Kul, kul....

Det blev mig en riktigt lyckad och fin helg....

Idag är jag dock trött, en vecka kvar tills man har en potentiell chans att vila ut =)

X

Helgens planer

Solen strålar ute och jag var uppe med tuppen! Nu ska jag njuta njuta njuta och njuta ännu mer av sol, ledighet och fan och hans moster!!!

Så planerna för helgerna är vara ute i solen (med solskyddsfaktor kids), käka middag med kära kollegor och vänner, spela lite bowling ikväll, kanske dricka lite vin eller öl ute, titta på ÖSK-Halmstad på TV och sedan måste jag göra lite av de här vuxengrejerna också (handla, tvätta, städa lite)...

Känner mig redan lite stressad så kanske dags att styra upp sig själv =)

Hoppas ni alla får en bra och trevlig helg!!!

X

Helgen är kommen

*Pust pust*, ännu en vecka som gått och vilken vecka....

Nu har jag och Televinken tagit en promenad i solen (yay, yay och åter yay) och ska nu sätta oss någonstans ute och käka lite sushi, bara hemma och pustar lite. Så blir det om man är den äldre i sällskapet...

Livet är bra ibland =) och känns som en bra start på helgen...

X

Jehovas på besök igen

Jehovas var i huset idag igen, var ju inte längesen de knackade på här.

Vi pratade om Jehovas på jobbet idag och vips dyker de upp! Va fan, jag blir nervig. Kan de läsa tankar och veta att vi ställdes oss frågande till deras paradis?

Oj, oj, shit pommes frites säger jag. Från och med nu blir det osyndiga tankar och ett rent leverne. Annars får jag Jehovas på mig...

X

Honeymoon is over!

Tackar, då var smekmånaden över.

Att cykla i Göteborg när det är kuling, storm eller vad fan du vill kalla det är inget jag rekomenderar. Jävlar i havet, jag trodde fan jag skulle ramla över räcket när jag cyklade på bron, haha. Att det var sidvindar gjorde att jag låg slickad längs det vänstra räcket.

Och annars gillar jag själv när jag berättar här på bloggen att jag alltid tränar nu oavsett. Hmmm, låt mig berätta om vad som hände idag. Jag hade en helt galen dag på en akutmottagning med en klient. Fick ingen lunch och när jag kom tillbaka avbokade jag träningen på en gång. Så dumt att börja babbla hit och dit på bloggen MEN jag får ta igen det i helgen...

Nu, betala räkningar och börja oroa mig för var alla mina pengar tar vägen, hehe....

X

Min starke far

Förresten, glada nyheter från Ryssland!!!

Idag vann min far veteran EM i tyngdlyftning som utspelade sig i en mindre stad i Ryssland (Samara tror jag den heter, hihi)...

Min starke far, han gör mig väldigt stolt!

Så idag är jag dotter till den europeiska mästaren i tyngdlyftning (åldersklass russin)

Yay!

X

Svensk sjukvård

Ibland undrar jag om folk är dumma i huvudet eller bara vill vara otrevliga med flit (Hmmm, jag kan iofs vara lite bitsk när det passar). Jag ringde en vårdcentral för en klient som behövde lite stöd;

Jag: jag skulle vilja boka en tid för *** som har svåra smärtor i sin axel, *** har tidigare varit sjukskriven genom er läkare *** och behöver nog kollas upp lite.
Sköterska: Jaha, fast vår läkare har inga tider. Han är fullbokad.
Jag: Okej, han har inga tider? Aldrig någonsin mer?
Sköterskan: Ja, alltså han har inte tider förrän efter midsommar... eller ja, det finns akuta tider med...
Jag: Ja, men då finns det ju gott om tider...


Klienten fick sedan en tid senare denna vecka. Jag förstår fortfarande inte hur personen tänkte som menade att han ej hade tider, det verkade ju krylla om tider!

Förresten, kom på att det inte är kul att kissa i poncho heller, om vi nu snackar om föregående inlägg om ponchons baksida...

X

Träning

Ja, så är det la dags att prata lite om det här med träning..

 Jag är mycket nöjd över mig själv som fått in träning som en rutin. Jag har tidigare alltid börjat tränat som en tok, det har hållit en månad eller två innan jag tappat det. Nu har jag hittat en bra balans och jag har låtit det ta sin tid. Jag tränar måndag och onsdag oavsett om jag vill, har lust eller orkar. Det har liksom blivit en självklarhet att åka dit med eller utan motstånd (ofta med motstånd,hihi). Jag försöker även klämma in en träning till men det är mer för kul...

Det som börjar bli kul nu är att man märker resultat. Jag tränade mitt vanliga spinning och corepass idag och reflekterade över hur mycket starkare jag är i min mage och rygg. Ja, styrkan kanske inte bara är fysisk utan jag tror jag har lärt mig att inte ge mig heller när det börjar bränna och göra ont. Jag vågar utmana mig själv och göra de svåra övningarna som jag inte riktigt vågat förut.

Det är kul, jag är nöjd och ville såklart dela med mig av denna glädje =) Nu är det fan beach 2030 som gäller, hell yeah!

Kanske någon som vill dela med sig av bra  och roliga träningstips? Tas tacksamt emot...

Yippie!

En socionoms våta dröm

Att vara socionom innebär vissa måsten, alltså vissa saker kommer med yrkesrollen. Ja, det är saker som att man måste uppfylla för att vara en riktigt bra socialarbetare. Man ska vara kommunist, man ska ha näbbstövlar och gärna vara en fd klasskämpe. Palestinasjal är inte heller fel och idag invigdes jag i ponchons värld. Ja, för visst ska en äkta socionom ha en poncho!!!Det är ju liksom en våt dröm med en poncho i något käckt stickat i brunt kombinerat med oranget! Tyvärr är min poncho vit men ändock!

Hemma i Örebro hade mor min stickat en poncho som låg och skräpade och den passade ju mig utmärkt. Idag när jag kom till jobbet var mina kollegor gröna av avundsjuka pga detta heta plagg!

MEN jag har redan känt av ponchons baksida. Alla vardagliga sysslor blir genast ett projekt och från att bli en mysig socionom blir man en svårt handikappad sådan.

- Cykla? Nej, omöjligt med poncho. Fransar och tyg är överallt....
- Plocka ur och in i diskmaskinen på jobbet? nej, omöjligt. Fransar, mat och allmän cirkus...
- Äta pasta med tomat/linssås? Nej, omöjligt med vit fin poncho. Resulterar i fläckar..
- Sortera papper och använda datorn? Nej, fungerade men ej väl....

Det enda ponchon är bra till är att man får en den rätta feelingen men det räcker ej! Ponchon kommer få stanna hemma och användas i mindre sus och dus, sådeso....

X

Borta bra, hemma bäst!

Hem ljuva hem vilket inte helt oväntat känns skönt.

Nu jävlar blir det en ny vecka med lön (yippie), träning, umgänge med vänner och kanske lite jobb!

X

Back to life

Hoppsan, då hade nästan hela helgen gått. Det som återstår är en lunch med en kär vän, fika med bror och sedan åker jag. Tåget rullar hemåt vid 15:00.

Hem till kära Gbg igen och vardagen, hepp hepp! Det känns skönt fast hade nog kunnat stanna några dagar till.

Det går ju så fort när man har roligt...

X

Vad är väl en bal på slottet?

Kära Örebro. Allt är som vanligt när jag kommer hem. Tröttheten bara väller över mig. Jag vill bara sitta hemma i mamma och pappas lugna vrå. Vila, vila och vila. Det är som att all ork bara lämnar mig. Mamma säger att jag kopplar av och för all del. Men visst är det sorgligt? Att jag bara kan koppla av hemma i mitt barndomshem? Och jag undrar hur jag egentligen stressar mig själv hemma i Göteborg om det alltid blir såhär.

Jag har det fint här hemma dock. Jag vilar, haha. Har även hunnit med att träffa några nära och kära vilket också gör mig ödmjukare till det faktum att jag har massa människor runt mig som bryr sig om mig, och jag om de.  Pappa har stuckit till Ryssland för att lyfta lite och förhoppningsvis komma hem med en medalj. Mamma och jag har gjort loppmarknader och varit på IKEA. På loppisen fyndade jag en käck handväska i krokodilskinn och på IKEA ville jag äta en veggo slice. I Örebro, en av Sveriges största städer har de dock inget veggo alternativ. När min mor frågade om det fanns något vegetariska alternativ fick vi glass och dricka som svar,Good food? Njaaaaaa....

Ikväll försöker jag övertala bror och mamma att spela spel. Kära Eremo skall också joina oss. Jag ska hetsa gott om att spela spel, så grymt underskattat!Så ja en bal på slottet kan nog vara rätt trist men den här balen är helt underbar, tihihii!

X

Hipp hipp...

Så bra det blev då. Mammas firande avlöpte lätt och smidigt ute i det gröna. Vi var lite oroliga för vädret men så fint det blev! So, vad gjorde vi då för lilla mamsen?

Dagen började med att familjen packade in sig i bilen, mamma ovetande om var vi skulle. Hon hade fått anvisningar om klädval men inget mer. Hennes gissningar var många och helt fel, haha. Vi åkte till Hjälmarsberg. För ungefär 25 år sedan tog familjen ett kort vid en ek. En ek som är helt utbränd på insidan. Och nu några år senare var det dags igen...

Efter några knäppta kort av broder fotograf hittade vi en liten trevlig lund där vi satte oss. Där dukade vi upp en picknick med massa god mat och vin. Vi åt, vi pratade och mådde gott =) Mamma fick present, i form av fem sånglektioner.

Sedan åkte min bror och far och "köpte tidningen" och kom tillbaka med en massör och en massagestol. Mamma fick en massage ute i det gröna när vi andra strosade runt i naturen. Man kan fan bli high on naturen, jag är alldeles för sällan ute i mark och skog.

Efter massagen så käkade vi lite ost, kex och frukt. Och Volia, en heldag tillsammans var över!

Nu sitter vi här hemma familjen och är slut i rutan, det tar på krafterna att fira mammor och vara i solen men ack så fint vi haft det idag!!!

Hoppas ni alla haft en fin kristi himmelfärdsdag =)

X

På resande fot

Jag ska svänga förbi mitt jobb, jobba några timmar för att sedan åka hem mot kära Örebronx =)

Helgen hemma består av ett potpurri av roliga saker såsom fira mammas 60 års dag, drinkkväll, bebismys, mys med familjen och jag har fortfarande lite planer att smida för jag ska mysa big times i my old hoods!!!

Stabilt mannen.

Jag är aldrig speciellt hajj på att blogga när jag är borta men vem vet?!?

X

Härliga tisdag

Åh härliga tisdag, bara en halv dag och sen är det ledigt! Jag är trött, ofokuserad men still alvie and kicking!

Jag har fullt upp med att styra  min mors 60 års födelsedagsferre som ska gå av stapeln på torsdag. Då hon läser bloggen kan jag inte avslöja FÖR mycket men kan säga såhär, torsdagen kommer bli en grym dag =) och vi barn är grymma, hihi.

Samtidigt som jag försöker kordinera mig själv, två bröder i detta planerande så så packar jag och undrar varför mina elräkningar kommer jämt och är galet höga...

Ah, jag älskar min multitasking förmåga!

X


Battery running low

Energinivån är låg här i betongdjungeln ...

Lång dag på jobbet och träning efter det....

Jag satsar på tidig kväll ikväll. Jag vill nanna NU!Så sussa gott party people...

X


Plikten kallar

Hemmadag ser det ut som, solen finns där bakom molnen och lika glad är jag för det. Då kan jag med gott samvete städa, detta har jag inte gjort sedan Jesus gick i badshorts. jag ska även försöka gå ut med återvinning, diska, laga matlådor och annat som bör göras innan veckan börjar.

Och söndagsångesten behöver man även jobba med, ligger där och gnager  *suck*. En klok människa sa till mig att det är konstigt att man lever för helgerna och inte veckorna. Jag trivs ju banne mig med mig jobb för det mesta men ändå kan det kännas så tungt att helgen är slut. Jag ska bara jobba tre dagar denna vecka vilket glädjer mig men samtidigt stressar mig som en gnu. Det finns en del att pyssla med på jobbet som vanligt...

Det  tar lite extra tid idag  för måste sitta vid Spotify emellan och hitta bra städmusik som tar fram den bästa städerskan i mig. Det ska vara argt och fartfyllt, då städar man bäst!

Nu blev det långt, skulle bara skriva att jag städade idag, hihi....Så mindre snack mer hockey och verkstad hos familjen Rosa... Hepp!

X

Summering

Ja, det gick ju sådär...

Mycket tråkigt att Norge av alla bidrag skulle vinna. Plus att han vann så överlägset. Jag var inte speciellt impad av hela den där fiol grejen och låten var dålig. Trots att den var dålig så är det den jag nynnar på. Annars gillade jag Island, Tyskland, Turkiet, Azerbadjan och Finland mest!

Sverige, missförstådda som vanligt. Jag var inte glad när hon vann men tyckte låten växte men Europa tycks glömma bort de svenska bidragen, år efter år...

MEN det är inte oss det är fel på, det är de....

=)

X

Spring, spring, spring...

Hujeda mig!!! Det var så skoj, att titta på alla stackare som hasade sig fram för Göteborgs gator. De första hasade sig iofs inte, de flög förbi som vinden. Jag hejade på de flesta som fan. Klappade och härjade, hihi. Fan, jag kan säga att få saker imponerar mig men detta är ju galet. För mig känns 200 meter en bedrift!!!Jag fick heja fram några kända ansikten såsom moster, Stefan Holm, kollegor från jobb och lite annat löst folk.  Jag är sugen på Göteborgsvarvet men först och främst jag kanske borde lära mig jogga, så Göteborgsvarvet 2020 kanske?!?

Själv har jag konstant träningsvärk som vägrar släppa, har suttit i sen i torsdags, inte blir det bättre då jag tränat idag med. Jag antar att det här är kontentan av att jag tränar samt cyklar, min kropp undrar nog varför jag rör mig så nu, haha. Tr'äningen idag var inget bra. Passet var för svårt för liten Karin som inte klarar för mycket kordination. Fick ta i dubbelt så mycket på styrkan, var förbannad på instruktören för att hon tramsade runt överallt och ingenstans...

Kvällen bjuder ju såklart på EUROVISION!!! Det ska firas i goda vänners lag.  Jag är negativ och tror inte det går bra för Sverige. Men jag hejar och hoppas såklart =)

X

Lördag

Helg och sol, en grymt bra kombo om ni frågar mig.

Min dag består av träning i form av cyklning in till stan och  MRL. Sedan ska jag och min vän vara sådana där slackers som TITTAR på Gbgsvarvet! Jag skulle aldrig, inte ens om någon betala mig kunna motivera mig att springa en halvmara MEN titta är kul. Är ju lite happenings runt i stan så kan nog bli kul...

Och ikväll vet vi ju alla vad som händer....Sugna och laddade?

X

Bad idea

Ikväll ska jag vara hemma, gotta mig i tvätt, popcorn och att vara ensam...

Tyvärr känner jag mig redan uttråkad av den här idén som lät som bra i teorin, men känns tristare i praktiken...

Jag har ett Yatzy så kanske anordnar en spelkväll med mig själv, hihi!

X

This is love

Jag är verkligen förälskad, jag har fallit totalt, head of heels eller vad ni vill! Det här med cykel är ju fantastiskt. det är säkert någon form av smekmånadsfas men detta är fan inte sant vad jag älskar min cykel =) Jag skulle nog vilja påstå att min cykel är det bästa som hänt mig (bra betyg till ex flammor va?)...

Jag har ju en plan att cykla fram och tillbaka till Nisse terminalen där jag tar bussen till jobbet (är tre mil till jobbet så nej, inte börja cykla dit än) och ikväll gjorde jag min först testkörning för att se hur lång tid det tog. Jag har gått över men inte cyklat. Klockade in mig själv på 14 minuter, går iofs rätt mycket ner på vägen till stan så blev lite mer på vägen hem. Då jag bor på Hisingen island är det ju bara den där
lilla bron som man måste cykla över men det gick över förväntan med siktet inställt. Det finns nog inget ställe som på cykeln som jag får så mycket lugn och ro i mitt lilla hjärnkontor. Idag fattade jag ett beslut, inget livsavgörande men ändock!

Antar att jag fått någon form av endorfin kick här för att man kan bli så glad av en cykel tyder på att man antingen inte har något liv, är väldigt easy to please eller får kickar av motion. Jag hoppas å det tredje alternativet...

Nu, dusch och sen ska jag toka med lite Eurovision...

X

På min kammare

Japp, då kom mitt röstkort och nu ska man bara finilura utan var rösten går i år!!! Alltid enklare att veta vad man INTE ska rösta på (Alliansen, Sverigedemokaterna och Piratpartiet, fuck no).

Jag funderar dock på om man kan göra röstningen lite mer som Eurovision, kanske lite deltävlingar med jippo. Man ringer in eller smsar sin röst. Christian Luuk och Petra Mede tokar lite, Måns Zelmerlöv kanske spelar en go låt och det hela blir en aningens mer lättsamt.

Jag tror det vore något, för nu tror jag det är dags att sadla om. Ja, för om man tänker på att jag i princip suttit hela dagen och tagit emot besök som säger att man är dum i huvudet så undrar man. Gick jag 3.5 år på universitetet för att höra det? Att jag är dum i huvudet, det vet jag ju redan och det behöver ingen berätta för mig, haha!

Och en sak till Jonas Hassan Khemiri är så het!!! Nu har jag fått allt jag vill sagt, tackar!

X

Det är lugnt nu...

*Puh*....

Träning och vänskaplig kvällsfika har stått på programmet ikväll. Såklart var min fina cykel med ikväll, cyklade till och med en extra sväng för jag inte vill parkera och gå in. Min vän tyckte jag skulle ta in cykeln och sova med den i min säng. Hhmmmmmm, jag funderar på det. Det är något med att cykla, känslan av frihet och hur jag bara blir lugn.

Kroppen värker, tankarna snurrar och ett fint litet lugn har infunnit sig....

X

The old lady...

På tal om att folk tycker jag ser ung ut.

Igår fick jag svar på tal om min ålder...

En kollegas son, en yngre förmåga träffade på mig tillsammans med kollegan på Backaplan i helgen. Kollegan pratade sen med sin son och frågade om hur gammal jag kunde tänkas var (jag fick många pikar på valborg under fältningen att jag såg ut att vara en högstadieelev). Ungen svarar då, jag hon är väl runt 40!!!!???!!!

Tackar, det var fan i mig smicker på hög nivå....

=)

X

Nu jävlar!

Ikväll är det första semin till Mello. Jag vet att det är en torr tillställning men då Sverige är med får man ställa upp för laget!!!

Jag och mitt possy laddar upp med Tacos och taktiksnack =) Jag säger bara Tingeling...

Hepp hepp!

X

Ellos, take it back!

... Ellos har skickat info hem till mig på en käck "flyer" som ska ge intrycket av att vara hemskrivet. De vill att jag ska handla, får massa rabatt och hej hå...

De avslutar brevet med kramar från oss alla...

SAY WHAT?

Det undrar jag om de menar. Jag är ivf inte intresserad av massa kramar från okända människor som jobbar på Ellos =)

X


Glada nyheter

Idag fick jag besked om att min kära vän Gazellen fött en liten pojke, som ska heta Vide. Åh så glad jag blev =) En liten rar Vide att gosa med när man är i trakten av Örebro!Kan inte säga annat än grattis till Gazellen med sambo!!!

Annars är det måndag, måndagar är oftast överflödiga och bara en väntetid för att helgen ska komma =)

Jag och Rosa ska nu ha lite alone time och cykla till Gymet för ett stenhårt träningspass, heja heja!

X

Stupid

Ibland gör man dumma saker och ibland gör man ännu dummare saker...

Och jag kan inte ens skylla på alkohol, damn it!

X

Rosa

Här är hon, Rosa (som en kossa, inte färgen).. min nya darling!!!!

Visst är hon fin? Det var kärlek vid första ögonkastet? Vi hade tittat på andra cyklar men när jag såg henne visste jag att det var hon och jag. Vi har tagit vår jungfrufärd och det gick bra. Min nästa projekt är att införskaffa en hjälm, för det måste ju ha. Har ett stort motstånd till hjälm men det är ju som att ha säkerhetsbälte, dumt att vara utan. Fövrigt är detta en av Sveriges mest sålda cyklar, modellen alltså. Och då man ville vara en svennebanan så =)

 

X

Tillökning i familjen Rosa

Jag tror minsann jag är på väg att bli med cykel....

TOK!

X

Morning has broken...

Upp med tuppen, ska börja morgonen med lite Poweryoga. Jag blir alltid lite nervös för saker jag inte är bra på stel och dan som jag är.

Lördagen består annars av häng med Afrot. Vi ska leta cyklar och annat kul =)

Tjing!

X

Äntligen

Fredagen kom, såg och den segrade...

Kommentarer är överflödiga men tack för du kom, lika snabbt som vanligt!

Ikväll, mys med Anita och Televinken. Måste ju ändå vara så om man har en vän som heter Televinken, att den andra vännen som kommer automatiskt blir Anita...

Hoppas alla får fredagsmysigt i stugorna!

X

Satan i gatan

Dra mig bakåt långsamt!!!

SVT24 visar Centerpartiets partistämma mellan 19:30-23:00 idag. Satan jag har missat massa timmar av detta spektakel...

Nu blir det popcorn, dricka och allmänt kalas framför rafflande TV underhållning.

X

Dagens musiktips!

Jag har tipsat om Kalle Thyselius musik förut tror jag om jag inte missminner mig men alltså, lyssna på dessa låtar som finns här och här. Det är bra grejer även om det är gammalt!

Ni som har Facebook måste också bli ett fan och lyssna på hans nya låtar som han spelade in i faggorna. Min bror lirar drums på de nyare låtarna och ja det är sweet!!!  Ja, kanske lite partisk jag vet men ändå!Sen gör han en duett med Anna Fogel och det är ball mina vänner! Men som sagt, bli nu vänner och lyssna =)

Kalle vann Talangen på skolan i nian, men då någon i bandet skulle till fjällen skickades jag med mitt band Tha last ache för att tävla i någon talangtävling för hela Örebro. Need I say att det var sisådär vacker när jag brast ut i sång? Ja, visst tolkade jag Holes-Dollpart fint men med en pubilk på sådär 1000 pers och med ett band samt sång otightare än det mesta så förstår jag att det gick som det gick. Hihi...Tyvärr finns detta dokumenterat på video, kan användas emot mig i framtiden känns det som.

Nu ska jag iväg och fika med min bästa Konstapel som är på genomresa =)

X

Blekt barr och blod

Ja, då var man klippt och blekt i barret!! Jag är supernöjd med mina slingor men frisyren är som vanligt en katastrof. Jag är aldrig nöjd när jag går ifrån frisören och ingen undantag idag. Får hoppas att det känns bättre. Jag sa hur jag ville ha det men så klippte hon det inte kan jag säga, hihi. Fast hon var väldigt bra annars, gav mycket tips och sedan sa hon att jag var lik Pink (Pink är den hetaste personen som på denna jorden vandrar).

Ja, sedan ett av de där I-lands problemen. När jag stod och lagade mat började näsan blöda igen, detta är fan någott nu som händer titt som tät nuförtiden. Jag har aldrig haft problem med det förut. Jag har fått frågan om det är stressrelaterat. Jag känner mig inte så stressad men har å andra sidan alltid en grundstress som jag tar med mig från jobbet... Galet värre. Men får hoppas det ger med sig...

Nu ska jag dra en mössa på huvudet och fundera på livet =)

X

Dagens sådära

Jag glömde ju berätta om mitt fantastiska klädval idag...

Jag köpte en klänning, använde den en gång, tvättade den och använde den idag....

Klänningen hade krympt lite, framför allt på längden, vilket jag upptäckte då jag gick till jobbet och visade en halv rumpa. Mina kollegor påpekade vid flertalet tillfällen att jag nu visade rumpan också, stabilt läge.

Dagen har ägnats åt att dra i klänningen mycket och hela tiden. Sådära kul...

X

Isbiten

BRRRRRRR, har varit och tittat på Häcken mot Halmstad på Rambersgvallen och tror banne mig jag fryser ihjäl. Jag bylsade på mig massa kläder, mössa och trodde det skulle räcka men icke. Herre gud, förra veckan var det tropisk värmen och nu är vi tillbaka till minusgrader. Eller framförallt blåst! Nu är jag kall in i märgen. Jag tror bestämt en varm dusch kan få mig att tina upp....

Matchen dominerades av Halmstad men Häcken lyckades ändå slarva till sig ett 2-2, galet galet. Men som en klok vän sa, det är inte alltid rättvist, mål handlar om tillfälligheter =)

Annars, en bra dag....

X

Se upp för cykeltjuven

I cykelsalen på mitt gym är det en stor vägg med en tjej på en spinningcykel. Sedan står det:

"RIDE IT LIKE YOU STOLE IT"

Och det ska gudarna veta att jag anammde idag. Jävlar i havet, jag cyklade som det var en riktig cykelstöld och jag var jagad av Kling och Klang. NU sitter jag här med ben av jelly. Jävligt gott...

Speaking om cykel, i helgen ska jag titta på cyklar, är sugen på att köpa mig en fin pålle att cykla till stan med. Några tips på bra cyklar? Jag hittade en svinfin REX som var rosa, den gick loss på 7500, not my prisklass!!!

X

Med lätta steg

Tack för alla konstruktiva tips, nu vet jag verkligen hur jag ska krångla mig ur det hela... =) Haha, nej jag får skylla mig själv. Jag har ju satt mig i knipan...

Nu ska jag sticka iväg och träna, hoppas jag kan lösa lite saker under spinningpasset =) Jag hoppar iväg på små lätta fötter (som alltid är motståndet högt)....

Hepp hepp

X

Att göra slut på SMS

Jag har under våren träffat några killar som jag rätt fort insett att jag inte vill fortsätta träffa. Jag är av den skolan att jag tror på ärlighet och om man ej är intresserad skall man avsluta det på något sätt, inte bara låta det rinna ut i sanden om man träffats några gånger. Ja, det är alltså så jag säger att jag vill det går till men frågan är om det blir bra alltså, haha.

Jag vågar nämligen inte ringa och säga typ säga det utan jag har skickat sms eller medelande via Facebook (Jag vet att det är hemskt). En gång i somras skickade jag ett sms till en kille och sa att jag träffat ett gammal ex som känslorna blossat upp för och jag inte visste vad jag ville. Detta var en stor fet lögn, för visste inte riktigt hur man säger; Jag är inte sugen på dig mr, det är dig det är fel på, inte mig....

Så nu är jag i situationen igen (Hoppas dock att han glömmer bort att vi bokat in en dejt och inte hör av sig)...

Vad gör jag? Haha, och jag som varit singel i princip hela mitt liv, hur kan det komma sig att jag är så dålig på detta?

X

Ljuset i mörkret...

Tjiihoooo, flera glada nyheter gällande musik...

Nu har jag handlat, diskat och ska snart laga mat och gissa vad jag upptäcker när jag crusiar runt på Spotify?!?

FIGHTSTAR har ju släppt nytt, herre gud. Nu är ju min lycka total...

John Mayers live dvd i ägo samt nya låtar från Fighstar...

Söndagen är räddad, yay!!!

X

Smått och gott

Har varit en helt fantastisk ledig och bra helg;

Vädret, politiskt snack i parken, parkhäng, grillning, videomys (låt den rätte kom in, bra eller anus?), fräknar, sjukt mycket pommes och mys med en söt bebis.

Ja, helgen har innehållit en massa. Idag är solen lite mer skymd och då tänkte jag passa på att handla,diska, städa, laga lite matlådor och hela den där vuxengrejen. Vara en duktig hemmafru.

Då jag redan hade söndagsångest igår kan jag meddela att den har tagit sig upp till nya dimensioner idag. Jag är ångestfylld och känner mig ensam till max, eller det ligger där och lurar i bakgrunden.... suck and the stön, varför är  man så styrd av känslor?

Det som just nu skapar lite glädje i mitt liv är den
här fantastiska Dvdn, tiihihihih. Jag måste styra upp att få se den här människan live innan jag dör.

X

Upp till kamp

Jag överlevde kvällen och natten. Fatta vad lugnt det var. Jag är jätteglad och stolt över vårat arbete. Vi var massa vuxna och poliser som åkte omkring i hela kommunen och såg till att inga unga for illa eller att det var några större fester...

Men som sagt, det var jättelugnt i hela kommunen, gott mos!

Jag var hemma halv tre och somnade samtidigt, hihi...

Idag är det upp till kamp, jag kampar nog här hemma tror jag =) men sen blir det nog lite parkhäng!

Ha en grym 1 maj!!!!

X