Morning has broken

Det har sagts förut men dra mig baklänges vad tidigt det är...

Fan, jag ska sova som en stubbe på tåget!!!!

Ikväll blir det Afterwork, men först så måste man ju ha varit på jobbet så det ska jag styra upp nu!

Ha en bra fredag!

X


Glad och belåten!

Är riktigt nöjd och belåten efter min dag. Allt rullade på så himla lätt. Att köpa present är vanligtvis väldigt ångestskapande för mig, jag får en väldans massa funderingar om människan som får den kommer gilla den. Idag gick det dock väldigt smidigt och vi var klara på mindre än två timmar. Två presenter på två timmar, bra jobbat =)

Jag har just kommit hem från en storhandling med S och J, ja skriv upp att det var trevligt! Jag säger bara Willys och ÖB sen är saken klappad och klar. Någr aav mina fynd; Dödskalleservetter 7 kronor paketet, Fullkorns spaghetti 7.90, Bacon 7 kronor och hårspray 19 kronor (om någon är intresserad kan jag även skicka mitt kvitto,hihi). Vilka fynd säger jag, shit pommesfrites! Jag är mycket nöjd...

Tror det var första gången sen Gustav Vasa tog sin skida och åkte en sväng som jag storhandlat!

Hepp hepp, nu ska jag göra något jag inte heller gjort å länge, laga mat =)


Free like a flying demon..eller nåt!

Imorse när jag vaknade var min första tanke: ooooh, vilken härlig dröm, den här måste jag komma ihåg så jag kan berätta för alla. Nu kommer jag inte ihåg någonting, varken vad den handlade om eller vilka som var med i drömmen. Det enda jag vet att jag vaknade på gott humör, hihi!

Idag är jag ledig och det är gott!Jag säger som E-type en gång sa, jag är fri som en flygande demon. Kloka ord från en klok man. På lediga dagar ska det alltid göras en hel massor, inget undantag idag. Bilar ska köras, presenter ska inköpas, en outfit för 25-års festen på lördag ska planeras, en liten söt bebis ska kramas, vänner ska träffas och ska kramas och andra bilar ska köras. Så huga huga fäbodstuga, ingen vila och ingen ro!!!

Det är verkligen att lägga i femmans växel och köra, full fart framåt!!!

X



Halvkylig relation

Vet inte var alla mina läsare tog vägen men borta är de, haha...

Kanske är det för jag själv har minskat mitt intresse för bloggen, trist men sant. Jag vet att jag och min blogg har en svacka och kommer hitta varandra igen men tills dess får vår relation vara lite halv kylig. Jag bloggar rätt mycket ändå för att ha en kylig relation iofs...hihi.

Idag har Sverige gått miste om hundra medaljer som vi egentligen skulle ha, det är lite torrt tycker jag. Vi har allt haft lite otur överlag om ni frågar mig...men, ja det gör ju ingen, haha!

Nu ska jag äta lite, min mager skriker maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!

X

The big cash

När jag vet att man ska jobba mer än ett dygn framöver då har jag allt en liten jobbig känsla i magen. Jag hade gärna legat framför tvn och tittat på friidrott...

Men, så kul ska vi inte ha det!

Time to tjäna in storkovan till familjen Karin! Hoppas alla får en bra tisdag!

X

Beroende

Jag har ju en massa kort från min semester, om man vill se de så är det dags styra upp Facebook. Att lägga ut många bilder på bloggen tar hundra år på Facebook går det lite snabbare så join sekten som alla pratar om, hehe...

Ännu ett bevis på hur mitt liv håller på att tas över av Facebook, bloggen kommer verkligen i andra hand nu. Dags att säga upp sig och bara ägna livet åt facebook kanske?

Jag har en beroendepersonlighet, det är något som är säkert.

x

Inte många rätt

Det är rörigt att ha och göra med min körskola. Jag är redan lite halvt irriterade för allt strul det har varit. Idag fick jag hem ett papper från Vägverket de välkomnade mig till teoriprov för att ta MC kort....

Hmmmm, sist jag kollade läget så hade jag inte något vanligt körkort, jag har gjort teorin och jag ska ha en uppkörning för en vanlig bil, en sådan där med fyra hjul....

Inte många rätt alltså. Jag blir så trött...

X

Spökboll...

Tittar På filmen Dodgeball. Får minnen från en svunnen tid, minnen som får mig att le. När jag bodde i Australien 2004 gick den på bio och jag var på dejt med en kille jag träffat helgen innan. Det var vår andra dejt efter vår första dejt då vi sågs över några drinkar. Rättare sagt jag drack några drinkar, han drack många. Han bekände sin kärlek samma natt vid ett övergånsgställ och jag var nog lite skeptisk då...men things turned around.

Vi gick på bio helgen efter och åkte hem till honom efter för att socialisera. Det var rätt trevligt men jag bestämde mig ändå för att sova hemma. Han skjutsade hem mig och i bilen blev det stelt. Vi sa hej då och sa att vi skulle höras. Puss på munnen och hej då!Under kvällen hade vi diskuterat förhållanden (ja inte vårat) och hur viktigt det är att vara ärlig.

Det var det sista jag hörde från Ben!Försökte smsa och ringa utan framgång, tokigt va? Då blev ju såklart jag mycket mer intresserad än jag någonsin varit, bara för att han dissa mig =) Så fungerar jag, logiskt som fan.

Ja, jag grät inte över spilld mjölk så speciellt länge kan jag säga men filmen väcker minnen, roliga såna. det halvåret i Aussie var helt otroligt roligt!Jag levde livet det vill jag lova! Ben och jag har fortfarande en oplockad gås eller kyckling och en dag kommer han få betala, haha...

X


Syskonkärlek


image152

image153

image154

Såhär tror jag syskonkärlek ser ut, om den ska vara personifierad i bild =) Tagen av den tredje i syskonskaran.Är det inte vackert så säg?!?

X

Vilken dag!!!

Jag hade 15 kronor i min plånbok, inget på banken (har på ett annat konto men de ska icke röras till bagateller som mat,hihi). Jag hade tänkt att inhandla ett paket fil, som kvällsmat då matförrådet här i vanlig ordning är tomt. Jag kände mig förnuftig när jag vandrade in i mataffären men vad snopen jag kände mig när jag gick därifrån. Blev inte alls som planerat och fråga mig inte varför. Jag har en teori att det var för att jag alltid är så förbannat trött efter att ha jobbat dygn och glömde bort planen jag smidit innan...

Ja, hur som helst. Jag kom ut med två tablettaskar, en ask Tutti frutti och en ask Svarta katten. Just like the old days! Jag kände mig lika glad i själen som man gjorde då lördagen kom och man fick köpa lördagsgodis.

Nu känns det mindre kul, för jag har ingen mat hemma. Får äta popcorn till kvällsmat =) Till råga på allt spelar Örebro jävla fotbollsklubb sina vanliga gamla bonnfotboll och åker nu ut allsvenskan.Jag  kan inte säga annat än att de förtjänar det. Spelar man som nötter har man inte i allsvenskan att göra (kan vara så att jag får äta upp detta senare men jag står fört!). Har efter 90e minuter haft ett enda skott på mål (enligt Aftonbladet), hmmmm. Jag vågar säga att till och med jag hade lyckats få till ett skott på mål på 90 minuter och då får jag inte ens betalt för att vara PROFESSIONELL fotbollsspelare. ja herregud, var är världen på väg?

Nej, nu jävlar ska det käkas popcorn!

X

Tidigt, tidigt!

Tidig morgontimme och jag tror inte jag har varit uppe så här tidigt sen Jesus gick i badshorts =) Jag gick inte precis upp vill jag poängtera, klockan ringde 6.20....Gooooo mööööra!

Gott att vara på jobbet, då behöver man inte ha ångest för vad man ska hitta på idag (jag försöker vara positiv här!!!)

Alla får ha en riktigt bra söndag!

X

As time goes by...

Sitter här på jobbet för att jobba min första natt på hundra år. Allt känns dock precis som vanligt, semestern känns väldigt långt borta!

Att tiden kan gå så fort, huga huga!

X

Jag tar VM guld i Osaka!

Nu har VM i Osaka börjat och jag säger bara yippie yippie yay till det hela =) Jag älskar att sitta och titta på alla som hoppar, springer och svettas på alla dylika sätt! Ljudet från tvn ger mig ett lugn när det är friidrott på. Bättre tvsport får man leta efter!

Jag har ju friidrott i blodet, pappsen har pysslat med det som yngre och han var ju väldigt bra i framförallt spjut. Alltid när vi har varit ute och rest i Sverige säger pappa att han tävlat i stan och  även varit full, det hänger tydligen ihop säger han.  Jag bar vidare fanan och pysslade även med det som yngre (inte drickandet utan sporten), mina favoriter var längdhoppet och sprint. Jag var grym faktiskt om jag själv får säga det. Jag sprang om pojkarna i klassen utan någon vidare ansträngning. Många killar var allt lite smygimponerade av mina skills.

Sen kom den där dagen, den där dagen i sexan som ändrande allt. Jag fick mens. Jag blev kvinna och hela det tjafset. När man blir kvinna så tillkommer mer fläsk, mer höfter och hela det där. Jag började då bli långsammare och istället för att ta tag i mig själv och satsa mera lade jag ner. Jag började bli omkörd av killarna som nu hade ett överlägset flin och redan glömt vilken star jag var när det begav sig. Det kändes bittert, jag hade alltid blivit accepterad av killarna för mitt sportintresse (ibland blev jag till och med INTE vald sist på rasten när vi spelade innebandy!!). Nu var det bara hålla god min när John, Magnus och Jonas kutade förbi en...

Så jag tycker alla som läser ska veta detta, ni har med en Caroline Klyft och göra. Fast en Klyft som aldrig riktigt satsade =) Det ni!

X

Stieg Larssons mästerverk

Jag tror jag ska bli lika paranoid och konspirationstänkande som Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander i Stieg Larssons böcker. För det första verkar det vara far more som händer i deras liv än i mitt, tänk att leva sådär actionladdat varje dag (vilken dröm). För det andra har jag alltid velat vara sådär clever och klura ut sånt som bara de kan! De är så skärpta och jag känner mig nästan lite efter tåget om man så säger....Fan, det börjar dra ihop sig, bara 200 sidor kvar, herre min gud!

Så från och med nu är paranoja mitt ledord =)

Hmmmm, är min blogg avlyssnad månne? Ska forska i det hela nu (hur kan en blogg va avlyssnad undrar ni men jag ska forska i det med)...

X


Multi skills...

Idag fick jag hem en tidtabell över Göteborgstrafikens nya hösttabell...

Den är på över 600 sidor, trevlig läsning kan man tänka sig. Det är inte direkt en tidtabell man lägger ned i handväskan...så just nu håller jag på med ett stort klipp och klistra projekt som ska leda till en slimmad liten version av det hela =) Ibland har jag mina bright moments och idag tror jag att jag har ett sådant.

Samtidigt som detta spektakel tvättar jag och blev just vansinnig nere i tvättstugan!Jag har tvättat 3 maskiner och skulle hänga upp tvätten i torkskåpet. Hängde upp all tvätt och när jag skulle sätta igång skåpet upptäckte jag att vridreglaget som du sätter på tiden för torkslåpet var borta. Det betyder att det gick inte att få igång skåphelvetet! Jag bir skogs och oxtokig!!!Så nu är min lägenhet full med tvätt och en arg Karin...

Samtidigt som jag klipper och klistrar, är arg över min tvätt försöker jag även äta frukost och läsa min bok. det är vad jag kallar Multi skills, jag kan g.öra så mycket saker samtidigt, hepp hepp!

Solen lyser ju ivf, haha!

X

Dementerar alla rykten...

Tänk vad tokigt det kan bli, dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Förutom allt det roliga jag skulle göra fick jag nog göra något ännu roligare. Passa lilla hjärtat E. Det var längesen vi hängde och hon var på sitt allra bästa humör den lilla sötnosen =) Så har varit en mycket härlig och mysig dag med alla inblandade!!!Är dock gnutrött, tror det är jetlagen från att komma från norr hit till söder...måste vara det....eller så är det bara jag som kommit in i dåliga vanor men det känns inte lika kul att tänka på...

Sen vill jag dementera vissa rykten som figuerar om vissa graviditeter, de är inte sanna!!!Det var ett skämt, bara så alla vet det nu,hihi (angående en kommentar jag skrivit lite skämtsamt)...men jag fick dock reda på en annan glad nyhet. En av mina fröknar i vänskapskretsen är nu bortlovad, ja hon är förlovad. Jag blir så glad!!!Så snart får man nog ränna på bröllop som en annan bajsar!!!

På tal om att bajsa, nu ska jag äta lite, som sen blir bajs...Hmmmmmm.... (moget Karin, mycket moget)

X

Dags igen...

Ledig idag, haha...efter att ha jobbat en dag =) Det är kanske vad man kan kalla en inskolning. Dock jobbar jag helgen, så måste samla krafterna inför det som komma skall...

Dagen ska spenderas med en himla massa käcka prylar såsom bilkörning (puh, suck å stön, dags igen), träning (puh, suck å stön, dags igen), planering av ännu så länge hemligt projekt, fika och massa lek med Afrot. Så det känns som en stabil dag!Den kommer nog flyga förbi i alla hastighet, hepp hepp!

Så nu ni, nu lägger vi i ettan och kör...

X

Frånvaro

Jag är på dinner party hos Afrot, därav min frånvaro...

Trött som en gnu, jobbet var kul men herre gud, var det så det kändes att jobba?TOK...

X

Inskolning

Som en skolflicka på sin första skoldag känner jag mig. Nu ska jag till jobbet igen efter fyra veckor, känns som flera år...

Dagen kommer gå i raketfart, för jag planerade ju in en massa käcka events innan semestern, tänkte inte på att en inskolning nog behövs men men det är bara bita i det sura äpplet.

Ha en bra dag!

X

Shit Pommes frites!

Mitt nya word som används flitigt just nu. Både slagkraftigt och käckt. Me like, me like!

Ordet beskriver även Stieg larssons nya bok Luftslottet som sprängdes himla bra. Shit Pommes frites vad bra den är. Jag läste 100 sidor på tåget och det enda jag vill nu är att fortsätta, hur ska det sluta?Hur ska han klara ut alla dessa dumheter? (Jag vill alltså inte ha svaren på min blogg nu, jag är nyfiken!).

För er som icke läst Stieg Larssons första böcker, gört nu!Så satans i gatans bra!

Så nu tänker jag lägga mig, läsa och begrunda faktumet att jag börjar jobba imorgon, hepp hepp!

X

Hem ljuva hem

Är nu hemma och andas västkust luft igen. Känns väldigt bra =)

Home sweet home, det säger jag då!

X

Thank u for the kaffe!

Ja, sista kvällen med gänget var ju igår. Alltså sista kvällen i Örebröd. Jag hade en mysig kväll med fika med min storebror först. Fan, han är en stabil kille och vi har väldigt kul ihop, det inser man ju såhär på old days! Sen träffade jag en gammal räv, Kepsen kan vi kalla honom. Det var trevligt då vi numera sysslar med en vänskaps uppstyrning (som om det var så mycket mer vet jag icke men u get the pic). Vi fikade och drack öl, två öl gjorde faktiskt susen för jag blev lite lätt onykter. Jag insåg det nog inte förrän jag började fippla med någon telefon på Pressbyrån och bussen hem hade jag hur kul som helst åt väldigt lite. Det är vad jag kallar kvalitetsfylla. Vid 23.00 tiden kom huvudvärken, så kul var det, haha. Ja, jag säger då det. det är åldern som kommer krypande!

Jo men visst. Nu är jag på ett konstigt sätt helt pirrig i kroppen, jag ska ju åka hem idag =) Det jag kommer hem till är en sunkig lägenhet i en förort, ingen mat i kylskåpet och säkerligen regn, för i Gbgregnar det ju jämt som vi alla vet. Mycket att se framemot kan man ju tycka men fan, det ska bli så gott att komma hem, tjiihoooooo! Så everybody in Götlaborg, snart är jag hemma och då ska vi leka. Dag och natt för bövelen!Och kanske ännu mer, hihi!

Pratade med jobbet också, de sa att de saknade mig så nu känns det till och med kul att få gå till jobbet imorgon, börjar lite delight med 10-16.30, tack för kaffet!Jag saknar ju de med nu när jag tänker på det...

Nu så, dags att packa ihop sig och sitt, nästa gång så hörs vi från Götet!!!Hej då la så länge!

X

Tok tok!

Måndag, inte långt kvar nu innan jag blir en kontorsråtta igen (eller ja jobbråtta kanske). Börjar nog få en klump i magen, för det känns ändå lite vemodigt att börja jobba igen. Men vad är väl en bal på slottet? Jag får se framemot nästa år då man får en lång och skön semester igen. Kanske dumt att börja syssla med betald semester, innan visste man ju inte vad man gick miste om nu har man fått smak på livet så att säga =)

Helgen har varit tokigt rolig. Festivalen på en ö i Nora var helball. Roligt att umgås med hela syskonskaran (även om det blev bortfall på 33% efter en stund). Det var lite tonårskänsla att häcka på en ö med en ljummen öl i handen med ett stort bestånd drägg. Jag har även hunnit umgås med två gamla vänner, lekt med los familios och sett Örebro bli så fruktansvärt utklassade på Behrn arena av AIK. Hej hej, vad mycket skoj på en och samma gång!

Nu sitter jag här laddad för ännu en dag. Idag ska jag spendera tid med min kära farmor och sen får jag nog hinna med en och annan fika igen innan jag drar vidare mot söderns fröjd. Jag saknar Göteborg nu, jag saknar min äckliga lya, jag saknar alla vänner, jag saknar ljudet  från spårvagnen och den goa breda dialekten.  Jasg har ju bara varit borta i två veckor men att komma hem imorgon ska bli riktigt skönt! Att jag har hittat hem är glasklart these days...

X

Tacksamhets SM

Vilken härlig fredag och början på lördag i den härliga staden Örebröd. Det har varit mycket goa skratt och ämnen som avhandlades både med familj och min älskade vän Hyllan. Att komma hem gör jag inte så ofta, sist jag var hemma var i april och det känns. Jag njuter mer än någonsin att umgås med min kära mamma, pappa, syskon, farmor och de få vänner jag har kvar här. Jag är väldigt glad att vara den jag är för tillfället och det känns från botten av mitt hjärta. Ibland översköljs jag av tacksamhet för det jag har och det gjorde jag igår. Så tack säger jag =)

Måste ju få dela med mig en go bit från igår. Min farmor är för söt. Hon ville att vi skulle titta på Särk ihop. Jag var allt lite konfunderad över vad det var för något Det visade sig att filmen hon tänkte på var Shrek. Detta ledde till en liten uttalsskola a la Karin. Resultatet var dock inte så lyckat men vi försökte ivf!

Nu ska det hängas lite hemma, sen blir det festival ute på en ö i Nora med mina två osnutna bröder, det är så tokigt så. Kommer nog träffa en massa gamla rävar och vänner från back in the days...

Återkommer med rapport =)

X

Hatti fnatt

Här kommer man hem till Örebro och får en kräftskiva av mor och far, fy fan vilken familj jag har =)

Styrde till å med upp hattar...

Nu sitter jag här, med en buk som är full och glad är jag med!

X

This is why im hot

Jag säger bara Herre gudarnas. Här i Sthlm är det verkligen tropisk hetta, så himla kvavt så jag snart kreverar. Klockan är 23 och utomhus är det 19.7 grader. Inne i S lilla lya är det 25.5 grader. Jag är het och då menar jag inte het (as in snygg) utan het het (alltså svettig och varm)...

Inatt blir det till att sova i frysboxen...

God natt!

X

Jag är tröööööött...

Oj oj oj, vilken semester! Ingen ro eller vila. Det är bara fullt ös här i Sveriges hufvudstad!!! Nu sitter jag här på Kungsholmen hos min kära vän S och pustar. De här dagarna i Sthlm har varit hektiska men roliga. Jag har hunnit med massor såsom strosat på söder, varit på kulturhuset (Astrid Lindgren utställning), fikat i Rosendals uber vackra trädgård, ätit massa god mat, promenerat mera och njutit av solen som varit i Stockholm!Solen och jag är tighta just nu men snart är jag tillbaka i regnets paradis, Göteborg.

Det har kommit till min kännedom att föräldrar läser min blogg (inte min egna mamma, hon är redan känd) så kanske måste börja censurera mig själv, hihi! Om du känner dig träffad, välkommen till min blogg. Du är varmt välkommen!Och jag ska inte börja censurera mig själv, jag är ju redan rumsren...

Imorgon blir det örebro för några dagar där. Mamma skrev i sitt sms att hon ordnat fest i min ära. Spännande, jag är förväntansfull över den överdådiga ferre de ordnar!

Nu är jag trött, varmt som i Afrikat här. Kvällen ska bara vara lugn.Ska dricka vin med S nu, botten upp och hela den historien!Fast ja, det ska vara lugnt...Hmmmmm...Ha nu en riktigt trevlig kväller!Tjingeling!

X

Sveriges framsida eller?

Nu e jag i Stockholmia, Sveriges rike Svea lands huvudstad...

Känner mig mycket Jet laggad efter resan från Umeå måste jag säga. Det tar på krafterna att vara på resande fot, det vill jag lova. Här i Sthlm ska jag hinna träffa en hel massa sköna people, vila min arma kropp och sinne och förhoppningvis ha det riktigt skojsigt...

Mer details kommer nog...

Nu ska det lekas! Tjingeling!

X

Konstapeln filosoferar

Jaha!! Första gången i mitt liv som jag får äran att blogga... Blev faktiskt lite nervös nu när Primen föreslog att jag skulle uppdatera hennes läsare på vad som händer här i Norrland.

Vår kräftskiva i går blev succé. Massa gott att äta o en hel del att dricka. Det blev tal till mannen, myrsloksdans och mycket skratt innan vi styrde kosan mot city. O`leary´s bjöd på otroligt bra musik o vi hängde på dansgolvet till sena timmen. Då var Primen så trött o ville åka hem o sussa, vilket gjorde att vi fick springa till bussen.... Bussresan överlåter jag till Primen att berätta om då hon fick åka med stans skönaste busschaffis. Jag var ju inte lika klok som Primen utan fortsatte min natt på max o kom hem alldeles för sent...

Primen inflikar: Busschaffisen var en Ragga ragga muffin säkerligen från Jamaica som hade Bob Marley högt i hela bussen, samtidigt som han  med tillhörande dreads gungade med vid ratten. Det var ett lugn utan dess like att skumpa runt i ett mörkt Umeå med No woman no cry i högtalarna, Nästan så att jag skulle vilja kalla det en av höjdpunkterna på hela Umeå resan, hihi.

Dagen till ära har vi ätit amerikanska pannkakor, tvättat o sovit till en film. Pizzan stundar innan vi packar ihop för i dag o säger god natt!!

I morgon drar Primen vidare på nya äventyr till Stockholm och jag kommer att sakna henne här hos mig.

Tack för oss!!
// Konstapel Karin

De röda!

Håll i er för ikväll smäller det...

Ikväll blir det Kräftskiva, satan i gatan vad kul det kan bli!

Jag och K har i all hast planerat oss en liten kräftskiva med tre grabbs. Vi har inhandlat de röda, ost, bröd, vinbärsbrännvin (ingen nubbe, vi mesar lite) och köpt ett gott humör med =)

Nu ska det ätas kräftor, tjiihooooooo!Om ni är i Umeå, slå en plin vettja, hihi!

X

Hellooooo!

Hejsan hopp, nu är det allt dags för en liten update här från Västerbotten!

Jag har det helt grymt bra och det är skönt att vara lite bortrest, K tar så bra hand om mig och Umeå är en himla käck stad. Vi har badat, solat, kollat på beachvolley boll (killarna som spelar alltså,hehe), tittat på film, snackat skit, varit på stor mässa, ätit renkebab och tokat en hel massa mer och mer tok kommer det bli...

Åh, solen är här och har varit här sen jag kom till Umeå. Därför finns det ingen tid att spilla, jag och solen måste umgås innan han lämnar mig igen...

Hoppas alla har det bra i solen, njut nu, för snart är han borta igen!!!

X

Björkarna, nu kommer jag...

Nu drar jag norrut...

Umeå here I come!

Nu börjar the real los holiday, tack för kaffet!

Kommer kanske bli lite mer sparsmakat med bloggande men ibland slinker jag nog in här!Så alla får ha två härligt varma och goa veckor!!!

Krameli kram!

X

Fy så äckligt!

Oj, jag glömde och berätta om en rolig grej som hände igår vid badet. Det var några ärtiga flickor som låg brevid oss och solade. De kanske var runt 15 års åldern sådär. När de tre tjejerna kommer tillbaka från badet säger den ena högt ocht tydligt (hon kan ha kollat åt vårat håll,hihi, för jag var ju blek som ett torskblock)

"Alltså titta, gud vad mycket vita människor det finns här på stranden, det är ju helt äckligt alltså."

Vissa kids har det bra, behöver inte jobba och kan jobba på sin solbränna hela sommaren.....hihi!

Nu är det dags att göra de sista ärendena innan min big trip. Jag har fjärilar i magen faktiskt. dels för flygningen och sen ska det bli sååååå kuuuuuuuuul!!!!

X

Varning för ras

Ibland brakar även cement ihop.

Idag fick jag mer än en chock och jag trodde inte jag var easy to chockera...

Ohh my gosh...

Fan, jag är bra naiv ibland och tror en del människor är lite bättre än vad de är, tok tok =)

X

Packa...d

Jag tycker det är svårt, att veta hur mycket och hur ofta man ska smörja in sig. Jag smörjde mig nogrannt imorse och bättre sen under dagen på. Men ändå är jag röd som en hummer på min mage och ansiktet har färgen av ketchup. Jag tycker det känns lite si så där men kanske har det att göra med att jag är väldigt ljus i hyn. Får helt enkelt doppa mig själv i solskyddsfaktor 352652, då borde jag ju icke bränna mig...

Känner mig sådär lagom bränd i huvudet med efter sol och bad idag. det är en go trötthet dock. Nu försöker jag samla mig själv så jag kan packa lite inför min Roadtrip som börjar imorgon. Egentligen är det inte mycket till roadtrip, jag ska ju flyga och åka tåg men jag ska ju till många ställen (Umeå, Sthlm och Örebröd). Att packa är som jag nämnt tidigare än konst som jag inte riktigt behärskar. Har redan lagt fram tonvis med kläder och har inte ens tvättat kläderna jag vanligtvis använder. Borde gå en kurs i packteknik =)

Nej, nu ska hummern göra lite nytta!

X

Ooooh, happy days

Glädjen är tillbaka i min själ för solen är ju som sagt var tillbaka. Jag ska ha en heldag på beachen och steka mig (dock med solskyddsfaktor, jag vill icke bli en cancerpinne) och detta har jag längtat efter i dagarna hundra.

Ja, jag känner mig bra lättlurad ibland, bara solen visar sig så är jag på det allra gladaste humöret och älskar livet mer än nånsin, hihi. Det är allt lite bra att vara så här dum och tro att vädret är lösningen på världens alla problem =)

Men nu ska jag icke vara sån, nu får man njuta när solen finns hos oss, det ska ju bli mulet senare i veckan här nere i söder ivf. Då befinner jag mig dock i exotiska sommarparadiset Umeå, så jag behöver inte oroa mig ju, för i Umåe är det sol jämt, det vet ju alla...

Ha en go dag i solen!!!

X

Here comes the sun

Solen är tillbaka, ya man!

Livet är bra gott =)

TJIIHOOOOOOOOOO!

X

Shot e gott!

Tjena Bettan, vilken rolig kväll!!!

Mycket trevligt sällskap, mycket god dricka och mycket dans. Det är nog ett bra recept på en rolig kväll tänker jag och så blev det igår. Jättekul hade jag. Jag måste rekomendera en pub i Götet som vi var på igår som var väldigt trevlig och hade supernajsiga priser med. Två shots för 30 kronor, förstå att man blev glad i humöret  =) Stället heter Flying barrel och ligger på en sidgata från Avenyn, stabilt ställe säger jag!!!Så armen i vinkeln säger jag. Passar alla åldrar och är verkligen en mysig engelsk pub!!!Sen tog vi såklart en sväng om på dingon och dansa rumpan av oss. Dansa rumpan av sig i högklackat är inte lätt men det går med övning.

Efter den sedvanliga hälsomaten (kebabtallrik på natten är nästan en nobelpristagare enligt mig) så åkte jag gladeligen hem. Trött och sugen på att sova...

Idag lyser solen så gott och jag ska iväg och spela brännboll. Var inte igår vill jag lova, men det ska bli kul, jag har värmt upp och är redo. Kommer nog bli en blodig kamp om jag känner mina vänner rätt, hehe...sen blir det grillning. Fan vad gott det är med SVENSK SOMMAR!!!Me love me love!


Friday night

Usch,det har varit soligtt hela dagen och asnice väder och jag har fan inte gjort många knop. Sovit, tittat på film och tagit det ytterst lugnt. Waste of time kan man tycka men jag behövde det verkligen!

Nu blir det after work med en hel massa människor, det blir nog kul! Ha en bra fredag!

X

Kram anyone?

Jag vet inte om jag är lite melankolisk eller vad som händer här men det är sådana här dagar som jag önskar jag hade någon att kramas med, en kram hade verkligen gjort lite nytta nu. Dagens anspänning har ju suttit i i dagarna 100 och nu när allt släppt känns det väldigt, väldigt tomt....

Imorgon när jag vaknar hoppas jag att lilla kviddevitt Karin är tillbaka!

X

PS

Jag har inför uppkörning fruktat att få göra backning kring gathörn och gissa om jag fick göra det!!!! det var som körskolläraren hade antennerna inställda på det jag INTE ville göra, haha!

Jag har nog aldrig backat så snyggt kring ett gathörn som jag gjorde idag. I min förlust finner jag en stor seger för jag klarat något jag har haft såna problem med, så hipp hipp hurra för mig....

DS.

X

Inte hela vägen...

Då var all nervositet och väntan över. idag körde jag upp. Tyvärr blev det inget körkort denna gång. Jag missade på några saker...

Det känns inte så jobbigt, jag var fruktansvärt nervös och det var nästan så jag började med ett motorstopp, hihi. Så nervositeten höll i sig och gjorde det allt lite svårt för mig MEN en gång är ingen gång. Jag tycker trots allt att jag gjorde mitt bästa och jag är stolt över att jag gjorde det! Det blir bara att ta nya tag och styra upp det nästa gång. jag vet ivf att jag kan köra bil och att sakerna jag blev underkänd på är sådant jag lätt kan ordna till. Det handlade om hastighetsanpassning på landsväg och tätort (jag körde lite för långsamt,hihi). Så nu ska det anpassas serru seru! 

Så nu mina vänner får ni hålla tummarna i mer än en månad till, haha! Hoppas inte att någon får krampkänningar innan detta är över!!!

Tyck inte synd om mig by the way, jag orkar inte få höra hur trist det är även om det är det, har hört det nog idag faktiskt (jag jag förstår att det är omtanke så inget illa menat mot er som sagt det). Som sagt va, jag styr upp det nästa gång, promise =)

Ikväll ska jag bara släppa allt som har med körningen att göra och bara ta det lugnt. Det var längesen jag hade en kväll då annat än körning fanns i mitt huvud. Så ska bli asagott!

X

Hipp hipp hurra...

Till mig!!!!

Idag är det Karin dagen, så grattis på namnsdagen alla Karin!!!

HIPP HIPP HIPPELI HIPP HURRA!

X

Freden får vänta!

Fan, hann inte styra upp någon världsfred idag heller!!!Jag måste ju köra bil goddammit....

Världsfreden får vänta tills detta är över...

Tjingeling!

X

Such a brat!

Ja Örebro är officiellt ännu en gång sist i allsvenskan. En riktigt dålig match om ni frågar mig. Jag förstår inte riktigt hur ÖSK tänker och som min vän sa, jag hade spelat bättre fotboll. Tyvärr ligger det något i det!

Anyway, efter matchen så skulle M och J bara slinka in på Burger king och köpa lite food innan hemfärd.

Det tog cirka 35 minuter innan de fått sin mat, det är ju fan längre än på en riktig restaurang. Egentligen skulle man ju bara gått men då kommer envisheten fram, haha. Så de väntade vackert medan jag och S satt och svor och pratade illa om BK, mycket moget jag vet.

Sen när de väl fått sin matdjävul hade J inte fått någon ost på sin burgare...
Ja, vad är detta att blogga om och hur viktigt är detta för världsfreden? Inte alls viktigt men igår var det upprörda känslor, haha!Nu när jag skriver det ser jag hur löjligt det låter....

Så nu ska jag styra  upp lite världsfred, sluta vara en sån brat som inte uppskattar vad jag har och bojkotta BK och andra otäcka företag!!!Klara. färdiga gåååååååååå!

Hepp hepp!

X