Jag, en rejvare?!?'

Det är något obehagligt som börjar hända. Jag har gått på samma spinninginstruktörs pass nu två gånger och hon har en del Dunka dunka (bla boten Anna) och jag tror jag gillar det. Jag gillar det alltså under passet men rädslan finns där, tänk om jag börjar gilla det hemma med. Det börjar ju alltid med att man gör det i smyg och sen ökar det ju bara...

Håller jag på att bli en rejvare?Hur länge tar det innan rejven opch drogerna tar över mitt liv? Är mitt nästa skivköp Scooter?Är Boten Anna egentligen en av mina favorit låtar?Var är världen på väg?

Det är frågor jag ställer mig...Men glöm inte, det är inte tjejen i filmen som skrivit brevet...

X


Follow the plan

Jag är en dam som har en total avsaknad av en karaktär, jag vet inte var den befinner sig. Kanske på någon glassig västindisk ö med en go drink. Jag kämpar hårt med det och nu har jag verkligen gett mig katten på att träningen ska komma igång igen och bli regelbunden. Att köpa ett träningskort, betala multum varje månad och sen inte träna på en månad känns lite torrt. Så sagt och gjort, har bokat in pass hela veckan och kände mig väldigt duktig =)

Imorse när klockan ringde och jag vaknade till det faktum att en spinningcykel väntar på mig (jag har redan brutal träningsvärk i mage och ben) gjorde att jag satte mig direkt vid datorn och försökte avboka passet idag.Men icke sa nicke, det gick inte. De är smartare än så på gymet, avboka två timmar innan och det hann jag inte men vet ni vad: 

SÅ JÄVLA RÄTT ÅT MIG!IN MY FACE...SUUUUCKER!

Så nu ska jag iväg och spinna som planen sa!Det tar emot men ändå är jag lättad, för nu är det no going back =)

X

Gubbe hit och gubbe dit

På mitt jobb vet man riktigt aldrig vad som händer. idag bestämde vi oss för att dra iväg och plocka jordgubbar. Det var inte igår vill jag lova och det var lika jobbigt som jag kom ihåg det som, haha. Det är svårt att inte få ont i ryggen och när åldern börjar göra sig påmind är det ännu värre =)

Vi kom på några grymt bra idéer gällande självplock, here they are: 

1.  Man borde få väga in sig när man kommer, sen får man väga ut sig och betala för de Hekton (eventuellt kilon) som man gått upp. För det måste ju bli ett jäkla svinn på jordgubbar som folk äter i landet. Den som säger att den inte proppar i sig gubbar när de plockar ljuger. När vi kom tillbaka, hade betalat och packade in miljarder lite gubbar i bilen fick jag frågan:

Karin blöder du om läppen?

...Jag hade såklart halva jordgubbslandet runt munnen, Oops!Jag ska försöka vara något föredöme om hur man beter sig ute i den stora världen, det går sådär =) Jag drog då till med svaret:

Jag vill illustrera hur man INTE ska göra, det här är en kriminell handling och kan kallas stöld, så gör inte så här. Då kan man råka illa ut (Ja jag sa det men med mycket humor)

2. Vi tänkte också på den briljanta idén att ta med sig en kanna mjölk och lite socker så kan man äta direkt i landet. Sparar tid, disk och andra onödigheter!Sen behöver man inte betala heller utan mölar in en hel massa när personalen är upptagen med annat, häller mjölk och socker direkt i munnen....MMmmmmmmmmmmm!

Vad säger ni om den idén?

X

Jag, en gris?!?

Jag blir så jäkla grisskär när jag tränar, ser det lite som ett problem faktiskt. det är liksom inte så smickrande när man redan är ljus i hår och i hy. Jag ser ut som en flammig liten nöff nöff som hoppar och studsar runt. Men nu ska vi inte vara så ytliga, det får vara värt att se ut som en gris för min kropp mår ju bra har någon sagt.

Jag har alltså börjat träna igen. Idag gick jag och min kära afrikan på Spinning/core...så både kondition och styrka har jag lyckats avverka idag.

Tjena kungen säger jag. Det var jobbigt som fan och stundtals tänkte jag ge upp. Spinning bygger ju lite på att musiken peppar en och att man själv är på pepp humör. När jag satt och trampa på som bäst sätter de på min hatlåt, alla kategorier. Gissa ni nu vilken låt en stund...Ja precis den där jävla Boten Anna!JAG KRÄKS! Jag satt kvar på cykeln i ren protest (borde ju egentligen gått av i ren protest men men).

Nu ska jag duscha sen ska jag och mina spaghetti ben lägga sig!

X

Bränna broar högt och lågt!

Jag tror att människor, alla kategorier ska få mer än en chans!Man ska inte vara körd bara för man lyckas klanta till det en gång. Efter att ha sett detta så tycker jag dock att han kanske har bränt sina broar.  Jag tycker inte det är okej att vara så här dålig. Det är inte okej i en bransch där det finns så mycket talang som borde få komma fram!Jag förstår ju med att det handlar om looks och hela det paketet men what the fuck!Det här är så skrattretande.Det låter som han är nyss fyllda 3 år.

Att sen som grädden på moset släppa en ny låt där de spelar pingis i bakgrunden i hela låten gör ju saken helt omöjlig att förstå (hans senaste låt heter la ping pong song do u know what it feels like). Vem köper och lyssnar på denna mannens musik? Upp med handen för det är fan inte jag! Herregud vad jävla kasst. Jag blir alldeles matt! Jag blir till och med så irri så jag bloggar om det och då har han ändå lyckats med något i sin marknadföring.

Vad tycker ni? Är det här okej?



X

Göran Persson som busschaffis?

En busschaufför, en busschaufför är en man med glatt humör...

Visst visst, imorse på bussen hem från jobbet var det vår föredetta landsfader Göran Persson som körde. Som Grynet skulle säga, han var helt sjuuuuukt lik. Jag lade inte märke till det förrän jag satt mig tillrätta, fundelurat lite över livets stora och tittade till backspegeln...

Och där satt han. En smal Göran, Göran the old statsminister!Han var så lik och han såg ut att mysa sådär som bara Göran kan göra...

Tok tok, det är spännande att pendla ibland!

X


Fröken motherfucking ettrig!

Ja, visst. Visst är jag en ettrig liten jävel, muhahahaha!

Det var hur kul som helst men jag fick mig allt en påminnelse om att imorgon börjar jag gå till gymmet igen. Det är snorjobbigt att spela innebandy ju =) men jäklar vad vi kämpade!Jag sprang som en liten myra överallt och ingenstans!Jag lyckades göra några mål med, kul!

Matchen slutade 11-10 till motståndarlaget, det borde ha vunnit större med tanke på att en av de var gammal innebandyproffs...men med vilja kommer man jävligt långt!Även kul att hänga med lite av ens kollegor också, så vi har redan planerat in fler aktiviteter i höst!

Nu sitter jag här, spaghettiben och lagom såsig i huvudet!Känner mig rätt tillfreds med mig själv faktiskt!

Sov sött!

X

Benkrossen!!!

I dag går en innebandy turnering av stapeln, vi har blivit utmanade av andra byggen som jobbar med missbruk och today is the day!Det är inte varje dag man får kapa ben på ett legitimt sätt. Känns väldigt stabilt. Nu ska de andra lagen få se att de bråkar med fel behandlingshem =)

En på jobbet sa:

Jag kan tänka mig att du är en sån där liten ettrig jävel.

Fan vad rätt hon har!

Nu ska det både kapas ben och klubban ska svingas HÖGT HÖGT HÖGT!

Over and out from the bone crusher (om ni inte hör något mer idag kan det vara för jag ligger på Sahlgrenska, avdelningen brutna ben för att jag gick in för bandyn lite väl hårt, haha)

X

Gråt mig en flod

Jag hinner inte skriva mer nu heller, för jag ska till jobbet och sen ska jag leka med konstapeln som är på ädelt besök (kryckor på Justin är en bedrift!!)!

Jag tror iofs inte jag har så mycket att tillägga från igår, han är en artist och kan göra det där så jävla bra!Ljus, dans, pampig musik, häftig scen, Timbaland och en vild publik gör det hela ännu bättre!Jag Snorbra är det ord som passar in!

Jag är idag helt slut, puh!En arbetsdag känns lagom kul men men...bara fyra kvar till helgen!

X

Fuck a duck!

Shit Pommes frites vilket drag i galoschen alltså!

Det var bra grejer vill jag lova!!!Nu är jag totalt slut efter 2,5 timmes dansande!

Berättar mera imorgon!

Im bringing sexy back...yeah!

X

Jag har en sexig rygg...

Eller hur va det nu igen?

Nu så!!!! Sugen som få....

Justin Timberlake

Huga huga fäbodstuga!

X


Hipp Hipp hurra!!!

Hipp hipp hurra önskar jag mitt kära Afro idag! Idag fyller Thandi 26 år, visst är det kul!?!

Så grattis till mitt hjärta!!!!Nu är det snart rullstol och pension =)

Jag är utsvulten som en varg, det är ovanligt för det är jag aldrig på morgonen!Snart blir det frulle här på jobbet, det är jag väldigt glad för....Gott gotti gott gott!

Ikväll händer något väldigt kul....tiihihihi!

X

Att komma inom någon!?!

Alltså, det här är något jag måste dela med resten av världen, för något jag funderat på länge. Det är såhär, jag har några vänner från Halmstad och jag har fått lära mig något som de säger där nere som är så vridet. Jag kan liksom inte smälta det hela och har svårt att förstå logiken. Det handlar om uttrycket:

Jag kommer inom dig

För mig är det något helt annat (hey, kanske bara jag som är perverterad igen). När min Halmstads vän för första gången sa det till mig undrade jag bestämt varför personen ifråga skulle komma i mig, det var liksom inte part of the deal i vår vänskap. Sen var hon en tjej med. Det visar sig att det betyder ju typ

Jag kommer hem till dig, jag kommer förbi dig (jo, jag förstod det men är ju tvungen att krydda upp historien lite)

Kan man säga så tycker ni?Jag tycker det blir svårt att hålla isär begreppen här, jag tycker det låter konstigt och skapar en viss förvirring.

Förresten såg min tuffa kompis L Justin Timberlake gå in på Gamleport idag, min fråga är då; vad gör en världstjärna som han på ett sådant sunkställe? Jag fattar noll!!! han skulle ju kunna styra sin kosa varsom i Götet och så väljer han det gamla haket! Herre gud, någon behöver lära honom ett och annat!

X

Valen Valle

Söndag, det är tankens dag. Det är som om söndagen är vigd till att fundilura på livets stora och små. Funderingar blir extra bra om man har lite bakfylleångest eller jobbångest (mitt fall jobbångest!).

Idag har tankarna kretsas kring val jag gjort i mitt liv. Inte bara val som jag gjort utan även människor runt mig som påverkat mig i stor grad. Rätt snart inser man hur många val man gör i livet, hela tiden, både stora och små. Om man bara tänker på hur en dag ser ut så innefattar den en miljoner val; Vad ska ätas?Vilken väg ska jag ta hem?Tv tittande?Lyssnade på musik? Vem vill jag träffa?

Men de valen som gör någon skillnad är oftast de som är lite större än lunchval. Jag har funderat vilka val jag är nöjd med och vilka val som var mindre lyckade. Jag är stolt över att jag flyttade till London, åkte till Australien, klarade mig igenom min utbildning och att jag har vågat fast det har tagit emot. Men det jag är extra stolt över är nog valet att sluta begränsas. För några månader sen gjorde jag ett val om något som påverkat hela mig och hela mitt liv. Nu har jag valt att det är något som inte ska få påverka mig mer och det känns kicking ass!Sen vet jag inte om vägen kommer bli så spikrak som jag önskar men jag ska aktivt göra allt jag kan!

Sen kan man ju fundera på alla jävla korkade val man gjort, de där valen då man inte hade alla indianer i kanoten och i mitt fall är det många, haha!Fast såhär i efterhand är många av de här korkade valen de som gör ens liv lite roligare...

Ja, det är verkligen ingen idé att fundera på för man kommer ju aldrig kunna veta men det är ändå en svindlande tanke. Hur hade mitt liv sett ut om jag gjort andra val?

Hmmmm, det var dagens filosofiska!Nu ska jag bege mig mot landet långborta för att jobba!

X


Leave me alone!

När jag åkte till M vid halv fem snåret och nu när jag åkte hem vid elva snåret var det samma busschaffis. På både dit och hemresan pratade denna chaffis i sin handsfree (observera att detta är förbjudet). Det lät som han pratade med samma person, kan det vara möjligt? Jag var nästan lite sugen att fråga...hehe.

Förresten, det var en kille som började prata med mig på bussen, så om någon frågar så bor jag i Biskopsgården med min pojkvän som egentligen kommer från stan, vi letar något större då vi vill bo närmare centrum, jag jobbar i affär, jag är blyg och fåordig...Han frågade så jäkla mycket frågor och jag svarade hela tiden med enstaka ord. Märks det inte när en människa vill vara ifred?

Dagens lärdom är att jag ska sluta vara så jävla polite och bara säga fuck off så slipper jag såna här situationer!

Goder natter!

X

Damn it!

Alltså, på allvar!

Hur gott är inte grekisk (eller turkisk yoghurt) med flytande honung ringlat över?

Fan, det är helt sjukt gott, jag skulle kunna äta liter efter liter....

Men det gör jag ju inte (än)!!!!Alla som icke prövat denna delikatess gört!

Nu ska jag åka till M och gosa med Lilla E, myseli mys!

X

Mätter som en plätter

Utan att plocka några blommor drömde jag inatt om mannen i mitt liv. Det tråkiga i historien är att jag vet inte vem det är. Det var en mystery man I guess...så jag blir inget klokare för det, så får fortsätta leta med ljus och lykta,hihi. Fast det känns lite tryggare, då vet jag att han finns där ute ivf och jag blir ingen ensam nucka, hihi. Vi behöver inte diskutera den vetenskapliga faktorn på blomplockandet, för det faller nog rätt lätt!!! Let a girl dream for fuck sake säger jag!

Midsommar var en otroligt lugn tillställning men ack så trevligt. Vi åt, åt, åt och sen åt vi lite mer. Jag var så mätt att jag inte kunde prata, herregud. Det fanns inget stopp på mig,jag åt som det var min sista måltid. men gud vad gott det var; potatisallader, bulgursallad, röror, grillat, jordgubbar, kladdkaka, sallad, sill, färskis potatis...ja  guuuud vad gott allt var! Man kan ju tycka att man skulle vara mätt idag med men icke, har ätit ännu mer idag...there is no stopping me!

Vi hann också med några rafflande parti Uno och Jakten på den försvunna diamanten. Jag kommer ihåg det sistnämnda spelet som ett spel som verkligen rörde upp känslor i vår familj. Jag vet inte hur många gånger man bråkat, gråtit och fuskat i sin barndom spelandes det spelet. Men jag blev mäkta besviken, det var inte så rafflande som jag kom ihåg det som men men...Jag vann ivf en av två omgångar, hittade diamanten någonstans nere i södra Afrika, yay!Kändes ju bra då jag nog ska åka till Afrikat, jag fick liksom vänja mig lite vid den stora kontinenten på spelbordet, haha!

Nu är det dags att ta tag i dagen!Styra upp sig själv och allt det där!

X

Shake that ass

Maten är klar och jag kommer lukta vitlök i dagarna tre! Dags att fira nu, med LOKA vatten, kassar med mat och ett gott humör beger jag mig mot Änggården där midsommar firandet äger rum!

Midsommardansen här hemma har varit i ackompanjang av:

Hello Goodbye- Here in your arms (kan inte sitta still, upp och dansa med eller utan kläder!!)
Maroon 5- Goodnight goodnight (cheesy as shit men oooooh va fint!)
Silverchair- Straight lines (Vilken anthem, sjunga högt och på hög volym!)
Justin-Pose (skaka rumpan lite mer)
Jamie Cullum- Singing in the rain (passande låt en dag som denna som ger en enrgikick!)

Så ännu en gång, glarre mirre!


Glarre Mirre!

Det är bra härligt med spöregn va?Haha, jag är så van vid regn på denna högtid så jag är inte ens besviken, vi ska ändå uggla inomhus!En vacker dag kommer midsommar bli solig, men jag tror inte det hänt sen Jesus gick i badshorts!Det är tur att man har ett par heta gummistövlar..nu blir dansen runt Fallossymbolen så himla mycket trevligare i ett pra käcka gummisar!!

Inatt drömde jag om samma kille som igår, jag tror jag processar honom ännu lite mer i mina drömmar. Inatt skulle vi ta en fika men han bara stack. Jag gick efter honom och han var och skulle köpa tv-spel med nån annan tjej. Tok tok!

Sen väcktes jag av att de ringde från jobbet!Min kollega var lagom skadeglad för att få ringa på min lediga dag =)Första kullen som ska ha semester går idag och det är mycket som ska styras upp och de ville la kolla att jag visste vad jag skulle göra. Klart jag gör, jag är aldrig förvirrad,hehe! Arbetsuppgifter ska delegeras ut och jag har lyckats plocka på mig några stycken. Inte nog med att jag ska ta hand om mig själv och mitt så är jag numera ansvariga för lättare ekonomiska göromål. Alla som känner mig vet att jag knappt kan 1+1, haha. Så det ska bli kul hur jag ska kunna fixa detta!Men ja, det handlar mest om att ge ut pengar och lättare kalkylering, så det ska jag la klara. Tur att det finns miniräknare. Sen har jag även blivit ansvarig för vårt statistikprogram på datorn vi använder, det känns okej för i det programmet har jag arbetet en hel del i. Annars är det bara låtsas att man kan, det funkar alltid!

Nej, ni!Nu måste husmor ta vid, det är kyckling som ska marineras, bulgursallad att göras, Hoummus att mixas!Ja, herregud, nu ska det lagas mat på logen!

GLAD MIDSOMMAR ÄNNU EN GÅNG!

X

Som ett brev på posten...

Kom den idag, haha!Denna gång blev jag inte direkt överraskad fast jag kunde ändå inte riktigt förstå sambandet mellan mitt pms humör igår och att den skulle komma. Min näsa är kort och jag tänker efter den =)

Mensen talar jag såklart om om någon trög inte fattar (förstå hur kul det är att ha en egen blogg, här får man skriva vad man vill och menas är kul att prata om, pillutan)! Jag är idag lycklig och glad som en solstråle,tänk vad några små hormoner kan ställa till det med, och nu känns det hela lite lättare. PMS AB!

Nu sitter jag hemma hos afrikanen och har just avnjutit en grekisk sallad, mums mums!Imorgon är det midsommar och jag är ledig, tack för det televerket!Ha en trevlig kväll!

X

Dreaming of you

Drömde att jag firade midsommar med en viss person. Drömmen var inte så realistisk då vi firade på en lekplats med en hach rökande rasta fari som även hade med sin dotter.  Det är inte my idea av vad jag ska göra imorgon, men vem vet? Kanske är det så planerna slutar, haha!Idag är han hursom saknad, han är borta ur mitt liv men efter att ha drömt om honom gör sig minnena tillkänna. Känns inte tungt, utan jag bara konstaterar och jag fick en del komplimanger inatt, hihi. Inte varje dag man vaknar och känner sig överröst med såna!

Inatt har jag haft nattligt sällskap, ingen mindre än afrikanen har slaggat här. Hon ringde igår efter jobbet och frågade om hon kunde sova här. Så det var ju trevligt med sällskap, vi hade pyamasparty här igår =)

Nu är det dags att åka till work!Känslorna sitter kvar i kroppen, hoppas bara jag känner lite mindre idag!Tar på energin att känna så mycket!

Ha en bra dag!

X

Känslor i hagen

Mina känslor är på grönbete.

Idag har jag nog känt allt som att går att känna och lite till...

Jag har känt mig: Ledsen, glad, melankolisk, ambitiös, sorgsen, hoppfull, hopplös, oduglig, dum, trött, likgiltig, ful,arg, bitter, uppgiven, förväntansfull ...

Listan kan göras lång men nog har jag känt de...Det är fullt ös medvetslös i mitt hjärna just nu....Hmmmmmmm....

X


Sugnast i stan!

Jag är sugen!!!!

Snart smäller det, kabaaaaaang!

X

Mcdreamy, Mcsteamy & Mcvadsomhelst

Ja ni gott folk. Nu har jag kommit på det!Jag var på Sahlgrenska idag på ett besök i jobbet.

Det slog mig som en blixt från klar eller oklar himmel, ni väljer. Där ska jag jobba!!!!

Jag är ju singel och tänk er vilket himmelrike att svassa omkring på avdelning efter avdelning med alla Mcdreamys,Mcsteamys och allt vad de kan heta!Det kommer ju gå på nolltid innan jag är gift, med bulle i ugnen och har radhus i Torslanda (fast det får gärna dröja ett litet tag till)!

Dock träffade jag inte på några av dessa Mcdreamys denna gång, inte ens en ynka Mcsteamy men jag tror det finns potential. De flesta jag såg var flintskalliga, äldre män (inte min kopp av te). Dock har jag en teori om att de heta läkarna/sjukskötarna är på avdelningarna och gör superviktiga hjärnoperationer eller något annat superviktigt. Visst?

Jag är lyrisk!

X

Gammeltacka!

Hmmmmm, på jobbet har vi en telefonkatalog från 2001.

Jag tycker den är lite väl gammal för min smak, tänker att vi kanske borde uppdatera oss lite.

Nämen kolla kolla, en ny fräsch..hmmmmm 2004...Åh titta där, en 2005...och en 2004a till!Och här låg en 2006...

Mitt jobb är ett levande exempel på vad som händer när telefonkatalogen får styra. Vi har telefonkataloger som om det vore samlarobjekt högt och lågt. Jag ska nog efter min rast göra en utrotning av de! De fyller ingen funktion och de föröker sig i hastig fart. Jag har i vanlig ordning viktigare saker än telefonkatalogsrensning så detta kanske inte kommer ske idag. Men innan sommaren är slut, då ni!Då ska vi bara ha heta, unga kataloger a la 2007!

Intresseflaggor up in the air, wave them around like you just don't care!

X

La Pizza face!

Mitt ansikte har förvandlats till en Capriciosa med extra tomat alternativt böldpesten. Min hy kanske inte är den bästa jämt och ständigt men idag är det helt bedrövligt. Jag känner mig ful, ful fulast!Jag antar att det är hormonerna som hör ihop med lingonveckan som stundar...

Min lingonvecka är alltid exakt,precis på dagen, var 26e dag. Det har den varit i stort sett sen den kom den där dagen i maj (tror det var maj). Ändå kommer alltid min mens som värsta suprisen månad efter månad. Det är vad jag kallar kort minne! jag tänker ändå att den ska komma var 28e dag och blir alltså alltid förvånad att den kommer för tidigt.

Ja, nu när alla varningstecken (pizzaface, svullna bobbisar, melankoliskt humör) blinkar rött och är in my face tycker man att jag borde vara förberedd men ack vad fel. Jag vet hur det kommer bli, Jag kommer bli lika förvånad som övriga 14 år och otaliga månader jag har fått min mens....

Tack för mitt spännande mensprat, nu ska jag jobba!

X

Gråbetongväder

Läget gott eller?

Här i Götet är det knallgrått ute och på en gång känns det som aldrig sommaren varit här. Sist jag upplevde en fin midsommar var nog under gruvstrejken 1540 (my point is att det var länge länge sen!) så jag antar att detta kommer hålla i sig över midsommar. Jag hålelr dock mina små tummar att vi får en fin midsommar =) men hur som...nu var vi bara på måndag. Får hålla i hästarna som det heter och se vad som händer i veckan!

Har införskaffat mig lite "nya" plattor som jag ska lägga in i min Ipod så får vi se om det är nåt att ha, jag säger inte att de är bra men ni kan ju också lyssna om ni vill:

Maroon 5- It wont be long before soon
Silverchair- Young modern
Matt Willis- Don't let it go to waste

Nu kallar mitt Svenne liv på mig (mitt jobb alltså)!Hepp hepp!

X

Det var på tiden!

Ja, jag säger då det. När man förbereder sig på regn då kommer solen. Det har varit en helt fantastisk dag med sol idag. Inte någon tropisk värme men ändå gott =) Mycket gott! Så jag och min söta lilla vän E har lekt i sandlådan, käkat lite glass och såklart hängt med Es pappa med. Så trevligt så.

...och bättre blev det när jag kom hem...

ÖSK lyckades vinna matchen mot Brommapojkarna och det var banne mig på tiden!Jag har allt fundelurat lite på om de hör hemma i allsvenskan och de har fortfarande mycket att bevisa men det var en go vinst!Överlägsen med, yay!Nu kommer Örebro tillbaka, vi är underdogs....heja heja Örebröd, nu ska vi visa ond bråd död. En egen hejarramsa jag just komponera =)

Är sådär härligt lagom trött, så nu ska jag se vad Tvn erbjuder och bara slappa till natten kommer på besök!

X

En härligt grå söndag!

Här sitter jag och inväntar regn.

Jag har pratat både med Örebro och Stockholm och där är det regn. Jag tror Götet borde få regn inom kort tid. Det ser nästan så ut på den gråa himlen!

Kanske dags att svira om till gummistövlar,Sydväst och inta andra säkerhetsåtgärder gällande regn...

Jag tycker det blir lite skönt att få regn, då behöver man inte ha det där dåliga samvetet att man söndagshänger för sig själv i sin skokartong!Att det alltid är soligt leder ju till att man måste vara ute, och tvångsnjuta av solen...Så bara för idag ska jag njuta av den icke existerande solen!

Gott mos!

X

At the worlds end

Ikväll var jag och M  och tittade på den sista delen i Piraterna. Jag tyckte första filmen var helt genial, andra filmen var halv genial och så kom den tredje...

Vad ska man säga? Jag vill säga att någon tänkt hej hej låt oss tjäna pengar på något som har gått hem i stugorna men som inte egentligen håller måttet!

Jag tycker inte alls filmen var så bra som den borde ha varit. Den var rörig, tunn i handlingen och allmänt lång. Filmen hölls uppe av kapten Sparrow men även han blev nästan lite tjatig i sitt charmerande insane in the brain tillstånd...Johnny är verkligen en ögonsten men he can´t make it alone!Den där Rolling Stones snubben som är med i filmen hade ju inte behövt klä ut sig, haha...han såg ju ut som han brukar!Sliten alltså...

Så ja, om ni sett de andra filmerna, se den för att knyta ihop säcken men räkna inte med något mästerverk (enligt mig alltså). Annars,se den första och strunta i de andra två!!!

Jag rekomenderar istället den här
filmen som nu går att hyra och köpa i Sverige, ett mästerverk!

X


Jag kör en av dina bilar

Nja, Lisa var inte sådär jättekäck. Visst sjunger hon fint men allt blev lite platt tycker jag. Ja, det var lite tråkigt helt enkelt. Sen var mellansnacket så torrt att hälften var nog...men men, det var kul att hänga på Liseberg, då vet man att det är sommar!

Idag ska jag städa, igen...

Varför kan inte någon uppfinna något som gör att man bara städar en gång om året?

X

Dan före dopparedan typ...

Med risk för att vara tjatig (Samma blogginlägg varje fredag tror jag att jag ska införa)!

DET ÄR FREDAG!!!!

Fredagskänslan ligger i luften och jag nästan hoppade ur sängen. Inte för att jag såg framemot dagen på jobbet så mycket utanför att ju snabbare denna dag ju snabbare blir det helg!Jag har dock fullt ös medvetslös planering på jobbet så kommer nog gå fort där med!

Tror jag ska joina Lisa Miskovsky på Liseberg ikväll...hon e la lite käck!

Nej, dags att styra kosan mot las work!Ha en kalajsig fredag!

X

Som en fryst räka

Vilken härlig dag, den tropiska hettan är dock borta och idag (trots helmundering) har jag frusit!Imorgon blir det jag som tar på mig bävernylons overallen!!!Kom just hem och känner mig kall in i märgen...BRRRRRR!Jag klagar intevill jag tillägga, skönt att få lite svala dagar!

Jag och L min Afrika vän har hängt hela dagen, ätit lunch, gått från café till café och haft det mysigt. Vi är inne i våra Afrika planer vilket är hur kul som helst.Afrika är ju verkligen en massiv kontinent och det är lite knivigt att veta hur mycket man hinner med på tre månader. Vi börjar ivf får klart vilka länder vi är sugna på.  Idag har jag och L även passat på att lära oss följande på Swahilli:

Toka- Go away!
Ghali sana- Its too expensive!


Dessa fraser fastnade nog för de var bland de lättaste, vi får allt lära oss lite trevliga fraser med =). Att vara trevlig är ju inte min starka sida men jag ska försöka, haha!

Nu ska jag lägga mig och läsa en god bok!

X

Härlig sommarmusik

 

Tjoo vad det var livat i holken i tisdags...

Kors in the tak!Det har varit en lång dag men sicken bra dag det har varit. Mamma Mia var ju inte helt oväntat suverän. Jag gjorde några konstateranden under kvällen:

1. Björn and Benny is da shit!Vilka jävla genier de är, jag är imponerad. Jag är ju inte en kvinna av måtta och har sett både Kristina från Duvemåla och Mamma Mia två gånger var. De två musikalerna hör till mina all time favvosar (då har jag sett en hel del musikaler under mina vilda år i London, det kan man inte tro om mig)! Mamma Mia är ju bara fullspäckad med hits from ABBA, den ena bättre än den andra! Ibland funderar jag på om jag borde sätta mig på min kammare och skriva sån där bra musik myself...hmmmmm...

2. Ruben Sallamander  (Reuben Sallamnder) som jag gillar att kalla honom var grym. Jag blev så överraskad!!Han sjunger grymt och han klär sååå bra i gul trikå och platåskor....

3. Min moster är otäckt lik min mamma och min kusin och jag träffas allldeles för sällan!mer släktträff NU!

4. Svenskar kan tyckas vara lite tillknäppta, vi är liksom inte de som skakar våra lurviga i första taget (men gärna efter en grogg eller sju). Föreställningens första 15 minuter tänkte jag dessa tankar och kända mig som en dålig publik men ju längre in vi kom i föreställningen ju mer slappande publiken av. Det blev mer applåder, skratt och i slutet av föreställningen stod hela publiken och sjöng/dansa med!Det glädjer mig =) TJIHOOOOOO!

5. Att musik kan beröra en så mycket att man får gåshud precis överallt är häftigt!Jag har sällan varit med om så många bra pipor (sångröster) på ett och samma ställe. Ja, kors i galoschen vilka röster!

6.  Tll sist, det regnade en gnutta när vi lämnade Scandinavium, tack så mycket. Behövs lite sånt nu efter den tropiska hettan!

Nu ska jag sova, lite smått lyrisk och glad!!So I say thank you for the music och god natt!

X

Mamma Mia vad varmt det är

Ännu en dag på ett varmt jobb, tror det är varmare inne på jobbet än utomhus. Mer AC till folket säger jag...

Ikväll ska jag på mamma Mia, hoppas Scandinavium har AC, annars går jag inte, jag kommer vägra!

Ha en braig dag!

X


Dirtytalk and bowling

Idag har jag och övat på att parkera då det är något jag inte förstår och inte är riktigt high på. Jag skyller på att mitt brytningsfel gör så att jag alltid parkerar snett, hehe...

Efter detta livade mission tog vi bilen och åkte iväg för ett kvällsdop, mindre trevligt till att börja med. Jag var inte alls varm så doppet var lite av en plåga, men ner kom jag och upp med för den delen...Såhär i efterhand känns det gott!

På vägen hem såg vi en dekal på en bil med denna text:

BOWLARE GÖR DET I ALLA TRE HÅLEN SAMTIDIGT!!!

Hmmmm, vi kunde inte tolka det på annat sätt att det skulle vara en sexuell anspelning. Vad säger ni? Är vi perverterade och förstörda eller har ni någon annan idé vad som kan menas?

X

Morning has broken!

Det är arla morgontimme och jag ser ut som en panda kring ögonen, har sovit massor av timmar men är ändå sliten.

Att vara på stranden en hel helg är ingen vila. Jag är tröttare nu än innan helgen tror jag minsann, hehe...

Tack för att jag får jobba idag, måste ta igen mig lite nu. Tågresan till jobbet känns som en dream come true, nu ska det sovas för glatta livet =)

Ha en bra dag!

X


En otrogen jävel är vad jag är

Jag erkänner att jag är en otrogen jävel, jag har verkligen slutat bry mig men jag har blivit förälskad i någon annan än bloggen.

Jag är totally crazy in love i SOMMAREN! Kan nog vara så att vår romans kommer pågå ett tag och att min blogg kommer bli lite lidande, men vad gör det om hundra år. Jag tror på evig kärlek till fler än en...

Tjabba vad gott det är, idag har jag testat en ny strand (dock inte alls lika bra som den första). Min inspiration för att blogga är 0,00. Jag vill bara vara ute och njuta av sol, bad, matsäck. grillning och allt annat gott som hör sommaren till!

Sommarskivtips: Damian Marleys- Welcome to jamrock. Ett av Bob Marleys hundra barn,en riktigt svängig platta där hiphop och reggae blandas friskt!Är så grym att lyssna till nu när solen tagit över vårt land. Det bara spritter i hela kroppen, yihhaaaaaaaaa!
 
X  

Playa de la sol!

Orka blogga när det är tropisk hetta ute (är iofs precis vad jag gör).

Nu kallar los beach, jag är insmörjd och flottig som få =)

Ha en härlig dag i solen!

X

Gott mos!

Idag är det fredag =)

Do I need to say more? En dag på jobbet går i ett kick då vi ska på utflykt i dag, sen blir det ferre med några på jobbet, håll i hatten! Det är temafest och kan ju bli hur tokigt som helst, temat är flickan i oss. För mig som är yngst är det inga problem, jag kan nästan strunta i att klä ut mig, pippilottor i huvudet och lite rosa sen är man ready to go!Spelade in en skiva från oss på jobbet, haha..alla är nästan 20 år äldre, så vi hade inte direkt samma musikminnen från barndomen om man säger så!

...Återkommer vid passande tillfälle.

ha en bra dag in the tropiska hetta!

X

Och förresten...

Klassy K är inte bara en grym dammsugare, jag kan hänga tvätt på henne (på handtaget så att säga) med när tvättstället inte räcker!

Vilken klippa!

X

Sol, vind och vatten...

Ooooh, vilken dag i solen, det var helt fantastiskt!Det här är utan tvekan knark för själen!

Karin badkrukan har till och med badat TRE gånger, det ni!Det var sannerligen kallt i havet men det var gott sen när det var gjort. jag lyckades dock slå i både mina stortår, så nu har jag två små sår, tok!

Dock fick jag inte så mycket färg, jag är en av de där solskydsfascisterna, har blivit det sen jag bodde down under. Så smörjer mycket och länge...men lite färg fick jag och mer blir det, är ju bara juni so far!Jag brukar alltid bränna mig gul och blå så nu ska jag försöka ta det lite lugnt!

Nu är det kväller och jag tvättar, det luktar så gott här hemma av mitt sköljmedel...mmmmmm

Ha en nice kväll!

X

Inte alla hästar hemma

Mobiltelefonen är djävulens påfund.

Sitter på bussen och pratarr med sötast S, vi planerar en skön dag på stranden och vi är mitt uppe vad jag ska handla.

Bussen stannar på min hållplats, folk går både på och av men jag sitter kvar utan att märka detta. När bussen börjar rulla märker jag att jag inte gått av. Då får jag eld i baken. Jag får snällt gå av på nästa hållplats. Då är inte många indiander i kanoten vill jag lova.

Hur var det nu med att tjejer kan göra två saker samtidigt? Hmmmmm, tror inte det finns evidens för den forskningen, inte om ni har mig som exempel!

Nu blir det beach 2007, förhoppningvis första doppet in the hav!

X


Flaggan, flaggan...

Glad nationaldag eller vad man säger. Jag jobbar idag, så för mig blir det inget firande (som om det hade blivit det annars,hehe). Det är ju en sån pass ny dag så jag vet inte hur man firar en dag som denna!Eller jag har ju firat i skolan för en massa år sen men vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till hela dagen.Hur gör ni? Eller hur gör djur med för den delen?

Imorse skulle jag och mina kollegor hissa den svenska flaggan. Det var en tumultartad scen om jag själv får säga det. Ingen visste hur det skulle gå till men alla höll god min och låtsades att de kunde. Nu hänger flaggan där, inte ser det ut som den hänger rätt. Ser bara ut som ett tygbylte nån hängt upp!Men men, vi hann med att vanhelga flaggan lite med, jag råkade tappa den i marken och min kollega tyckte det var roligt att låtsas använda den som dasspapper...

Det är true national day feeling =)

Ha en go dag i den tropiska värmen (som jag inte klagar på men som är varm)!!!

X

The return of the solsalami!

Nu vet man att det är sommar, för nu har mitt första soleksem kommit...

Yippie.

Mitt bröst som jag lyckades bränna lite i söndags har nu blivit sexigt likt en salami, helt rödprickigt och dant...att jag utsatt brännan för mer sol har fått eksemen att blomma!

och så kilar det så in i helvetet...

ARRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHH!

Jag ska inte klia...
Jag får inte klia....
jag borde inte klia

MEN JAG KLIAR ÄNDÅ =) hihi

Ooooh, vad gott....

X


Hello Africa

Jag har alltid sett mig som en ung kvinna i mina bästa år som vill se så mycket av världen som möjligt. Jag tycker om att resa och har sett en del under årens lopp.  Jag är nyfiken och gillar att ta del av nya länder och deras kultur (även om det är hemskt att det inte finns saltlakrits och filmjölk i hela världen).

Efter studenten flyttade jag till London och bodde där till och från i två år (London är originellt va?haha). Jag kunde inte komma hem till Sverige utan att drabbas av panik för hur dödligt tråkigt och trist var livet var här hemma. Varje gång jag kom hem till Örebro slog jag fast att här ville jag inte vara och bo. Under tiden i London planerades storslagna resor med lyxkryssare, road trips i USA, resor till Sydafrika med mera. Alla var vi unga och ville se vad som fanns därute (eller ja, då var det nog snygga killar och goa fyllor som lockade mest tyvärr,haha). Inga av dessa resor blev av men jag kan inte vara gladare för min tid i London. Jag har lärt känna många av mina allra bästa vänner där och har upplevt så mycket (båda goa och tråkiga saker). Men även den eran fick sig ett slut. Jag fick besked att jag kommit in på socionomprogrammet 2002 och var mäkta nervös hur jag skulle klara livet hemma i Sverige då jag flyttade hem.  

När jag flyttade till Göteborg förändrades dock min inställning. Jag förstod att om vardagen fylldes med något meningsfullt så hade jag inte samma behov att hela tiden springa vidare och Sverige rockar rätt fett. Jag har sen min flytt till Göteborg kunnat känna ro och stormtrivs här. Jag kan faktiskt inte i dagens läge tänka mig att bo någon annanstans än i Sverige, jag har hittat my place to be! Även under tiden jag har bott här har jag varit i Aussie land två gånger och så men att komma tillbaka hit har alltid varit en trygghet.

Jag vill utforska världen, finns så mycket att se men det är ingen panik eller fara på taket. Jag ska allt hinna. Sen jag kom hem från Australien den sista gången har jag känt mig rätt mätt på resandet och varit nöjd här. Jag har tappert försökt skaffa mig ett svensson liv (ni vet Volvo, kille, villa men det går sådär) men nu börjar det rycka i restarmen igen.  Jag är sugen igen och redo för nya äventyr. Jag vill ut och se nya grejer, uppleva nya kulturer, mat, människor och hela det där kitet!Tanken har funnits ett tag men nu tror jag minsann att det kan vara så att det blir av. 2008 planerar jag att ge mig ut på en tur i världen en stund...men kommer helt klart tillbaka!

Jag vet inte alls vad det blir av det hela men jag tycker det är så kul att jag skriver om det lite (U heard it here first!). Jag och min kära kollega söta L har planer som vi smider på. Idag var vi på stadbiblioteket och lånade böcker. Kontinenten vi talar om att resa till är Afrika, de östra och södra länderna för Afrika är ju pretty big. Jag är väldigt sugen på detta fast jag vet inte hur det blir än då vi fortfarande planerar som bövelen. Eller planerar, vi spånar lite kring hur det skulle kunna bli och vilka länder vi är sugna på. Jag testade till och med att snacka lite Swahiilii från en frasbok idag på bibblan. Jag lärde mig säga, jag vill ha en shot rom (fråga mig inte varför jag valde den frasen, hihi)...riktigt spännande språk.

Tar gärna emot Afrika tips om någon har några...Läser just nu om Tanzania, det är ett säkert tips för women travelling står det =) Nu ni, nu ska Lilla Karin go back to dr Albans roots. AFRICA!Så länge bjuder jag på några höjdpunkter från Aussie. Enjoy!

     

X


Thats Bor(r)ing...Göteborgshumor =)

Att borra klockan åtta på morgonen borde vara en kriminell handling anyday, any week and any TIME!  Jag var vaken och låg och halvsov när min väckarklocka ringde åtta, precis när jag tryckt på snoozen drog de igång.Jag lovar att det  fan var min vägg de borra i. Hela skolådan jag bor i vibrerade. Det var utstuderat och elakt. Jag tror det är världskonspirationen emot mig, så de har säkert kollat upp mitt schema för att veta att jag var hemma så de kunde göra livet surt för mig. Paranoid? nej nej....

Vad hände med lugn och ro på morgonen?Bara jag som sysslar med sånt eller?

Sen en stund senare damp ett vykort ner från min kära mor och far, där de deklarerade att jag var den finaste (ingen skala om det var i världen, Sverige eller så men jag tar för givet att det är universum,hihi). Då blev jag glad, hihi!Så nu är jag glad igen trots motorsågsmassakern imorse. Men ni som borrar på morgonen, lägg av, skaffa er ett jobb och klipp er (jobb har ni tydligen men skaffa ett nytt).

X

Bränt brö!

Jag var icke ute i solen länge, satt bara och läste lite på jobbet...

Nu är jag som en rödspätta eller hummer, (du väljer) på bröstet.

Satan i gatan vad fort det går när solen är så här stark!

Nu är det kväll, snart får man sova, yippie. jag är dödens trött!

X

Kors in the galosch!

Kors i galoschen! Braksuccén med fint väder fortsätter. Det är snorvarmt här trots att klockan inte är mer än 10, yay!

Jag är på jobbet iklädd jeans då ingen berättade för mig att helgen skulle vara fin. Jag tar inget eget ansvar ifrågan (nyheterna kanske vore något. Jag tänkte nog inte så långt när jag begav mig från ett molnigt Göteborg igår f.m, det är svårt när man ska sova på jobbet, borde egentligen ha en halv garderob här...)

Nu skulle jag helst ligga på beachen med min bikini och en go bok, tjipp hajk det får bli en annan dag!Nu ska jag läsa en bok på jobbet istället. Jag vet att mitt jobb verkligen är betungande =)

X

Grillat är gott!

Har just ätit grillat för första gången i år.

Fan vad gott det är att grilla, inget smakar så gott....MMMMMMMMM.....Så nu är min mage som en ballong av all go mat!

Sen har det verkligen varit tropisk hetta idag, det är så jäkla wonderful! Jag blir så glad när vädret är så här, och vet ni vad det bästa är??? Det har precis börjat, tjiihooooooo!

X

The blogg is taking over my life

Inatt drömde jag en riktigt verklig dröm. Min Au-pair familj ringde och frågade om jag vill komma tillbaka, vilket jag snabbt gjorde. Jag lämnade min lägenhet här i ghettot, sket i mitt jobb och bara stack utan att säga något till någon. Familjen jag jobbade i var sig lik, bodde bara i ett annat hus i London och barnen hade blivit lite större. Jag kände mig lite taskig för att jag stuckit och lämnat alla hemma utan att säga något. Det som oroade mig mest var dock  BLOGGEN!!!

Jag tänkte : Shit, nu kommer jag inte kunna blogga när jag vill, jag har ingen egen dator (när jag bodde där brukade jag sitta på förmiddagarna en liten stund och kolla mailen kanske varannan dag). 

Hmmm, ännu ett bevis på hur osunt det är att skaffa sig en blogg. Bloggen infiltrerar mina drömmar och försöker hävda hur viktig den är.... Snart är det jag och bloggen som står vid altaret!

En helg av jobb, så ska bege mig snartare än snart =) Tjingeling!

X

Ahhhhh, sweeeet!



Så löjligt, lättköpt och cheesy men ack så smäktande, charmigt och underbart, I love it!!! Videon är så söt (även om det är lite dålig kvalla). Jag har en förkärlek till sån här poppig och sötslisikig (almost boyband) musik. Enjoy...
God natt!

X

R.I.P Dirty D

Nu är Klassy K inhandlad och det gick bra och det känns bra även om jag och Dirty D har haft en god relation den sista tiden. Hej då Dirty D, välkommen Klassy K =)

Dirty D fungerar finemang förutom att han behöver nya påsar och är allmänt klumpig. Jag har ärvt den från originalet Dirty D som i sin tur har ärvt den från sin mor så varför sluta med en sån fin ärvningskedja!?! Om det är någon annan som vill fortsätta denna här fina traditionen säg till. Han finns att hämta här hos mig och skulle bli mycket glad att få ett nytt hem =) (Hey, U can´t blame a girl for trying).

Jag fick också med mig en het DVD som jag har valt att kalla Gemini. Han är En DVDs motsvarighet till den mänskliga pinuppan Fabio. Gemini (Jäminaj som det uttalas) passar perfekt i den ännu hetare TV bänken Flärke där han bor. Gemini gillar lugna hemmakvällar, långa skogspromenader och ta ett glas vin på tu man hand, kan det bli bättre? Ladies, he´s mine!!!



Ikväll ska jag kolla på min nya heta DVD och dammsuga mest hela tiden (Ja, jag har ett liv även fast jag fotograferar dammsugare men när det är ebb i livet får man spexa till det på egen hand).

X

Kärlek, ack denna kärlek

Håll i er, det här måste ut och det är kanske en aningen självutlämnande AB, jag varnar alltid så ni vet vad som komma skall.

Jag har varit kär tre gånger i mitt liv. När jag är kär är det storslaget likt fyrverkerier på valborgsmässoafton (now were talking heavy duty alltså). Att vara kär är ett heltidsjobb för med kärleken följer tappad matlust, konstant tankeverksamhet på personen i fråga, oro för vad personen känner för en själv ,nervositet, eurofori och en hel massa mer. Det är att slängas mellan total lycka till total uppgivelse var femte minut som är hela charmen så att säga =) Jag skulle nästan kunna kalla det lite självplågeri, fast på ett mysigt sätt.

Jag har dock en väldigt komplicerad relation till det andra könet och i de tre fallen som jag varit så där Poom poom poom kär har det alltid slutat med ett brustet hjärta a la aj. Att hela ett hjärta kan ta tid, mycket tid. Det kräver både tålamod och styrka, den plockar man fram ur någon skjortärm som man oftast inte trodde fanns i situationen. Simsalabim så klarar man sig ur den situationen och kan gå där ifrån hel och ren även om man är lite bruised and broken.

Mina första två kärlekar har jag någonstans kunnat förlika mig med och gått vidare ifrån. Jag har känt mig väldigt bitter och känt mig sviken som fan men även den känslan har med tiden släppt (det var ju år och dagar sen). Nu kan jag istället komma ihåg the good times istället för att fokusera på hur dåligt jag mådde.

Som ni flesta vet är jag inte den som släpper saker i första taget utan jag ska gärna grubbla ihjäl mig och analysera saker till grus innan något ska släppas. Kärlek nummer tre har tagit tid, för mycket tid om du frågar mig och känslorna kring den relationen har haft en bitter eftersmak . Jag har känt mig illa behandlad och frågor kring allt som var har ploppat upp i alla möjliga situationer. Att påbörja någon sorts relation på olika nivåer som vi gjorde var stört omöjligt. Jag har fått kämpa mycket med insikten att han aldrig var kär i mig och aldrig by far kände det jag kände. Kanske var det därför jag blev så emotionellt engagerad, jag ville bara att han skulle tycka om mig som jag tyckte om honom. Jag har även känt ett behov att få en bekräftelse från honom att han behandlat mig illa vilket jag kanske fått men inte nog. I samma veva jag träffade honom började jag att face my demons och det om något tar på krafterna ( jag skötte ett jobb, var kär och faced my demons, haha..förstå att det blev mycket för lilla Karin).

Förra veckan var det som om poletten föll ned. Jag vet inte hur det kom i mina tankar men jag började tänka på  vår relation och jag fylldes med värme, det är första gången på länge vill jag lova. Jag tänkte på de första tiden när vi träffades och allt med honom som gjorde honom så speciell. De där otäcka kvävande bittra känslorna och den där känslan av svek var som bortblåsta. Saker som har hänt har hänt, men jag kan ju inte grubbla på de i hundra miljarder år. Jag kan stå för den jag var och det är huvudsaken. Angående frågor jag har, jag behöver inte veta allt för det kommer säkert bara såra mig ännu mer. Det jag vet är att jag har förlikat mig med kärlek nummer tre. Kanske de tråkiga dyker upp igen men nu är de borta, tack! Nästan så jag vill utropa ett litet Halleluja!

Så nu ska gudarna veta, jag är botad, botad från bitterhetens slöja. Allt händer av en anledning och jag hade aldrig varit där jag är i dag om det inte varit för dessa tre karlar. Jag menar, om inte kärlek ett dumpat mig hade jag säkert varit en bitter hemmafru i Örebro nu, om inte kärlek nummer två och jag hade sagt goodbye så hade jag säkert varit en inbiten nedsupen kårmupp som satt med någon löjlig overall och sjöng snapsvisor. Och om kärlek tre och jag inte hade gått skilda vägar hade jag varit addicted till Tv-spel/dataspel och annat som dorkar gillar =) Everything happens for a reason.

Som avslut på detta megamiljonlånga inlägg en låttext, som vår kära vän Nejra skrivit på singeln Headstrong  (Nej, jag får inte pengar för att promota henne men hon är ju så jävla bövelens bra och texten är enligt mig precis om det jag beskrivit ovan, att äntligen bryta sig loss från det där jobbiga!)

Slowly the center of the universe shifts. No longer is he the birth of my shame. Now I see the end to this. Now Im free to end all this. He dont call me, and I surrender. He wont see me, but I am headstrong and I could be a little better and I could be a little bit stronger and I could be a little bit of everything. He was the stone on the ground I stepped upon. He meant to have me as I was for way too long. Now I see how I grew up. Now Im here and hes torn out. He wont call me, and I surrender. He wont see me, but I am headstrong and I could be a little better and I could be a little bit stronger and I could be a little bit of everything.

Nejra-Headstrong


 Ps. Och som kronan på verket ska Dirty D dammsugaren kastas ut, han har gjort sitt här och nu ersätts han med Klassy K, min nya girlfriend! Hon ska inhandlas idag. Jag känner mig mycket hoppfull och förväntansfull för min nya vän. Jag rapporterar hur det går. Ds.

X