Starkast i stan

Idag fyller min gamla stolle till far år, 53 bast tror jag han har hunnit bli på gamla dagar. Så jag vill säga hipp hipp hurra till min far idag.Jag är en stolt dotera!

Pappa är inte bara en pappa utan en stark pappa. Nu tänker ni alla pappor är det enligt sina döttrar och jo förvisso men min pappa är stark på riktigt, haha!Pappan min bestämde sig i russin ålder att börja utöva tyngdlyftning, fråga mig inte varför men det gjorde han. Nu cirka sju år senare har pappsen lyckats vinna VM, EM och OS i russinklassen ocg rest runt i en hela massa länder såsom Australien, Grekland, Frankrike, Tyskland (pappa är ju ett russin men ett starkt russin).

Idag tävlar han i Cypern i EM, så alla får hålla tummarna att han kniper ett guld!!!Mammsen är med och hejar på så heja heja heja!

Att han är stark har alltid varit till min fördel! Ni kan alltid fråga J-man när han gjorde slut med mig, pappa ville visa sin omtanke och frågade om han skulle slå in knäskålarna på stackars J, haha! Det var la tur att han inte var allvarlig.... =)

Ännu en gång, grattis pappa och knip den där medaljen nu!!!!Min pappa är het i trikå!



X

Kommentarer
Postat av: Linda-Sara

Cool farsa! :)

Postat av: Karin

Linda-sara: ja, visst e han?hehe...jag är en mäkta stolt dotera!

2007-05-24 @ 20:30:44
Postat av: Noahnatalie

I love this site! great site and great webmaster . Thank you bye

2009-07-23 @ 08:59:25
URL: http://noahnatalie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback