Hej och hå, gul och blå!

Det var mig en dag som hette duga! Jobb och sedan 1,5 timmars träning. Vi körde core plus 55 minuter RPM (cykel). Nu är jag slut som människa trots en varm dusch och mat. Fast det är jävla gott att vara slut i rutan på sådant här sätt. Då vet man att det har varit liv i luckan...

Nu är det faddergala på TV som jag tittar på, det är stora fiolen fram men jag blir rörd. Min familj har haft tre fadderbarn sedan jag var i tonåren. Det sista charmtrollet min familj sponsrade är en pojk vid namn Ebou. Men ärligt talat vet jag inte om mor och far har kvar honom, eller om han kommit vidare i andra projekt eller i självförsörjning (det hoppas vi på!!). Vårat första fadderbarn Deepika fick jobb på en syfabrik och blev självförsörjande, yay.

Jag var fadder ett tag, inte för ett speciellt barn utan i ett projekt. Dock har jag nu valt att nu enbart skänka pengar till Amnesty månadsvis. Jag får ta och styra upp fadderbarn efter mina grisfester i utlandet, haha. Usch, allt ställs på sin spets då man ser så mycket elände både i Sverige (på jobbet) och runt om i världen. Själv gottar man sig, åker på resor, förstör jorden på alla möjliga sätt...

Världen är bra absurd och jävligt orättvis, det är en sak som är säker!Men nog om nog. Huvudsaken är nog att man lite då och då är tacksam för allt det man fått och får. För visst är jag jävligt lyckligt lottad i många avseenden!

X

Ljushuvud (dålig Gbgs humor I know)...

Förresten, idag lyckades jag ju med en Papphammar grej.

Jag fipplade runt med en glödlampa i badrummet (Konstapeln det tog en stund innan jag köpte en ny glödlampa men nuså). Glödlampan skulle flyttas till hallen då jag inhandlat en starkare lampa tll badrummet. Jag lyckades tappa lampan i golvet MEN den höll.

*Puh* tänkte jag och begav mig till hallen. Där fipplade jag en stund innan jag tappade lampan i marken. Och gissa vad? Den gick såklart sönder. Glödlampor går inte direkt sönder i en bit. FUCK FUCK FUCK!

Vill förresten tipsa om er att Willys har billiga lågenergilampor!!!

Over and out, nu har jag bloggat som en gnu idag...

X

Renlevnad? Not my cup of tea!

Det här med att vara renlevnadsmänniska är ju totalt överskattat om du frågar mig. Jag har inte ens tittat på en droppe alkohol i helgen, sovit gott och ätit bra. Trots detta så är ringarna kring mina ögon mörkare än nånsin. What the fuck, vad hände med att renlevnad skulle löna sig? Nej, överskattat är ordet! I fortättningen är dte jag som käkar pommes och dricker vodka till maten.

MEN å andra sidan så har jag fått en hel massa grejer gjort idag; myst med J och M, lagat massa matlådor, sökt två jobb, diskat samt vilat.

Effektiv var bara förnamnet!

Tjiihoooo, en bra söndag...

X

Den nye Thorsten Flinck

Jag ligger och slötittar på den här Gordon Ramsay kopian "kniven mot strupen" på TV3!

Han som är den svenske Gordon är så sjukt lik Thorsten Flinck, helt galet! He is giving me the creeps...

X

Sås på söndag

Det blev en trevlig kväll i galejets tecken. Det var en salig blandning av människor från hela världen och hela Sverige med för den delen =) Då jag var i sällskap med en havande kvinna fick vi dock ge med oss vid 12 tiden. Det var jättemysigt med ett litet "slumberparty" här hos mig, även om jag tror vi deltagande däckade rätt fort, hihi. Även rätt trevligt med sällskap vid frukost...

Sen har jag och fröken J hängt runt lite som de medelålders vi är. Vi gick och handlade och sedan tog vi en liten eftrmiddagsfika med te och bulle. Jag kände mig högst gammal, yay! Vi bestämde att det får bli fler övernattningsdejter framöver, för det är ju himla trevligt!

Nu ligger jag och tittar på Robinson, spännande spännande. Tyvärr har jag ju redan lyckats läsa på en löpsedel vem som åkte ut men men!Söndags sås är ju fantastiskt skönt, planerar sedan att göra matlådor inför veckan.

X

Färgen är röd!

Sådär, Då var julen på plats, yay! Tomtar, ljuslinga, stjärnor, adventsljusstaken, julgardinerna och allt annat tjafs är nu framtaget!

Jag fyndade en röd discokula för 15 spänn, så den blev ett nytt bidrag i årets julpynt. Jävlar, discodancing i mitt vardagsrum people =) Nu tänker ni, oj så fult. Då säger jag, den är liten, kitschig och poppar upp även den tråkigaste utsikten på Hisingen island! Har alltså städat, diskat och haft mig hemma med julmusik. Åh, det finns så många gamla bra klassiker men inget slår Wham-last christmas och Mariahs All I want for Xmas is you. Det är kvalité! De vinner alltså i den poppigare kategorin, sen när det kommer till lite mer traditionella låtar ska det vara svenska låtar. Ja, man hatar ju jullåtar i mitten av december så får njuta tills man spyr på dem!!

Ikväll ska jag på fest hos L och H, inte långt från mig. Det blir en trevlig grej. Jag sysslar nu med en vit helg, sådana har jag allt för sällan då det alltid är något galej. Sen har jag lyckats ragga upp att J och M sover kvar hos mig, så jag får lite sovsällskap i form av en vän och en bebis (soon to be). Så hoppas på lite adventsmys imorgon med...

Ja, nu får jag styra upp mig lite här (duscha)!

X


Xmas all around me

Igår vänner hade jag sååå mycket för mig att jag inte hann blogga. Läs: Jag somnade som en sten på soffan klockan sju =) Sen sov jag lite till och från innan jag vaknade till liv igen. En händelserik fredag i en medelålder kvinnas liv. Ja, jag säger då det, det kostar på att leva the crazy life!

Idag fortsätter jag i vuxen anda med julstädning. Ja, idag åker pyntet fram och jag har ju blivit en riktigt julfantast. Jag har aldrigt gillat julen i unga år. Allt har bara varit jobbigt, förutom julklapparna då. Men förra året bestämde jag mig för att reclaim julen och nu är det MIN helt egen högtid. Och då jag inte gör något litegrann gör jag det på ett hysteriskt sätt, haha. Me like...

Så nu ska jag springa en stund på Backaplan innan allvaret börjar. Hepp hepp!!!

X

Sådär, då var vi på banan igen!

Lite dunka dunka i form av Welcome to the darkside så är jag back in the game! Jävlar vad lite träning kan göra gott, jag spinna som min sista stund var kommen. Sen knallade jag hem i ös ös ös AB regn, då var jag mindre glad.

Nu tittar jag på Glee, aaaahhhhh denna fantastiska serie!Man kan inte göra annat än att älska den.

X

War of my life

Ibland har man dagar som är dåliga och ibland veckor. Den här veckan är nog helt enkelt inte min vecka. Jag känner mig låg över min jobbsituation och hur allt blev med den och det påverkar det mesta jag gör. Jag har ingen motivation till något. Jag har liksom känslan med mig hela tiden, en oroskänsla som moler. Tur för mig så är det fredag imorgon och då ni! Då blir det andra bullar bakade! Då ska jag försöka vila, göra roliga saker och komma ur neggo spiralen som jag är i nu.

Jag som många andra har en otroligt knepig självbild och har svårt att förstå att någon skulle vilja anställa mig. Jag kan ju inget egentligen. Det är svårt att brottas med sin dåliga självkänsla och nu är det dags att rycka upp sig och börja med lite pepp "a la jag är grym".

Att leva är ju banne mig inte enkelt, hihi. Man är lite som ett hus. Man renoveras men när man är klar med något så är det dags att reparera något annat. Sen tror jag att vissa tänker mer än andra. Jag har blivit begåvad and cursed men genen att fundera, vrida, vända och älta allt.

Den här texten är braeli bra med tanke på ovanstående text ( ja, allt går att koppla ihop med JM)!!!

War Of my life

Come out Angels
Come out Ghosts
Come out Darkness
Bring everyone you know

I'm not running
I'm not scared
I am waiting and well prepared

I'm in the war of my life
At the door of my life
Out of time and there's no where to run away

I've got a hammer
And a heart of glass
I got to know right now
Which walls to smash

I got a pocket
Got no pill
If fear hasn't killed me yet
Than nothing will


All the suffering
And all the pain
Never left a name

I'm in the war of my life
At the door of my life
Out of time and there's nowhere to run

I'm in the war of my life
At the core of my life
I've got no choice but to fight until it's done

No more suffering
No more pain
Never again

I'm in the war of my life
At the door of my life
Out of time and there's no where to run

I'm in the war of my life
I'm at the core of my life
Got no choice but to fight until it's done
So Fight on, fight on everyone, so fight on
Got no choice but to fight until it's done

I'm in the war of my life
I'm at the core of my life
I've got no choice but to fight until it's done

- John Mayer <3

X

Moody biatch

Fan, visste inte att man kunde vara på så dåligt humör....

Prutt säger jag!

X

Surt sa Räven...

Ja, fan vad surt allt känns just nu. Jag sitter med mer arbete än vad jag kan förmå, människor ringer och är arga och skriker på mig, jag har ingen jävla ork att behöva förklara alla beslut och så ser de närmast veckorna ut för mig om jag känner min tjänst rätt...

Det som jag är mest sur är att jag har känt mig lovad till någonting som nu visar sig bara vara tomma ord. Så nu är jag arbetslös i mars som det ser ut nu, chansen att få det jobb jag blivit "lovad" är minimal. Om jag hade vetat det hade jag kanske gjort någon form av insats. Så jag känner mig arg och framförallt orolig. En Thailands resa gör ju mig inte mindre orolig precis!

Varför kan saker och ting inte bara gå min väg? That´s all im asking for folks! Och ett tips, lova inte saker som ni inte kan hålla, det blir så dumt ju!

Over and out....

X

GRISÄCKEL!

Jag tror träningsendorfiner kickade in för nu e jag piggelin!

Jag såg på nyheterna just och jag säger då det. Jag äter inte gris och efter idag tror jag inte ens är möjligt att någonsin äta gris. FY FAN!!!

Grisar käkar på varandra, lever med andra döda grisar och är så jävla skabbiga! Detta är sedan grisar som majoriteten av svennebananer äter, usch!Fatta, grisar är ju redan smittobärare av massa äckligt och det gluffsar vi i oss gladeligen. Det ser säkert likadant ut för kossor och kyckling (som jag äter) med. Jag blir så jävla äcklad! Och det var liksom inte en gård, utan en hel massa gårdar. Visst, massmedia gör en grej men bilderna ljuger ju inte, right?

Nu är det jag som ska försöka vara bättre när det gäller min firre och kyckling och köpa ekologiskt. Då tror jag ivf att djuren fått ha det fint innan vi dödar de för deras kött...

Nej, fy fan vad disgusting....

X

Tired? Yes sir!

Satan i gatan, trött är temat för dagen...

Ännu en svinlång dag på jobbet följt av träning. Min kropp OCH hjärna är helt slut!

Imorgon blir det nya tag och förhoppningsvis lite roligare på bloggen, yay!

Natti natti!

X

Ingen vanlig dag fast ändå så vanlig

En lång dag på jobbet med tokmycket att göra. Man lär sig att hålla huvudet över vattenytan trots att det hela tiden dyker upp nya saker. Detta är nämligen veckan för utbetalningar vilket betyder STRESS!Men som sagt var, jag håller mig över ytan och försöker prioritera på "to do" listan. Post it lappar och "to do" lista är A och O i min bransch. För ingen kan tro att jag kommer ihåg saker i huvudet, haha! Min mini-demens har väl alla som känner mig märkt av.

Efter jobbet blev det en liten trevlig liten fika med mina bästa bästa flickor. Åh så trevligt!


Idag fyller min lilla farmor 79 år förresten, jag har redan förvarnat för den stora festen nästa år!Då blir det galej med stort G!!!

Ja, en dag som vilken som helst fast ändå väldigt trevlig =)

X

Inte roligt alls

Jag är ledsen och besviken på en av mina såkallade vänner. Jag unnar alla mina vänner att de finner kärleken MEN det jag inte köper är när man blir bortvald totalt. En vän är helt plötsligt puts väck pga av en ny pojk/flickvän. Samtal och meddelanden blir mer och mer sällan och det verkar inte finnas någon tid att ses.

Grejen är att det är inte första gången det händer med den här personen. Jag kommer inte stå där med öppna armar och låtsas som ingenting har hänt nästa gång. Jag är inte alltid långsint men ibland så sitter taggarna i länge.

Det är så tråkigt när man glider ifrån en vän...

X

Min frälsare

Det var ju bara en tidsfråga. Nu har jag blivit frälst av John Mayers senaste skiva, precis som alla andra skivor. Lättlurad är vad jag är för jag tycker ju om allt han gör....

MEN SHIT vad bra den är! Han är verkligen så jävla bra så det känns in i benmärgen. Lyssna på texterna, the feeling och hans fantastiska röst.

All we ever say is good bye, Heartbreak warfare, half of my heart
....

Ja, jag säger då det!

X

Jomenvisst!

Jajemensan!Japp japp!

En sådan trevlig afton. God mat på Que Pasa och sedan bowling. Det gick ju hur bra som helst att spela bowling, tror jag ska fortsätta ta vaccin inför bowlingkvällar. ja, jag vann alltså. Mina vänner hävdade att de lät mig vinna eftersom vi firade min födelsedag, hmmmm.... tack friends!

Sedan tog vi en sväng ut, dansade järnet innan det var dags att åka hem.

Regnet verkligen öser ner idag och jag planerade att inte gå ut idag men sedan fick jag en inbjudan för lite trevligt samkväm hos M. Kanske bra för mig att umgås med någon och inte grotta ner mig i söndagsångesten...

Ja vi får se helt enkelt!

X

Oj oj oj!

Nu har Konstaplen lämnat mig, det känns trist för hon är ju en riktigt kul en =) Gårdagen var en mysig dag, vi hängde runt, käkade tacos, shoppade lite och såg på TV och film. Konstapeln är en väldigt okomplicerad filur, vilket gör att  man alltid har roligt med henne. Man kan göra allt och ingenting och det blir kul! Så tack vännen!

Själv fick jag rätt ont i armen igår från vaccinet, svårt att röra mig och ömmade som fan. Idag är det bättre, även om jag fortfarande är orörlig. Jag var grymt trött igår, vet inte om det var fredagströtthet eller griströtthet. Jag somnade mest hela tiden!

Ikväll ska jag bowla och käka middag med mina kära kollegor och vänner. Det kommer säket bli supermysigt! Tyvärr vet jag inte om jag kommer kunna använda höger arm fullt ut, haha. Så då blir det bowling med vänster arm, intressant....

Nu, ännu mer vila. Jag är så jävla trött!

X

No more nöff nöff!

Jag säger då det. En ledig fredag och det är ju fantastiskt skönt att ha en extra ledig dag! Helgen känns ju så jävla mycket längre.

Men inte har jag och Konstapeln legat på latsidan. Jag har varit hos barnmorskan och styrt upp P-Piller och sedan har jag tagit vaccinet. Det var väldigt odramatiskt, haha. Jag går dock baklänges nu men hey, man får väl vänta sig någon biverkan.

Nu kom jag hem till Konstapeln som bakat Scones.

Ja, livet är rätt fint ändå!!!

X

Konstapeln

Konstapeln är här. Vi ska mysa i kvadrat, yay!

Jag fick en fin brödkorg, marmelad och ett hjärta i present, tackar!

X

En galen värld

Det är rätt ofta mina klienter på jobbet slänger sig med hot om det ena och det andra. Det handlar dels om vad de skall göra med sig själva samt vad de skall göra med mig. I början tyckte jag det var riktigt jobbigt och obehagligt men efter dryga året i socialtjänsten så är det mer en vardag. Jag är luttrad och en smula mer cynisk...

Men de senaste två dagarna har jag varit rädd, både på jobbet och hemma. Det är ingen som kommit hem till mig men en som hotat med det. I vanliga fall tänker man ju att de knappast orkar ringa Skatteverket för att kolla upp min adress. Men med den här mannen tror jag skulle kunna göra det. Att bo på bottenvåningen är inte helt idealiskt. Som tur var har jag ju redan planerat besök, som får skydda mig mot farligheter.

Det är skillnad på en myndighet och person, en jävla skillnad.

Ja, visst är det sjukt att man jobbar med människor och positiv förändring men ändå måste leva med våld och hot. Galet...

X

Ingenting om ingenting

Oj, idag blev det en svinlång dag på jobbet (8-18) följt av en timmes spinning. Dagen på kontoret var svinintensiv, vi är på väg in i ansökningstider och jag har radat upp besök. Är nu så trött att jag ser i kors för en timme på en spinningcykel är ju grisigt jobbigt...

MEN är svinnöjd att jag lyckades peppa upp mig med hjälp av en vän att träna igen. Jag har ju någonstans försökt glömma det där träningskortet en stund.

Annars, inga nyheter på västfronten. Fast snart så. Imorgon ska jag nog ha manligt sällskap på besök om det vill sig väl, på torsdag kommer min kära Konstapel hit, på fredag ska jag ska till barnmorskan och också försöka ta mitt samhällsansvar och ta vaccinet!Sen till helgen har jag massa kul på schemat med! Jesus, nu känns inte tisdagen så hysterisk tråkig! Hepp hepp...

(Ser ni svintemat i inlägget? Hihi)

X

Jag har något till dig

Och förresten, på tal om nostalgi...

Den
HÄR var fan inte igår. En låt som är på tok för bortglömd om du frågar mig. Hittade tyvärr inte videon men vet att jag tyckte grabbsen var heta...

Idag? well, not so heta!Jag har aldrig fattat grejen att ha kalsongerna uppe vid öronen.

X

I´ve got hoes...

In different area codes =) En gammal klassiker som nu spelas på hög nivå här hemma.

I lördags var jag på fest där de spelades en hel del gammal hip hop så jag fann inspiration, så här sitter jag och lyssnar på gammal Dr Dre, Snoop hund hunden, Ludacris, House of pain och annat tunggung! Bra grejer. Samtidigt vill jag även reka Robbies nya Reality killed the video star. Många bra låtar såsom morning sun, You know me, Blasphemy, Deceptacon. Så LYSSNA! Och nu när jag väl håller på, Foo fighters senaste Wheels, Shiiiiit. Och ja, Thyselius, vilket band...
SPANA HÄR!

Mycket musik nu, men musik är ju en mycket stor del av mig. Jag har aldrig tyst. det första jag gör när jag kommer hem är att sätta på musik. Jag tror till och med jag är rädd för tystnad, för om inte musik är på är det TV. På natten är det dock tyst...

Idag har jag ägnat mig åt som catching up med familjen. Pratade med ett stycke bror som skall flytta till  Skåne och sen Afrikat, ett stycke mamma som rockar runt på örebro universitet och ett stycke farmor som skulle diska efter Go Kväll. Ja, ni hör, det händer mer eller mindre på olika håll, haha. Jag håller mig på samma nivå som farmorn, diska är det stora i mitt liv för tillfället!

Jag själv har styrt upp mig själv rätt bra ivf. Sju matlådor, mat i magen, några salta godisar i magen samt en disk mindre. Som sagt, ibland är jag jävla effektiv, oftast inte...

Nu,  SM i Tv-uggling....

X

Fantastico!

Åh, kan inte helgerna vara fem dagar och arbetsveckan två dagar? Det hade varit något!

Helgen har varit jättetrevlig och att Jo-Flow var här var ju en hit! Vi har käkat middag, sjungit Singstar, varit ute på tok, efterfestat, tittat på djuren i Slottsskogen, lekt med Afrot och haft det allmänt gott. Jag hade gärna haft henne här en stund till.

Nu ska jag lägga mig och läsa och ladda inför den nya arbetsveckan!Och den här veckan tror jag att bloggandet ska bli bättre...

X

Med hälsningar från London

Min vän Jo-Flow från London är här så det är fulla muggar. Vi hänger, käkar god mat och leker högt och lågt. Detta blir nog en rolig helg...

Hej hå!

X

Glee

Jag tror nog den nya serien Glee kan vara något för mig...

Jag förstod inte alls grejen först men ju längre programmet gick ju bättre blev det!

Då har jag en ny favvo på torsdagar kanske (får se ett avsnitt till)!?! Det är lite jag följer på TV nu så kul med något nytt!

X

Bloggtorkan

Ingen lust att skriva för jag har inget att skriva om. Den här veckan puttrar fram som en liten segelbåt. Jag är trött, rätt omotiverad till det mesta men är vid gott mod.

Jag återkommer då jag har mer att förtälja, hepp hepp!

X

Back in the game

När jag kom hem från jobbet däckade jag och har sovit som en liten bebis. Så skönt och nu börjar jag känna mig mänsklig igen. Jag tänker en dusch, lite mys i morgonrock och Cozy feet och sen är jag med i matchen igen. Innan det är dags att sova igen alltså, haha.

Man är inte ung längre, det märks då man inte kan slarva brutalt med sömnen. När jag var 18-19 kunde man i princip inte sova på en vecka och var ändå brutalt pigg, haha.

X

I need my fix of John Blund

Jag får verkligen skylla mig själv men att inte sova när man är ledig på helgen gör sitt. Jag sov knappt något i lördagsnatt och igår natt blev likadant. Det finns såklart en anledning att jag inte sovit och jag får skylla mig själv, men så här i efterhand är det SÅ inte värt det. Idag mår jag fruktansvärt illa, huvudet bara spränger och jag kämpar för att hålla ögonen öppna. Jag var redan trött innan igår kväll och skulle verkligen gått och lagt mig tidigt men icke sa nicke. istället blev det en hel natts halvsovande...

Ikväll mina vänner hägrar min säng. Tidigt skall det vara och ensam ska jag sova! Tackar!

X

The end

Ja ni gott folk. Jag är slut som människa.

Söndagen som skulle bli en aktiv dag med städande, handlande, matlådande...

Istället låg jag i sängen till sent och flyttade mig till soffan. Här ligger jag nu och myser. Mysigt men otroligt oproduktivt ju, haha. Jag var iofs ute en kort promenad...

Kvällen igår blev ivf jättelyckad. God mat, gott sällskap, utgång som började lite segt men sedan blev tokig värre. Jag gick och la mig typ sex och var sedan piggare än piggast tio. Så har en massa sömn att ta igen nu ikväll!

Nej, måste fortsätta med mitt vilande!!!

X

Hej och hå!

Det gick att få på mina leggings till slut men jag kan nog inte gå på toa ikväll!Och ja blir ju inget ligga av här, det är ett projekt att få av dessa. Jag som har åderbråck kan använda dessa byxor istället för stödstrumpor!Sicken multibyxa!

Nu ska jag kila iväg på middag och jag är ansvarig för förrätten. Jag kör någon Tapas style med grillad haloumi, stekt sparris och parmesan, oliver samt grillad paprika med balsamvingäger. Grillad paprika var my first time doing, men blev snorgott, me happy!Lite spretig förrätt men även jag är ju spretig...

Ha en bra kväll party people!

X

The Don´t do!!!

Kvällens NOT TO DO...

Smörja in benen och en stund senare försöka få på ett par nya jeansleggings som sitter som ett ålskinn!

Ingen bra combo folks!

X

Lördagens planer

Ja, och just sova blev det! Fast jag drömde en mardröm och vaknade panikslagen. Hann även drömma att jag mötte en flamma som brutalt ignorerade mig samt en dröm om några klienter (deras utredning vill inte släppa taget!). Så måste ju ha sovit rätt ytligt men sov ändå till halv tio, satan i gatan vad länge!

Idag har jag massa trevliga planer; ska iväg och bruncha nu med bästa K. Det tror jag blir fantastiskt mysigt och gott, för jag är hungrig som en varg!Ikväll går även den i matens tecken då jag ska på middag och drinks. Någonstans här emellan ska jag även försöka ta tag i mitt liv och städa lite. Tveksam om det kommer hända idag men hey!

Dagens roligaste blogginlägg presenteras av Karin Rosa...

Ha en fin dag!!!

X

Sova sova säng säng säng....

Just hemkommen från en myskväll hemma hos J....

Ni kan inte fatta hur skönt det ska bli med sovmorgon imorgon! Så nu blir det sängen for some sömnsömn!

Natti natti!

X

All the single ladies

Min kära vän H sa en sådan rolig sak som jag måste berätta för er. Hon fick frågan om hon var singel. Då svarade hon att hon var singel till vardags, fantastiskt svar va? Samtidigt kan man inte göra annat än att undra vad man är vid andra tillfällen än vardagen då,hihi!

Jag är helt klart singel till vardags med....

Nu ska jag sova, skulle ju vara en early night!

Nattski nattski!

X

Totally thursday

Ååh, mysig kväll med massa candles, trevligt middagssällskap (nej, ingen karl men en fin dam) och snickeli snack. Jag har ju fått dille på kycklinglasagne, den jag gjorde förra veckan blev god. MEN denna hära, oj oj oj! Säkert får man i sig 3000 kalorier bara att titta på den men mums! Massa morötter,kycklingsfärs, spenat, ost, champinjoner, lök, ostsås och sen är man i hamn!

Jag är lite lugnare i själen idag med , far min är opererad. Allt gick bra och han blir kvar en natt på sjukhuset. Den här gången vill jag inte bli väckt av min storebror klockan tidigat på natten för att slänga mig på första tåget hem till Örebro med en sjuk pappa. Känns ivf skönt att det är gjort, nu hoppas vi pappa repar sig snabbt! Mitella är ju den nya svarta pappa!!!

Nu ska jag duscha och styra upp mig själv för kvällen, en early night trot jag. Måste ju ladda för sista arbetsdagen för den här veckan...

Hipp hopp!

X

I will talk and Hollywood will listen



En fantastiskt fin låt med en tokig text. När vi såg Robbie live häromsistens bad han om ursäkt till Kevin Spacey innan han spelade den här låten =)

X

Brrrrr....

Satan i gatan...

Vad kallt det har varit idag!Hört rykten om snö lite varstans i landet.

Att tänka att detta bara är början på hundra år av regn, snöblandat regn, tö, snö, blåst, nattsvarta morgonar, nattsvarta dagar, nattsvarta kvällar och totalt jävla mörker all around är ju jävligt upplyftande. Det får mig att vilja gå i ide och återkomma 10/3 då jag åker till Thailand. Eller förresten, 9/3 så jag hinner packa...

Björnarna var inte så jävla dumma när de kom på idén med att gå i ide!

X

PÅMINNELSE!!!

Kan NÅGON påminna mig varje tisdag runt 20:00 att jag inte längre tycker varken Ugly Betty eller Desperata husfruar är speciellt upphetsande!?!

Varje tisdag slår det nämligen mig att jag inte tycker programmen är så bra. Då tänker jag att jag borde göra något annat med min tid än att titta på dålig TV. Ändå sitter jag här varenda jävla tisdag och tänker samma tankar...

Minnet är för jävla kort och och för jävla ogott!

X

Tjing tjing

Ja, jag säger då det. Det här med att leva är bra knepigt, haha. Jag är ju rätt bra på att vara uppe, nere och överallt i känslolivet. Igår var jag nog mest nere. Efter lite pepp från en fin vän och tidiga "marsch i säng" är jag betydligt gladare och piggare idag.

Dimman gällande jobbet börjar klarna. Även om jag är stressad som en utter har jag nu två nästan tomma dagar för att komma ifatt. En socialtants våta dröm ska ni veta. Jag kan inte minnas sist jag hade så mycket tid. Så nu ni, utredningar skall skrivas, bistånd skall beviljas, ansökningar skall avslås, telefonsamtal skall ringas och kanske hinner jag andas med lite tur.

Nu ska jag äta, hepp hepp!

X

Musiktips!!!

Ja, nu slutar vi hänga läpp och styr upp oss =)

Men satan i gatan, dags för musiktips a la familjen Prim (Olle den store). Vi har nämligen ett finger med i spelet mest överallt. Vi är hjärnan bakom många mästerverk ska ni veta. Själv var jag grym på tvärflöjt år 1995 på Lucia. Jag och mina två tvärflöjtspolare spelade hela Nu tändas tusen juleljus utan att ens få ljud i flöjten, den ni! Jag har därför låtit min bröder och mamma vara dem som spelar, jag är mer den som står i bakgrunden och hejar på!

Spana in
sidan här och kolla in Thyselius, det ballaste bandet around! Man kan provlyssna, titta på bilder, boka in bandet på firmafesten eller skriva ett kärleksbrev!

Mothafucking bra grejer I tell you.

Jag har redan köpt skivan och den är APBRA! Låten Believe är ju så man grinar redan i farstun! Man får både skivan i MP3 format samt i skivform!Eller så köper man den bara i MP3....

Om ni inte tycker om det, hjälp en storebror i nöd då! Haha....

Yay och Hey!

X

Life swap anyone?

Hoppsan, jag försvann en stund. Helgen gick fort som bara den. En bra sådan med hemskt mycket trevligheter. Jag kan inte minnas när jag hann med så mycket på en helg; utgång, städ, disk, häng med typ halva världen och mycket mer...EFFEKTIVT!Jag är känd för att planera och helgen var inget undantag.

Tyvärr är det väl sådär med mig och min omgivning (hmmm, känns det igen?). Mycket är oroligt i familjen, bland annat skall pappa opereras på torsdag. Inget kul och i familjen inklusive moi mår inte så bra (nej familjen, skall ej lämna ut er AB). Jag har högvis på jobbet också som gör att jag liksom aldrig riktigt får tid att bara slappna av. Går i den här konstanta stressen att saker måste göras som aldrig hinns med.

So, någon som är sugen på ett life swap? Bara för en stund? Bara för att mitt lilla huvud ska få slappna av, det börjar lukta bränt här nämligen;haha! Jag har redan någon som aspirerar på min familj (som jag egentligen inte vill byta bort ju, haha) men jag har många andra häftiga grejer, såsom; soc.tants jobb, ett häftigt singeliv, en ball lägenhet, fantastiska vänner och the list goes on...

Jag har ett rätt ballt liv, så bytet vore bara för en stund, en vecka eller två! Jag är öppen för förslag =)

X