Happy new year and all that shit!

God fortsättning, gott nytt år och allt vad det heter. Idag är det sista dagen på året 2006. För att sammanfatta året har det varit ett bra år. Ett år med både toppar och dalar, precis som det ska vara. Jag tror att 2007 kommer bli ett lika bra om inte bättre. För varje år som går blir jag tryggare i mig själv och jag trivs bra med att vara Karin de flesta dagarna ivf och det är en bra början. Jag har tänkt att ha flera nyårslöften i år. Sen får vi se hur det dära går, man lovar mycket håller mindre, haha!Men ni får ju alltid säga till om de inte följs!

Till att börja med tänker jag använda mig av kloke Dalai Lama, han har gett  mig några visdomsord (inte personligen kanske, hihi)  för ett lyckligt liv och de ska vara nyårslöften för moi. De är lagom abstrakta så slipper jag stå till svars om jag inte följer de,hihi. De lyder såhär:

*tänka positivt (för det är jag inte så bra på alla gånger)
* Visa medkänsla (det hoppas jag att jag gör men kan alltid bli bättre)
* Skapa tillit (Very important både personligt och yrkesmässigt)
* vara ödmjuk (Ja, jag kan framstå som dryg men inte år 2007, hihi)

Övriga nyårslöften är:

* Börja träna igen,
*Satsa hårt på mitt körkort så jag får det snarast
* Släppa tag från det gamla och ta tag i det  nya, nytt år nya tag!!!
*Våga, våga våga...det är mycket jag skulle vilja våga!

Nu ska jag till jobbet för en lång och festlig dag och natt!Vi ska äta tre rätters, massa godis,frukt och annat smask!Så jag ska icke klaga. !Jag har av någon anledning blivit ansvarig för fyrverkerierna, eller ja jag är den enda personalen. Jag har aldrig varit förtjust i sådant där och mitt starkaste minne är när storebror nästan sköt av sig sin tumme. Så det ska bli trevligt att tutta på äldreboendet next door to us med en raket =)

GOTT nytt ännu en gång. Jag önskar alla eder en riktigt trevlig nyårsafton!

Stor puss från Karin Rosa!!!!




X


Stolt och mallig!

Jag slogs av en tanke idag när jag satt och tittade på SJs hemsida. Jag ska nämligen åka på vernissage till min lillebror där han pluggar till fotograf. och ja, då slog det mig som en blixt från klar himmel (eller nja, men det lät så bra!)....

Jag är så stolt och mallig över mina bröder. De är verkligen så mycket att vara imponerad av och det tänker jag på ibland. Både mina bröder har också något handfast att vara impad av. Ja, förutom att de är sweet people så är storebror en klippa på trummor och min lillebror är en grym fotograf soon to be!Jag lyckades ju aldrig med min tvärflöjtskarriär, min friidrottskarriär eller någon annan karriär för den delen. Jag är bra på att vara mig själv inte mer, inte mindre!

Lillebror min har alltid sin egen väg vandrat och mellanåt har han allt varit lite "konstig", ja för vilket barn samlar på sten (då menar jag ett helt pojkrum fullt med sten)? Men fan, vilken kille han har blivit! Kolla in hans bilder
här. Mycket häftiga och nyskapande prylar! Tycker ju såklart ni ska spana in bilderna på mig, mig igen och mig igen igen...Min far och jag är förövrigt lika som bär!Ja,det är ball som fan!

Jag ser verkligen framemot att se mer av vad mina bröder kan göra, I can smell something cooking och jag tror det är gött!Det finns så mycket Prim potential och jag tror det kommer mera!Fan, vad gillar mina bröder. Nu är det sagt! =) Tänk om man kunde känt såhär när man var i tonåren och ville döda varann!

Har just lagat bakad potatis med räkröra, så det ska jag äta när jag mallar mig!

X


Men hey hello, whats going on?

Alltså, klockan är alldeles för tidigt för att hålla låda men detta gör mig så arg!!!!

Fan, har vi inte kommit länge när det gäller mänsklighet och humanitet!Jag vet vilken jävla tyrann denna man varit men hur kan man lära någon att mörda är fel när man själv mördar?Nej ni....dödstraffet ska avskaffas, inget kan rättfärdiga denna handling!Ja och sen finns det en hel massa mer som Saddam borde fått stå till svars för...

Sen att herr Bush tycker att det är en viktig milstople för Iraks demokrati är lite skrattretande men det är en annan femma. Här är en annan bra analys av det hela!

Ja, denna dag började med ett släng av ilska, fan...jag blir så arg att en del människor inte fattar, fan det är ju 2006 och vi beter oss fortfarande som grottmänniskor.

Over and out!

X

Våffeldagen

Tok tok, här på jobbet bestämde vi oss för att göra något tokigt. Vi åt våfflor till kvällsmat så det kändes nästan som våffeldagen idag (för annars äter jag nästan aldrig våfflor). Det har jag inte ätit på hundra miljarders år. Mycket gott och jag brände inte en enda. Jag ska villigt erkänna att jag inte är bra på att steka pannkakor eller att grädda våfflor, det är en teknik som jag icke behärskar, icke icke!Men ja, denna gången blev det ivf hela våfflor. Det gäller bara att laga de med kärlek, då blir det allra godast. Till blev det vipsgärdde och hallon, MUMS MUMS!Känner mig lite rultig nu så här precis efter!

Annars var dagen mycket trevlig, lunchen var  mycket trevlig, fick catch up. Vi ses alltför sällan och det säger man varje gång man ses,hihi!

Dock får mellandags rean ett minus, jag orkar fan inte med det där. Det är ju helt jävla värdelöst säger jag. Jag handlar sällan saker på rean, orkar inte bröta runt bland alla människor. Sen hittar jag oftare kläder som inte är på rean, då är det ju en ren och skär förlust affär. Därför var inte jag och S så i tagen, jag köpte inget!Lite stolt ät jag allt, brukar alltid bli något litet....alltid finns det något man behöver litegrann, right?

Nu sitter jag här som herren på täppan och jäser!Mätt, belåten...=) Har lite kvar av de där tråkkänslorna i mig, det är en känsla som gnager i mig men den kommer försvinna snart hoppas jag!!!Det är ju inget så kan ju inte gå och vara ledsen för ingenting ju!

Ha en trevlig kväll!!!

X


En annan dag i paradiset!

Känner mig lite bättre idag, sov som en gris och jag som brukar vakna relativt tidigt snoozade mig igenom många pass. Det var nog behövt. Så nu är jag lite mer piggelin och på alerten!

Idag ska jag äta lunch med the girls.Känns gott att ha något kul inbokat såhär innan en jobbhelg!Yay....jag och S pratade lite om en sväng på stan med, kanske kan man shoppa något fint såhär innan det nya året börjar. För nästa år är nämligen året då jag ska sluta implusshoppa så mycket.....=) Fler nyårslöften kommer...

Att börja jobba 16 är ju helt okej med, känns som det är inte är så många timmar innan man ska sova!

Så på återseende och ha en riktigt riktigt trevlig dag gott folk!

X

Split screen sadness

Skulle ju bara vara hemma och plocka idag  efter jobbet men sen ringde M och jag blev medbjuden på en storhandling och mys där efter. Det var gott att umgås med T och M. Fick en jättefin julklapp från M, en tröja, en randig sak. Mycket glad, yippie!

Annars är det en konstig känsla jag har inom mig idag. Den har kommit smygande under dagen. Jag är lite ledsen och vet inte varför. Nu tänker ni säkert hormoner men icke sa nicke, jag är inte där i månaden om man säger så!Jag funderar så det knakar men det är bara en ledsam känsla jag går och bär på. Iofs vet jag en anledning varför jag kan vara ledsen för men det känns bara fånigt och jag accepterar inte det som en förklaring...

Antagligen är det bara en släng av trötthet och det föder lite tråkiga känslor i mig, tror säkert det känns bättre imorgon när jag fått sova lite. Ikväll ska jag lyssna på John Mayer som helar vilket hjärta som helst (men jag har inte ett brustet hjärta men men). Tänk om han kunde dyka upp här ikväll och trösta en liten Karin?

Imorgon blir det nya tag, ikväll får det vara tid för lite självömkan, det är jag nog bra på tror jag, hihi!

X

Morgonens fundering...

Vem kom på uttrycket

morgonstund har guld i mund?
 
Up my ass säger jag!
Jag har inget guld i munnen och det är morgonstund här just nu.
Kan den som är ansvarig för detta ordspråk kontakta mig så vi får reda ut detta en gång för alla?!?

Känner mig mycket trött och sliten idag och då har jag bara jobbat en dag,hihi!Det är inte lätt när det är svårt...

X

Just nu...

..önskar jag att jag var på en söderhavsö med en drink i handen (gärna alkoholfritt då, hihi) och ett litet käckt parasoll. Brevid mig ska min loverboy ligga (obestämd vem än men jag funderar fortfarande). Det har fryst på här och är snorkallt, bara man tittar ut genom dörren så fryser jag nästan ihjäl!BRRRRRR. Gud, det vore så skönt att bara komma bort.

Jag vill och behöver verkligen vara ledig mera, mina batterier är på sparlåga just nu...

Tur att jag ska till London snart, tiihiiiii! Nästan lika bra som en söderhavsö!Jag tror jag är lite misspepp för jag vet att det bara är jobb som gäller de närmast två veckorna. Jag får tänka såhär att jag har ju massa skoj att se framemot, 2007 ska ju bli mitt år ju!YAY!

God natt!

X

Glömde en sak....

GOD FORTSÄTTNING EVERYBODY!

Hoppas ni får några fridfulla dagar nu innan det nya spännande året kommer!

X

Paus

Jag tog en paus från min blogg, hann inte med mig själv och min blogg.Så jag valde mitt liv, hihi!Hade kanske varit lite tragiskt annars!

Men nu är jag nog back on track, efter en busy couple of days i Öret. Gud, ingen vila eller ro. jag har verkligen bara jäktat runt och umgåtts åt höger och vänster. Men gud vad trevligt det har varit!!!Jag är så glad över att jag fick åka hem, MYYYYYYS PYYYYYYYYS!Jag har maratonfikat och umgåtts med allesammans. kanske jag har missunnat min familj men de ser jag snart igen hoppas jag!

Juldagen i Örebro då? Ja ni, kära gode gud. Jag vet inte var man ska börja, hela proceduren att komma in var ju en hel föreställning och jag som trodde det fanns en vits med att köpa förköp. Men icke i Örebro. När man köpt förköp  som kostade 200 kronor skulle man vara där före 21.00 (då hade man ju knappt hunnit säge hej hoppla) och vi fick köa i en halv evighet. Sen kom några kompisar senare. de hade betalat 150 kronor och inte köat, does it make sense?!?Så förköp är inte alltid the way to go!

Strömpis är fortfarande med på min lista över dåliga ställen, kände knappt någon och okej att det inte var boten Anna men nu var det Bailando. Bailando var dock en av de bättre sångerna.....halliiiihalllåååååååå!Så det var bara plocka äpplen, plocka löv, lägga varor i kundvagnen och andra käcka dancemoves som gällde. Det var kul men det var nog för vi själva löjlade oss. Det var liksom inte människorna som var där som gjorde det!

MEN som tur va tog vi vårt förnuft till fånga och gick en sväng till mitt andra hem och stötte på (alltså, sprang in i, inte suget stötte på) några gamla vänner från förr. Vi härjade runt lite och gick vidare till en annan fest där jag också fick träffa en massa rävar. Så jag fick till slut umgås med massa goa gubbar från förr. Så kvällen blev lyckad!!! Både jag och K fick oss en rejäl nostalgitripp då vi träffade grabbarna grus, hihi...tala gamla minnen är kul!Sen som tur var av en slump så var mina bröder där, så lillebror satte mig på pakethållaren och skjutsade hem mig. Nu lät det som jag var askalas men icke sa nicke, jag slutade dricka långt före detta, jag drack inte så mycket och det var jag glad över på annandagen!

Nu är jag tillbaka på jobbet, kanske inte lika kul. Jag hade gärna varit ledig lite längre. har knappt hunnit andats!Nu jobbar jag typ hundra miljoner dagar känns det som. Men, det som inte dödar en gör en starkare, eller?!?

Nu vill jag ju höra vad alla andra har haft för sig!So, tell me.....

Back to work....

X

Suprise suprise

TOK!

God jul och allt sånt där igen, jag tokade till det rejält igår. Jag hade ju sagt till familjen att jag skulle komma tidigt på juldagen men listig som jag är hade jag i förväg förberett att komma hem sent på julaftonen. Jag hade bokat en biljett med Swebus och var hemma i Örebro cirkus 22.00....

Tog en taxi från stationen då busstrafiken slutade gå vid 17 här i Öret..Ni skulle sett hur förvånade min familj blev då jag stövlade in, haha!Det var tokigt värre!Så tokig kan jag vara. Det var riktigt skönt att komma hem och skönt att vakna på Stena line (gummimadrassen jag sover på) imorse.

Idag är det juldagen, vi ska ut i naturen och härja med familjen. Det är så gott och jag är glad i själen för att jag är hemma. Sen ikväll blir det tok, på ett mindre tokigt ställe...Strömpis. Nu ska det bli roligt, det har jag bestämt mig för!

Ha en bra dag!

X

God jul i stugan!

Ännu en gång, god jul!Jag hoppas alla får några riktigt mysiga dagar kring jul med allt vad som hör till!

Med risk för att vara pretantiös...

Jul är inte bara en tid för gemenskap och glädje. Det är också en högtid då många människor mår väldigt dåligt.  Det är människor som inte har något hem, människor som inte har någon att fira jul med, människor som svälter, människor som slåss mot sina egna demoner som alkoholmissbruk och psykisk ohälsa. Dessa människor vill jag idag skänka en extra tanke. 

Det är fascinerande att en högtid kan ställa till det så mycket. Att "bara" några dagar kan sätta så mycket känslor i gungning.
 
Jag har det allt bra, även om jag jobbar på självaste julafton. Jag är tacksam för allt jag har och får!Det är klart att jag inte kan hänga läpp över all misär i världen men man kan ändå tänka en extra gång hur lyckligt lottad jag är. Sen får jag väll vara lite pretantiös...=)

God jul!!!!

Karin

X

Merry Xmas!!!

PS...

hoff

BEHÖVER INTE SÄGA MER VA? DS...

Ny pojkvän!?!

Vi sitter här på jobbet och kollar på Bingolottos uppesittarkväll. Tobbe trollkarl kommer i rutan.

En av kvinnorna säger:

Han är verkligen en kille för dig, ni är liksom lika varandra i personligheten. Han ska du ha som pojkvän!

Jaha, Jag och Tobbe trollkarl, vad tror ni?Kan det bli något?Jag har ju alltid  varit svag för Carl-Einar och han är ju med trollkarl...hmmmmm

Hihi....God natt!

X

Dan före dopparedan

Oj, tok tok. Hur kunde tiden gå så fort?

Jag förstår ingenting. Nu sitter man här dagen innan julafton och funderar över hur fort detta år har gått. Gud, man hinner knappt blinka så är det jul och nytt år. Jag kan bli lite mörkrädd ibland för tiden bara springer iväg men jag antar att det gäller att leva livet! 

Idag har jag jobb framför mig, jag börjar ett och jobbar till imorgon klockan sent, det känns ändå hoppfullt för jag vet att sen får jag åka hem och vara hemma två dagar!Att komma hem känns som att vinna på bingolotto. Kanske inte av de stora vinsterna men en bingo kanske!Jag längtar faktiskt jättemycket!!!Ska bli så gott att bara komma hem, leka med familjen och vänner och koppla av. Det behöver jag!Så på juldagen rullar tåget in med Karin, Örebro central here I come!!!

Ja mitt gott folk, vad har ni för roliga julplaner då? Någon mer än jag som är sugen på Örebro?

Ja, dags att get a freak on här hemma....men på jobbet finns det alltid tid för bloggning, hade tänkt att dokumentera lite idag så då kan jag nog skriva några rader!

Alternativa julgranar från landet down under, fulsöta va?

X

Jag kan när jag vill

Jag har fått en hel massa gjort ikväll. Diskat, tvättat, städat, börjat packa inför hemresan på juldagen och jobbhelgen...huga huga. Känner mig mycket nöjd med min insats!Ska planera vilka kläder som ska med hem till pennybridge med, måste ju va snygg när man kommer hem, hihi!Idag är det ordning och reda, och som sagt jag kan när jag vill. det är ytterst sällan men ibland så!

Nu funderar jag starkt på att lägga mig på sängen, rulla tummarna och titta på TV.

Snart är det jul, kul!

Jag säger god natt nu!

God natt!

X

Tok på stan

Ja ni, julhandeln är helt hysterisk. Usch, jag gjorde det jag skulle sen skyndade jag mig hem. Fy för trängseln och pengaspenderingen som inte är utan dess like.Jag hittade ivf fina julklappr till fina priser som jag tror mina nära och kära kommer tycka om. YAY! Känner mig mycket nöjd och belåten för att det blev så smärtfritt.

jag fick också två roliga saker att skratta åt

1. I Göteborgs är det just nu indianer högt och lågt, de spelar flöjt,sjunger och har värsta skrudarna på sig. De turnerar la runt så ni har säkert sett  de med. Idag när jag gick förbi indiangrupp numero 1 stod "hövdingen" och pratade i mobil, hihi...jag knäckte mig totalt. Började skratta för mig själv för det såg så tokigt ut!

2. På bussen hem satt jag snett emot en alkoholist, jag ser hur han tar fram en 7,3 ur en påse och öppnar upp där på bussen. Det dröjer inte länge förrän han knackar mig på axeln och sätter burken framför mig och säger vill du smaka? =) Jag höll god min och sa tack men nej tack, det var snällt att du frågade.

Ja, det mitt folk är vad julen handlar om. Att dela med sig av både stort och smått. Något att tänka på,hihi!

Nej, nu ska jag slå in klappar!

X

Det lackar mot jul....

HIPP HIPP HURRA!

Idag fyller min lillebror 22 år. Herre min jesus, åren gick fort. Jag kommer ihåg när han låg i vaggan, eller nja kanske inte. Anyway, stora kramar till min älskade lillebror. Det är ju dock spännande, för rent fysiskt är han nästan en halvmeter (en Karin övedrift, kanske 3dm men men) längre än mig, haha. Ska man då kallas lillebror undrar jag?Han är ju för bövelen min storebror (men en sådan har jag ju med). Ja, jag blir snurrig.

Idag har jag en ledig idag nu innan jobbet drar igång imorgon. Idag ska jag alltså hinna med allt det där som jag skjutit upp hela veckan. Handla julklappar. Jag har iofs bara tre att köpa men jag tycker det är viiktigt att det blir rätt om man säger så. Har också lite lösa tankar om vad som ska köpas men ändå är det ett stressmoment.

Om man inte har social fobi får man det efter en dag i nordstan. Därför ska jag nog undvika Nordstan!

Jag bjuder på ett litet julminne så här i juletid. Australien 2004! Tycker kortet är rätt fint förutom att jag ser lite för sugen ut men men....=) Men det är ett bra julkort för att vara i hettan!Kan man icke tro!



Nu så, dags att ge sig iväg ut på slagfältet!Huga....

X

Flams och trams

Hihi, jag är så jäkla trött.

dagen har gått i rasande tempo, fått grymt mycket gjort på jobbet vilket känns gott. Jag kom dit och sen var typ dagen slut kändes det så!

Efter jobbet åkte jag hem till J och hade julmys med T,M och B. Vi var nog lite trötta allihopa för det var en helt massa flams och trams. Så där gott att bara få vara flamsig och skratta åt saker som inte ens är skoj!Hihi, tok tok!En tokig sak var när vi skulle översätta julmust för B, xmasmust blev det då. Jag kom på en grym reklam som skulle funka i engelsktalande länder för julmust.

Its a xmas must (ja, alltså översatt på svenska, det är ett måste i jul)Tokigt va? testa att läsa det då ni är trötta så blir det säkert roligare!

Bytte lite julklappar med, gott mos. Jag fick ett par ursöta sttrumpor och en luftrenare, hihi. Passar här i min illaluktande mögellya!

Nu sitter jag här och är nästan för trött för att göra något åt saken,så sitter nog en stund till.

God natt säger jag!

X

Vad är dragläge då?

Puh, jag kom till jobbet men det var nära ögat att jag strök med där, hihi....

Jag stod i uppförsbacke vid ett rödljus,trodde allt jag hade koll på mitt dragläge, det blir grönt och jag kör bakåt istället för framåt. TOK, så ska det ju inte vara!

Bilen bakom tutar, jag får panik. Haha, men det var ju bara trycka på gasen och sen var jag iväg men det var nära ögat att jag ordnade mig en krock!(fast så nära var det inte, men jag har bara noll koll stundtals). Undrade vad jag hade för puls sen!

Nu sitter jag på jobbet och är idag en kontorsråtta, har massa dokumentation som jag ska göra idag, Kul jul...

hoppas ni har en bra dag!

Tjingeling!

X

Var sitter kopplingen?

Nu har jag inte kört bil på en vecka, ska köra nu på morgonen innan jobbet.....

hmmmm, vet inte ens om jag kommer ihåg hur man använder kopplingen längre, minnet är kort men gott förstår ni!

Sov så himla gott innan klockan ringde, men hade förberett till snooze....=)

Dags att brumma bil!

Hej hå!Ha en bra dag!

Kramar!

X

Mina böner blev hörda!

Nu så,muttrandes gick jag här hemma och testade mina kranar och vet ni vad?det tog inte mer än en timme kanske innan vattnet var tillbaka!För en gångs skull var ett par timmar inte så mycket, yay! Så jag fick min varma dusch. Dock struntade jag i makaroner och satsade på macka, en klassiker!

Jag måste ju få dela med mig om min käcka och trevliga dag. Jag hade en superdag på jobbet. Vi hade ju julfest och det var mysigt. Vi käkade choklad, pepparkakor och gamla sommarvikarier kom tillbaka!Gott mos och många skratt. Jag trivs verkligen så jävla bra i min arbetsgrupp, vi har hysteriskt kul ihop!

Sen fick vi alla en varsin julklapp, alla fick en speciell inköpt present till oss. Våra chefer hade verkligen lagt ned tid på det så det skulle bli personligt. Jag fick en bok som heter
Soppor, bröd och röror.

Helt perfekt present till mig då det jag som är jobbets soppdrottning och alltid med ett nybakat bröd till!Jag var nästan bölbenägen, hihi. Så detta är en inbjudan till er alla, ni är välkomna hem till mig på soppa, bröd och röror, hihi!Säg bara vad ni vill ha och när, mi casa su casa  =)

Nej, inget kul på tv så nu ska jag lägga mig och läsa!

God natter!


Bild: www.adlibris.com
Foto:Helen Pe

X

Är det så vi ska ha det...

Jesus Amalia!

Kommer hem, kissnödig och dan(att jag var kissnödig har dock inget med historian att göra. Det är mer så ni ser en bild av mig paniskt kissnödig när jag väntar på hissen för lite mer feeling). Det sitter en lapp i trappen.

Pga en  akut vattenläcka är vattnet avstängt från 18.00 i några timmar.

Kan någon tala om för mig hur länge några timmar är? jag tänker att några timmar alltid betyder flera dagar, haha!

Jag vill duscha och laga mat. Som der ser ut nu får jag koka makaroner i Fun light, TOK!Nu ska jag gå och tänka på barnen i Afrika som inte har något vatten alls och sen ska jag skämmas för att jag är så bortskämd, Fy för mig!

X

Ordning och reda!

Gud, nu känns allt som vanligt igen. jag är trött och snoozade stenhårt idag. Gud,det var gott och nu vet jag att det inte är något fel på mig, känns skönt, hihi!Min trötthet är ett friskhetstecken om du frågar mig,hihi!

Idag är det späckat scehma på jobbet!På morgon är det dags att bilda sig igen, psykiatrikern som var hos oss för några veckor sen kommer tillbaka och fortsätter sin föreläsning. Så idag är det god tid att få en släng av scizofreni och annat. Han är fruktansvärt bra och det är så intressant!Så detta ser jag framemot!Jag ska vara som en tvättsvamp och suga åt mig information.

Sen blir det lite "julfest" med personalgruppen bara. Ska bli superduper kul!Jag är sugen....

Har någon annan något kul planerat idag som de vill dela med gruppen? =)

X

Heja Betty!

Hihi, detta avsnitt var riktigt bra....jag log och var varm inombords stundvis!

Nu blir det greys och sen sussa!

Goooooo natt!

X

Kvinna i tights!

Hepp hepp, kom just hem från en fikasession med L och sitter nu här i mina tights/långkalsonger!Gott mos, nästa projekt är dusch innan det blir TV =)

Fika med L var lika mysig som vanligt. På både gott och ont kändes allt som vanligt fast vi inte setts på tre månader. Vi pratade om killar, jobb och what to do med livet. Ingen är så bra som L att filosofera livet med. Kanske för vi båda känner oss förvirrade över livet och dess mening, hihi!Så det var ju massa mycket trevligt att leka med henne!

Det där med att komma hem från en resa är förövrigt väldigt förvirrande. Själv har man varit ute på de sju haven, upplevt hur mycket som helst och det bubblar i en för man vill berätta...

sen kommer man hem, man upptäcker att inget har förändrats hemma, ingen är intresserad av ens äventyr och ingen vill titta på de miljarder korten som tagits på det där trädet som var så unikt. Man blir bara inslängd i den trista gråa vardagen igen...

Ja, det där inte lätt det dära alltså. Dagens filosofi!Hej hopp!

X

Något är fel...

Jag är inte trött denna morgon heller. Jag vaknade fyra gånger inatt och när klockan ringde sex så skuttade jag upp!

Det är något som inte stämmer, jag förstår inte alls....När jag inte är trött då ska man bli orolig ju!

Idag ska jag vara i köket igen på jobbet. Idag ska jag laga pasta och sås. Jag har inte bestämt vad, men jag är en impro kokerska. Jag tager det som finns, mycket ingredienser och matlagningsgrädde, hehe....Tänk att ha ett sådant stort kök hemma, gud det skulle vara drömmen. Då skulle jag laga mat flera timmar om dagen!

Sen ska jag leka med L som varit borta i massa månader!Det ska bli kuuuul, vi ska göra det vi gör bäst. Prata killproblem(Jag har inga men kan ta några ur akrivet), vara bittra och sen prata lite jobb. Eller hur L?

Everyone else.....ha en braig dag!

X

Ett herrans liv i luckan!

Ikväll ser jag framemot ett herrans liv med Micke Persbrandt.

Jag tycker Fredik och Filip är ett fruktansvärt bra och jag kan inte göra annat än att knäcka mig,muhahahaha!Ska bli spännande att se vad mr toughguy har att säga.

Sista flaskan LOKA vatten som köptes igår ska dricks upp nu, det är gott men det blir inget mer denna vecka. DISCIPLIN KVINNA!

Goder natter!

Ses imöra!

X


Utmanad

Jag blev utmanad av Linda  till att göra denna lista. Jag utmanar min kära moster att svara, upp till bevis nu, nu får du visa dina true colours, hihi. Jag antar att det inte är någon idé att utmana min kära vän eremo, eller?

Så här följer mina svar:

(x) Rökt en cigarett
(x) Druckit så mycket att du spytt
( )Krockat någons bil
( ) Stulit en bil
(x) Varit kär
(x) Blivit dumpad
( ) Snattat
( ) Fått sparken
(x) Sagt upp dig
( ) Varit i handgemäng
( ) Smygit ut ur dina föräldrars hem
(x) Haft känslor för någon som inte känt tillbaka
( ) Blivit arrestrerad
( ) Gått på en BLIND DATE
(x) Ljugit för en vän
(x) Skolkat
( ) Sett någon dö
( ) Varit till Kanada
( ) Varit till Mexiko
(x) Flygit flygplan
(x) Gått vilse
(x) Rest runt i Sverige
( ) Besökt Washington DC
(x) Simmat i havet
(x) Känt som du skulle dö
(x) Gråtit dig till sömns
(x) Lekt tjuv och polis
(x) Nyligen ritat med färger
(x) Sjungit karaoke
(x) Betalat för maten med enbart mynt
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(x) Busringt
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(x) Fångat en snöflinga på tungan
( ) Dansat i regn
( ) Skrivit till Jultomten
( ) Blivit kysst under en mistel
( ) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(x) Blåst såpbubblor
(x) Grillat på en strand
(x) Gått på en fest du inte var bjuden till
( ) Åkt rullskridskor
(x) Åkt skridskor

1.Något smeknamn? Karin rosa
2. Pappas förnamn? Rolf "Råffe"
3. Vilken är din favoritdricka? LOKA, hihi
4. Tatuering? fyra som hör ihop, så en kan man säga. Gjorde den samtidigt ju.
5. Kroppspiercing? Hål i öronen, yay!
6. Hur mycket gillar du ditt arbete (1-10)? Ibland 10, ibland 1 men mest 10
7. Födelseplats: Örebro
8. Favoritsemesterort? Måste nog vara good old Aussie
9. Någonsin varit till Afrika? Nej tyvärr men är sugen på Sydafrika
10. Någonsin stulit en trafikskylt? Nej, vet ni vad?!?
11. Varit med i en bilolycka? Räknas åka ner i diket?
12. A, B, C, D, DD BH-kupstorlek? Instämmer med Linda, bränn bränn bränn =)
13. 2 dörrar eller 4 dörrars bil? Har ingen bil själv men fyra är ju goare
14. Salladsdressing? Ingen speciell så men vinegrette e alltid gott
15. Favoritpaj? Någon med mycket ost
16. Favoritnummer? Sju, efter fotbolls VM 1994 då Henke Larsson hade nummer 7 (eller hur var det nu?)
17. Favoritfilm? Jag kan inte säga en ju...så många
18 Favorithelg? Ja, helger som är långa och trevliga. Jag har alltid gillat påsk av någon anledning
19 Favoritmat? Allt som är gott, är inte petig inte!
20. Favoritdag i veckan? Fredag eller lördag.
21. Favoritmärke på kroppstvål? Tvål använder jag inte så ofta men duschcreme har jag LUX tror jag.
22. FavoritTVshow? Mycket att välja på....
23. Tandkräm? Vilken som finns i mitt badrum
24. Favoritdoft? Nyduschat, vår, sköljmedel....
25. Vad gör du för att koppla av? Läser, tittar på TV, sover.
26. Hur ser du dig själv om 10 år? Karran 35 bast. Då ni. Då hoppas jag att jag har ett gott jobb, en go bostad. Sen hoppas jag att jag har hittat min drömprins och kanske har en eller två knattar. Vi får la se, det kan bara tiden utvisa. Jag hoppas ivf att jag har sinnesro och är tillfreds med mig själv!
27.Vad gör du när du är uttråkad? klättrar på väggarna...klööööös!

Hej hopp!

X

Sweet dreams...

Ooooh, inatt drömde jag söta drömmar, trots att klockan ringde 5.20 vaknade jag med ett leende på läpparna. Har ingen aning vad jaf drömde men det var lööööööve och gott mos. Kanske var det för jag tittade på Notting hill igår, den är ju fiiiiiin <3

Idag är det comeback i köket,har inte lagat mat på länge på jobbet men nu är det dags, huga!Ska bli riktigt kul att få laga mat igen!Idag ska jag göra en vegetarisk gryta, får se vad det blir för något. Kanske till och med ska toka till det med en Humus och bröd. Ja, vi får se!

Men först ska jag ta tåget till jobbet och kanske till och med ta en tupplur,tok!

Ha en bra dag everyone!

X

Julklappsångest och LOKA cravings...

Puh, vilken lång dag det varit. Full rulle, hej hopp full galopp!!! 

Jag och KM började vårat julklappsmaraton tidigt. Eller ja, halv elva. Han var lika dåligt förberedd som jag så vi hade mest ångest över vad vi skulle köpa .En lärdom som jag vill dela med mig av är att FÖRBERED ER GOTT FOLK. Om man i förhand tänkt lite på vad skulle köpt hade det gått bättre kanske men men. Det tog många turer på Göteborgs gator och torg innan vi var klara. Eller klara och klara, det är ingen av oss men några klappar vi köpta.  Jag tror mer jag fokuserade på KMs julklappar än mina egna för att slippa all prestationsångest jag får när det ska köpas julklappar. Jag vill ge något som är personligt och genomtänkt. Det är vad jag vill men så blir det aldrig då jag alltid är ute i sista sekunden. I slutet blir det alltid det där tråkiga och torra, hihi. Jag är nöjd med de jag hittade ivf. Även om det kanske inte var det mest kreativa i stan...men nästa år, då ni. Då ska jag börja i Juni! Så talar en klok och vis kvinna som jag nu blivit...

Sen efter detta ångestfyllda julklappsmaraton (men icke att föglömma ack så trevliga, jag och KM har inte setts sen jesus gick på vatten) mötte jag upp med mitt kära afro. Vi åkte hem till mig och åt tomatsoppa och drack rödvin men rödvinet var äckligt så det var lite drickande men var ju en fin tanke. Sen kom M och M med E som fortfarande är sötast i stan. Vi hängde i min ghetto lägenhet och hade det mysigt....

När det var dags för de att åka hem för mina vänner följde jag afrot till bussen. Det gjorde jag bara av den enkla anledningen att jag har gått och fått en craving denna vecka. Jag överkonsumerar LOKA vatten. de med smak alltså, hallon, päron, smultron, björnbär...ja, denna vecka har jag klunkat LOKA hela dagarna långa. Gud det är så gott. Jag vet att det vanan är både dyr och onödig men I can't help myself....jag var tvungen att köpa LOKA. Min kropp skrek efter LOKA. Nu har jag druckit två glas så nu kan sova  =) Jag tror jag ka ha en beroendepersonlighet.

Imorgon va det måndag igen =(

Varför går alltid helgen så fort?

X

Klappilapp!

Glad tredje advent!!!

Herre min jesus, tiden går fort när man har roligt!Tyckte nyss det var midsommar,hihi. Ja, det är tokigt är det men det är bara gilla läget!

Jag ska faktiskt i sann julanda eller kanske ren idioti försöka handla lite julklappar idag, julen närmar sig och jag har inte köpt en enda. Dock har jag inte så många....Vi bestämde i min familj att vi skulle köpa en till en person och det skulle vara nog men den idén verkar ha försvunnit så nu ska alla ha nåt. Dock har vi satt en låg ambitionsnivå men det vet jag hur det brukar bli när jag sätter igång, herre jesus!Prestationsångesten kommer krypande och sen går den inte att stoppa =)

Julhandeln är äcklig by the way, fy fan vad folk bränner pengar....kan man inte försöka vara lite lagom. För lagom är precis vad vi svenskar ska vara, haha!

X

Den sötaste tjejen i stan!

Ikväll har jag varit in the Goldhood för att mysa och leka med söta E, hon är verkligen det sötaste som på denna jord vandrar( nja, hon kryper inte ens själv än men snart så). Idag myste jag inte så mycket med henne för jag var upptagen med att spela Buzz, hihi.....men gud, sötare bebis får man fan leta efter!Hon är verkligen en liten gullunge som lyser upp den tråkigaste dagen!

Det var mysigt att va hemma hos M och P. J kom också på ett litet besök och vi ses allt för lite nu förtiden. det blir la så antar jag när man har jobb och en hel massa andra saker att stå i. Men J är å andra sidan en sån där vän som jag vet var jag har, oavsett hur mycket vi hörs.

Ja, nu tror jag faktiskt det blir sängen, har en söndag att ta vara på imöra, huga huga!

God natt!

X

Få arslet ur...

Jag har varit vaken sen nio.

Klockan är nu snart halv fyra och jag har inte gjort något vettigt överhuvudtaget. Jag hade en storslagen plan om att jag skulle städa idag men nix pix päron. Jag har bara skrotat omkring här hemma och flyttat några saker.

Sen är det sorg här hemma för jag har dödat en av mina kära blommor, jag försökte med hjärt och lungräddning men he didnt make it. Jag är knäckt. Han var så fin men men....Jag får la köpa en ny suckulent (eller hur det nu stavas!)

Nu ska jag ivf se till att få lite gjort, en hel dag kan inte gå åt åt ingenting!Om jag hade varit bakis hade jag kunnat skylla på det men inte ens så kul är det, haha!

X

Tok i tomteskogen!

Gud, en afterwork kan alltid eskalera och bli något annat. det blev det idag.

Vi hamnade på ett gott litet ställe med billiga priser. vi drack och åt lite. Sen blev det ännu ett billigt ställe.....

Sen bestämde vi oss för att gå till Gretas. För alla er som inte är familiar med Gbg så är Gretas ett ställe för homosexuella. Alltså inte bara men deras främsta målgrupp är la det. Det var tokroligt där, både jag och M var ganska trötta och tog det lugnt men jag hann ändå dansa till New kids on the block, Madonna och Britney Spears, hihi....riktigt skoj! När jag gick på toa utspela sig ett tokigt drama i baren. M pratade med en tjeje som hans kompis hade det ihop med. (jag är glad att jag var lyckligt ovetande då hon var en mycket störig tjej).

Tjej: Du, din kompis, är hon hetero?
M: Ja, det är jag säker på...
Tjej:Är du helt säker?
M:Ja, jag är helt säker
Tjej:Du tror inte hon är sugen på att experimentera lite inatt då?

Tok tok, där ser man. Tack men nej tack säger ja...nu ska jag sussa. Är trött som en lama!

X

Världens kortaste kjol

Idag har jag minikjol på jobbet (och en blomma i håret med). Det är liksom inte en skamligt kort kjol enligt mig och om man har den med svarta strumpbyxor så blir den mindre kort. Eller nja, den känns mindre kort. 

Denna kommentar fick jag av en av kvinnorna här. Riktigt skoj, hihi...enligt mig.

Kvinnan: Vilken fin blomma du har i håret. Vänd dig om så får jag se.
Jag: Ja, jag tänkte eftersom det är så trist väder kan man pigga upp det med lite blomster.
Kvinnan: ja, sen har du faktiskt världens kortaste  kjol också. Fast den är fin...alltså det menar jag verkligen.

Hihi, sån är jag. Slampig på jobbet. Fy, inget bra föredöme inte. Hihi.....men het är jag, haha!

Imorgon blir det burka =)

X Tjingeling!

Fredagspirr

Det är fredag,äntligen säger jag.

På fredagar infinner sig alltid en mycket go känsla i kroppen, redan på morgonen kan den komma krypandes. Här sitter jag med pirr i magen. Jag vet att imorgon behöver jag inte gå upp när klockan ringer, jag behöver inte åka någonstans förutom i drömmarnas värld och jag behöver inte använda hjärnan om jag inte vill  =)

Denna helg är helt oplanerad, har lite lösa planer så men inte mycket. Det känns gott, har lite att pyssla med här hemma om man säger så (ja, jag bor på en sopstation just nu).

Idag efter jobbet är det afterwork som gäller med ett gott gäng, om ni är sugna let me know. The more the merrier heter det la!Men nu ska jag och mitt pirr åka till jobbet och se om vi kan få något gjort. Har en hel massa saker att styra upp, huga huga!

Ha en riktigt bra dag och kväll!

Kram

Ost och kaviar is the shit!

En dusch gjorde susen, hipp hipp jaaaaaaaa!Känner mig genast piggare och gladare.

Måste bara säga att ost och kaviar tillsammans på smörgåsen är så jävla gott. den kombinationen är helt oslagbar! 

Ja, det va nog det....kreativiteten flöder direkt inte, kanske imöra!

Nu ska jag lägga mig och sussa lite på saken!

Kramen!! 


Hej hej hemskt mycket hej!

Blogg.se har krånglat rejält de senaste dagarna, men nu tror jag det börjar bli lite ordning på torpet!Huga huga =)

Ja, ni. Jag har jobbat sen 13 igår och kom just hem. De här långa passen gör att man känner sig som att hjärnan var gjord av äpplemos.

Det var igår en sån där kväll som man inte ofta upplever. Jag fick uppleva en dominoeffekt på jobbet. Igår startade det med en incident vid strax före 19. Sen blev det en till och en till och det slutade liksom aldrig med drama..och sen fortsatte det så hela kvällen. Vid 22 var det la grande finale och då var jag inte långt ifrån att lägga mig ned på golvet och skrika, haha....mogen jag?haha.....Jag själv är en riktig dramadrottning men på mitt jobb är jag not the star!

Sen efter jag lagt mig vid 23 så kunde jag inte sova, var uppe i varv efter allt som hänt och låg och grubblade på ett beslut  (Ja, väldigt oprofessionellt men det händer även den bästa) så blev inte mycket sömn....så dagen idag har varit tung, har skrattat mig igenom det mesta, det är lättare då!!!Sen är jag himla tacksam och glad för att jag får vara med om så mycket saker på jobbet. Jag lär mig så otroligt mycket och det stärker mig himlans massa. det jag lärde mig igår var hur naiv och godtrogen jag många gånger är. Jag vill alltid tro att människor talar sanning men det ska jag lägga ner =)

Så nu sitter jag här, som en vissen broccoli, eller kan broccoli vissna? ja, hur som...hoppas energin kommer tillbaka efter en dusch och lite mat!

Hej så länge!

X

KRAV banan

Har ätit två KRAV bananer och säger

GLAD LUCIA!

Eller jag vet inte vad man säger men jag hoppas alla får en riktigt bra lucia. Passa på att svulla lussebullar, pepparkakor och halsa glögg medan ni kan!!!Jag såg ett lucia tåg på Tv,började nästan böla. Luciatraditionen är nog den traddi jag gillar bäst kring jul....=)

Jag ska köra och sen blir det jobb, det är min lucia, hipp hipp hurra!Kanske blir ett luciatåg på jobbet, u never know!

Regnet faller fortfarande, funderar på om jag ska sätta på mig bikinin, om det blir aktuellt....

Pussen på bussen!

X

Mitt helt ointressanta liv

Ibland är det konstigt hur glad man kan vara för det lilla. Idag har lyckan för mig varit att äta en ostmacka, lite vanilj youghurt, tagit en lång dusch och nu sitter jag här i min mysiga morgonrock. Jag inser att detta är ju lack of happenings i livet och mitt liv är stundtals väldigt tråkigt. Men vet ni vad? det passar mig så bra och jag är fullständigt tillfreds med det. Nu låter detta tokigt från en omogen dam som jag, men tror detta är för fröken Karin är på väg att bli vuxen.

Att jag skulle kunna vara så nöjd över så lite skulle vara otänkbart för 5 år sedan. Då levde man ljuva livet i London. Söp som en gris, shoppade upp alla pengar (de man inte supit upp) och föraktade vardagen hemma i Sverige. Alltid när jag var hemma i Sverige så kom alltid tanken hur man ens kunde tänka sig tanken att bo hemma i tråkiga Svea rike. Jag flyttade till och från London tre gånger för att Sverige inte var roligt nog. Jag tänkte aldrig att det faktiskt är så att jag själv var ansvarig för hur kul jag hade. Att alltid jaga det där roliga och kickar blir jobbigt efter ett tag.

Nu är jag är nöjd med det lilla och det är gott. För att uppskatta det stora i vardagen behövs det lilla.

Hepp hepp, nu blir det Greys, huga huga!

X


These boots are made for walking

Jag och mina gummistövlar, det är vänskap för livet =)

Även om de inte är så sköna så känner jag mig så fin i de. Gummistövlar är liksom inte av ett sådant där skönt material, det är framförallt väldigt stela. men ja, de passar liksom till allt, mitt bästa köp i år tror jag!Jag undrar om man kan gå ut på krogen i gummistövlar?

Dags att ge sig ut i flodriket. Ser inte ut som det regnar nu men, det kommer la...

Ha en bra dag!

X

Ps 2

Att duscha varmt är mycket trevligare än att duscha kallt.

Det kom jag på i duschen.

Bara så ni vet

Ds 2



Ps.

Jag blir så arg när bloggen krånglar.....MEN sinnesro var det

Ds.


Im singing in the rain...

Det har regnat i Göteborg. Mycket regn, inte sådär lagom mycket...utan mycket mycket!

Att en resa hem som vanligtvis tar 15 minuter, tog drygt en timme idag pga allt vatten. Jag tog det lugnt, för när bussen står i en kö lika lång som Nilen är det liksom inte läge att bli arg tänker jag. Även om jag kände mig lite sugen på att skrika lungorna ur mig för jag var så kissnödig och hungrig. Fast snällKarin som jag är satt jag lydigt kvar på bussen och väntade.

Det är översvämningar i hela Göteborg och det är således därför det är såna grymma förseningar. Det är seriöst vatten precis överallt här. Små bäckar ser ut som forsar, vägar är vattenfyllda, hus översvämmade. Tågtrafiken är på väg att stängas av till och från Götet. ja, inget är som det ska.

På andra sidan jordklotet i Australien skriker de efter vatten.Torkan har lamslagit hela landet och skogsbränderna sprider snabbt.  Där kommer inget vatten alls....det bara brinner och brinner där.

Does it make any sense?

Någonstans mitt allt detta elände tänker jag att såhär blir det när man bråkar med Moder jord herself. Vi har länge och väl vetat vad det har för konsekvenser för vår jord och hur mycket har vi ändrat vår livsstil då?Inte ens i närheten av vad som krävs.

Hem kom jag och nu ska det tas en dusch... Eller kanske ska jag gå ut och ta vara på det vatten som redan finns?jag har minsann duschat kallt många gånger förut (i mitt loco liv i London var det inte ofta det fanns varmt vatten)

Tjipp och hajk från en filosofisk Karin som kliar sig i huvudet

X

Måndag morgon

Ny vecka, nya förhoppningar och nya utmaningar!

Den här veckan ska bli en vecka då jag får mycket gjort tänkte jag. Nu ni....

Regnet står som spön i backen. På med gummistövlar och huga huga!

Ha en riktigt bra dag!

X

Dagens lyx

Jag dricker vatten ur ett kristallvinglas....(blev bara så för det glaset stod i diskstället)

Det är lyx.

Nu ska jag sussa, upp i ottan imöra!

X

Its annoying shit!

Det var fan oundvikligt. Nu sitter den där låten där och jag tror fan till och med att jag börjar gilla den. Var är världen på väg?den är ju inte bra egentligen, texten är ju ett skämt och det händer lika mycket i låten som det gör i mitt liv (alltså inte mycket) men ja, den sitter där och jag har nynnat på den hela dagen.

Idol Markus-Everything changes....

Andra goa låtar på min playlist just nu:

* Justin Timberlake-Never again (En riktigt bra looovesooong)
*Panic at the disco- Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off ( de tokar till det minsann)
*Oasis-stop crying your heart out (De här gamla rävarna har gjort mycket bra, den här låten e sååå bra så)
*John Mayer- Stop this train (John, han ska jag gifta mig med som jag nämnt förut. han är helt otrolig, den här låten får man gåshud av, lätt)
*Jojo-Too little too late (Lite amerikansk tuggummipop behövs med, käck liten dänga) 

Nu ska jag göra vad jag gjort ungefär hela dagen, inget inget och inget!

X

Raggtips numero 1

Glad andra advent folk. Hoppas ni får en riktigt mysig dag med lussebullar och glögg kanske?

Vill dela med mig av ett excellent försök till ett sista ragg. Jag är imponerad faktiskt, inget dåligt försök...eller vad säger ni? Haha...Nöden har ingen lag eller vad heter det.

Klockan 02.40

En kille går förbi oss, han stannar och börjar prata lite med oss.

Sugna killen: Ursäkta när stänger de här?
Jag: Klockan tre, om tjugo minuter alltså.
Sugna killen: Ja, okej men då ställer jag min klocka på fem i tre, så ses vi där (pekar mot dansgolvet)
Jag: Jaha, vad händer där då?
Sugna killen: Vad tror du? ja, nu ställer jag klockan här. Börjar greja med klockan och ställer in alarmtiden.
Jag: Ja, okej. Då ses vi sen då...(säger jag med en aning ironi i rösten)
Sugna killen: Ja, det blir trevligt. (Går sin väg.)

Ja, den ni! Måste tillägga att vi sågs inte fem i tre, hihi =)

X


Full rulle!

Huga, nu så nu så!

Gud, min blogg blir lidande när mor är här. Det är iofs lika bra. Måste lära mig att leva ett liv utan min blogg, den kanske inte alltid kommer finnas där för mig...vi kanske en dag bestämmer oss för att gå skilda vägar.

Idag har det för första gången sen romartiden varit sol, uppehåll och gott väder. Det gör mycket för mig. Humöret har varit på topp. Mamman och jag har pratat en hel massa och gått runt i Göteborg och tittat runt. Vi har varit på två julmarknader och det gör ju faktumet att det är jul om två veckor mer riktigt. Känns så absurt att tomten kommer snart....

Nu är mamma avlämnad i domkyrkan (som förövrigt är en hemskt vacker kyrka) och är där på en konsert, hosianna hosianna! Jag är uppiffad för nu blir det galej. Ingen vila ingen ro på festfronten, its a dirty job men nån måste göra det ju. Jag ska på fest först och sen blir det nog en liten utgång...=) Jag är groende sugen, känns inte så kul nu men kommer nog bli. Ett glas vin och lite tjöt låter la gott?

Imorgon ska jag rapportera det senaste från Götlaborg. Its all good mate!

Pussen och önskningar för en trevlig kväller!

X

Thank god its friday...

Jag är verkligen dödstrött. Man blir trött av att umgås med sin mamma =)

nej, det va inte snällt sagt. Vi har haft en mysig eftermiddag och kväll. Vi var först på Götaplatsen då de slog på juljusen, hela avenyn blev blå och vit, tok tok....sen var det något bildspel över hela konstmuseet, hihi...tokigt värre!

efter det blev det jul på Liseberg. Mys pys....Det var häftigt med alla ljus och juldofter. Sen hade de renar där, då blev jag lite ledsen i ögat för de såg så ledsna ut. Släpp renarna loss det är vinter!Eller så kan jag ha en här hemma i ghettot. Vore mysigt att ha nån att komma hem till ju...

Nu är vi hemma, jag ville bara säga att jag lever för orkar inte skriva mer. Min energi är låg lågare lågst, hihi!

Men det är gott mos att ha mamman här ivf!

God natt!

X

ZZZZZZZZ.....ZZZ

Klockan är strax innan 6 på morgonkulan.

Det här är inte kul någonstans, jag skrattar inte ens lite just nu.

*Suck* Sängen lockar på mig men jag måste vara stark....

X

Kulturmärk tryckaren!

För några dagar sen hade jag ett litet aggressivt utlägg om ett uteställe i örebro som jag inte ville sätta min fot på ever again.

Det får jag nu äta upp, långsamt och länge ser det ut som. På juldagen kommer jag nämligen stå där igen och denna gången kanske jag kommer dansa Macarena.Man vet aldrig vilken musik som spelas ute i Örebro, hihi. Det var olika viljor bland oss och ärligt talat så är det viktigaste att jag och mina loved ones håller ihop. Så då krafterna styrde kosan dit så fick det bli så...Jag ska fan ge det en ärlig chans till.

Jag är en ganska envis dam och om jag bestämt mig för något så blir det så MEN nu hoppas jag att jag blir motbevisad då det sägs att det var en extra ordinärt tråkig kväll då vi var där. Jag ska också ha ett öppet sinne och vara positiv. Det känns som om flickorna jag ska dit med är flickor man borde ha kul med var man än är. Så håll i hatten Örebro och Strömpis, här kommer vi.....TOKERI TOKERA!

Alla de vännerna jag har i Örebro (ni är inte många men naggande goda) köp er en biljett till Strömpis, så ses vi på dansgolvet och skakar lite rumpa ihop. Alle man till Strömpis säger jag.....=) 

Jag och min vapendragare eremo diskuterade igår lite kring tryckare och kulturen kring detta käcka fenomen. Är det bara i Örebro man har tryckaren kvar?På alla uteställen i Örebro så avslutas det med några goa tryckare. Detta är i anslutning till fem i två ragget (krogen stänger två i Öret). Så himla käckt tycker jag. En tradition värd att bevara. Kanske en kulturmärkning vore på sin plats. I göteborg har jag icke stött på den....Jo, på vår kårpub, men då var det liksom inte så spännande, för alla kände alla och alla hade redan varit med alla, hihi...

Tryckaren får mig osökt att tänka på alla gamla hederliga discon man gick på i yngre år. Då man hade danstävlingar och tävlade i tryckare. Hur kan man tävla i en sån dans? Det går ju fan bara runt, runt, runt....hihi. Jag tycker hur som helst vi borde dansa mera tryckare. jag slår ett slag för den här och nu!Heja heja!

God natt!


Håll i hatten

Jag och mina Gudrun Sjödén glajjor har gjort ett mycket bra jobb idag. Idag fick jag höra att jag ser sträng ut fi mina glajjor från en kvinna, ja som en skolfröken. haha....Det är la bättre än Dame Edna ivf. och med tanke på att jag ser ut som 15 så är det la bra att jag ser lite äldre ut i glajjor. Typ som 17 =)

Jag är dock mindre nöjd med vädret (det är torrt att prata om vädret men jag måste få). Det här är helt klart nackdelen med att bo på the westcoast. Det är inte nog med att det regnar monsun regn nu utan det ska vara orkan här med! Jag vill ha vinter nu. jag vill ha kall, vit vinter. Jag vill göra snöänglar, kasta snöboll och åka pulka. Sen vill jag gå in med rosiga kinder, dricka varm choklad och kura framför Tvn.

Nu är det pissregn, vindarna som drar rakt igenom märg och ben.....fan rent ut sagt.

Fy. Inte nog med det. Imorgon måste jag gå upp klockan 05.30.....Var är världen på väg?

*puh* Dags för en varm dusch =)

Dagens duschlåt: Gavin Degraw-Chemical party

X


Jag lär mig aldrig

Jag lär mig verkligen aldrig.

Har ätit på jobbet, en god grönsakssoppa och sen pannkakor och sylt.

är spymätt, skulle snurra lite på min kontorsstol här och blev så illamående....

Varför kan jag aldrig äta lagom? Jag äter bara med ögonen, inte med magen!

En fråga i efterhand: Alltså, varför skulle jag snurra på kontorsstolen precis efter maten, det kan man ju fundelura lite på...

X

Foto..gen

Min blogg fungerade inte igår kväll. då fick jag ännu en signal på hur addicted jag är. Jag måste nog skaffa mig  ett liv utanför bloggen med   =) men nu så, nu är allt i sin ordning.

Jag bestämde så här, efter att ha snoozat i 40 minuter att jag ska bjuda på en glasögonsbild.Med denna bild menar jag verkligen en glasögonsbild. FOKUSERA på glajjorna. Det är nämliugen att jag är inte speciellt photogenique. Jag blir liksom nästan aldrig bra på kort och jag tog faktiskt några fler kort än detta, det var det bästa...jag önskar verkligen att jag hade haft en foto gen som en del har. Bara dra fram ett smile och så är det klart. Jag ler aldrig på kort nästan och ser alltid ut som ett halvt miffo!TOK

Säger en hel del va? Men anyway, jag med mina glajjor. En kär vän skulle vara smakråd när jag köpte de för drygt ett år sedan. Han tyckte jag såg ut som dame Edna, hmmm...är det en komplimang eller?haha...En annan vän sa att jag såg ut som en riktig Gudrun Sjödén socionom, haha. Mycket ska man bli kallad.




Dags att dra till jobbet. Jag och mina Gudrum Sjödén glajjor!!!

Ha en toppen dag!

X


Att ta sig samman

Jag är snorhungrig.

Mina tankar cirkulerar kring mat. mat och åter mat. Jag vet att det inte är så svårt att gå ut i köket och styra upp det där men gud, min kraft är som bortblåst. Sitter så gott här framför burken. Att laga mat nu känns ungefär som att bestiga Mount everest. Det har jag ingen lust med just nu, tyvärr....

Jag är sugen på sockerchocks saker såsom choklad, söta saker och pizza....hmmm...övervägde för några minuter att smälla i mig min choklad kalender men tänkte om.

Så nu ska jag gå ut i köket, ta mig samman och göra en trerätters värd att minnas. Med tre rätters menar jag att det ska ingå minst tre ingredienser ivf...upp till bevis!

Huga huga!

Dagens "nu lagar vi mat låt": Goo goo dolls- slide

X

Klubbad säl

Att sova är en thin line. Antingen sover man för lite...

eller så sover man för mycket. Ingen ordning och reda på torpet alls. Idag tokade jag till det och tog sovmorgon. Mitt jobb visste iofs om det så det var inte en spontan sak, så kan man kanske inte göra. Jag ska åka snart, sovit grymt gott....

Ändå känner jag mig inte utsövd, är det mörkret som playing tricks on me?

Ska toka till det ännu mer idag, ska ha glasögon på dag tid, herre min jesus. det har jag inte haft sen jesus gick på vatten. jag är en linstjej men mina ögon tål inte linser allt för ofta. Så min optiker tjatar att jag måste varva de båda. Jag har nog inte haft glajjor på månader, så nu ska jag ta hand om mina ögon, se ut som en riktig socionom och bli irriterad för jag har nåt i nyllet....

Denna dag kan bli hur spännande som helt. Mot Sherwwod skogen (aka mitt jobb)

X

Mätter och glader

Mmmmmmm, juuulbord.....Gud, va gott det var!!!

Förra inlägget skulle ha en sån check bild men den verkar ha försvunnit ut i den stora cymberrymden!TOK TOK!

Hemma hos M nu, ska chilla här hela kvällen. So more blogg for me....

Puss!

X

Ingen ro, ingen vila!

Uppe i ottan på sin ledig dag. det kan man ibland tycka är lite orättvist men jag har ju själv valt det.

Ska köra bil förstår ni. Brum brum. Alltid lika spännande att veta vad man ska ta sig till bakom ratten.

Sen blir det att åka till jobbet trots att jag är ledig. Det är nämligen julfest på gång och det kan man ju inte missa säger lilla fröken fest. Så idag ska jag få äta köttbullar, janssons och annat smått och gott. Det ska bli mumsigt. Jag brukar nästan aldrig äta julmat innan jul om man säger så. Men nu så, mums filibaba!Jag har ju gjort köttbullarna så de kommer säkert va godast, muhahahahaaaaa......

Det är vad min dag har i sitt sköte,får se om det blir något tok på jobbet. Där kan allt hända...speciellt nu när jul är i stugan. Kommer tomten månne?


Bild: larsonguitar.tripod.com

X

Med lite silvertejp så går allt!!!

Jag berättade ju härom dagen om mina äventyr med julstjärnan som var trasig. Eller så var det kanske jag som var lite hårdhänt men anyway...en update kommer här. jag var och fick en ny stjärna, tack televerket!

Idag fick jag ihop den, gick rätt snabbt och utan något större vredesutbrott.  Även om det var topp tre av de sämsta beskrivningarna någonsin. Nästa problem var att få upp den. jag klurade och lurade lite på det dära och kom fram till en optimal lösning: SILVERTEJP!Allt kan sättas upp med silvertejp ju, silvertejp är så himla underskattat.

             

Se, så fint och snyggt det blev. Helt otroligt va? Skulle kunna vara gjort av självaste Martin Timell från fixar tv. Jag undrar dock hur länge det där fungerar, har redan rasat ned en gång. Snyggt är det inte heller om jag nu ska vara seriös, fast det går bra om man kollar snabbt ju....=) Mitt hem är en dekadens och me like it!jag ska kolla över en annan lösning, men det får nog bli till nästa jul, one thing at a time.

Också en bild på mitt senaste ovuxna fynd. jag skulle ju komma ifrån sånt här döskalle tjafs men icke sa nicke...och ja, det där köpförbudet kan ju brinna, håller det ändå inte...Fin är den ivf....
  
                                                        

Dags att sussa snart....gott gotti gott gott!

Kvällens mysmusik: John Mayer- Slow dancing in a burning room. Vilken kille han är, han vill jag gifta mig med!

X

För ett år sedan+filmtips

Ännu en del i min rafflande följetong om mitt liv för ett år sen...

För exakt ett år sedan idag så satt jag och J i en biosalong i Melbourne för att se den beryktade skräckfilmen
Wolf creek . Filmen blev väldigt uppmärksammad i Australien då det är där den utspelar sig och mediahypen var stor kring den. Filmen var även inspelad i South Australia där jag och J bodde, så var extra kul. Jag och J fick visa legitimation då filmen hade 18 års gräns medan de två killarna vi gick med som var 22 inte behövde. (Jag skyller på att den Australiensiska solen hade tärt mycket på de killarna medan vi vackra skandinavier med mjölkhy såg unga ut, eller nåt sånt)

J hade motsatt sig att se filmen men efter att vi tjatat bra länge så gick det vägen. Jag inte om det var så klokt egentligen då jag är typ räddast i stan när det gäller såna filmer. och mycket riktigt höll jag på att dö av skräck ett flertal gånger, jesus!Jag har nog aldrig hållt så hårt i både J och T, en på varje sida. J som var lite räddare än mig såg kanske halva filmen, resten av filmen satt hon och frågade mig vad som hände. Jag fick då beskriva vad som försegick på skärmen mitt i min egen förskräckelse. Ni kanske förstår att det är svårt att beskriva saker som händer men jag tror jag var pretty good.T skulle vara macho och låtsades inte alls om att han var rädd men sanningen har krypit fram att han var rädd, haha!

Jag har aldrig varit så rädd under en film. En riktigt bra skräckis för alla er som vill bli rädda... =) Sen att den e lite based on a true story gör den ju lite tokigare. fast vilken skräckis idag är inte based on a true story? Finns ju alltid något som är från en true story ju...

X

Wolf Creek Poster
Hyr den nu!

Tjingeling

X

Life is a rollercoaster...

Jag går i tankarna att jag är knäpp i huvudet. Inte riktigt insane in the brain men lite lätt sådär, alltså småtrevligt knäpp om ni förstår.

Idag när jag slutade jobbet så kände jag mig så trött, var helt slut i kropp och själ. Inte konstigt med tanke på hur många timmar jag jobbat. Jag var låg när jag gick ifrån jobbet och en massa konstiga känslor flög igenom mig. Allt detta späddes på när jag gick på bussen och någon hade en parfym som i den groende misären gjorde det klappat och klart (alltid denna jävla parfym, kanske beror på att den är en av Sveriges populäraste parfymer, vad vet jag?). Jag var vid detta laget lipfärdig av självömkan.

Drog fötterna efter mig in på körskolan och var lika osugen som en kannibal är på grönsaker men vad händer där?

Jag kör grymt, känner mig jättenöjd med körning och teori. Lyckas med en hel massa tokiga saker och och nu är mitt humör strålande. Strålande men trött. Jag förstår inte på mig själv ibland. jag tycker nästan att det kan vara obehagligt att mitt humör svänger som det gör. Inte är det PMS heller, annars en bra anledning att få vara moody men icke icke. Slutsatsen kanske är enkel; jag är en känslomänniska som idag är trötter. Gud, nu var jag sannerligen personlig men det bjuder jag på...

Ja, livet är verkligen som en berg o dalbana, som Ronan Keating en gång sa u just gotta ride it. Right?

Så nu ska jag spänna fast mig och enjoy the ride....yiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

X

Nedräkning

Nu är det inte mer än 12 timmar kvar, yippie yay!

Nu går tiden unddan mina vänner!Huga huga fäbodstuga =)

Eftersom jag inte har gjort något annat än att jobba har jag inget roligt att berätta, jag tänker bara rapportera att jag fortfarande lever. hade 1,5 timmes rast. Asgott var det. jag sov lite och läste lite i min goda bok. Om något mot förmodan skulle hända rapporterar jag, annars får det va nog med bloggande idag...känner mig torr som bark i solsken!

Gott mos!

Hasta la vista!!!

X

Flott Fia

Nu har jag stekt över 150 köttbullar. jag känner mig insmord i fett och luktar säkert som ett paket ister med, Gott. Jag är helt klart the hottest girl in town nu...hihi.

Nu skulle jag vilja gå igenom en biltvätt för att bli ren. En dusch är även ett alternativ men biltvätt känns spexigare. Dock är jag på jobbet, kanske kan duscha på rasten...eller ja, det finns en biltvätt across the street, har alltid undrat hur det känns att gå igenom en sån...någon som prövat?

Annars är det ganska gott att vara flott fia, hihi! Här behöver jag ju inte vara snygg ivf, här kan jag vara ett vandrande bacon paket utan att någon behöver tänka på det, tok!

Känns fortfarande hopplöst långt kvar till jag får sluta. Nu börjar sysslorna ta slut, så nu ska jag nog helt enkelt umgås. fast ingen är här just nu att umgås med, hmmm....jag kanske kan börja prata med mig själv?Ska man se det som en varningsklocka?Nej. jag ska nog snacka med mig själv lite, reda ut en och annan tanke kan jag ju göra. Så får det bli.

please, låt denna dag gå fort...

X

1a advent i vår stuga

Advent candles (Image courtesy of Catholic News Service)
Bild:
www.google.se

Glad och trevlig första advent från mig till dig!!!

Hur kan man ens känna en uns till julstämning när det är 10+ ute och det inte är ett spår av snö?

X

Mätt och inte så belåten

Nu är magen full med mat, ätit en lussekatt till och med för att lyxa till mitt jobbmaraton....Jag är verkligen mätt...

Men kanske inte så belåten, just nu känns det lite motigt, fan jag ska ju vara kvar här i alla evigheters het..*suck*...

men kvällen går la snabbt nu, sen blir det en dag imöra med saker att gö hoppas jag. Sen vips vips så är det måndag....

Please, låt måndagen komma snabbt.

X

SMS nerven

Jag har en nerv någonstans i mitt lår som just nu håller på att göra mig galen.

Det är nämligen så att pirrar till med jämna mellanrum i mitt lår, måste vara den här nerven eller något som är i kläm. Varje gång den gör det så är känslan likadan som när min mobiltelefon vibrerar när jag får SMS. När jag går med min mobilen i handväskan eller i jackfickan tror jag således att jag får SMS hela jävla tiden. Eller inte hela tiden men betydligt oftare än vad jag får SMS. Jag får glutta på min mobil stup i kvarten. Den där nerven har de senaste dagarna vibrerat mer än vanligt. Jag har alltid min I-pod när jag struttar omkring så jag är beroende av det där vibrerandet för att veta...men nu vet jag ingenting. Är det mitt lår eller min telefon?

Jag undrar om det är en SMSskada som jag fått för att jag smsar så.  Är det straffet för att jag är så beroende av telefonen?Kommer mitt lår alltid vibrera på det här sättet? Är det så att jag fått något i stil med tennisarm fast det är ett SMSlår?

Jag vet inte, det enda jag vet är att jag inte är så populär som mitt lår tror....Många frågor, få svar....jag, ska fundera ett tag till...


En thinker favorit i repris.....

X

Nu ökar vi från 100%

Nu så, nu är det bara bita ihop och göra det man ska. Ingen återvändo, ingen mjölk att gråta över.Jag måste bara åka dit och göra det....det känns lite bittert och lite som att åka in i the endless svarta tunneln...

Jag går på klockan 12.30 idag...slutar klockan 11.00 på måndag morgon. Det är nästan två dygn som jag ska jobba påpekade konstapeln....tack för den televerket!

Det känns lite ska ni veta men jag får tänka på pengar och att jag får ta det lugnt, vila levern. Eller något. Jag har faktiskt en hel del att pyssla med så det ska nog gå bra,ska ha några samtal, laga köttbullar till vår julfest och lite andra små saker. Så tiden kommer nog gå fort. Det är nog tanken at jag ska vara inom samma väggar i två dygn som gör mig lite skeptisk, haha!

Tur att man har en blogg som man kan smita iväg till =)

Adios amigos, nu kör vi. gasen i botten mina vänner!

X

Antiklimaxafton

Nej, det var inte någon vidare spänning i Idol finalen.

Jag blev varken förvånad eller chockad över att Markus tog hem segern. Rättvist men lite av ett antiklimax!Hade ju varit mer spännande om typ de hade andra sidan som i Robinson och någon tokig joker hade kommit in och tagit hem skiten ikväll, haha.....eller kanske inte...

Kvällen hemma hos T var mysig. Vi tittade på idol. Alla som känner mig vet att jag gladeligen sjunger med. Nu fick jag icke de, T satte ned foten och sa att hon ville höra de på tvn och inte mig...så jag fick håll käft, svårt var det men jag klara det!

Nej, dags att sussa, har ett monsterpass på jobbet som väntar imöra!

Krameli kram!

X

 

Julmys i ghettot

Ny julstjärna fick jag utan problem, yay!Denna gång ska jag nog be om hjälp, då jag säkert har sönder den annars!Jag får be en händig sak hjälpa mig, hihi....

Idag har varit ännu en soft dag. jag och S gick lite på stan, jag köpte strumpor (kul jul), en minikjol i en liten gråsvart nyans och ett fint diadem. Så det hoppas jag att jag får användning för de sakerna snart. Men ja, jag kan verkligen inte gå på stan utan att komma hem med något, tok tok. Går ju an när man är en heltidare.

Nu sitter jag hemma hos Big mama (ja, det är hennes smeknamn inte min mamma alltså) och vi ska mysa ikväll. Hon har någon sån där dofttjosan så hela hennes lägenhet luktar jul. Gottis tottis. Nu saknas bara tomten.Ikväll ska vi mysa framför tvn, sen ska vi mysa framför tvn , sen ska vi framför tvn mysa och sen ska jag åka hem, hårt schema. Vi ska kolla på idol finalen. Jag vill bara säga heja heja Marckus....

En liten rapport från ett annant ghetto än mitt eget...

X

Händiga Harriette här igen

Jag har tidigare bloggat om hur ohändig jag är och att det går i arv från far min.

Igår visade sig igen. Jag köpte en julstjärna, inte en avancerad sak utan verkligen bara pappstjärnan som skulle vikas upp, sättas ihop med sladd, lampa och så....

Hur svårt som helst ju. Jag satt bra länge, fick verkligen inte ihop den och jag kände hur min ilska växte i mig. Jag blir så arg när det inte fungerar och kanske blir jag extra fysisk och tar i så in i helvetet.....tror liksom det är lösningen...

Så en av metallstängerna som man fäster stjärnan gick sönder.....

så idag ska jag gå tillbaka med min fina stjärna och be om en ny, jag håller tyst om min egen ohändighet, det har inte de med att göra. Jag tycker det är dålig kvalla (kvalité) om man inte ska kunna få bända lite. Men fan, det är nedslående att inte kunna bygga ihop en julstjärna......

En dag världen, då!!!!Då ska jag vara händig och bygga både friggebodar och julstjärnor....En dag....

X

Drömtydning tack

Gott folk!

Detta är en uppmaning, ni måste alla se Transamerica, alla verkar ha sett den så kanske inte behöver propsa så mycket på det men ja, den var så braaaaa. Den hade allt som en bra film ska ha; Gripande, mysig, stort mått värme och en hoppfullhet!Ja, klockren. Den får högt högt betyg av moi!Jag blev dessutom kär i både Felicity Huffman som visar att hon är mer än en husfru och Kevin Zegers som spelar Toby. Kevin zegers var förövrigt löjligt söt. Men det hör kanske inte hit....

Ja, inatt var det liv i luckan i drömmarnas värld. Jag drömde att jag åkte tillbaka till London och jobbade som Au-pair i mina gamla familj. Barnen var nästan vuxna och jag vet inte vad jag gjorde där. Första kvällen hade jag stor fest med alla vänner från Sverige, alla var där...Riktigt skoj hade vi, fest i alla möjliga hus och på bussar, tok tok.

Dagen efter kom min pojkvän på besök. Jag visste dock inte vem min pojkvän var när han ringde och sa att han skulle komma och fick en överraskning när jag såg vem det var. Frågan är bara varför dyker den här personen upp i mitt huvud allt för mycket? jag är bara så trött på honom och hans intrång i min hjärna. Han har inget här att göra....Men ja, vi hade en trevlig dag i London. jag och min imaginary pojkvän, haha....=)

DRÖMTYDNING TACK!

Nu ska jag ta mig en dusch och starta dagen....=) Hoppla hoppla

X