Nytt kapitel

kan bli lite pretto vill jag börja med att säga...

Nu så, nu har jag tagit mig samman, andats lite och upptäck att jag snart är klar. Jag är ju en mästarinna på att stressa upp mig och har gjort det även denna gången. Nu sitter jag här med flyttkartonger högt och lågt och kan nästan kalla mig klar. Visst känns det konstigt att jag flyttar imorgon, det har inte riktigt sjunkit in än. Det gör det nog inte förrän jag sitter där med alla flyttkartonger och stirrar in i nya väggar.

Jag var och pantade lite burkar förut och insåg att det är sista gången jag strosar över torget. Här har jag bott i nästan två år och under de två åren har den här lägenheten och jag delat mycket mellan de fyra väggarna. Allt från tårar, kafferep, pojkbesök,övernattningar, mysiga middagar och bakfylla...

Jag har aldrig riktigt trivts sådär som jag hoppas jag gör i nästa lya men detta har ändå varit min första egna lägenhet och jag minns när jag flyttade hit. Med sorg i hjärtat och en klump i halsen sov jag min första natt här. Jag hade ju mer eller mindre flyttat hit för jag var tvungen att tacka ja till ett första hands kontrakt och att lämna centrala Götet för detta var ingen dröm.

De två åren har gått fort och nu säger jag good bye till Lisas ass, med glädje och öppnar ett nytt kapitel tillsammans med my new love Anders (ny gata)!!!!

Nu får jag sluta vara så sentimental och packa mina kristallglas från mor och far, vet banne mig inte var de skall vara utan att krascha helt! Förresten, min mamma kvalar in på första plats bland de sötaste mammorna ever. Hon ringde förut och gjorde en bra dag ännu bättre. Tack mor för att du är så god och tänker på din lilla dotera =)

X

Flytten från helvetet

Du har kommit till Karin Rosas automatiska telefonsvarare.

Karin Rosa är för tillfället mitt uppe i en flytt som är helt galen oorganiserad från hennes sida. Hon kan inte packa och förvirringen är total.

Lämna ditt namn och nummer så Karin upp när pärsen lagt sig och flytten är avklarad, om sisådär ett halvår....

Jag trodde på fyra flyttkartonger, nu är jag uppe i tolv och allt är inte nedpackat. Utöver det har jag packat alla kläder i sopsäckar...

Jag hatar att flytta big times... och kommer lida av sviterna från detta i år framöver. Nästa gång det ska flyttas så är det min fästman som sköter den...

Later!

X

Mannen i mitt liv

Inte ont anade traskade jag in på Ikea. Jag skulle snabbt bara köpa några flyttkartonger för flytten från helvetet (som pågår någonstans nu i närheten av mig). Dagen har varit fantastiskt stressigt och värmen har tagit ut sin rätt. Så svettig, varm och i allmänt fult tillstånd tar jag mina kartonger och tänker ta en pizza slice innan hemresa.

Vem fan skall inte stå i kassan än fucking jävla mannen i mitt liv? Ska det vara så typiskt eller? Jag var på Ikea för några månader och det var då jag såg honom och insåg att han var mannen i mitt liv (förstå att detta baserar fullt ut på utseende). Det var nog som en sån där upplevelse när man bara ser ljus runt människan, haha.
 En helt fantastiskt fint kille som verkligen uppfyller alla kriterier som jag ställer (haha, utseendemässigt alltså)...

Så idag står han där och jag är bestämt mig Ohetare än någonsin. Jag mumlade något om pizzaslice och avlägsnade mig snabbt med skam och säkerligen svettångor...

Så vad är lärdomen mina vänner? Var alltid het på Ikea!!!

Life is a bitch, nu sket det sig med mannen i mitt liv också =)

X

Det hårda livet

Då var jag hemma från Bovallstrand, något tröttare, med en smått bränd rygg samt med en ännu mer skadad lever...

*Puh* Det är inte alltid lätt att ha det roligt på helgerna, hihi.Jag lever ett hårt liv det får jag lov att säga. Idag blir det jobb och sen ska jag gå på Liseberg =)

X

West Coast!

Den den medelålders mogna kvinnan jag är säger jag att tiden går och vi med den. Herre gud, det var ju nyss måndag och jag har precis packat upp väskan från strömstad när det är dags att dra vidare.Så imorgon efter jobbet drar jag vidare mot kusten (jag e på kusten men en annan del av kusten) igen. Nu ska jag bege mig till Bovall strand för några dagar i Ms sommarstuga. Det ska tydligen bli pangväder så blir perfa att hänga där och grilla, bada, dricka öl, spela fotboll och annat man ska göra på sommaren.Vi är ett gott gäng så är bäddat för succé. Hoppas dock inte på fler poliser, det orkar inte mitt lilla tonårshjärta, hihi. Men innan dess ska jag packa, styra upp mig själv och tänka över ett och annat dvs försöka organisera mig lite....

Så, frånvarande över helgen så hoppas ni inte saknar mig fööör mycket!

TJIIHOOOOO.

X

Skämslåten

Dagens skämslåt: Bryan Adams- straight from the heart

=)

 Nu måste jag sussa, imorse vaknade jag nämligen 20 minuter innan bussen gick och dagen blir sig aldrig lik efter en försovning!Som grädden på moset hade jag även drömt en mardröm med mig och Claire Danes i huvudrollen!

X

Polis polis potatisgris

Sedan lördagens galej med män i uniform har något hänt. Jag har aldrig varit speciellt intresserad eller fascinerad av poliser men nu så.

De senaste dagarna sen festen tror jag bestämt pulsen slår lite hårdare när jag ser en polisbil och idag hade jag fullt sjå att spana efter poliserna på torget, hehe....

=)

X

En hyllning

Jag måste banne mig få hylla en hyvens man som man alltid kan räkna med...

Jacob Hård
på SVT sporten.

Herre gud, han har en gedigen meritlista från speakerröst till Tom och Jerry (lilla sportspegeln) till Vasaloppet. Idag är det DN galan han kommenterar och jag fullkomligt älskar hans röst och sätt att referera. Han får fan i mig all sport intressant. Jag älskar ju friidrott men han kan ändå piffa till det lite extra!

Ja, det var bara det jag ville, samt att packningen går lysande =)

X

Dum? Nu vet jag inte vad du menar...

Ja, det är mycket nu. Det är det iofs banne mig jämt men känns som jag skulle behöva cirka 24 timmar till om dygnet för att hinna med mig själv och allt runt omkring.

Är ju hemma i rimlig tid idag så ska kolla DN galan och låtsas att jag flyttpackar, det är jag riktigt bra på. Jag går omkring i min lägenhet och flyttar runt de sakerna jag redan flyttat och så känns det som jag gjort nytta....

Im only kidding myself, hehe....

X

Män i uniform

Satan i gatan! Vilken helg det varit i Strömstad, det var riktigt skoj ska ni veta. Idag är jag dock tyvärr lite för sliten för mitt eget bästa men men det var det verkligen värt. Helgen har innehållit många goda skratt och framförallt måste la ändå vara Blåljusfesten med ambulansen, polisen, räddningstjänsten och kustbevakningen. Ni kan förstå att det var livat =) Om alla hade haft sina uniformer på sig under festen hade jag nog tyckt att mitt liv var helt total fullkomligt, hihi. Hur som helst, det var en himla trevlig tillställning med femkamp (paintball, volleyboll,fotboll, golf och tennis) och räkfrossa. och såklart ögongodis...

När jag vaknade upp hemma hos Konstapeln imorse stod det SOV HÄR på min hand, haha...Hmmmm....den karamellen får ni suga lite på!

Nu vill jag lägga mig och tror det också blir så!

X

Strömstad

En dag på jobbet sen drar jag till Konstapeln för en mysig helg i Strömstad. Det är fem girls till som kommer så sova blir nog inget vi kommer syssla med =). Det blir vin, blåljusfest (vad nu det är) med femkamp och räkfrossa. Sen antar jag att det blir hysteriskt mycket skratt, det brukar det bli när Konstapeln och Eremo är inblandade.

Trevlig helg om vi inte ses här på några dagar!

X

Whatta man

Carl- Einar <3

 Han är helt fantastisk. Min tonårsförälskelse har dock lagt sig men om han var en världsledare hade det varit mer lugn och ro i den här världen!Det vill jag lova!

Jag har inget mer att tillägga...

Tackar!

X

Liseberg och dessa karuseller

Det har ju senaste dagarna varit rätt mycket snack om olyckan på Liseberg och med all rätt. Personligen tycker jag att man har nog med sin egen dödsångest när man åker karusell och att även behöva oroa sig för om karusellen håller blir för mig överkurs. Jag ska dit imorgon och i sedvanlig ordning titta på den alldeles underbara Carl- Einar Häckner alltså planerar jag inte att åka något.

Nu ber jag bara till gudarna att ingen olycka sker framför stora scenen imorgon kväll. En olycka kommer ju sällan ensam heter det ju (jag skämtar inte om olyckan som förövrigt är trist då rainbow var en av mina favoriter)...

X


Förvirring ack denna förvirring

Oh my oh my. En låda till packad. Det går långsamt när man försöker göra något bra. Att göra saker  bra är alltid min avsikt men sällan blir det så då jag nästan jämt är ute i sista sekund. Detta gäller inte till bussar, tåg och möten då är jag astidig men när det gäller saker som packa, organisera och ringa samtal då är jag alltid ute i sista sekund. Så att jag börjat nu drygt två veckor till flytten är nog smått historiskt. Jag känner mig dock lite smått förvirrad då jag inte vet hur jag ska ställa mig till den här planeringen. Pratade med en kompis om detta och hon J frågade om jag blandade kastruller med kläder.

Nej, fullt så disorganiserad är jag icke vänner. Men lakan med handväskor tycker jag fungerar....

Nej,dags att sortera lite och leka att jag har koll på läget =)

X

Tips anyone?

Hoppla hoppla! Det är skönt när kvällen kommer och det känns som man fått något uträttat. Jag har tvättat, lagat goda pitabröd med bönsallad och tagit en lång dusch. Det jag inte gjort som jag borde gjort är att fortsätta flyttpacka. Det är så trist och jag är så dålig. Tycker aldrig det blir bra. Kartongerna blir tunga, jag vet inte hur man packar otympliga saker och har inget planeringssinne what so ever så jag går mest och plockar random bland mina grejer. Jag tar gärna emot tips hur man flyttapackar bra!!! Tackar!

22:30 är det Dexter och det måste jag kolla på =) Den där Dexter har nämligen fått det lite hett om öronen. För er som inte tittat,börja!Jag har inte tittat från början och nu är det very very spännande!

Tjing tjing!

X

Drama i tvättstugan

Oj oj oj. Om det är något som får mig att gå igång är det tvättstugan. Att någon tar ens tvättid då är fan värre än allt vad svek heter. Som tur har de nu i mitt hus installerat sådana där digitala bokningar vilket gör att man ej kan sno varandras tvättider....

TRODDE jag ja men idag var synden framme. Jag skulle börja tvätta och kommer ner strax efter min tid börjat. Tvättmaskinerna är tomma MEN kvinnan innan mig är kvar i tvättstugan och står och tjötar i telefon. Hon hejar och gör ingen ansats att lämna MIN tvättstuga och tid. Jag skickar några hatiska blickar, suckar lite väl högt och  försöker markera att det är dags att pysa. Kvinnan nappar inte alls på mina odiskreta försök att säga DRA FÖR I HELVETET utan fortsätter snacka och titta på tumlaren där hennes tvätt snurrar runt runt!Jag lassar in min tvätt och funderar nu på hur jag säger till henne att hon får gå. För jag vill faktiskt inte lämna min tvätt med henne...

Stänger två maskiner och när jag kommer till den trejde ska stängas är det stört omöjligt. Jag grejer och har mig men den vägrar stänga sig. Jag sliter i handtaget men förstår tillslut att kampen är vunnen och jag måste krypa till korset. Jag frågar kvinnan om det funkade när hon tvättade varav hon säger ja och går fram till luckan och bänder lite. För visst fungerade när hon tvättade. Hon ger upp och jag fortsätter bända....Som tur är för henne och mig så gick luckan att stänga till slut....

Hoppas hon inte är kvar när jag kommer ner igen, kanske tagit sig in fönstervägen eller något. Dagens meddelande är alltså LEAVE MY TVÄTTID IFRED!

X

Konsten att stirra i taket

Ibland finns det mycket jag skulle kunna blogga om:

Jag skulle kunna blogga om att ha söndagsångesten krypandes i faggorna, att gårdagens utgång var superkul och att äppeldrinkarna var en hit! Jag skulle kunna blogga om det faktum att ingen lämnar kommentarer i min blogg längre (jo, ni e några få) och om detta beror på att bloggen har blivit helt dekadent och tråkig.Jag skulle kunna blogga om det faktum att jag trots två måltider idag fortfarande är hungrig och min kompis nu tror jag har binnikemask. Jag skulle kunna berätta om hur min vecka ser ut...

Istället väljer jag att göra det jag i princip har gjort hela dagen. Stirra i taket och fundera på livet.

X

Its a bomb

Cirklen är sluten, bomber och granater. Mitt torg är avspärrat ännu en gång! Den dagen  jag skulle kolla på mitt lilla råtthål här på Lisas ass rånades handelsbanken och torget var avspärrat. Det var fullt polispådrag.

Idag händer det igen och snart ska jag flytta. det måste vara ett sign!Jag och L skulle handla mat inför fredags myset men fick dock ändra våra planer då hemköp hade stängt. Bankomaten låg innanför avspärrningarna, tok. Jag hade 70 kronor i plånkan, ingen bankomat eller mataffär... så jag bad en polisman om man snällt kunde ta ut pengar vilket han ej kunde, dammit =(

Så vi fick dela på en pizza som fredagsmys. Nu sitter vi här och undrar var bombmannen är. Signalementet är ju grymt bra, mörka kläder (läs artikeln via min länk). Han hittar de nog snart, mörka kläder javisst...

Jo, jag tackar...

X

The good in life!

Det här är för bra för att INTE INTE dela med sig om ni förstår min point. Mitt tema denna dag verkar vara stråkar, flöjt och lite piano!Ja, det ska vara smäktande, feelings och kärlek! Precis som det brukar vara....

So download or buy it =)

Hoobastank- More than a memory (en tvärflöjt kan göra mycket tillsammans med smäktande kärlek)

Vanessa Carlton feat Stevie Nicks- The one (för alla flickor och pojkar som drömmer om the one...)

Common feat John Mayer- Go (min favvo favvo John med en annan ball kille som e mycket sugen)

Snowpatrol- Set the fire to the third bar (åååååååhhhhhhhh)

Panic at the disco- Northern Pourdown (mysigt och hemtrevligt)

Gosse gosse, detta e BRA grejer...

X

Yippie yay!

Päronen mina sovit över i två dagar. Att bo tre på 25 kvm har fungerat även om jag inte haft mitt bästa humör. Efter första natten och en pappa som snarkat och vänt sig på Stena line (min luftmadrass) stup i kvarten var jag redo att slänga ut de. Sen blev vi vänner och inatt sov jag som en klubbad bäver.Nu har de skruttat iväg mot södern och jag är allena igen. Vi har haft det mysigt, det får jag säga. De är nog rätt nöjda med sin dotter och jag tror jag är rätt nöjd med de tror jag.

Igår hann jag dock med en liten bio med Jenny, då jag fått två biocheckar av mor och far som går ut idag. Vi såg number två av Narnia och jag kan reka den varmt!Tyckte ettan var sisådär men den här fick tårkanalerna att jobba lite. Stor, pampig, vackra landskap, snygga unga killar och allmänt fint. Jag fick hopp om livet ivf! Så se den om ni vill hänga med in i sagorna värld!

Och en käck sak är ju, att idag är det torsdag, vilket betyder en sak....Visst people, imorgon är det fredag!

X

Sad sick little world

Förlåt, men är det bara jag som tycker att detta är lite sorgligt? Har man inget arbete eller något liv överlag? Ja, jag vet då inte...

X

Barbapappa på nya äventyr

Detta blir mer och mer ohållbart. Som om det inte räcker med att hitta på nya smurfar, nu har turen gått över till Barbapappa och hans gäng. Idag har nya sköna figurer som Barbabitch, Barbalugg,Barbasvartrockare, Barbabitter, BarbaGoth, Barbaemo fötts. Ja, typ samma som smurfarna men detta var nog snäppet roligare. Jag har många roliga bilder av de olika Barborna i mitt huvud. Ser ni Barbaparagfarryttare framför er månne?

Ja, tro mig, jag är långt mer än trött och tror fem veckor på en varm solig ö i Västindien vore lösningen....

Hej så länge säger Barbatrött

X

Magiskt men tragiskt!

Jo, jag lever. Det har bara väldigt mycket,framförallt mycket kvalitetstid med den nya datorn som jag nu skriver på =)

Magiskt men kanske lite tragiskt som Håkan skulle sagt.

...Sen har det varit rätt mycket galna grejer utöver det som att jag nästan körde in i en älg i lördag (nästan var att överdriva men den kom ut i vägen och jag fick bromsa lite). Jag har släktträffat, haft två bröder på besök och gått till jobbet igår med känslan var tog helgen väg?

Men nu så, nu är det tisdag och huga huga, nu blir det nya tag!

X

Tjocka släkten

Hoppsan, så det kan gå. Jag skulle ut på en lugn afterwork men kvällen ville något annat med mig. Så jag var ute och snurra med Bruce och hans vänner in på småtimmarna.

Nu har jag en liten betongkeps men ska snart bege mig mot Trollhättan för där vankas släktträff a la mammas sida. Den sidan av släkten är stor och go så kommer bli jätteskoj!!!

Ha en bra helg!

X

Helg, helgen, helgest!

Ge mig ett H

Ge mig ett E

Ge mig ett L

Ge mig ett G

Vad blir det?

TJIIHOOOOOOOOOO

X

My day

Min dag skulle nog bäst beskrivas med;

TROPISK VÄRME

BILKÖRNING SOM HÖLL LÅG KLASS

GLÄDJE FÖR NYA DATORN!

Herre gud säger jag, jag svettas ihjäl och ska nu vidare mot andra breddgrader, dvs IKEA. Andra badar och njuter av solen, jag shoppar loss på Ikea....Hmm, jag har alltid känt mig annorlunda...

X


WORLD DOMINATION!

Nu ni, nu händer det saker och we are here to take ovre the world!

In your face suckers, nu ska Örebro ta revansch och möjligtvis vinna allsvenskan...

Ja, jag fick lite hybris här hemma och vet hur löjligt mina påståenden om world domination är. Örebro kan ju fortfarande inte göra mål men ändå. Och en man måste få drömma ju, eller hur?

Närsta värvning till ÖSK; Fernando Torres, tackar!

X


Rock the boat!

Jag ska ha lägenhetsvisning här om en liten stund...

Ser ut som någon lekt hela havet stormar i min lya. Här sitter jag och är lugn som en filbunke.

No worries mate!

X