Efterlyst

Efterlysning:

I helgen förlorade en ung kvinna i 27 års åldern sin sömn. Den har ännu inte återkommit. Har någon sett den, hör då av er till Puman som behöver sova....

Im telling you. Jag har fan skrattat mig igenom hela dagen, av ren och skär trötthet...

Idag ska jag banne mig lägga mig tidigt (och jag tror på jultomten)...

X

Mycket text...

Sådär ja. Hemma från träningen och mycket riktigt. Jag hade i princip  minsta möjliga motstånd på hela passet och kände ändå att jag drabbats av digerdöden. Fy, lite bättre på Coren men fan, en helg med dålig sömn och lite spridda skurar av alkohol gör sitt tror jag.

Kom just hem och hittade min deklaration. Jag har alltid fått pengar men icke i år. I år ska jag betala påstår de. Jag säger fuck no!Då jag har världens dyraste månadskort (klockar in på 1000 kr i månaden) så ska ett avdrag göras, så borde då få tillbaka lite som vanligt. Men att bara se att man skulle betala tillbaka kändes som en stor rip off, haha!  Annars har nästan alla nära jag pratat med fått tillbaka löjliga summor. Det pratats om allt möjligt, typ plastikkirurgi och grejer, haha! U go =)

Så, helgen? Låt mig säga såhär:

Fredagen spenderades med Televinken, god mat och vin i en större mängd. han gick sent, jag somnade ungefär samtidigt =)

Lördagen var det maskerad oc h Oh my, vilken tillställning. jag måste sluta umgås med människor på detta sättet, sent som det blir när man har roligt!  Jag hade vid detta lag bytt mina blå spandex till ett par neonrosa glansiga tights kombinerat med en zebratop, tattos, lila metallic pumps och mycket hårdrocks attityd. Tyvärr kanske jag egentligen såg mer ut som en prostituerad men men... jag tyckte jag var het och hade rätt attityd! På maskeraden fanns det en blandad kompott av skogshuggare, Björn Borgs, Afros, Clowner, tjuvar, poliser,Hula flickor, pirater, Cobojsare och andra tokigheter. Maskerader är så skojiga. Är nog i tagen att ordna en snart...

Ribban lades tidigt vill jag lova då alkoholen snabbt tog slut. I ren desperation överv'ägde vi att dricka slattar men tog vårat förnuft tillfånga då vi insåg hur löjligt det är vid vår ålder ( hehe). Vi hade nämligen en flarra till som vi glömt bort. Men ja, alkohol flödade, coverband spelade goa rocklåtar, folk blev fulla, jag dansade grymt mycket och gick in i ett bord som stod i vägen allt för många gånger. Idag är mina ben fläckiga av blåmärken... EN KUL KVÄLL! Tyvärr var inte kameran med, så bilder kan tänkas komma senare, hepp hepp!

Nu är klockan snart senare än aset och jag borde styra upp mig själv lite, läs duscha och äta samt försöka sova. Sömn är aldrig en prioritering när jag är ledig tyvärr. jag dansar hellre på borden med diverse löst folk =)

Tjing!

X

Oh my...

Jag lever =)

Idag känner jag dock knappt att jag inte vill stå eller gå av trötthet men Im still alive and kicking. Eller nja, jag är alive men kicking kanske är att överdriva, hihi!

Ska berätta om helgen min, men först ett träningspass med core och spinning. Eventuellt sovandes på cykeln!

X

Jehovas på besök

Idag kom Jehovas på besök. De sa att de var glada att se mig och undrade om de fick lämna en inbjudan som de spred över hela världen.

Sure thing sa jag. Jag tycker bara det är överkurs att en medelålders kvinna med någon skum liten Jehovas Nisse ska springa runt över hela jorden för att lämna en lapp om att komma till Rikets sal i Biskopsgården, Gbg....

X

Glädje

Kristian och Carina ska få barn =)

 Vad glad jag blir!

 (jag pratar alltså om Luuk och Berg)

(Och detta kanske är old news men jag visste inget ivf, hihi)

X

Kissilur kissilur!

Ja, jag vet att jag är mallig för att jag tränar men varje gång jag går dit känns som en seger!Idag var det MRL (mage rumpa lår) som gällde och i vanlig ordning trodde jag en stund eller två att jag skulle dö. Jag dör dock aldrig av min träning, det känns ju bra! Nu har jag trappat upp mina mål kring träningen en aningen. Nu har jag tränat en gång i veckan under en längre tid. Nu satsar jag på två gånger och skall försöka hålla det så!

Det som gör att träningen är lite trist är att efteråt måste man kissa precis hela hela tiden. Funderar på att ta med mig maten in på toa tillsammans med ett glas vatten. Jag tror jag har kissat fem gånger redan sen jag kom hem.... *suck*

Då jag inte ätit några våfflor idag antar jag att det får bli urinens dag för min del...

X

Den rätte för Rosing

Linda Rosings dejtingprogram kan likställas med att försöka klämma en invärtes finne eller att dra bort en sårskorpa;

 Det är smärtsamt, och man vet att det enbart blir värre....

TROTS detta så kan man inte sluta, hehe...

X

Men för i helvete

På tisdagar jobbar jag till 18:00. Blir alltså en lång dag på kontoret...

Vilket märks när man kommer hem. Scenen som utspelade sig idag var lagom förvirrad. Jag har en låsbricka för att komma igenom porten. Idag när jag kom hem så visade lampan röd och jag blev inte insläppt. Irritation och framförallt hungern gjorde att jag brusade upp en aningens. Jag drog brickan framför låsmojängen ett antal gånger och började sedan rycka i dörren. Vi vet ju alla att det är konstruktivt när man står framför en låst port.

- MEN FÖR I HELVETE sa den fagra flickan och började nu fundera var hon skulle sova inatt.

Upptäckten att jag stod med jobbets nycklar gjordes en stund senare och lite snopen fick jag ta fram de rätta nycklarna och in kom jag såklart...

Hoppas ingen såg mig =)

X

Back in the days

Idag fick jag spinna till 2 Unlimited och deras No limit =) Fatta vilken lycka!!!

Nästan så jag drömde mig tillbaka till Sörbyängsskolans disco back in the days (som alltså är någonstans på nittiotalet). Med en Banana skid och ett salt S i handen dansade man Running man, drack sjukt mycket läsk och försökt sno åt sig tryckare med de sötaste killarna (John var bäst för han luktade så satans gott)....

Ja, det var tider det, det var innan allt blev så förbaskat komplicerat men nej, jag är inte bitter (träningen gick ivf bra, nu klarar jag att göra alla armhävningar vilket är en bragd för en sparris som myself!)...

Förövrigt tror jag No limit ska bli min nya ledstjärna i livet, det finns inga gränser serrni! Sen var den där snubben jiddrar om vet jag inte, det går så fort,hihi...

X

Hipp hipp...

Blir man hyllad här och här då ska man banne mig bli hyllad HÄR med...

Konstapeln min käraste vän fyller tokmycket idag, flera hundra skulle jag nästan vilja påstå. Jag har inte så jävla långt kvar till livets avgrund!!! Som tur är, är hon som den fula ankungen. Hon blir ju liksom snyggare för varje år =) ja, alltså hon var aldrig ful men hon har gått från en svan och nu är hon typ en übersvan!!! Hon är ju lika klok som mig och omger sig med lammkött, klok flicka =)

HIPP HIPP till Konstapeln idag som fyller!!! HIPP HIPP HUURRRRRAAAAAAAA!


Pulli läppinen!!!

X

fartfylld söndag!

Film= Mycket mycket bra. Man blev inte besviken om man läst boken. Jag har ju minne som en utter så hade inte spelat roll om jag läst boken i förra veckan, det kändes ändå som jag inte kom ihåg storyn, haha...Alla skådisar impade mig också.

Nu ska jag iväg med en bakfull Televinken till Ikea, han menar på att jag ska köra.....hmmm... i Gbg en dag som denna. Okej, tut tut so long suckers!

Ha en bra söndag!

X

A day like this...

Ack, sol denna sol. Löjligt att man blir så glad när den lyser men så är det. Helgen är alltid välkommen och speciellt om det är en sådan här dag! Jag har stora planer för helgen och ska försöka se till att den inte går så fort som den brukar =)

Idag ska jag ha en heldag med Afrikanen. Vi ska:

Promenera och leka ute i det vacka vädret (jag tokar nog och tar väst istället för jacka, TOK)

Afrikanen ska hjälpa mig med inredning, jag har stora planer gällande min lya....

Sedan avslutar vi kvällen med Män som hatar kvinnor, alltså filmen inte en massa män som hatar kvinnor....

Tjing! Jag är sugen....vad gör ni då?

X


Innan jag dör

Nu vill jag rekomendera ALLA att gå och köpa denna bok...

Helt fantastiskt fin och sorglig bok som hanterar livets stora; Döden och kärleken....

Ja, jag har sträckläst big times samtidigt att jag inte ville att den skulle sluta.....

X

Fisk på burk

Jag tycker makrillfilé i tomatsås är en höjdare att ha på knäckemacka. Jag brukar köpa tre pack fyrkantiga konserver med makrill som man själv får mosa och dela.

Sist jag handlade fanns det bara makrill på rund burk!?! Hör och häpna, jag var skeptisk men tänkte att det kanske är detsamma MEN icke! I den runda burken har de redan mosat firren och geggat ihop det hela till en smet. Det nöjet vill man ju själv ha...

Så nej, det blir inga fler runda konserver med makrill from now on! Det säger jag då...Och ja, jag vet att barn svälter i Afrika...

Förresten är det fredag och det tycker jag ska firas med ett tjut TJIIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

X

Let´s rocka raggsocka!

NU så, nu ska ni få hjälpa mig lite...

Det är såhär. Jag ska på maskerad snart, nästa helg! Jag älskar ju sådana tillställningar och sätter värde i att ha en genomtänkt outfit. Jag och mina vänner har spånat ska ni veta, allt från barbafamiljen till Spice girls. Nu har bestämt att vi ska ha tema Rock tillsammans, rätt enkelt men kan bli kul. Jag har tänkt mig lite pudelrockare, alltså en 80-tals hårdrocks groupie =)

Det jag har som idé är mina nyköpa spandex liknande glansiga blå tight, zebra topp, lite fake tattoos, mycket svart kajal, kanske nitbälte!

Men kan ju be er om hjälp, vad har ni för tankar, förslag om min outfit!!!! Som jag nämnt tidigare jag vet ju hur många som läser min blogg. Om alla skriver EN kommentar får jag ju massa tips =) Vad ska man ha för smycken? Smink? Skor?

So, ideér????

X

Best of friends...

Idag har jag dels haft besök av min sötaste L-S, vi har pratat massa goja, ätit grönsaksgryta med Haloumi och bulgur samt drivit ett skämt vi har oss emellan ännu längre än jag trodde var möjligt.

Sedan har kvällens spenderats på telefon med diverse stjärnor till vänner.

Och en dag som denna, då min kära vän gift sig får jag ändå utropa att jag tror banne mig jag har världens bästa vänner!!! Simple plain, inga konstigheter, ni är bäst. Alla som vill får ta åt sig och jag tror ni vet vilka ni är!

=)

PUSS!

X

Love is in the air

Kors i taket...

Verkar som det är tokandes tider i min vänskap. Inte nog med att folk ska ut och resa och annat, nu har folk gått och gift sig med!!! Herre gud säger jag. Så oväntat men så glad jag blev! Satt på kontoret och jobbade när ett sms om giftermålet trillade in varav jag ringde upp på gång.

Tårarna började spruta när jag pratade med det lyckliga paret. Åh jag bara säger att kärleken är i luften!!! De förtjänar varandra mest i hela världen, även om jag är lite bitter att de inte bjöd in mig (inte någon annan heller). Det är min första nära vän som gift sig och den här tjejen är ju också så speciell för mig. Vi har varit med om en hel del. Jag skulle till och med säga att jag är den "skyldige" att de träffats, det var genom en av mina  gamla flammor som de träffades....

Love is all we need och happy days friends! I Love Ya!

X

Holiday!!!

Min vän J med fästman till Aussie imorgon för att vara där i fyra veckor. Jag är inte alls avundsjuk, nej nej. Semester är liksom inte min grej...

*suck*


Vem fan lurar jag egentligen? Hehe...Jag hade nog skurit av mig en öra och fot för att få åka på semester...till och med en hand!

X

Hoppla hoppla

Nu har jag visat var skåpet ska stå!!!

 Cykeln och core idag gick lysande! Jag trampade på som det var mitt sista spinningpass i livet. Sen när man inser att det kommer många fler blir man knäckt för en stund =) Men nej, jag tog ut mig, min vän som satt på cykeln bredvid blev orolig efter passet då jag såg ut som jag skulle svimma men nej, jag är alive and kicking!

Och för er som MISSADE
detta, jag bjuder på det, haha. Min nya favoritlåt, jag har nynnat på den hela dagen. Jag kan villigt erkänna att jag inte riktigt kan texten men får jobba på det!Och den här är inte så dålig heller..... WORD!

X

Tingeling tingeling!

Vilken drama, vilken skräll och vilken förvåning! Melodifestivalen 2009 hade ett hetare och bättre startfält än någonsin. Det var som uppgjort för ett slag mellan de bästa (jag hade inte ens med operatanten som en av de bättre dock).

OPERATANTEN VINNER! Jag var i chock hela kvällen, trodde verkligen att svenska folket var klokare än så...
Igår var jag knäckt. Idag känns det bättre. Kan vara kul att skicka något som står ut i mängden, hoppas att öst diggar vår style!!!

Det BÄSTA på hela kvällen igår förutom Petra Mede måste ändå varit  Tingeling goes Russia, muhahahaha. det är då jag uppskattar public service!!!

Nu ska jag på födelsedagskalas, K fyller nästan 30 =)

X

Stay the night

Vad händer ikväll då? Jag och min PMS är alltså bortbjudna. Det blir smörgåstårta, Mello och Singstar!Kan nog bli en trevlig kväll!

Jag hejar på Alcazar och Mums Mums såklart....

Vilken hejar ni på? Om man skriver Sofia med Alla behöver man inget skriva for your information....

X

Mina hormoner och jag

Jag oc h min PMS har tagit helg vilket är skönt...

Visst är det galet att "någon" kan ta över ens kropp och känna ilska, sorg och any other jobbig känsla i kubik!!!

Hörde om någon som blev sjukskriven för PMS, tror banne mig det är värt ett försök, haha. Jag tror jag är en fara för mig själv och andra i detta tillstånd, jag blir så oberäknelig i mitt känsloliv (och det är jag ju redan innan). 

Idag har jag under min vakna tid varit rosenrasande över saker och nästan bölat av samma sak. Saken det handlar om är en fånig rättvisesak som jag sedan får dåligt samvete för att jag upprörs så över..Hmmmmm, hormoner alltså!

Men nu ska jag och mina hormoner ut på stan, en present måste inhandlas. Wish me luck!

X

Blod och snö

Idag var jag med min vän för att lämna blod, Hon var ju den enda av oss tappra musketörer som fick lämna!!!Då jag hemskt gärna ville lämna fick jag följa med som moraliskt stöd, kände mig viktig då jag hämtade saft och kakor till min vän. Hon var så duktig så när de sög henne på blod.

Jag lärde mig att de tar i genomsnitt 4.5 dl blod. När vi frågade varför just 4.5 dl sa han att det var ungefär en tiondel av kroppens blodmängd och det har man gjort sedan andra världskriget och det är universellt mått. Hmmm, har inte det hänt något sedan andra världskriget när det gäller blodforskning, jag är skeptisk.Vi tyckte det blev mer begripligt om man tänkte creme fraiche burkar, hon förlorade alltså två burkar creme fraiche plus lite till i blod, det ni!

Efteråt gick vi och käkade Thaimat, jag käkade broccoli, det ska man äta för att få upp järnvärdet, så nu jävlar. Om två år är det jag som ligger med en nål tjock som en stubbe i armen och samlar på Rörstrand skålar!!!

Förresten, snökaos i Gbg när det snöat hela dagen. Samtidigt ser jag en tjej i 14 års åldrn som är ute och knatar i tubsockor och intersport tofflor. Ja, jag säger då det....

X

Jävla spöken

Nu ger jag fan upp!!!

Så länge det där jävla spöket är med i Greys anatomy så kommer jag INTE TITTA!!

Serien är inte mycket att ha, men med ett spöke blir den otittbart....

Tackar!

X

Vilken dag!!!!

Dagen har varit händelserik, listen up bitches (Nja, försöker ha en attityd men det är ju en yta)...

1.  Jag vaknade...

2. Jag lyckades med en helt fantastisk parkering i våra garage på jobbet, kändes nästan som jag sladdade in. Imponerade nog nästan min kollega. Det jag inte erkänner för någon förutom er är, att jag bara höftar. Ena gången kommer jag in i garaget, andra gånger skrapar jag bilen....hmmmmmm......

3.  Jag har kommit hem, lagat mat och till och med tokat så mycket att jag tvättat håret, kors in the tak!!!!Här händer det sannerligen grejer!

4. En ytlig vän till mig har fått för sig att jag kvällstid arbetar som terapeut via MSN, mycket spännande då det är allt möjliga problem som ska avhandlas. Jag må vara socionom men inte fan är jag empatisk och rådgivande 24/7...Hepp!

 Undrar vad som väntar imorgon? För frågan är om det kan vli MER spännande än såhär? Hehe (då jag tillhör den ironiska generationen vill jag sist bara informera för er som ej fattat att jag är ironisk när det kommer till att dagen varit händelserik, haha)....

X

A day at the gym

Träning, hmmmm.....

Efter 10 minuter: Oj, detta var väldigt jobbigt, jag har håll och mår lite illa. Fan min puls är allt bra hög!

Efter 20 minuter: Nej, nu trillar jag av cykeln, tar detta helvete aldrig slut?

Efter 25 minuter? Slut än?

Efter 26 minuter? Slut än?

Efter 27 minuter? SLUT ÄN!!!

Efter 28 minuter: MEN VAD FAN... SLUT ÄN???

Efter 29 minuter: ......

Efter 30 minuter: Karin faller av cykeln...

Ja, jag skyller på att jag varit sjuk =)

X

Clarity

Ja, att bara få klarhet i saker gör ju att själen får vila. Här går man och målar upp bilder, skrämmer upp sig och har sig. Sedan för att bara få ett svar som inte gör allt för mycket med en, haha. Jag är så neurotiskt lagd!

Nu ska jag bege mig mot träning, spinningcykeln manar på mig och nu jävlar ska det trampas så öronen flyger av!!!!

Yihaaaaaaa!!!!

X

Wipe out

Alltså, jag såg på Wipeout på femman ikväll och jag trodde jag skulle dö av skratt.

Vet inte om det var så speciellt roligt egentligen men något fick mig att skratta....

X

En viktig dag

Jo, det är ju den där internationella kvinnodagen idag... Jag bara rippar mig själv från förra året i brist på kreativitet!

En dag om året, det är vad vi får. Fy fan vad nöjd man är =) Idag är det den internationella kvinnodagen, tjjiihoooooo! Som den feminist och röd strumpa jag är måste jag ju ta tillfället i akt och säga Upp till kamp, fuck könsnormer, fuck trångsynhet och Hail the Punani. Tillsammans; Kvinnor, män, barn och vad du vill så ska vi ta och styra upp lite verksamhet på det jämnställda planet! Jag skulle kunna göra ett mycket mer seriöst inlägg om frågan men vilken ende början man i? Så får bli ett kort och koncist inlägg om att vi banne mig får ta lite ansvar för att få en jämnställd värld! Vi börjar nu, ett tu tre!

Känns fortfarande aktuellt, eller?

Så, handen på hjärtat, har vi börjat ta ansvar sedan mitt förra inlägg? Haha....Jag skulle nog vilja påstå nja.....

X

En vemodig söndag

Det SPÖregnar ute...

Och min skalle snurrar =)

X

Ave Spotify!!!

Ja, Spotify är ju helt galet roligt.

Inte nog med att man kan HITTA massa ny bra musik...

Man kan också botanisera i det gamla arkivet och lyssna på en hel massa gobitar! Idag har jag dykt ner i pojkbandsdjungeln från förr och vad skoj jag haft...

Nästa tema tror jag blir 90-tals grunge

=)

X

Frisk!!!

Feberfri, fuck yeah....

X

Jag är på G

Jag är tillbaka på banan, det vill jag lova!!!Jag mår mycket bättre och om det går i den här riktningen är jag feberfri imorgon, heja febern!

Här på kvällskvisten fick jag en enorm craving på Thaimat. det är kanske inte så konstigt för det enda jag ätit på sistone är nyponsoppa och macka.

Så jag tänkte att det är lika bra att komma ut en sväng och kanske få med sig mat hem! Sagt och gjort, jag travade ut i kylan. Det var lite tungt för kroppen att komma igång men samtidigt mycket skönt...Väl hemma med maten insåg jag att jag inte var speciellt hungrig =) Haha, men jag fick i mig lite mat och är nöjd och belåten!

X

Sick of being sick

Ja, sanna mina ord. Detta är nog inte min vecka...

Gick till jobbet igår, kände mig inte tipp topp men det har jag inte gjort på hela veckan. Dagen gick och varmare kände jag mig. Jag hade faktiskt, i förebyggande syfte tagit med Apoteket (läs termometer, Ipren, nässpray) och på eftermiddagen upptäckte jag att min temp var uppe i 38. Bara pallra mig hemåt, ju närmare hemåt jag kom ju värre kände jag mig...

Väl hemma var tempen uppe i 39 och som vanligt när jag är sjuk tror jag att det är min sista stund och smsar alla för att berätta om hur hemskt livet är. Så frysandes och svettandes låg jag på soffan och förbannade världen....

Så nu är jag hemma och sjuk IGEN! Idag är dock febern betydligt bättre och jag hoppas ju på att den försvunnit till imorgon! Ligger mest på soffan, dricker nyponsoppa och försöker sova!

*suck* Alla uppmuntringar välkomnas =)

X

Same, same....

Dagen har fortsatt i samma anda, är helt enkelt inte på något strålande humör. Nu är jag dock hemma och kan strunta i att vara trevlig, snäll och empatisk (som jag försöker vara på jobbet).

Dagens visdomsord:

Allt blir gott med riven ost!


Tack och hej!

X

Neggo!

Tillbaka på jobbet med ett datasystemet som ej fungerar. Stressen är lite svår att hantera, *puh*. Vill och kan inte jobba över idag men utan programmet kan jag icke göra nåt och det finns en del att styra med, trust me.

Jag är nojjig över min mage som krampar och sur för att människor alltid ska vara så jävla veliga och svåra att förstå, haha. Den söta lilla varelsen som tidigare tett sig så lätt har nu blivit ett huvudbry. Jag varken orkar eller har lust att analysera och oroa mig för vad folk tycker och känner. Det tar min energi.

Jag själv är ju världens lättaste människa att ha att göra med...Haha...Känner mig lite lätt neggo såhär på morgonen men det ska nog snart gå över.

X

Sådär ja....

Nu har jag pratat med sjukvårdsupplysningen för under dagen har jag haft alla symtom på jorden. Det senaste som tillkom på listan är att det gör ont och krampar när jag kissar (för er som är intresserad). Då jag som jag tidigare sa är nojjig för allehanda sjukdomar tog jag det osäkra för det säkra!

Han jag pratade med på Sjukvårdsupplysningen lät dock precis som min morbro Anders (Haha). Det var lite galet när jag fick svara på alla möjliga frågor om min hälsa och det kändes som det var min morbror. Det var dialekten som gjorde det tror jag =)

Jaja, nu känner jag mig lite tryggare och lugnare! Och faktiskt mår jag lite bättre med!

Men faktum kvarstår att det är deadboring att vara hemma ....

X


Att falla för grupptryck

Imorse ringde min kära vän T. Hon hade redan igår pratat om att hon hade ont i magen och ringde nu för att konsultera sjuksköterskan Karin då hon hade haft magont under natten. Jag gav henne rådet att ringa sjukupplysningen för att beskriva sina symptom och sedan gå till vårdcentralen för att kolla upp varför hon hade problem med magen...

Vi lade på och jag skulle i samma veva upp för att åka till jobbet. det tog mig en kvart innan jag kände att magen gjorde ont. Smärtan blev mer om mer intensiv och efter en stund kunde jag inte stå själv. Så några timmar framåt var rena mardrömmen i någon konstig form av magsjuka med hulaknde, illamående, magsmärtor och annat mindre trevligt. Från sen förmiddag har det "bara" varit värk i magen, som gör att jag inte gärna går längre sträckor.

Så jag har varit hemma idag, med magont och det är så trist!!! Trist trist och ännu mer trist. Då jag liksom inte kan göra så mycket har jag tittat på tv, gjorde ett äventyr och hämtade min post vilket var en upplevelse och sedan har jag mest legat på min soffa och funderat på livet. Då jag har en släng av hypokondri har jag även lyckats diagnostisera mig själv med en rad sjukdomar i min lilla mage, haha. Jag lyckades även se Slumdog millionaire, mycket bra film! jag rekar!

Men det jag vill komma fram till är att alla med fysiska såväl som psykiska problem. Ring inte mig på morgonen. För vet banne mig inte om jag faller för  grupptrycket och blir hemma imorgon med whatever sjukdom ni har!

X

Missberäkningar och I-lands problem

Ja, idag har jag tränat och kört järnet. Jag kollade klockan sådär fem minuter innan passet slut och tänkte att det då var passets sista låt. Så jag brände på där på min cykel, stånkade och tog i som en annan jävla galning. Tji fick dock jag för när låten var slut och jag tagit ut mig totalt kom finallåten, haha... under den låten kan jag säga att cykeln cyklade med mig och inte tvärtom! Men nöjd är jag, på coren tyckte jag banne mig att jag tog i lite extra nu, Beach 2053 och hängrumpan skrämmer mig kanske lite...

Fövrrigt har jag ett I-lands problem som heter duga. Överdelen av mitt diskställ har gått sönder, vilket betyder att jag nu har en anledning att inte diska. I helgen har jag och den söta förmågan ätit en massa och mitt kök är en djungel av disk....*suck*... Trist men men!

Nu ska jag laga risotto, den är la klar sådär halv elva, haha...

X

Let´s sammanfatta

Huga huga. Nu är helgen snart slut och ägnat mig åt bloggen har jag rakt inte gjort. Min helg har varit oförskämt trevlig men också lite för kort. Vi punktar lite va?

  • Afterwork med jobbet. En trevlig tillställning trots att jag lyckades beställa en French Martini som bara smaka sprit samt en vindrink som smakade gammal äckligt mousserande vin!
  • Promenad, handling och städning på lördag dag
  • Mysmys med en söt liten förmåga. Vi tittade på Mello, åt tacos och drack vin. Försökte oss även på att se slumdog millionaire men en liten Karin somnade....
  • Biobesök där vi (jag och den söta förmågan) såg The Wrestler.Vilken jävla film vänner!!! Den rekar jag alla att se även om den var lite rå stundtals!
Nu sitter jag här och har en lagom dos av söndagsångest!Usch och fy för måndag...

X