Härliga dag

Gud, nu är jag utvecklad och dan (har ej fått större bröst, inte sådan utveckling vill jag klargöra!). Det var en riktigt trevlig dag faktiskt, skönt att komma bort från arbetsplatsen och bara prata om vad man pysslar med på jobbet. I socialt arbete är det ju rätt bra att veta det =)...

...Sen fikade jag med J och vi pratade dysfunktionella familjer, hehe. Tungt ämne och det insåg vi efter en timme. Tokigt värre, aldrig får man vara ledig, haha!Men alltid lika trevligt att träffa fröken J!

Sen tokade jag ju till det och glömde min ryggsäck med nattens packning i bilen på jobbet. ja, det där med att glömma verkar ju vara min grej. Så nu ligger mina glasögon, deo, hygienprylar, smink och gud vet vad på jobbet. Ska inte dit imorgon så imorgon kommer jag vara äcklig, hehe....

Är mycket nöjd med med min dag!

Nej, nu ska jag och sambon titta på tv och vara glada!

X

Cheerleading

Ge mig ett U! Ge mig ett T, ge mig ett V (and its goes on....)

VAD BLIR DET?

UTVECKLINGSDAG!!!

JAG HÖR INTE!!!

UTVECKLINGSDAG!!!!!!

Det ska jag syssla med idag på jobbet. Vi ska iväg till öarna här och utveckla oss högt och lågt. Blir nog riktigt trevligt tror jag. Förövrigt vill jag bara rekomendera Ronnie Sandahls roman vi som aldrig sa hora, satan i gatan vilken berättelse. Jag läste ut den på en dag (bara cirkus 160 sidor). Så det var även dagens boktips *sjunger signaturen till boktipset*.

X

Breaks my heart

Med en tops blev allt som det skulle igen, så tackar till topsen!!!! Annars hade jag kommit till jobbet och sett ut som huuuaaa huuua hugaligen =)

Annars har jag hunnit med ett snabbt samtal med min alkoholiserade granne som däckat utanför sin dörr. Jag skulle vara vänliga grannen men han hävdade fler än en gång att det var mycket behagligt där han låg. Jag förstod att det mer handlade om att han var så full att han varken kunde stå eller gå.  Det gör ont i mitt hjärta och se det men de där besluten kan man bara ta själv och förhoppninsgvis inser han det innan han super ihjäl sig...

Nu sitter jag på jobbet, hungrig som en utter!!! Så snart hoppas jag på en matbit eller två...

Ha en trevlig kväll!

X

Cyndi Lauper släng dig i väggen

Mitt i allt detta lyckades jag få till en ögonskugga som konkurerar ut allt motstånd. jag är korsning mellan en panda och Cyndi tror jag, mycket nöjd!

Men den får sitta kvar, tar för lång tid att tvätta bort, jag använder ju aldrig ögonskugga men just idag, då skulle den användas, då jag är stressad som en gnu bestämmer jag mig för ögonskugga, yet again rationellt tänkande...shit pommesfrites!

AARGGHHHHHHH!

X

Hur blev det såhär?

Oj, huga. Jag skulle ju ha en lugn morgon men helt plötsligt sitter jag här och inser att jag snart ska åka till mitt jobb (eller in till stan och möta en vän snabbt först).

Som vanligt är jag rationell och sätter mig framför datorn och bloggar en stund och pratar med människor på MSN samtidigt som jag likt en höna styr upp smink, packning, frulle och gud vet vad....

Nej, jag måste ta mig samman nu,  med ett glas Oboy i handen =)

X

Kan det bli vackrare?

Med hög volym och lurarna i öronen.

Jag går från bussen, en promenad på kanske 20 minuter. Mörkret har lagt sig och jag går ensam på vägen. I lurarna spelas en låt som är för mig mycket speciell. Jag förknippar inte låten med någon speciell person utan det handlar om episoder i livet som jag tror de flesta varit i, den frågande och utmattade. Den har betytt mycket för mig och jag vet inte hur många tårar som spillts till den. Det är en sån där låttext som säger mer än jag någonsin har kunnat säga till någon på tre minuter. Såhär i efterhand kan jag komma på mer än ett tillfälle i mitt liv som jag hade velat dra fram guran och sjunga den här, istället för att behöva stå där med gråten i halsen utan att få fram ett ord med så mycket inom mig. Egentligen är det inte en feel good låt men idag är något annorlunda...

Nu uppfylls jag av en helt annan känsla, styrka och glädje. Som så många gånger förut när jag promenerar fylls jag av känslor som bubblar!!! Glädje. Ingen aning var den kommer ifrån men låten är mäktig och musiken tillsammans med den här glädjen får låten att bli något annat. En låt som plötsligt inte handlar om krossade hjärtan, hjärta å smärta, hopplöshet och elände utan om styrka, mod, moving on och jävlar anamma!

Låten spelar jag om, och om och om igen. När jag kommer hem är låten spelad cirkus sex gånger på raken! Jag tror det här kan vara ett sånt där Hallelujah moment jag hade idag, hihi! Lyssna, lär och njut framförallt, ååååhhhhhhhh....... *suckar förnöjt*

New found glory- Familiar landscapes

X

Maskeraden med stort M

Ja, nu måste jag ju få berätta om min lördag och vår maskerad. Jag vill bara säga tjena mittenbena vad kul det var! Längesedan jag var på en sådan trevlig fest =) Så tacka alla som kom och tack till mig själv för att jag anordnar såna trevliga fester, hihi. Det kommer bli en repris 2008 så jag tycker alla redan kan börja fundera på nya dräkter.

Kvällen var för det första hysteriskt rolig, då alla verkligen hade gått inför sina kostymer; bananer i pyjamas, Lili å Susie, en  katolsk prälle, två nunnor, Lotta Engberg, flourtanten, pirater, cowboys, frihetsgudinnan är bara för att nämna några.  Värdinnorna var sexy nurse Betty och sexy hemmafru Kitty, spana in detta...

  
     
 

Sugna nu? För er som har Fejsbook är ett hett tips att spana in fler bilder där....

X

Stor gäsp

Nu är det inte bara kolsvart utan även becksvart!

Jesus, det är nu matchen börjar, sex månader av slask, blåst, tö, regn och kyla.

Tanken känns lätt skrämmande att man ska leva i totalt jävla mörker så länge!

*gäsp*

Godmorgon god morgon...

Och var är mitt diadem som jag skulle behöva idag? I need it now!

X

Ett rosa skimmer

Det måste vara så att någon däruppe tycker om mig (någon snygg liten ängel kanske)!!!

När jag ställer till det finns det någon som raderar mina misstag, det bara måste vara så. För jag tabbar mig om och om igen men på något jävla sätt löser det sig alltid. Jag är så chockad att allt som först är kolsvart alltid blir till ett rosa skimmer i slutet. Fucking amazing hur mitt liv har flyt just nu, fanns även oflyt..allt på en och samma gång!

Tack vem du nu är, jag är skyldig dig en eller två nu =)


Hoppsan hejsan

Vilken kväll! Herre gud säger jag bara....

X

ren, rentare, mest renat!

Här sitter jag nu i min nystädade skrubb, mina 25 kvadrat behövde en snabb liten uppfräschning då jag får en ny houseguest idag =) Det är inte lätt att vara hyresvärd, måste ju städa så jäkla ofta (oj, nu överredv jag nog så byxorna sprack då jag inte städat på ett bra tag trots samboskapet!). Men hur som nu är det rent och fint, luktar blomma och solsken. Är dock fundersam på hur solsken doftar men kanske som det doftar hemma hos mig nu?!

Jag är mycket förväntansfull för kvällen. Det ska bli kul och jag tror framförallt att maskeradtemat kommer styra upp många skratt. Själv är jag nu mycket nöjd med min outfit, tror jag kommer bli riktigt het, om man nu kan vara het i den oufiten, haha! Jag lovar att lägga ut bilder när det blir dags, vet hur sällan jag tar fram kameran men nu ska det plåtas, herre jävlar att jag ska!

Kanske någon annan som vill berätta om sina helgplaner?!?

Kyssen och ha en el fantastico dag!

X

Friday fucking friday!

Åååå, lovely fucking friday. Det känns riktigt bra då jag är ledig!!! Och dagen bjuder på en massa roliga saker även om hamsterhjärtat slår lite extra fort, mycket att hinna med!
 
Jag ska börja med att gå på ansiktsbehandling som jag fått och det ska typ bli goast i mannaminne. De ska smeta, kleta och ånga och fan vad de nu gör med mitt ansikte. Det kommer nog bli så jävla nice hoppas jag!

Sen blir det till att styra upp saker och ting. Ni på bloggen kanske inte nåtts av informationen av att imorgon går en maskerad av stapeln i mitt namn. Jag och afrot har anordnat en liten skiva så jag ska pyssla med förberedelserna. Om någon inte fått en inbjudan ber jag så hemskt mycket om ursäkt, men du är inte bjuden ändå, muahahahaaaaaa! Nej, det blir nog riktigt skoj, blir ett gott gäng förhoppningsvis med outfits som chockar....Jag valde mellan att gå som könssjukdomen Klamydia, bowlingklot och en penna men i slutet blev det nåt helt annat =)

Anyway, nu ska fröken ge sig av och styra upp saker! ha en bra fucking fredag! 

X

Jag är toppen, hihi!

Jag har haft en strålande dag och är vid gott mod men när detta sms damp ner var saken biff, en riktigt gyllene dag med kärlek från oväntat håll (en kär vän på jobbet)!!!

Vill bara tala om för dej att du är jättetoppen

<3

X


Ugly people

Ibland funderar jag på när jag ska möta min prins på sin vita springare, eller nja, kanske man få nöja sig med en halvdassig grå åsna men anyway...

Jag vill ju gärna se att det skulle kunna uppstå sweet music på något sånt där vardagligt ställe typ när man handlar mat, går på stan eller åker buss men jag har insett en sak...

Det är bara fula människor som handlar och åker buss där jag bor.

Idag på bussen spanade jag in en uber söt kille, jag spanade som aldrig förr och började nästan planera att vi skulle köpa kolonilott ihop men stoppade mig själv. Jag tänkte, fan om han går av där jag går av kanske man ska lägga in en stöt men tror ni han gick av där eller? Nix pix, för här där jag bor är ingen snygg, alla snygga killar går av före!!! Nu kanske ni tror att detta bara är struntprat men vet ni vad?! Jag för statistik på det hela och hitills har aldrig en söt kille åkt till min hållplats och i mataffären har alla ringar och sånt där trist.

Sen är ju inte utseendet allt, men vad fan det är ju så man kanske börjar! Kan man inte bara få ha en granne (någon som känner sig träffad??) eller något att spana på i närbebyggelsen?!?

(ta inlägget med ett visst mått ironi för jag läser ju själv hur fel det låter, haha)

X

WARNING!

Jag vill utfärda en varning till alla som befinner sig på centralstationen i Göteborg tidigt på mornarna!!!

Det finns en man som jobbar där som städar och han är verkligen sjövild i sitt städeri. Han är inte städare till fots utan har en sån där gigantisk maskin som han pruttar omkring på och jag tror att det var tredje gången som jag fick hoppa åt sidan för att inte bli överkörd imorse. Han kör som en galning och visar ingen pardon för morgontrötta som jag. Jag är inte helt vaken när jag traskar fram och kan medge att jag inte ser mig för. Då en gigantisk städmaskin kommer emot en tror man att livet ens ska mistats, ja herre gud! Ibland stiger han av sin Terminatior och går till fots, då blir man halv ihjäl slagen av hans blickar.

Så om någon känner den här aggressiva städnissen som röjer runt kan ni hälsa honom att lägga av och lägga ägg!

Nu ska jag städa och pyssla här hemma, lika bra att passa på innan min energi försvinner!

X

Dagens

Dagens bästa är smörgåstårta och en lång varm dusch!

Satan i gatan vad smörgåstårtan på jobbet var god och satan i gatan vad den där duschen efter jobbet var skön...

Trött som en tulipan på bemärkelsedan och ikväll ska jag verkligen inte göra mer än att sitta stilla och glo på min tv (om jag lyxar till det så knäpper jag på tvn men det får vi se,hehe).

Tjing tjing och ha en bra kväller!

X

Nattsvart!!!

När klockan ringer 06.20 är det mörkt ute, inte bara lite lagom mörkt utan kolsvart!

Välkommen välkommen härliga vintermörker, nu är det bara gå in i mörkrets dimma...

Vi ses igen i April, ha det så gott så länge!

Tjing tjing!

X

Work work!

Åååååååå, ibland slås jag bara av hur mycket jag trivs på mitt jobb och det slogs jag av idag!

Shit pommesfrites vad jag trivs och vad mysiga många är som jag har att göra med =)

X

Hey big spender?!?

Idag ska jag leka med Afrot leka och gå på stan och sen ska jag jobba. Jag kan lova er, inget kommer köpas...

Med 0.98 kronor öret på kontot kan man liksom inte vara en big spender =)

För min del blir det mycket fönstershopping och planerande inför la lön som kommer snart. Jag har inte varit såhär fattig sen Jesus spelade bordshockey (det var alltså icke igår)!!! Känns trist men jag skyller det på den där megautgiften som kom från ingenstans!

Jag har en spargris om det skulle krisa sig totalt, känns stabilt (fylld med goa 50 öringar och enkronor)

Ja, ha nu en riktigt bra dag!

X


Sambosyndromet

Ja, det märks verkligen att jag blivit sambo!!! Eller som jag tror det är att vara sambo ivf =)

Jag äter mycket mer och mer onyttigt än vad jag gör när jag är själv (snacks all the time!), jag och min sambo tittar mycket på film, vi njuter av tystnaden och gnabbas lite kärleksfullt mellanåt, hihi! Nu kommer vi till kruxet, min sambo är min kära vän. Vi sover  alltså inte sked och gosar. Vi tänker inte på varandra med pirr i magen och längtar sådär otroligt efter varandra.... Men äta, det vet jag hur man gör i sällskap med henne, det blir mycket roligare då! Tyvärr äter inte hon lika mycket  som jag så jag känner mig som kakmonstret on tour!Men den bjuder jag på!

Anyway, en hel skön söndag med lång promenad i det vackra höstvädret, film och snacks framför tvn och snart ska vi la äta hoppas jag...MAT MAT MAT!

When will this stop (tror det är ägglossningen som talar!)!

X

Torrt blogginlägg AB

Ledig i helgen och det känns väldigt gott, ska bara vara och ta det lugnt!

Stan kallar nu, även om jag inte har en krona att handla för. Man kan ju alltid titta eller vad det nu heter....

Ikväll blir det födelsedagsfest men jag ska vara en lugn flicka och vara nykter som en spik...

Tjipp och hajk så länge!

X


Friday im in love

Ahhh, härliga fredag!!!

Kommer hem till min sambo som gjort en gammal kaloribombs klassiker, the flying Jakob (flygande Jakob men låter way more exotiskt på engelska!) som vi snart ska inmundiga! Sedan följer en orgie i att svulla tror jag nog...

Idol tillsammans med diverse snacks för att sen säkert lägga sig och sova före 22, haha...

Visst är det gott med fredag!?!?

X

Tick tack tick tack...

Träffade M och hans underbara lilla solstråle till dotter. Vi busade, lekte, kramades och hade det allmänt skoj. Ibland får jag allt en smäll av min biologiska klocka och det fick jag idag =) Tick tick, säger den...

M hade inte hunnit överlämna sin födelsedags present till mig så fick den idag. Den bestod av en påse chips, en påse jordnötsringar, en starköl och en LOKA vatten. Han menade att det var en present som ska användas på bakfylledagar!

Hmmm, kan en socionom ta emot en sådan gåva? Haha....

Jo, klart jag kan! ag ska använda den flitigt!

God natt!

X

Aromat är bad shit?!?

Min far är en klok en faktiskt. Ibland är han lite svartvit om man uttrycker sig milt men tycker nog att det är charmen med honom iofs. Han har under hela min uppväxt pratat om hur otäckt det är med glutamat (sådant som oftast finns i kinamat som smakförstärkare) och hur äckligt det är. Jag är ju ett big fan av kryddan Aromat där just glutamat finns och pappa har ojat sig inte bara en gång utan många gånger för att den kryddan finns i mitt hushåll och idag fick pappa äntligen det sista ordet.

Pappa: Hej, du håller du fortfarande på med den där Aromat kryddan hemma?
Jag: Ja, det gör jag, varför undrar du ?(anade ugglor i mossan)
Pappa: Ja, läs här! Ja, det förklarar hur du är och om du slutar med den där skiten så får du ditt körkort.


Ja, så nu vet ni alla. Glutamat är förklaringen till hela min personlighet i princip och bara jag slutar med den så kommer alla mina exstensiella problem lösas, hihi! hepp hepp!

Läs det
här (det är intressant om de nu är så, hmmmm ska jag ge upp min glutamat nu alltså...)

X

Självhävd AB

*Puh*

Idag är jag hemmafru och tar hand kärleksfullt hand om mina 25 kvm. Jag ska tvätta, försöka feja lite och laga mat till att min sambo kommer hem =) Så här är det ingen ro eller vila.

Jag försöker samtidigt söka massa jobb men jag tycker det är så svårt att marknadsföra sig själv. Jag är en tuff brud i lyxförpackning som man måste träffa för att förstå, haha!

Så tillbaka till datorn och VM i självhävd!

X


Mycket nu...

Mycket nu, hehe...det är en utsliten mening jag vet men det stämmer mer eller mindre (mer just nu)  =)

Just nu är det mycket på alla håll och kanter men det går nog snart över. Bloggen får lida lite och fantasin är lika med noll. Men, det har hänt förut i bloggvärlden och snart har jag mer tid...

Och det är ju sant som det är sagt, den som väntar på något gott, hehe!

X

Guesthouse

Sorry for my frånvaro men jag är in the process att öppna ett guesthouse här hemma =) människor kommer å går så om ni är sugna att checka in på Paradiso Kario säg till, hihi!

Nej, men såhär är det, är  people som  sover här. Har en vän som för tillfället bor här, så jag är sambo, det ni! Hon flyttade hit igår så har inte levt sambolivet så länge men ändå. Jag har planerat att vi ska kila stadigt ett tag men idag ringer min lillebror och är i Gbg. Av många tokiga anledningar behöver han någonstans att sova och vilken syster kan säga nej till sin söte bror?!?

Så, jag fick slänga ut min sambo och har nu bror på besök tills imorgon, hihi! Många på en och samma gång just nu, tok! Nu ska jag och brollan käka en måltid lagad med massa Primsk kärlek; Haloumi med  någon bulgur historia! Sambn flyttar nog inom kort igen dock, tok tok!

Tjing tjing sålänge!

X

Paus

Jag å bloggen har en paus ifrån varandra idag...

Jag ska på fest och bloggen ska ha en lugn hemmakväll framför tvn. Skönt att få leva sitt eget liv, inte bara umgås med bloggen jämt och ständigt!

X


Det händer inte!

Nej, dra mig baklänges!Nu tror jag fan någon hörde min bön och jag ska nog inom snar framtid bli religiös. Jag förstår inte men någon vill mig väl i den här stora världen. Mitt elände utvecklades till mindre elände om man säger så. Nu tar vi det från början.

Imorse köpte jag mitt nya månadskort för 1200 bittra kronor. På tåget satt jag och bläddrade i min filofax och insåg att jag hade ett nummer väldigt likt mitt nya kortnummer (alla månadskorten har ett nummer). Efter en stunds funderande insåg jag att det var mitt gamla kortnummer som jag någon gång i förvirringen skrivit ned. Vilket betydde att jag nu hade kortnumret och kunde registrera kortet i efterhand. Så det första jag gjorde när jag kom till jobbet var att registrera mitt kort. Det betydde att jag kunde snart därefter spärra mitt gamla kort och få ett nytt med samma laddning som det gamla. Det nya kortet jag köpte imorse hade jag inte använt i någon automat så det var inte aktiverat, så det kunde jag lösa in idag!

Låter det krångligt? ja, skit samma för jag har mitt gamla månadskort och har inte behövt lägga ut några pengar, det är vad ni behöver veta =)

Hej, jag är tjejen med sånt jävla råflyt!

Nu är ivf det nya kortet registrerat igen, har skrivit ned kortnumret på TRE ställen och ska sätta fast en kedja i månadskortet så det cke kan försvinna ur min väska!Nu pallar inte mina nerver mer action på ett bra tag, så snälla du som drar i trådarna, låt mig vara en stund!

...och sen var det fredag och helgen är här, Hallelujah säger jag =)

X

Nya tag!

Ny dag och nya bekymmer att deal with =)

Kan inte påstå att det känns så väldigt mycket bättre men som sagt var, vad är väl en bal på slottet? Vad är ett borttappat busskort om hundra år? 

Snart är detta glömt och förlåtet! Nu ska jag tänka positivt och så ska jag REGISTRERA KORTET när jag köpter mitt nya kort idag! Capish?!?

Så nu tar jag nya tag, inget mer ältande och så kommer denna dag bli en bra dag!

Ha en riktigt bra fredag!


Jag pallar inte mer...

Jag orkar inte mer av det här. Jag önskar fan att jag vaknar upp imorgon och att jag kan skratta åt detta men just nu är det inget roligt. Det känns som den här bloggen har gått från roliga Ralf till bitter Berit, jag är bara bitter för tillfället. Jag önskar att jag kunde få vara glad och berätta om min trevliga bakdag hos T men det är inget jag vill prata om...
 
Jag hinner knappt resa mig från min sista bitter charter innan det är dags att få ett pungslag igen. Allt som händer är ju mitt eget fel, så det är ingen offerkofta som ska på här men det känns lite som att någon vill testa mig, testa så jag pallar trycket! Vilket jag villigt erkänner att jag inte gör. Jag och mina nerver är just nu lite ur balans, haha! Den sista veckan med solen har gjort så gott och jag har mått grymt bra, idag kommer ännu ett fucking bakslag och jag är bara så arg på mig själv. Jag är så trött på min fipplighet och förvirring...

I februari hände
detta, flesta av er kommer nog ihåg denna lustiga lilla incident.  Då hade jag ju icke registrerat mitt kort. Så denna gången gick jag in på nätet och gjorde det (trodde jag ja). Idag har jag någonstans under dagen fipplat bort kortet, mitt andra i år, (andra på fem år) så detta år har varit skördetid. Då jag var helt säker på att det var registrerat kände jag mig lugn. Men icke icke, kortet har fan i mig inte reggat sig såhär står jag igen, utan månadskort som jag laddade i förrgår (1200 kronor) och är bara så trött. Jag måste ha missat att trycka mig vidare eller något. Då detta hände i februari så inte fan vet jag vad jag gjorde fel då men nu registreringen har inte hänt.

Jag tror 2008 kan vara mitt år, haha! Vad  ska man göra åt eländet.  Pappa menade att det är ingen idé att vara ledsen för materiella saker som busskort och han har väl rätt, för vad är idén med att gråta över sånt? Jag hoppas det är någon hemlös gubbe som åker som fan nu, så har jag ju hjälpt någon ivf.

Jag får citera mig själv från februari förra året:

Jag önskar att jag och busskortet lekte kurragömma.

Nu skriker jag att jag ger upp så nu kan det komma fram!!!FRITT FRAM BUSSKORTET!!!!NU ÄR DET DAGS ATT KOMMA FRAM!!!!!!

Until then....bajs!

X

Sylt med gröt

För ett litet tag sen bestämde jag mig för att styra upp bra frukost varje morgon och nu är havregrynsgrötfrukost ett faktum i hushållet. Det känns väldigt nyttigt men nu har jag nog tänkt om lite kring detta. Jag kommer fortsätta äta min gröt men får nog minska ned lite på sylten. Jag har enorma mängder sylt på gröten och då missar man ju hela nyttighets grejen. Det blir liksom sylt med gröt och så kan vi ju icke ha det!

Så efter att ha ätit min sylt med gröt ska jag nu ta en promenad till mitt kära afro, för vi ska baka bröd idag =) Ska bli riktigt mysigt. Brödbakning är ju ren terapi för mig, bakat mycket bröd på jobbet i min tidiga karriär där. Så får se vad för bröd det blir....

Ha en super dag!!!

X


Bästa bästa J

Efter en lång dag på jobbet var det mysigt att träffa min bästaste vän och blodsyster J. Nu förtiden så ses vi inte så ofta och pratar inte varje dag som vi gjorde men ändå är allt precis som vanligt när vi ses. Vi känner varandra utan och innan och mer där till. Vi har bott ihop, vi har stött och blött det mesta ihop, vi har bråkat massor, gråtit ikapp, skrattat ännu mer och hon vet precis hur jag fungerar.

Somethings never change, do they?

Förändring är bra men det trygga är också gott =)

För övrigt har jag haft skallebank hela dagen och den vägrar släppa, hallå, släpp taget nu idiot!

X


En sten har släppt från mitt bröst

Jag har gått i grubblans tankar om en sak hela helgen och nu när jag kom till jobbet idag och fick prata med min chef kunde jag andas ut.

Man ska inte varva upp innan det har hänt

Det är då så himla sant för nu har jag gått och jobbat upp en massa onödiga tankar. Sen har jag gått igenom en himla massa olika scenarier i mitt huvudet helt i onödan. Situationen jag trodde skulle uppstå blev inte ens i närheten av vad jag trodde, tok! Så lättad är jag, tack för det televerket!

X

Insomnia

Jag har aldrig haft sömnproblem, spelar ingen roll hur jag mår för jag har alltid kunnat sova (tack för den!). Inatt fick jag dock en släng av sömnlöshet och fan vad jobbigt det är. Jag la mig vid 22 och somnade runt 02. Jag låg där och rullade runt, försökte tänka lugnade tankar men huvudet bara trissa upp sig. Jag tände och tittade lite på tv, prövade att läsa lite och försökte på lite andningsövningar men icke sa nicke!

Idag när klockan ringde kände jag mig som en däckad bäver, gör fortfarande och de svarta ringarna talar sig tydliga språk med *gäsp*. jag längtra redan tills jag ska få sussa ikväll, behöver komma ikapp några timmar tror jag.

Men vet ni vad, solen lyser och himlen är blå. Därför ska jag ta en promenad in till stan för att sen åka till jobbet. Gott mos...

X

Ps.

Och förresten...

har jag sagt hur snygg du är idag?!?!?!?

(ttiihiiiiiii)

X

Lycka

Jag meddelar bara personalen att jag är så jävla glad. For no reason utan bara så jävla jävla glad!

Alla dessa euforiska känslor som finns i mig har inte varit på besök på bra länge och det är hösten i kombo med solen som gör mig såhär. Hösten med dess färger, kylan är lagom och solen som fullkomligt strålar. Fan, det kan inte bli bättre (jo det kan det men inte mycket)!!!

Idag har jag och och min vän L suttit ute och fikat, pratat om det lilla och det stora, vi har promenerat på gator och torg och det har hela tiden kommit över mig LYCKORUS. Lyckorus som bara fyller hela mig med känslan av att jag mår bra. Fuck körkort, fuck ensamhet och fuck framtiden som gör mig nipprig. Jag njuter verkligen av att få må bra för snart vet jag hur mörkret och allt det tunga kommer över mig som tjock tjära. Jag går med känsla av att allt kommer ordna sig och det gör mig så lugn och harmonisk in i själen!

Idag är en bra dag att vara jag

X


The bitter sweet memories

Jag har lyckats lägga en av mina favvotröjor i torktumlaren och nu sitter den som ett korvskinn och har blivit så obekväm så jag är lite beklämd. Iofs är det hemmabygge då det är min mor som sytt den och den har hållt bra länge, kanske dags att säga good bye hur som men it hurts.

Vi två har varit med om mycket roligt tillsammans. Vi har bott i Australien, gått på dejt där, vi har varit fulla tillsammans, skrattat ihop,kräkts och sen hånglat vidare med Dirty D (hehe, det var han värd) och har delat det mesta. Den här tröjan har många minnen med sig och jag tror det dröjer lite innan jag slänger iväg den. Så nu sitter jag här, med min för tighta tröja och andas minnen...både de bittra och de alldeles alldeles underbara =)

X


Brittan och hennes barn

Nej, nu måste jag kasta mig in i den här enorma media cirkusen kring den Brittan. Eller, tanken väcktes när jag läste om Brittan och handlar kanske egentligen inte om henne som person. Det som händer kring henne och hennes barn är såklart en tragedi, jag kan inte säga annat än att det är otroligt sorgligt varje gång det är barn som hamnar i kläm men jag vill fråga en sak som jag funderat på länge:

Om Brittan hade varit en man, hade det uppmärksammats på samma sätt? Hade Brittan som man utmålats som en dålig far? Hade det blivit samma mediahets kring vilken dålig pappa hon är? Hade det blivit moralsnack hit å dit?

Im not so sure...

Vad jag vill komma till är att kvinnor har har någon självklar skuld då de brister i att kunna ta hand om sina kids. Men varför diskuterar vi inte mer vad som händer när fadern brister i sitt ansvar? För lets face it, världen har bra många mer ensamstående mammor som sliter arslet av sig och är det någon som moraliserar speciellt mycket över de försvunna fäderna och deras ansvar?

Jag vill bara att vi tänker lite på det där med var vi lägger skuld och skammen för många gånger hamnar den automatiskt i såna frågor på kvinnan medan mannen kan skita i hundra kids utan att någon lyfter på ögonbrynet. Man kan ju fråga sig var herr Federline var innan det slutade såhär?!

Då jag jobbar med just målgruppen kvinnor som har det lite kämpigt vill jag påstå att dessa kvinnor skambeläggs något enormt mer än männen som är i samma sits.

Ja, just me thinking och förresten, Bredbandsbolaget har problem med sitt telefonnät,såhär sitter jag och vill ringa min gosiga vän J och så är min lur stendöd. Fuck a duck vad irriterade jag blir....men att göra ett litet politiskt statement gör ju alla glada!

X

My 15 minutes of fame

Det var mina 15 minutes of fame =). Det är nästan så det känns att fylla år fast det återkommer år efter år. Jag fick oerhördt med uppmärksamhet igår. Tack för alla sms och trevliga gratulationer högt och lågt. Det var en mycket bra födelsedag även om jag har spenderat den här på jobbet!

Så nu sitter jag här, inne på mitt 27e år (vissa vill poängtera detta) och inget känns annorlunda sen igår, haha. Jag hade hoppats på att den där mogna och kloka tankarna skulle ha kommit under dagen igår men...NEJ! Jag är same same.

Förresten, jag måste bara uttrycka min oro för var världen är på väg när såna när marknaden tillåter
detta? Det vänder sig i magen bara på tanken att jag måste stoppa något så äckligt i munnen (vilket jag inte måste,hihi). Jag tycker det verkar så avskyvärt otäckt även om det är nordens största I-lands problem...

X

Birthday girl

Hipp hipp hurra, Karin fyller 26 år idag!!!Om inte det skulle vara nog, jag har namnsdag med, herre gud. Nu tänker ni säkert oj vilka tråkiga föräldrar som tar samma namn som dagen hon är född. Så kanske det är men jag har även en gammelfarmor som hette Jenny. Det gör det hela lite mer försvarbart anser jag! Så grattis till mig för att jag fyller år och har namnsdag!

Denna härliga ålder ska jag fira med att jobba precis hela helgen! Låter det lockande? Jag förstår om ni är riktigt avundsjuka =)

Nej, jag har redan blivit firad, igår hade jag ju kalas och även om vi var en liten skara så var vi eliten vågar jag påstå (fråga mig inte varför). Jag fick massa fina presenter och en kladdkaka bakad i mitt namn. Mycket god.

Så nu sitter jag här, klok som en bok, hörselproblem on the income (jo, på allvar, har nog en vaxpropp) och ledbesvären kommer säkert inom snar framtid.

I love getting older!

X

Vilken härlig dag

Min mamma säger att jag har bra läkkött och det stämmer nog. Jag återhämtar mig snabbt från motgångar.

För två dagar sen var allt kolsvart och jag grät ett stilla hav. För två dagar sen kändes allt som en fet jävla motgång. 

Idag har jag varit ute på en lång promenad i solen och upplevt lycka. Höstlöven dekorerar gatorna ack så vackert och solen får mig att kisa. Jag älskar hösten när löven just börjat falla. Alla färger och former på löven gör allt så vackert. Jag går där med musik i öronen och känner mig lycklig. Lycklig på ett sånt där löjligt sätt. Jag går och går tills jag fått upp min puls, jag vill inte stanna. Jag vill bara gå till kroppen säger ifrån och det gör jag. Jag går i säkert två timmar och nu är kroppen helt mör av allt gående. Det här är hösten när den är som bäst; solig och vacker. Det är också Karin när hon är som bäst; Glad och vacker =)

...och nu ska jag snart ha kalas =)

X

förväntans dag

Idag är det dan före dopparedagen (ja min födelsedag) och jag är förväntansfull som ett litet barn. Tyvärr vet jag inte varför för på självaste dagen är det alltid ett stort antiklimax. För att fylla år är inte kul, har inte varit kul de senaste 18 åren, haha. 26 är ju inte heller någon siffra man borde fira med någon stor pompa, det betyder bara att jag är ett steg närmare 30 (huga ligen vad tiden går fort) och snart är man la 50 bast. Men åldersnoja har jag då rakt inte, jag ser ut som jag är 12 så när jag är 50 kommer jag nog se ut som 25, höhö!

Hur som, idag fejar jag och gör lite fint här hemma för ikväll ska jag ha ett litet kalas. Ni är varmt välkomna för bövelen =) det är tur att man inte har så många läsare, annars hade man inte kunnat säga en sådan sak, haha. Det blir ett riktigt traditionellt kalas med saft (kaffe elelr te fäör de vuxna), kaka och glass. Funderar även på en fiskedamm men vet inte riktigt hur detta ska gå till. Förresten var min pappa den grymmaste i världen på fiskedamm, han spexade till det så, på mina fiskedammar kunde man få det mesta nämligen!!

Nej, dags att feja vidare här på mina gigantiska ägor.

X

Lättnad

Knuten i magen är borta! Tänk vad en dag på jobbet kan göra. Det finns fördelar med att jobba med en hel massa socialpedagoger, drogterapeuter, beteendevetare och annat löst folk =). Jag har verkligen fått så många tips och idéer på hur jag ska öva bort min stress så från och med idag ska det tränas och tränas!

Sen var vi på en grymt bra föreläsning i Trollhättan idag med en man som hette
Tomas Danielsson (från Örebro så jag fick känna mig som hemma för en stund) och han pratade just om stress. Jag kände igen mig i precis allt och fick även här en massa tips.

Så nu är jag tillbaka på benen! Två roliga saker har även hänt. Jag vann stegtävlingens första månad och ett pris ligger och väntar på mig på jobbet, det tänkte jag öppna på min alldeles speciella dag om ni fattar, hihi. Sen har jag fått ett paket på posten som jag även det ska öppna på lördag....hihi!Kul jul....

Nej nu behöver jag föda!

X

Vad är väl en bal på slottet?

Klumpen är kvar, gråten sitter i halsen och jag vet inte hur denna dag kommer bli. Vet inte hur en dag på jobbet kommer bli när jag bara känner mig så usel och nedstämd.

Idag har jag dock beslutat mig för att sluta negga, det hade jag hela dagen till igår att göra. Idag ska det vara positivt tänkande som är ledstjärnan även om det just nu känns svårt.

Vad är väl en bal på slottet? Eller ett körkort? Jag fixar det nästa gång...

X

Ett stort tack!

Tack för era kommentarer, alla gulliga sms, alla samtal och stöttande ord. Jag hade inte klarat denna dag utan alla er och det känns inte riktigt lika kolsvart som för några timmar sen. Nu är det en lite mer grå nyans även om den är mörkgrå =)

Tror faktiskt jag har gråtit alla tårar jag har inom mig nu och jag är verkligen helt slut. Jag tog en lång promenad och bara grät och grät. Det var liksom inget stopp. Det var som om en bubbla spruckit för all stress jag känt för allt i mitt liv de senaste veckorna. Min kropp orkar inte vara mer ledsen nu tror jag. Så ska krypa till kojs nu och sova riktigt gott!

Imorgon är en annan dag som Chrsiter Björkman sa och då är det bara ta nya tag (även om det inte så roligt just nu)

Men tack ännu en gång, det värmer så!

X

Var är ljuset i tunneln?

Ja, den här dagen blev inte mycket bättre och just nu är det rätt kolsvart. Jag ser inte knappt något ljus i tunneln, för den är så förbaskat lång den där tunneln...

Jag klarade inte mina andra uppkörning heller och jag mår fruktansvärt dåligt. Jag tror minsann jag gråtit tre oceaner och just nu känner jag mig som den mest misslyckade människan som vandrar på denna jord. Ännu en gång var det press och stress som gjorde del hela till ett äventyr. Jag började med att göra ett misstag och sen kunde jag inte riktigt hämta upp mig från det. Jag är ärligt talat väldigt konfunderad hur jag ska komma över den här spärren och inte känna all den här pressen på mig själv. För jag kan köra bil, det är inte där skon klämmer. I två veckors tid har jag haft en sån jävla good feeling för körningen och har varit så positiv men sen idag fölll jag som ett korthus. Jag och min lärare har därför bestämt att nästa uppkörningen ska bli ett suprise moment, jag ska inget veta så kan jag inte bygga upp en massa nervositet och press på mig själv. Tur att han jag körde upp med var så trevlig, det ska jag ta med mig!

Idag tänker jag ha en riktigt självömkande dag och sen får jag ta nya tag imorgon!För som sagt var, jag kan!!!

X

I want to be a rich bitch!

Skulle ju bli helt fel om jag hade en HEL dag som var bra, haha. Jag säger bara den här dagen som började så bra föll platt ned som en pannkaka runt halv tre snåret. Jag fick reda på att jag hade en oanad utgift denna månad som verkligen var enorm. Så jag fick ta alla mina besparingar och nu är läget såhär roligt:

* det är den 2:e oktober och jag har 600 kronor att leva på resten av månaden vilket funkar men inte blir kul.
* jag har inte hunnit handla denna månad så har typ räkost (inget bröd), oliver och fil hemma.
* Fick ta alla mina besparingar till denna utgift så nu är de borta och jag kan ju kiss goodbye till en buffert.
* Jag tänker nu auktionera ut hela mitt bohag, om ni behöver något, kom hem till mig och så dealar vi oss till ett gott pris. Jag har det mesta som finns i ett Svensson hem, säljer dock inte personliga saker som dagböcker, underkläder eller min kompiskrets.
* I mitt nästa liv vill jag vara släkt med Krösus eller någon annan riking.

Jag vet att bitterheten lagt sig till imorgon men jag är very angry with myself och den andra partnern som mörkat ett och annat. Har förövrigt haft en jättebra dag men detta blev lite av det mörka molnet...

Nu ska jag sätta upp mitt loppisbord i trappuppgången och börja sälja allt jag har =) away we go!

X

Så jävla sweet

Tamenfan den finaste dagen sen jag konfirmerade mig tror jag!!! Idag har det verkligen varit en dag med gråten i halsen men på ett jävla fint sätt (lingonveckan har kommit så gråter ju lättare än vanligt, hihi).

Dagen började med att jag fick ett asfint vykort i brevlådan av en kär vän där hon deklarerade att jag var en go vän och väldigt värdefull. Inte av någon anledning utan bara för att. Jag blev så jävla rörd. Lipen började där någonstans...

Sen har jag lyckats ta kontakt med en kär gammal vän idag som fyller år idag som varit ute och snurrat lite i den dåliga världen. En tjej som betytt otroligt mycket för mig men vi har inte haft någon kontakt sen jag bodde i London. Idag fick jag tag på henne och till min lycka är saker och ting i sin ordning igen.  Då blev jag ännu mer rörd och nu var lipen ett faktum.

Och på tal om tvättstugan, när jag kom ner andra gången hade städerskan varit där och den var lysande ren.

Kan det var så att idag är en sån jävla fin dag!?! Om Kishti skulle säga något om denna dag så är det mer än ett Hallelujah moment!

Kärleken är evig som Lena en gång sa! I Believe in a thing called love som The Darkness sa, Tjoohoooo.....

X


Slakten i tvättstugan

Jag förstår varför tvättstugan leder till enorma gräl grannar emellan. Jag har bokat tvätttid idag och när jag kom ned för att tvätta undrade jag om ett blodbad ägt rum. Ja, det var alltså inte blod men det såg verkligen ut som det var tvättmedel och damm på hela golvet och maskinerna var också "insmorda" med tvättmedel. Intressant...

Genast blev jag en tjurig typ (skriver inte sur gammal tant) som ville sätta upp där det står lappen där det står din mamma inte jobbar här.

Men jag sansade mig dock efter att reflekterat över vad denna gärning kan leda til.

Men på min blogg, här kan jag klaga en smula. Jag säger bara dagens ungdom och det var bättre förr. Då hade människor lite vett i kroppen! Nej, tacka vetja den gamla goda tiden. Då var minsann tvättstugorna rena!

X

Välkommen välkommen!

Välkommen sköna oktober, nu finns det ingen återvändo. Hösten och mörkret är på väg med stora steg...

Idag är det jobb i massor och sen ska jag nog trippa iväg och titta på IFK-Hammarby, beroende på vädret...

Så toodeloooo och ha en stabil dag!

X