Jakten på den rätte

Ett stycke laptop är nu inköpt, tackar!!!

Jag hade min stackare till lillebror som hjälp och han kolla runt högt och lågt för att hitta en laptop som var bra för "mina behov. Det har ringts, och smsats och hejats och håats i jakten på den "rätte". Så idag mottog jag smset:

Jag har hittat en dator till dig.


Då förstod jag, det här var min baby! Det var liksom en besvarad kärlek utan dess like.Så beställde en supersweet laptop idag och får den levererad i dagarna.

Dock pratade jag med min kära
Eremo som lockade med en rosa Dell som hon just inköpt. Dock pratade jag med min bror igen som hade några tunga argument för den datorn han föreslog först. Då jag är en nötcreme när det kommer till datorer så gjorde jag det lätt för mig och styrde med datorn som lillebror föreslagit. Då blev det inga konflikter om att jag valt fel och så,hihi. Jag får helt enkelt flukta på Eremos rosa skönhet, men min baby var inte så dålig heller =)

Tjoooheeeeeeej!Kompis det går bra nu...

X

Vilken smurf är du?

På kafferasten ägnade jag och min kollega oss åt högst viktiga frågor såsom smurfarna. Vi diskuterade vilken smurf man själv är och sedan började vi spåna kring vilka smurfar som finns. Jag vet inte var det gick snett (det gör ofta det med min kollega) men helt plötsligt sitter vi och hittar på nya smurfar såsom madrasssmurfen, bittersmurfen, sexsmurfen, kokainsmurfen, Blandmissbrukssmurfen, arbetslösesmurfen, socialbidragssmurfen, och kom på den ena smurfen efter den andre. Det finns fler smurfar än vad man tror mina vänner. Förresten glömde ju Emosmurfen samt Gothsmurfen, de är ju nästan bäst!

Vilken smurf är du? Feel free to spåna fritt! Själv vill man ju vara någon ball smurf, som typ socialsekreteraresmurfen,musiksmurfen eller träningssmurfen....Fast det finns ju bara en tjej, Smurfelina så jag lär ju vara henne (I feel sorry for her).

Med dessa ord lämnar jag er till eftertanke...

X

Me love Torres!

Ni kan numera kalla mig

Senora Carina Richardino Primera TORRES!

Som en 15 åring är jag galet förälskad i Fernando Torres och ska nu drömma ljuva drömmar om vårat happy ever after liv....

X

Det var banne mig en fest!

Herre gud, när man åker på kalas i Uddevalla vet man att det blir skoj. Det var en helt fantastiskt roligt fest med människor i alla åldrar, meditation, målande av tavlor, Sangria, lekar av olika slag och en hel massa tjöt. Jag fick träffa fd arbetskamrater som jag inte träffat sen jag slutade och det var såklart väldigt skoj. Fröken A som idag är en dag från att föda kom förbi med magen i vädret, så fin så!

Jag vill även meddela att jag förutom att vara en hamster även är en kolibri. Detta för när jag skrattar rör jag mina armar som en kolibri, spana in deta nästa gång jag får ett bryt och skrattar hysteriskt. Jag har så här i efterhand även fått informationen att  några kvinnor på mitt fd jobb utsett mitt skratt till det nördigaste, den utmärkelsen har jag nu gladeligen lämnat över till M, grattis!

Jag var uppe i god tid för sov i samma rum som en liten dam på sju år som var uppe med tuppen. Denna lilla dam var väldigt förtjust i mig och vi kunde komma fram till att vi hade samma klädsmak (stjärnor, turkos och rosa) och när mamman skulle natta henne sa hon att hon tyckte jag var så fin. Jag blev varm inombords, för det känns väldigt äkta när barn säger sådana saker. Så jag fann en vän för livet =)

Och ja, alla den där lyckan som kom förra helgen sitter kvar i mig, det är varmt och bubbligt i hela mig. Lite då och då sköljer lite tacksamhet över mig och jag stegar vidare i den här högkonjukturen av välmående, tackar!

X

Så kom den!

Helgen kom verkligen i rättan tid för igår var jag en halv människa, halv disktrasa igår. Trött som en gnu stapplade jag hem  och spenderade kvällen allena med min TV och i pyajamas. Somnade inte jätte tidigt men bara att vara själv och göra absolut inget var gott.

Idag känner jag mig betydligt piggare och är i pifftagen. Ska nämligen åka till mina gamla jobbtrakter Uddevalla och gå på kalas hos min kära vän M. Pinglan fyller år idag och ska ju såklart firas med buller och bång. Hon har precis flyttat också och hennes balkong är tydligen något utöver det vanliga. Hon har för tillfället planer att hyra ut sin lägenhet och bo på balkongen, haha. Så mycket gillar hon den....

Så nu ska piffas lite och sen beger jag mig norrut mot Uddevalla för en helg där!

Ha det bra!Tjing tjing!

X

I love it



Har fina barndomsminnen från den här vidoen, man tycket den var så hysteriskt kul och jag håller fast vid den åsikten. Har dock ingen aning vad som är roligt men jag skrattar gott  till den här goa biten. Och visst kan man inte sitta still? Chevy Chase gör verkligen sitt livs insats, dvs bättre än alla de där päronen till farsor som han gjort....

X

En socialsekreterares funderingar

Jarå, så var det där här med att vara socialsekreterare. Folk och fä har ju en massa föreställningar om vad man pysslar med och knappt jag visste innan jag själv blev en. Men nu är jag en sådan där tant" som sitter bakom sitt skrivbord och bestämmer vilka som är "snälla" nog att få pengar. Jag får ju en extra bonus då jag valt missbrukare som med eventuellt pågående missbruk verkligen vill ha pengar (serri så är missbruk jävligt spännande att jobba med för er som e sugna!). Jag har ju jobbat ungefär en månad inom socialtjänsten och förstår nu vidden av vad man pysslar med. Varje dag lär jag mig nya saker och tror nog att jag kommer fortsätta lära mig i år framöver. Det är en hel vetenskap det här med ekonomiskt bistånd.

Som alla jobb har man bättre och sämre dagar. Vissa dagar blir man kallad inhuman, hotad och blir allmänt tilltufsad...

Sen kommer sådana här dagar som idag.  En sådan där dag då man trivs på jobbet och är nöjd. Idag har jag plitat lite på en utredning, betalat ut lite stålar, pratat med klienter, filat på en arbetsplan ,gett några goda besked samt gett några mindre roliga besked och dagen har gått fort. Jag har haft och göra mest hela tiden men har ändå inte stressat som en blådåre.

Idag var det kul att vara socialsekreterare och kompis det går bra nu =)

Tjiihoooooo!

X

En släng av lycka

Jag vet inte om ni är med om detta men ibland får man bara en släng av lycka kastad över sig. Det går genom hela kroppen och är en fantastisk känsla. Det behöver inte vara speciellt mycket som utlöser dessa reaktioner, de kommer när man minst anar de och är jävligt random. För mig är det ofta samband med att jag lyssnar på någon musik och gör något jag uppskattar. Det är gärna förknippat med någon form av tacksamhet, låter jävligt frireligiöst men ibland blir jag så jävla tacksam för vad jag har och vem jag har blivit.

I lördags hände detta, från fötter till huvud kom känslan men framförallt i hjärtat. Det är liksom en känsla av total lugn, tillfredställelse och såklart ett fyrverkeri av lycka. Jag var cyklandes i good old Örebröd med ryggen i vinden, solen i ansiktet och Ipoden i öronen. Jag var vid gott mod. Sen kom den här låten och det bara vällde  känslor över mig, till den graden att jag nästan börja lipa. Jag blev såklart väldigt överraskad av min reaktion men samtidigt var jag så glad att jag nästan ville spricka.


Staind-So far away

Texten säger allt. Börjar fan nästan lipa i skrivande stund, hur kan musik vara så jävla bra?

Nej,nog med snacka feelings i bloggen, till något helt annat, dags att hämta tvätten =)

X

Jarå, jarå jarå!

Nej, det får vara skärpning på bygget när det gäller uppdatering av bloggen men jag tror både mitt och läsarnas intresse för bloggen ligger lite på sparlåga (är det sommaren månne?). Jag har tänkt massa gånger i helgen att jag ska blogga om ditten och datten men sen har det slutat med att fåtöljen har vunnit, haha.

Min helg har bestått till stor del att vila i mamma och pappas goa fåtölj, när jag inte varit där har jag sovit i sängen. Så midsommarhelgen kan alltså sammanfattas med SÖMN. Behövde verkligen sova igen lite vilket kan tyckas konstigt när man just haft semester.Men jag tror det var den som var boven i dramat. När jag inte sovit har jag kört bil, umgåtts med mina nära, kollat på fotboll och kära och cyklat runt med mammas underbara cykel. Helgen har varit precis så lugn och trevlig som jag önskade.

Så, kära läsare vad har ni pysslat med i midsommar? Låt mig höra....

Förvirgt känns detta inlägg som en annons i KP där jag söker en brevvän. Det gör jag iofs inte även om brevvänner är trevliga. Jag har dock aldrig skaffat brevvän genom KP, bara genom Okej..Detta var bara en parantes! Nu måste jag få lite mat i magen....

X

Bitter eftersmak

Idag efter jobbet tänker jag emigrera, nu tänker ni Moskva fast inte den här gången. Det är rätt lätt att vara bitter efter gårdagen men ibland går det snett, och igår gick det mer än snett. Sverige blev utspelat av ett Ryssland som inte vet hur man lirar boll speciellt bra. Men, bara ta nya tag och se framemot Sydafrika 2010 då vi får våran revansch!

Ja, emigerar var det, hem till gamla Örebro bär det av, en gammal klassiker som håller år efter år! Firar midsommar där och ska vila upp mig, den här veckan har varit lite sömn och mycket jobb. Så blir väldigt skönt för lilla hamsterhjärtat.

Jag säger trevlig torsdag och hela den grejen!

X

Nu jävlar, satan i gatan och herre gud!

Jag är nervös och spänd som en fiolsträng!

Ni fattar vad det är som gäller idag. Det är vinst och inget annat (jo alltså vi kan spela lika med det är för mesar!

Heja hoppla heja Sverige!

X

Rhodos 2008

Då så, första dagen på jobbet avklarad och den gick mycket bättre än förväntat. Jag trodde jag skulle vara överröst med jobb men jag har nog läget under kontroll (so far ivf). Det som var lite lätt bittert imorse var att busstabellerna har ändrats och det har jag missat, så imorse sprang jag omkring i regnet för att inte komma redigt sent. Jag var nästan gråtfärdig då jag var pissevåt innan jag kommit fram till jobbet. Men sen kom solen och jag har sedan dess haft ett leende på läpparna! Men nu så, nu tänkte jag berätta om min lilla resa till Rhodos, så håll i hatten för det kan bli långrandigt.

Det var fyra förväntansfulla damer som lämnade Sverige till ett helt fantastiskt varmt Rhodos och så roligt vi haft det vill jag lova. Vi har skrattat mest hela tiden och när vi inte skrattat har det varit en livlig diskussion om valfritt ämne (såsom adoption,alkoholism, socialtjänstens varande, försäkringskassans varande, religion och graviditeter). Vi har även hunnit med en hel del tok.

Vi har mest legat på diverse stränder och solat. framåt onsdag insåg jag att jag smort in mig way too much för att få någon bränna så då gick jag ner från 20 till 6 och har nu en liten söt bränna.Har dock aldrig bränt mig! Vi har även hunnit med en båttur och åkt till Lindos, hyrt en liten bil (aka Panda) och brummat omkring och sett den grekiska landsbygden, shoppat på STOOOOOORA supermarket och badat på massa stränder. Vi har strosat i gamla staden, vi har lärt oss "massvis" med grekiska(nja, jag kan säga vänner förevigt) och ätit massvis med god mat. Sen icke att förglömma fotbollen som vi så vackert tittat på. Matchen mot Grekland var ju höjdpunkten såklart och där föddes mitt smeknamn Duracell kaninen. Jag lyckades bli osams med några greker men sen blev vi vänner igen, haha. Även Spanien matchen var otroligt spännande och Duracell kaninen var i sin bästa form.

Rhodos har ju en känd bargata med mycket svenska ställen och där har vi stoltserat vid två tillfällen och ställt till oreda, utan säga för mycket så blev det både sent och mycket av olika drycker. Hej hoppla säger jag på den frågan. Jag har hunnit bli kär i Fernando Torres i det spanska landslaget och drömmer nu om vår gemensamma framtid och när jag inte gör det är jag kär i en grekisk gud vid namn Yannis med stora bruna ögon, haha.

Vi har även haft tre låtar som kan ses som lite av themesongs för resan
* Who's the man (Zlatan, Zlatan) med Elias och Frans
* My name is Inga- av vette fan men den spela de på fotbollen och den satte sig som smöret i huvudet och sjöngs flitigt!
* Hallelujah- Askil Holm, Espen Lind, Alessandro Fuentes och Kurt Nilsen som J fick dille på. Hon spela den om och om och om igen. På balkongen med en kall en är det inte så tokigt ska ni veta!

Låter det skoj? Ja banne mig att det var och jag har inte berättat hälften av allt som hände...bilder utlovas men lyllo er som har facebook för ni kan se fler =)

Nu ska jag ta tag i mitt liv, vet inte var man börjar men kommer nog på något =)

X

Home sweet home

Håll i hatten. Jag är hemma igen, efter en mucho mycho bra vecka. Det har hänt en hel del kära vänner...

och detta kommer jag blogga om imöra. För nu är jag sannerligen mer sliten och trött än innan jag åkte.

Tjo flöjt vad sugen jag är på socialtjänsten imorgon, haha!

X

So long suckers!

Nej, var dåligt med blogegtri bloggera på sistone och värre ska det bli.

Imorgon gristidigt sticker jag till Rhodos en vecka och fullkomligt grillar mig i dagarna sju. Utöver grillning ska jag sova, bada, titta på Sverige spela mot Grekland och Spanien (heja heja) och vara en allmän degklump som gör minsta lilla. Min enda semester i sommar så den ska tas tillvara på! Ni kan förstå att hamsterhjärtat slår redan (stressigt att vara på semster,hihi)...

Så sakna mig så gott, så ses vi om en vecka igen för updatering i hur min resa var =)

Kärlek och respekt people!

X

She´s back!

Mobilen är i funktion igen och redan när telefonen gick  igång startade mitt hamsterhjärta att slå. meddelande ramlade in och pulsen gick upp. Kanske bra för mig att inte ha en nalle, den gör mig helt galet stissig. Ska försöka att inte vara så löjligt förtjust  i den i fortsättningen och koppla av utan den.

Förövrigt gick jag in i en varm träningssal och hoppade/studsa lite idag. Jag trodde det skulle bli fruktansvärt men till min glädje var det roligare idag än förra veckan så ska fortsätta träna alltså, hihi. Nu käkar jag lite fil och müsli och funderar på om man får sova snart, Karin är trött....

Later...

X

Full rulle

Dagens schema

1. Jobba förmiddag (hej hej hååååå)

2. IFO fest (jobbet alltså)

3. Reseplanering för Rhodos som närmar sig med stormsteg, jag är sugen, nu ska det planeras vad som ska inköpas i taxfreen,hehe...

X

Dagens lärdom

Det är inte roligt att åka buss som inte har någon form av luftkonditionering i den här värmen.

Förövrigt funkar varken min mobil eller min facebook idag (jag kan inte skriva något på Fb, weird som fan), jag har panik här hemma och vet inte hur det är tänkt att jag ska kommunicera med omvärlden; Flaskpost, röksignaler, brevduvor, eller hur gjorde man innan mobilen och FBs ankomst till världen?

*Puh*

X

Total dekadens

...Man behöver inte vara lulligast i stan för att fippla ihop det helt vill jag lova, jag lyckades igår...

Så kontentan är att min telefon icke är brukbar förrän tisdag eller onsdag. Fråga inte hur och varför för jag är för arg att berätta...

Fram tills dess njuter jag av att vara mobilfri (om sanningen ska fram är jag stressad att leva utan my precious baby,hihi).

X