om något hänt som inte jag förstod. Personen ringer upp, ber om ursäkt och skäms säger han/hon. Han/hon erbjuder att vi ska ses på fika och lovar att ringa upp. Men icke.

Idag gick jag förbi där han/hon bor, där nu hans/hennes vän bor då personen blivit sambo. Jag ringde på och pratade med kompisen som inte hade sett några vantar i lägenheten.

Ja, och visst känns det löjligt. Att jag ska bråka om ett par vantar. Om det hade varit any random vantar hade jag ju bara strunta i de men de vantarna är stickade av min mamma och speciella. Och nej, det handlar inte enbart om ett par vantar såklart, det handlar om svek och att känna sig övergiven av någon man trodde var en vän.

Idag bestämde jag mig hur som för att jag gör slut och gå vidare. Personen ifråga har redan försvunnit, vilket gör att hela "detta funkar inte längre, låt oss gå skilda vägar" mest är för min egen frid. Jag kommer inte göra slut officiellt alltså,hihi. Skadan är skedd, jag är sårad och mina favoritvantar är borta. Jag är just nu för arg för att sakna personen, jag saknar bara mina vantar, haha.

Men nej, nu lämnar jag detta bakom mig. Utan vantar och en vän fattigare.  Jag kan hur som gå med högt huvud, för jag vet att jag har varit en bra vän. Jag är så tacksam att jag har en massa andra fina vänner och att mamma faktiskt har stickat fler par vantar till mig.

Vantar och vänskap var det ja!

X

Höjden av förvirring

Höjden av förvirring måste ändå vara när jag står och letar efter filmjölken i kylskåpet. När jag inte hittar den försöker jag komma ihåg om den tog slut i helgen men vet att jag ska ha ett paket hemma.

Funtade en stund tills jag insåg att jag redan ställt fram filen och att jag står och har ena handen på paketet.

Ja, socialtanten behöver ha semester, hihi...

X

Veckans skämslåt

Jag vet att man inte ska tipsa om musik från killar som slår sina tjejer MEN jag gör fan ett undantag för den här låten...

Chris Brown- Crawl

Åh, den är en favvo just nu, kanske får kallas den veckans skämslåt. Det inte känns så bra, att sponsra honom med uppmärksamhet och eventuella intäkter för musiken. Men å andra sidan, alla människor förtjänar ju faktiskt en andra chans. Förhoppningsvis har den unge man lärt sig en läxa....

En monolog senare, jag ville bara säga att låten går runt, runt och runt här hemma...

X

The flood

Nu,  mot Floda....

Mot vänner med hus, villa och Volvo =)

Till detta serveras en semla! Jag gillar ju inte ens semlor men men...

Trevligt kväll! jag behöver förövrigt tvätta mitt hår, sjukt mycket!

X

One sweet day

Just hemkommen efter en FINFIN dag i mamma och goda vänners sällskap.

Nu är det tomt och ensamt...

X


Härliga söndag

Åh så trevligt det var igår...

Idag; Världskulturmuseumet med mor, avvinkning av mor som åker hem, planering av Sälen resa vecka 6 och dagen avslutas med lite fika hos världens bästa K...

Ha en bra söndag!

X

Jehovas på besök

När jag var inne i duschen ringde det på dörren. De enda som ringer på min dörr är Jehovas...

Hur tänker de när de kommer klockan halv elva på en lördag? Skärpning Jehovas. Ni får vara med i matchen lite bättre! Nu var ju jag vaken men vanligtvis hade jag nog varit kvar i sängen, vaken men naken så att säga =)

Ja, ja. Nu har det ivf varit här! Jag känner mig genast lite mer andlig!

X

Härliga lördag

Klockan är bara 10:20 och när mamman är på besök har man hunnit med en hel del. Vi har redan käkat stor frukost, lyssnat på P1 och diskat. Jag har redan lite oroligt skickat iväg mor till en barndomsvän i Haga (en barndoms vän till mamma alltså) och nu ska jag duscha för att möta upp henne inom kort!

Ja, dagen har ett stort potential att bli något ball. Klockan tre skall vi titta på Guys and Dolls med mostrar och kusiner på Göteborgs operan, det kommer nog bli väldigt kul. Sen ska vi äta middag och ha det gott! Ja, jag gillart!

Hoppas alla får en bra dag i solskenet!

X

Kamma ihop er!!!

Förresten, idag spela Sverige avgörande match mot Tyskland...

Ja, jag skulle ju vara positiv och allt det MEN VAD FAN!!!! Kan Sverige bara kamma ihop sig?!?

Nu slutar jag snart kolla, det kanske funkar bättre då? Jag blir så förbannad...

X

Vaccinerad

Nu är jag vaccinerad och nästan klar för resan i mars. Jag slog på stor och vaccinerade mig mot Hepatit A & B samt en gammal klassiker, stelkramp. Tanten sa nämligen att när man börjar närma sig 30!!!!!! strecket så ska den fyllas på. Då jag tycker det är fantastiskt kul att lägga pengar på vaccin så slog jag till på en gång. Så en spruta i varje arm. Och dessa sprutor var fan inte att leka med jämfört med svinissprutan, den var en barnlek.

Härligt!

Nu ska jag diska lite, sen ska jag hämta upp mammsen för en helg i familjens och mysets tecken....

X

This is how we do it!



Jag bjuder på lite bilder från när jag städade, längesen det var bilder här i bloggen =)

1. Städmössan på och away we go! Ingen städning blir bra om inte mössan är på! Nu kan man nästan äta ur handfatet och dricka vattnet i toan, så deso!

2. Städa, städa...

3. Jag städade i mina nya heels, nyköpta för 89 kr på DNA. Städning blir sjuk roligt i högklackat (jag ber om ursäkt för äckliga vinterfötter, de behöver få lite uppmärksamhet)! De är söta som små godisbitar, tihihi! Tänk bruna ben...

... Nu ska jag sussilura tror jag!

X

Benen på ryggen...



Bra städlåt...

X

Nu så!

Huga, blev en lång dag på jobbet men jag fick sjukt mycket gjort! En dag som jag kan känna mig nöjd med. Ja, socialtanten är in a roll just nu, avslag och bifall viner åt alla håll och kanter! Om jag hade kunnat se in i framtiden för 10 år sedan  skulle jag nog inte tro att detta var sant! Att virriga Rosa sitter på socialkontor och är byråkrat AB och paragrafryttare AB, haha!

Imorgon kommer min mor för en helg i storstaden. Det betyder att jag måste börja få detta hem att se ut som beboligt. Mat är inhandlad, så mamma tror att jag äter ivf, hehe. Nu ska det städas lite och sen får hon komma...

Och förresten, bästa TV dagen i veckan. GLEE! Åh, vad händer idag månne?

X

The obsession goes on...

Ja, se hur det där med positiv energi funkar! Lysande, Sverige fick storstryk, haha. MEN nu ska jag icke börja vara neggo här.

Jag har ett bra botemedel vänner...

Spana in den här
länken och sedan kan ni lägga er med ett leende på läpparna. Man kan ivf tänka på något annat en stund. Mycket nöje...

X

Låt oss tillbedja

Ja, det ser mörkt ut på Kameruns avbytarebänk...

Min kompis T har sagt att jag alltid har en negativ inställning, som om att saker inte kommer gå vägen! T har sagt att jag måste börja tänka positivt. Men hallå! Jag kommer från Örebro, där tänker vi inte positivt och gnäller jämt och ständigt. Jag vet inte hur man slutar ju =)  Hihi, skämt åsido. Nu sänder jag all min energi till svenska herr landslaget i handboll. Heja heja, friskt humör, det är det som susen gör. Jag börjar bli så despo nu att jag funtar på att tillbe diverse gudar! Hjälp hjälp!

Annars, stiljte i livet. Livet glider förbi och jag seglar förnöjt med i min lilla flotte, som jag naturligtvis byggt själv.

Handbollsbloggen i samarbete med poesibloggen önskar nu alla en trevlig afton!

X

Jävla förlust!

Men det var ju själva fan!

Fuck fuck fuck!

X

Go Sweden!

Nu har handbolls EM dragit igång, me like! Handboll är en spännande sport och det finns också några heta boys som höjer sporten ännu mer! Så heja Sverige friskt humör...

X




Here we go again!

Jag tror ni kommer känna igen blogginlägget som kommer...

Jag var och tränade idag efter ungefär en månads uppehåll (ja det brukar alltid bli så konstigt nog). Och det var mig lika trevligt som vanligt. Jag gillar ju att träna, även om det är jobbigt som fan. Men nu ska jag försöka, igen att få lite struktur i det hära med träning. Och det med basta! Till alla er som bor i Göteborg och läser min blogg, jag skadas inte av lite gott hets. det vill säga jag hänger gärna med och tränar...

Nej, nu mat!

X

Lazy sunday

Min söndag hade jag tänkt skulle vara en dag av aktivitet MEN icke!

Jag vaknade klockan nio och har sedan dess legat på soffan och tittat på skidor.

Jag har ett enormt motstånd till allt som jag borde göra. Jag vill inget annat än att göra inget. Men men, måste man så måste man...

Kvällen igår var jättetrevlig; god mat, trevligt sällskap, en god drink och en ball konsert! Så det var trevligt så!

Ja, nu är det bara börja med att gå ut med återvinningen, diska stora disken AB, städa i ordningen i röran och vad du vill...

X

Då kör vi

Oj oj oj, vilken grej. Att leka barnvagn var ett nöje men det är varken enkelt eller gratis. Eller jo, det är ju gratis att leta barnvagn men inte att köpa, hihi. J hittade ivf en favorit, som även jag gillade. Så det var ju bra!

Nu tittar jag på skidskytte och vad ska man säga om damerna? De kickar ju alla skulle jag vilja påstå =) om det inte är det den ena, så är det den andra! Bådar gott för OS....

Ikväll ska jag hem till P och äta middag, dricka vin och gå på konsert. Vi ska se Ps bros band. Jag har lovat mig själv att det ska bli en lugn och städad kväll. Efter förra helgen då det susade på bra i kupan. Jag har för övrigt massa att göra imorgon; matlådor skall göras, disk ska diskas och annat Svennebanan tjafs.

Ha en fin lördag!

X

Barnvagnsjakten

Så dagen skall alltså ägnas åt att hjälpa J med att köpa barnvagn. J och jag är ju "systrar" och det känns nästan som att det är mitt lilla barn med. Jag ska ivf se till att den där knodden lär sig allt mamma och pappa inte lär ut, hehe. Vi ska röja runt i i barnvagnsaffärer och jag ska som sagt ge min professionella barnvagnskunskap, expertis som inte många har.  När jag var hemma hos J för ett tag sen så insåg jag vilken jävla djungel det är, och en dyr sådan...

Förresten, då jag fick höra att jag såg ut att vara på tjocken häromdagen så kanske det slutar med att även jag köper en barnvagn...

Wish me good luck!

X

Funky fredag

Nu är ett stycke Thailandsresa sådär halvt som halvt planerad. Vi har lite idéer på ungefär vad vi skall göra och ungefär var vi ska vara typ, typ typ. Jag längtar så jag snart spricker! Jag tar gärna emot fler tips dock, så tipsa gärna! På bloggen, på fejjan eller på telefonen! Åh så kuligt det ska bli...

Förresten, appropå John Mayer på Skavlan. Han är ett riktigt litet charmtroll denna där. Jag känner att min idoldyrkan börjar bli mer och mer ohälsosam. Det börjar bli mer fanatiskt. Kanske är det jag som börjar stalka John snart, eller det kanske jag redan gör, hjälp! Detta är snart en blogg som enbart handlar om John Mayer, U like?

Nu ska jag nanna, imorgon är det jag som ska med J och titta på barnvagnar. Tur att jag är expert i ämnet...

X

Glöm icke!

Nu får ni inte missa Skavlan på ettan ikväll. Förr herr Mayer ska lira gura och sjunga lite skönsång....

ååååååååååh, bra grejer!

Nu ska jag med mina vänner planera Thailand,jag är grymt sugen. Både på mina vänner och på min resa till Thailand!
X

Att göra det man kan

Det som har hänt på Haiti är fruktansvärt och svårt att förhålla sig till. Jag har svårt att förstå förödelsen och hur många människor som dog i skalvet och fortfarande finns kvar i rasmassorna. Ännu en gång påminns man om hur små vi är, jämfört med Moder jord.

Jag känner mig maktlös och liten när sådant här händer. Men det vi kan göra är att skänka en slant eller två.

Det är många organisationer som nu skickar dit hjälparbetare. En liten summa kan gör stor skillnad. Vi som kan, vi borde. Röda korset, Unicef, Actionaid, Rädda barnen, med mera med mera.. Its your choice!

Jag skänkte en relativt liten, men viktig summa idag.

X

Avatar

Hey!

Nu har jag sett Avatar i 3D och Im telling you...

SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!

Vilken jävla grej alltså. Halva grejen var ju att den var i 3D och fy fan vad häfitgt det var. Historien var ju lagom amerikansk; Kärlek och krig, blå kille möter blå tjej och sen lite elaka människor på det. Så att...

Mycket bra!

Under våren kommer flera filmer komma i 3D i det lite större städerna, jag är mest sugen på Alice i underlandet av Tim Burton!Johnny Depp och Tim Burton=sant!

X

Värmebölja?

Jag förknippar högtryck med värme...

Nu säger de på vädret att det är ett högtryck över Sverige. Jag kollar på termometern som visar minus 6 grader.

Jaha ja...

X

Amnesty international

2010 ska ju vara det glada, kreativa och spexiga nya året och jag tror minsann jag jobbar hårt för att det så ska bli. Jag har gått och klurat rätt länge på att jag är sugen på att skaffa mig en hobby. Min träning ser jag tyvärr inte som en hobby för tillfället, den är ett nödvändigt ont som jag tragglar med MEN...

Så slog det mig. Jag ska go back to my roots, nej inte släktforska utan bli aktiv i Amnesty igen! Jag var tokigt aktiv i min ungdom och var mycket drivande i Amnestys ungdomssektion i Örebro.

Men nu så, nu är det dags att stoppa dödsstraffet och orättvisorna, kanske till och med kan stoppa en och annan bro med (Glenn Killing i manegen referens)!

Åh så skoj det ska bli! Jag har skickat ett mail så får la se om de är sugna...

X

Summer of 1994

Ja, ett småtrevligt program får jag säga än så länge.

Jag fick gåshud när de visade Brolins karriär och då syftar jag på den där magiska sommaren 1994. Jag tror nog att jag aldrig mer kommer vara med om något så storslaget, fotbolssmässigt. Jo, det skulle vara om ÖSK vann SM guld då, hihi. Eller om Sverige lyckas styra upp sig själva igen, man ska aldrig säga aldrig!

Hela sommaren 1994 är i ett magiskt skimmer för mig. Fotbollsmatcher mitt i sommarnatten (låter som en harlequin roman), mitt fluktande efter Henke Larsson (ja, ännu mer tantsnusk), de oväntade bronset och firande i Rålambshovsparken.

Ja, det var tider det!

Som sagt, gåshud och fina minne!

X

Vilken karusell

Saker och ting förändras från dag till dag just nu. Jag hinner inte med i vad som händer i mitt eget liv, haha. Idag fick jag reda på att det är nya bud och det som sagts tidigare inte gäller.

För min del är det bra, för det var såhär jag ville ha det från första början.

Nu tittar jag på den halvtjocke Thomas Brolin, halvdryga Patrick Sjöberg, med flera muppar i Mästarnas mästare. Jag såg inte tidigare säsong men tänkte se om det var ett program i min smak...

Hmmmmmm....

X


Trist

Jag fick inte lägenheten in my dreams =( Buuuuhuuuuu!!!!Någon annan skall alltså flytta in i min fina lägenhet, inte okej va?

Känns såklart bittert men men, nya tag! Jag tackade även nej till den andra lägenheten, den kändes inte 100 % vid närmare eftertanke. Om jag skall flytta skall det vara perfekt!

Jaja, nu blir det fika med vänner och som sagt var, nya tag!

X

Mr clean

Nu har jag varit och kollat på lägenhet numero två. Let me tell you, etagelägenheten är fortfarande min favvo BIG TIMES! Den här var också fin; stora rum, ett riktigt kök och fint område. Så jag kommer tecka ja till denna med... men hoppas fortfarande på drömlägenheten. HOPPAS HOPPAS och HOPPAS lite mer!!!

Nu städar jag samtidigt som jag kokar rödbetor. Ikväll ska jag bjuda på middag och vad kommer då bra till pass om inte pappas (eller mammas) recept på rödbetsallad (rödbetor, vinegrette och fetaost). Ja, blir ju mer mat än så, haloumigratäng samt en god kålsallad! Ja, eller gott vet jag ju inte om det blir än. Men har förhoppningar om detta! Haha. Om maten smakar illa får den sköljas ner med mycket vin helt enkelt!

Lyssnar på en gammal klassiker Millencolins skiva Tiny tunes, eller Same old tunes (Tiny tunes blev arga och stämde de, och namn och omslag ändrades. Jag har en originalplatta) som de fick byta till. Jävlar vilken bra städskiva! Millencolin kommer ju som bekant från Örebro och ja, deras musik har ju en hel del minnen kopplat till sig, hihi.

Ett minne från Millencolin utspelade sig utanför Örebro dock. Jag lyssnade på Millencolin tidigt, runt 1994 och framåt. Millencolin var som störst i Sverige då, sen tog de över världen. När jag var i Aspen 2001 och köpte varm choklad spelades Millencolin i lilla "varma drycker ståndet", haha. Galet ju! Jag blev så glad och berättade för killen om detta och han blev svinimpad av att jag kom från Pennybridge. Han ringde till och med en kompis, haha! Han blev inte dock lika impad av Peter Flack, hehe (ja, jag kryddar historien lite)!

Ja, jag säger då det. Tillbaka till städning och rödbetorna, hepp!

(förresten, rubriken på inlägget är la fyndigt? Jag STÄDAR och lyssnar på MILLENCOLIN som gjort låten mr clean, det är vad jag kallar Göteborsk humor)!

X

God morgon!

God morgon kära lördag!

Vilken trevlig afton det blev igår med tapas och lite gott vin! Jävlar vilka kompisar man har lyckats styra till sig, haha. Otroligt vilka fina girls. Då vi käkade redan vid 17:00 var jag hemma redan 21:00...

Klockan 22:30 låg jag i sängen. På vardagar ligger jag aldrig i sängen före 23:00, hihi. Men antar att veckan har tärt rätt mycket på mig! Att jobba på en arbetsplats som är mitt i en omorganisation är jobbigt för oss alla och som sagt, man slutar inte förundras hur saker och ting sköts.

Nu ska jag titta på På spåret...

X

Weird

Två tokiga saker har hänt mig idag;

1. Jag har fått ännu ett lägenhetserbjudande, yay! Den första lägenheten vill jag ju ha, men detta kanske kan vara ett alternativ, skall hur som spanas in!En tvåa, typ lite längre bort från jag bor, finare område...

2. En klient gratulerade mig till den runda magen (graviditet)! Jag är inte preggo god dammit!Whats up med mig och mina skengraviditeter?

Nu ska jag snart avsluta min arbetsvecka, ska jag käka tapas och fira en kära vän som fyller år!

Hipp Hipp hurra!

X

Den nya svarta

Min kompisade rekade Blackle till mig häromsistens! Jag har haft Google som startsida men nu blir det Blackle för hela slanten!

Det kan kännas som en minimal sak att göra för miljön men jag tror att medvetenheten blir högre om man påminns när man använder sin dator.

Once you go black, you never go back heter det väl? Det kan användas i alla olika sammanhang gott folk...

X

Thailand pepp!!!

Nu så, köpt två nya bikinis inför min resa till Thailand som kom idag. Jag har inte kropp som modellerna i katalogen (och jag är inte heller retuscherad) men jag tycker nog de sitter hyfsat och de stannar kvar!

Spana in de
här och här ( i turkost)...

och här och här (i svart/vitt)...

Me like! Det börjar närma sig, två månader kvar och jag längtar som en GNU!

X


The cold

Ja, jag visste att det fanns en förklaring till denna kyla...

BRRR!!!!!!

X

Snö? Hell yeah =)

En dag som denna (trettondagsdagen) kan man väl ändå få skriva JESUS! Det började snöa igår och det snöar än! För att vara Götelaborg är dte här något form av rekord AB. Snön får aldrig ligga kvar men nu är detdrivvis. Me like! Jag önskar bara jag hade en pulka för då hade det blivit åka av! Men jag nöjer mig med att tvätta och titta ut genom fönstret...

Tjohooooo!

X


Tarantino, the king

Då har även segaste bönan i stan sett Inglourios basterds och jag säger då det! Den där Tarantino vet hur man gör film! Brädan gör en strålande insats, detsamma gäller som spelar Hans Land! Filmen är såklart lite blodig men det känns inte onödigt på något konstigt sätt. Hela filmen undrar jag vilka vändningar som kommer och jag blir ivf förvånad över hur många tokiga svängar som filmen bjuder på! Ja, det var mig ett sant nöje att se denna film!

Jag gillar den där Tarantino. Funtar på att förkovra mig lite mer i hans filmkonst, han har ju gjort en del. Sen läser jag på Imdb att Kill Bill 3 kommer 2014, jag dör av lycka! En triologi alltså, bra tänkt! Fan nu blir det åka av i The Pussywagon med fröken Thurman...

Hur som, Tarantino lyckades ännu en gång med en braig film! Och förresten , spana in hur många utropstecken jag använder, fan glömt vad punkt är!!!

X

Då var det måndag igen

Då var jag tillbaka på jobbet. Även denna vecka lite halv uppstyckad och inte finns motivationen då man snart är ledig igen. Då ska det jobbas en HEL arbetsvecka, oj oj oj! Nu är man ju van vid lyxen med massa extra ledigt! Jag har hur som fått en del gjort på jobbet, vilket känns bra nu när jag snart ska lämna mitt nuvarande jobb för nya arbetsuppgifter.

Ja, och hur känns det då? Jag tog fighten och jag förlorade den. Nu står jag här med en rätt sur eftersmak. Jag vet att jag måste ta nya tag och släppa det som varit men fan, jag kan inte släppa känslan av att jag blivit illa behandlad. Det känns som jag håller skenet uppe och uppför mig men där inne har jag forfarande massa saker jag skulle vilja säga. Men det går inte, jag kan inte och får inte. Allt som behövdes sägas har egentligen redan sagt och vi kommer inte längre. Jag hade bara önskat att någon mött mig i känslan jag bar på.  Så den lilla citronen alternativt limen (en blandning av sur och bitter) får sitta snällt på sin stol och tacka och ta emot.

Och efter gårdens besked känns allt bara som petitesser, fan jag och mina nära lever och mår gott. 

Nu ska jag laga lite lax...

X

...

Livet är bra märkligt men framförallt skört. Det finns för mig ingen rim och reson vem det är som behöver lämna jordalivet. Ibland försvinner människor ifrån oss alldeles för tidigt. Nej, det är inte rättvist. 

X

Att gå till optikern

Igår pratade jag med S om tt jag behövde gå till optikern. Så inatt var jag på ett besök där serrni!Ingången var precis som vanlig men optikern hade sitt undersökningsrum i sitt sovrum. Så det var bara sätta sig i sängen för sin synundersökning. Få inte för er något nu, det var en kvinnlig optiker som under hela drömmen ringde sin man för att kolla att allt var bra med hennes barn.

Typiskt kommer jag inte ihåg vilka styrkor jag hade. Det hade varit skönt att slippa gå till optikern ju, hihi!

X

Sin nombre

Jag har just kommit hem från bio där jag såg Sin nombre. Det är en film som jag kan rekomendera starkt! Inte direkt någon "måste ses på bio" film men jäkligt värt att se!

Det roligaste var nog ändå att innan filmen kom det in en kille. Han hette Nicklas och berättade att han hade jobbat på Bergakungen i ett halvår. Han berättade lite om vad som gäller med mobiler, var skräp skall slängas, var man skall gå ut är filmen är slut m.m. Det var så oväntat och rart! Hihi...

X


The first day

Sådärja, då var vi inne på 2010 och jag har en good feeling! 2010 blir nog ett hejdundrans år på alla sätt och vis.

Gårdagen avlöpte lugnt och städat med en mycket trevligt middag och god mat! Som nyår skall vara, i goda vänners lag.

Idag har jag tittat på film och tagit det sjukt lugnt på soffan. Nu ska jag faktiskt pallra mig iväg för att spendera kvällen hos min älskade afrikan. Yay!

X