Hey ho Silver

Ja, idag var det en kamp att komma upp. Jag dealade som vanligt med mig själv men när det inte finns några argument är det bara vänligt att knalla upp. Då jag la mig med blött hår vaknade jag och såg ut som Tina Turner eller liknande pudel. Riktigt nöjd. Men med en mössa på huvudet så löser sig det problemet...

Idag är det ridning som står på programmet på jobbet, ska bli trevlgit även om vi kommer göra det i spöregn, hihi. Islandshästar är ju så mysigt!!!

Sen efter denna helroliga arbetsdag blir det afterwork, men får nog åka hem och duscha, vet inte om jag vill lukta stall på afterworken. Kanske vore ett nytt trick för att få människor att hålla sig borta. Fast det kanske jag inte vil. Stå själv på en afterwork känns lite överskattat!

Anyway, ha en fab fredag!

X

Detta handlar om yta

Huga huga, vilken dag! Jesus vilken shopping det blev. Jag gav mig ut i djungeln vid 11 tiden och vid strax innan 17 gav jag och mina kompanjoner upp. Vi tog dock en liten sushi lunch men annars var det full rulle. Då hade vi shoppat för mer än kung och fosterland kan jag säga. Nu sitter jag här med träningsvärk i benen och ont i benhinnorna, haha. Nu snackar vi I-lands problem och knappt det.

Men vet ni vad vad nöjd jag är med dagen för jag har verkligen shoppat, med budget enligt mina mått mätta.  jag tycker verkligen jag fick valuta för pengarna om man säger så. Jag har spenderat ungefär 1000 kronor och detta var mina fynd:

* En dödskalleväska i svart och vitt från HMs barnavdelning.
* Två bastoppar från HMs barnavdelning, en svart och en vit.
* En svart och vitrandig långärmad topp från (små ränder), just det HMs barnavdelning.
* En vit långärmad topp med svarta prickar från HMs barnavdelning.
* En längre kortärmad top från Gina tricot (vågar jag skriva att den är randig i svart och vitt men breda ränder).
* En mörkgrå långärmad topp med massa balla dödskallar på från HMs barnavdelning.
* En Maxfactor Mascara, kajal och en ögonbrynspenna.
* Två Bhar och en trosa från Cubus.
* Ett rosa och ett rött käckt nagellack.

Ja, jag gillar svart, vitt, randigt och dödskallar...haha. usch, jag är så förutsägbar så hälften vore nog. Sen känns detta blogginlägg högst inlägg högst ytligt och glättigt men men!Nu blir det ingen mer shopping denna månad men det var så värt att få gå en hel dag och bara låta handelsdjävulen rula!

Efter denna hektiska dag åkte jag hem till Afrot och åt varma mackor. Mycket trevligt var det. Vid tittade lite på Lyxfällan och då pratade de om tröstbeteende och shoppa, hmmm. jag kände mig mycket träffad, haha.

Nu är jag så trött att benen och ögonen går i kors så tror jag ska nanna snart! Godnatten!

X

Den ytliga världen kallar...

Regnet öser ner, det är mörkt och kallt men vad gör det?

Jag har gjort mig redo! Rustat mig med rätt kläder och inställning, det ska vara kläder som går att ta av fort, inga stora örhängen, bra skor och en god inställning som behövs där ute....

Im going shopping!!!!!

Idag blir det en dag med heavy shopping, hoppas jag ivf. När man planerar att shoppa det är ju då man aldrig hittar något. Sen borde jag egentligen inte shoppa men men...det är ett senare problem, det blir nudlar i tre veckor, mums! Inta att underskatta!

Men först, bilkörning, yippie ya vad skoj =(

Ha en bra dag!!!

X

Gossip

Jag måste bara klargöra att jag tror banne mig jag har världens bästa arbetskamrater. Det fastslogs nog idag även om jag anat det länge och väl, hihi.

Vi har börjat med en käck liten grej på personalmötena varje onsdag som kallas skvaller. Det är inte lika otäckt som det låter, men det är en övning som bygger på att man väljer ut en i personalgruppen som får gå ut ur rummet i sådär 10 minuter. När den personen är ute ur rummet ska de andra para ihop sig två och två och skvallra. Skvallra betyder att man ska komma på så mycket bra saker om personen som möjligt och skriva ned. Ingen prestation i att komma på massa utan bara det man kommer på spontant. Sen får personen komma tillbaka in i rummet och så läser man upp det som skrivits. Love bombing kan man kalla de med ett annat ord...

Idag var det alltså min tur och shit jag tror fan det var det finaste jag varit med om sen jag konfirmerade mig!!!! Fyra papper fulla med  bara bra saker om lilla jag, det är så man tappar andan. Jag blev så rörd när jag kom hem, då fick jag chansen att läsa igenom vad de skrivit och det är så fina grejer!!! För mig är det nästan lite för mycket att ta in, svårt att bara höra vad man är bra på utan att snabbt avfärda det. För en liten Karin som kämpar med självkänslan gjorde det gott kan jag säga! Så idag känner jag mig stark och glad. Jag ska spara papprena på någon speciell plats och ta fram den dagen jag känner mig dålig, ful och dum....

Idag är jag glad för att jag är jag.

X

Smaskeli smask

Tomtegröt är så smaskens så...mmmmmmmm. Sen festade jag loss med en apelsin till efterrätt......

Livet är en fest, visst?

X

Äntligen!

Som Gert Fylking brukar säga och nu är det min tur!

Jag läste en artikel i tidningen och fan, jag tror det finns lite hopp för mänskligheten. Då jag skrev min C-uppsats om detta ämne och det är lite av en hjärtefråga blev jag helt varm och go!Jag tror jag bloggat om detta förr, känns som vid detta lag har jag nog bloggat om allt två gånger men detta är värt att upprepas.

Australien har fått en ny premiärminister, Kevin Rudd som till skillnad från den förre nöten verkar ha kloka åsikter. Till att börja med tänker han jobba för att få ut de Australiensiska soldaterna ur Irak, tackar! Han tänker även satsa på miljön (hurra hurra) men det som framförallt berörde mig och gör mig glad är hur han planerar att hantera "problemen" med urinvånarna.

Men let me tell you! Aboriginerna har bott i Australien i över 50 000 år och de sista par hundra åren kom vi vitingar på besök och bestämde oss för att vara mindre trevliga. Redan från början var det bestämt att aboriginernas kultur skulle raderas och att "vita" normer skulle gälla.  Mellan cirka 1920-1970 tvångsomhändertogs aboriginska barn från sina familjer för att assimileras in i det "vita" samhället. De placerades antingen i en vit familj, utan någon kontakt med sin ursprungsfamilj eller så bodde de på institutioner för aboriginska barn. Detta skedde alltså i lagens namn. Många av dessa barn fick utstå fruktansvärda övergrepp, både sexuella, fysiska och psykiska. Som ni förstår är detta något som än idag påverkar aboriginerna i form av förtroende till det vita samhället och många sår är fortfarande inte läkta. Världen har även förlorat ett arv då mycket kultur, språk och traditioner försvann.

Den förre premiärministern John dumhuvud Howard som var en konservativ stolle vägrade be om ursäkt för "the stolen generation", han beklagade sig litegrann men ansåg inte att en ursäkt var på sin plats. Många aboriginer vill ha en officiell ursäkt, för att kunna fortsätta med läkningsprocessen. Det har nu den nya premiätministern utlovat!  Jag förstår att det här inte är lösningen på de stora problem som aboriginerna har om man tittar på hur de lever idag. Aboriginerna lever i snitt 20 år kortare än en vit man, har svåra problem med alkoholism, självmord, arbetslöshet, sjukdomar drabbar de hårdare (exempel diabetes) men det är fan en start.

Om ni tycker det är ett spännande ämne så tipsar jag er att se the rabbit proof fence, en film som ger en bild av hur det såg ut och gick till under dessa år!

Vi här i Sverige kanske skulle titta lite på hur vi behandlat våra egna samer  och hur vi integrerar människor som kommer hit men vet ni vad, det blir ett annat blogginlägg...

Jaja, det var dagens lilla historielektion!tack för idag, slut för idag...

X

En våt dröm...



Jag var bara tvungen!!!Var hittar man killar som ser ut såhär? Dansar såhär och är såhär heta? Jag bara undrar för detta här är definitivt män i min smak!!!! Det var längesen jag såg en sån erotisk dans, Ohh my säger jag bara....

Det är såklart NKOTB med min all time favourite låt Cover girl. Vilka gossar säger jag och vilket spektakel. Min favoritdel av videon är helt klart när Donnie (the bad guy) drar upp en liten tjej på scenen som han försöker ragga upp. Ska det vara så, va va vaaaa? För 15 år sedan hade det varit en våt dröm för en annan....

Så titta nu och njut och sen sover ni så sött...och kanske vått, hehe! (sorry for the bad kvalla)

X

Allt om inget, inget om allt

Hello Africa!

Har haft en riktigt bra dag på jobbet och mitt goda humör fortsätter hålla i sig. Nästan så man börjar ana ugglor i mossen, varför är jag såhär glad utan anledning? Är det någon sorts blåsning att jag är såhär glad i blåsiga och kalla November? Hihi, jag nu ska jag inte analysera min lycka for no reason utan vara glad och hålla käften istället. Jag är nöjd med allt jag fått gjort på jobbet också och har haft gruppsamtal, vilket var längesen sist. Jag har nästan glömt hur kul det är att jobba med grupper men idag fick jag lite att bita i, kul! Så nu hoppas vi på mer grupp för Karran! Sen fick jag ju chansen att briljera med min närkingska och dra några dåliga vitsar från Närke vid fikat. När ingen uppskattade mitt vitsande kontrade jag med att Kålle och Ada från Göteborg inte heller är så festliga, sådeso. Kan ju bjuda er på en rolig vits då om ni tjatar

Varför är närkingar så bra i sängen?
Det går alddrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig.


Om ni inte förstod så får ni höra av er men så jävla kul är den inte....

Imorgon är det också en fin fin dag, löning!!! Jag säger bara yippie yay. Den har varit efterlängtad sen förra lönen kom (nu ska jag inte vara bitter men får ju aldrig göra något annat med mina pengar än betala till den där bilskolan). Jag firar att lönen kommer imorgon med att lyxa till det, köpte mig en grape som jag fullkomligt ska festa loss på om en stund! Livet är bra lyxigt, här är det inte tal om någon rysk kaviar utan en grape =)

Och nu när ni väl är med mig, Har jag sagt att det borde vara olagligt att inte lyssna på Fightstars Paint your target? Jag vet inte hur många gånger jag lyssnar på den varje dag.....Ooooooooooooo, lyssna nu för bövelen (och titta med, hehe)
här. Ge den en chans om ni inte tycker om skrik i början, den blir lite mer melodiös sen!!!!!

Tjing, tjing!

X

Ring ring....

God morgon, morgonstund har något i stil med guld i mund...Hmmmm....

För det första, jag är bitter för att Sagan om ringen filmerna är så bra. Jag behövde verkligen sova igår. Då första Ringen filmen var på tv var jag tvungen att se lite, och sen lite till. De är ju så spännande, så var tvungen att se! Nu är jag såklart däckad för jag såg lite för mycket! Tycker tv3 borde ta lite mer ansvar och inte visa så bra film på söndagar. Jag slår ett slag för skitfilmer, heja heja!

För det andra, imorse när jag vaknade hade jag ett missat samtal från 02:47 från okänt nummer. Vem ringer då, sover inte folk då? Det borde de ju ivf. Jag är nyfiken på vem det var även om jag fattar att det var en felringning...

Nej, nu ska det jobbas för brödfödan!

X

Shiny happy people

Det bra humöret hänger  i sig...

Det är fasen inte likt mig att vara så här kvittrig på en söndag.

Tjiiihoooooooo!

X

Goa minnen

Ooooooooh, vilken lördag. Jag tog verkligen en tripp down memory lane, det var inte meningen men sen var jag helt plötsligt där, utan att riktigt tänka på det...

Såhär var det. Jag skulle promenera till Martin och insåg att jag tagit en väg förbi mina gamla studenttrakter där jag med flera bodde. Så jag fann mig själv gåendes förbi en väns lägenhet, mitt hus där jag och O bodde i omgångar. Efter denna rutt gick jag förbi min korridor där jag bodde i många år och fortsatte sen förbi min sista lya i Johanneberg. Den här nostalgitrippen satte igång mycket gamla minnen från the old studenttid. Alla galna upptåg, kårpuben, alla killar som kom och gick för oss i tjejgänget, hjärta och smärta, glädje och som sagt var framförallt TOK. Det finns verkligen mycket att minnas från den där tiden och konstigt nog är det inte själva studierna som är de starka minnena,hihi.

Idag lever vi alla annorlunda liv, flera av de jag höll ihop med under studenttiden har lämnat Göteborg, flyttat till radhus, skaffat sig fasta jobb och ja, ett vuxetliv. Men hur som helst så har vi de här minnena ihop, minnen som kommer finnas med där för alltid. För så kul som jag hade under min studenttid, sanna mina ord det har jag aldrig haft =)

Sen tycker man att det borde räcka med nostalgi men icke icke. På kvällen när jag kom hem efter en mysig kväll med M och E ringde en gammal flamma. En gammal flamma som jag inte pratat med på både länge och väl. Vi pratade ett bra tag och vi kom också att prata nostalgi och hur det var på den ljuva tiden då vi fann varandra (just under studenttiden. Det var så trevligt och jag har nog glömt hur kul jag har med honom och hur mycket jag tycker om hans skratt =). Så vi tjöta på en stund och jag blev verkligen på gott humör.

Ja, så idag har det jättebra humöret hållit i sig, har verkligen blivit påmind om hur roligt jag har haft det under min studenttid och hur glad jag över att jag har träffat de vänner jag har!!!

Så mitt råd för dagen, plugga nu och skaffa er lite nya vänner...eller nåt =)

Nu är det söndag och jag ska styra lite med fika och annat trevligt med vänner från förr som Latin Kings hade sagt! Ha en bra söndag!

X

Too tight

Jag har rätt mycket kläder men väldigt lite av garderoben är egentligen saker jag använder. De sakerna som inte används ligger där och andas gamla minnen. Jag behåller alla dessa plagg för det emotionela värdet, kläder som har betytt mycket i något skeede av livet. Jag har redan en kartong med kläder jag vill spara för the next generation so to speak men tror nog det är dags att göra en utrensning till...

Idag tänkte jag toka till det och sätta på mig en tröja som en betydelsefull människa i mitt liv har kastat lovord över.  Jag har fått höra att jag är väldigt fin i den här rosa randiga historien (och ja, det kanske jag är). Jag har inte använt den på säkert ett år och efter att ha haft den på mig i 20 minuter förstår jag nu varför.

Jag kilar omkring i en magkort tröja snart. Den har en tendens att glida upp och visa lilla kulan, vet inte om jag uppskattar detta så mycket, eller faktiskt inte överhuvudtaget. jag lämnade "visa magen" stadiet någonstans i högstadiet. Så fan, får nog låta denna här tröjan kila vidare...

R I P!

När jag satt på mig ny  lite bekvämare tröja så ska jag ta en prommis, leka med M och yet again hans sötast E. En helt vanlig, slapp lördag i Karins liv. Wheres the action undrar ni? Ja, ni vem fan vet det? Här är den rakt inte....

X

Ingen höjdare inte

Ja, kvällen blev trevlig. Jag fick en trevlig middag hos en trevlig vän och sen gick jag, den trevliga vännen och en trevlig vän till på bio. Tänk vad många trevliga vänner jag har!

Ingen hade någon sån där film som vi var tvungna att se så vi tog ett wildcard och chansade på Michael Clayton med George Clooney. Sisådär om ni frågar mig. En av mina kära vänner sov och den andra var halvt impad. Själv tog jag en kort power nap men insåg snart att på bio sover man icke. Filmen var rätt seg i början och rätt förutsägbar i slutet, så inget tip top och ni frågar mig...

Nu är jag snurrigt trött så GOD natt!

X

En kär vän...

Fredag, kära fredag!

Välkommen hit min vän =)

X

Vemodet i Sverige

Jag tar en promenad. Klockan är strax efter fyra och mörkret har lagt sig över betongdjungeln. Träden är nakna och på marken ligger en gul-orange massa av löv som blandats med västkustens regn. Vemodet har verkligen kommit till Sverige, det är här för att stanna och människor går på stand by. Ingen orkar riktigt anstränga sig på vintern. Det är som människorna runt mig slutar anstränga sig, en grå massa utan leenden.

Själv väntar jag på att vemodet ska skölja över mig, det brukar det göra (kommer och går). Jag lyssnar på feelings of fall, en låt med en passande titel. 

Den här vintern ska bli precis som de som har varit.  Jag ska skala massvis av apelsiner och clementiner de närmsta månaderna, jag ska ligga hemma och inte ha dåligt samvete för att vara inne, jag ska tända ljus, jag ska käka massvis med lussebullar, jag ska fullkomligt  och enbart lyssna på sorglig och höstdeppig musik, jag ska klaga på det ofantligt dåliga vädret och the lack of snow i Göteborg, jag ska klaga på min eviga trötthet, jag får vara ledsen om jag vill och jag ska tillåta mig själv att inte vara 100% alla dagar!

Det är vad jag ska göra de närmsta mörka månaderna och på något sätt känns det rätt skönt, vad gör ni?

Ps. I skrivande stund känns detta med vinter som en rätt häftig idé men jag vet allt hur det blir när det töar i oändlighet, kylan biter in i märgen och när man bara önskar sig till solets paradis! Ds.

X

I feel filthy!

Nu har jag dragit på det länge nog så idag har jag börjat projektet. Det kan liknas lite att klättra upp för Mount Everest, veckor av förberedelser innan själva startskottet går.

Jag städar!!!!

Gör en riktig städning i högklass tänkte jag. Ska man gört, ska man görat ordentligt. Så jag har gått igenom korgar, lådor, badrumsskåp och gud vet vad. Det tar dock tid även om man bor på 25 kvm. Mitt bästa fynd är att jag hitills har hittat tre förpackningar nässpray, jag har ett stash utan dess like. Det konstiga är att jag använder nässpray när jag är sjuk vilket kanske händer en gång om året. De är alla halv använda och ingen har gått ut. Antar att jag köpt för att jag inte trott jag har haft något och sen vips hade jag en collection! Ja, det är la en bra att ha grej. Eller hmmmm, kanske kan bli årets julklapp från mig....

nej, dags att styra vidare, nui ska jag avlusa badrummet =)

X

Tjofaderittan lambo!

Ja, jag kan dra en lättnads suck för jag ska ej flytta någonstans. Efter en rafflande match med det klassiska svenska "vi klarar inte att spela under press" så tog de sig i kragen och vann matchen. Tack Sverige och vi ses nästa sommar med en kall pint och ett glatt leende, yiihaaaa! Nu blir det Em guld, haha....ja, jag tar i så byxorna spricker men drömma får man!

MEN det bästa med hela kvällen är banne mig att England är ute, haha.... Då jag bott i England och vet hur jävla kaxiga de är för sitt fotbollslag så känns det så gott att det kan glömma EM 2008... Sen kommer det vara lynchstämning där och tror tränaren kan hälsa hem!Men det skiter ju jag i, huvudsaken är att de är UUUUUTE!

Skadeglädjen är denna enda glädjen, det vet ni va? Höhö....

X

Jag håller inte det jag lovar....

Heja heja Sverige...

Dagen har varit arbete och arbete i mängder. Jag har blivit policy police på jobbet som jag själv valt att kalla det...vilket kommer bli ett tufft men roligt jobb =) Jag ska se till att alla läser alla hundra miljarder policies som finns på jobbet. Jag kommer ta mitt jobb på fullast allvar. Ska fråga min vän konstapeln om hon kan lära mig lite tricks hur man fångar bovar....=)

Kvällen går i blågula färger, ska kolla på fotboll och har snikat till mig att bli bjuden på mat hos en vän.

Så ha en trevlig kväll och nåde Sverige om de fuckar upp detta, då flyttar jag till Mongoliet. När det var val förra året lovade jag att flytta till Kuba om blåbären vann, det gjorde de...jag är en tjej som inte håler det jag lovar....

X

Im on a break...

En lista från snyggast pinglan i stan Eremo....

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Hmmmm, då var jag nybliven Karropilt (alltså börjat gymnasiet) med svart hår och mycket kajal som spelade teater och kände mig missförstådd, det gör jag fortfarande by the way, haha! Jag spelade väldigt mycket teater och var nog rätt glad i hågen!

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Jobbade på samma jobb, umgicks med samma människor, var emotionellt instabil pga av en loverboy som trodde jag var en trasdocka och däriemellan kände mig allmänt missförstådd =). Fast ja, jag var nog rätt glad i hågen då med....

3) FEM SNASK DU GILLAR:
SALTLAKRITS i alla former, chips i alla former, naturgodis i alla former, exotisk frukt i alla former och smågodis!!!

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL: 
Hmmmmm, det är ju rätt många, idag på vägen till jobbet sjöng jag Dig av Incubus, det är charmen med att jobba på landet!

5) VAD SKULLE DU GÖRA OM DU VAR MILJONÄR: 
Köpa lägenhet, resa och spara, bjuda min familj på roligheter och välgörenhet i form av Amnesty skulle får sig en hacka.

6) TRE DÅLIGA VANOR:
Nervig, PMS- gråtmild och kan vara dryg har jag hört!

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Leka med mina vänner, lyssna på musik, resa, shoppa och läsa! Hej Barbie!


8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA.
Foppa tofflor, lack leggings, Flanell skjorta (har jag dock haft), Träningsoverall a la Reebook som alla kids i England har och stentvättad jeans.


9) FYRA FAVORITSAKER:
Mina vänner, min familj, min mobil och min Ipod (och min dator).


10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:

Alla som vill, kom igen nurå!

X

Rich bitch in da house

Det var en skitdag, bilkörningen är fan sugig och jag är så nära att ge upp den där skiten nu. Är bara så trött på att köra bil, vill bara ha det där kortet så jag kan fåköra som alla andra dårar gör, haha!Så med detta i bagaget var det laddat för att bli en skitdag...

 Sen blev den lite bättre då jag fick luncha med några söta (eller snygga var vi va?) tjejer. Vi var bittra i kör men till slut blev det nog lite gladare miner då vi peppade varandra och med sloganen "tänk på barnen i Afrika" kommer man långt (ja jag är en hemsk människa, inte jävla Moder teresa här inte). Så när jag styrde min kosa mot jobbet var det lite bättre stämning i laget...

Sen kom jag till jobbet och dag förvandlades till glädje =) För vet ni vad? Jag har haft lönesamtal idag och shit pommes frites vad det blev bra, haha. Jag hade ju verkligen målat upp ett skräckscenario utan dess like och sen när min chef föreslår en lön tror jag nästan jag skulle baxna av stolen. Jag trodde inte att jag skulle få en åsn jäkla ökning, hihi!

Så nu är jag en rich bitch (ja, beror ju på vem man jämför med) och bjuder alla som vill på en pint, cheers!


Påt igen!

Då var det dags att kliva in i det eviga (ja det finns ett slut på det, ska sluta negga) hamsterhjulet igen. Ska börja köra igen efter uppehåll sen sista uppkörningen. Blir några körningar få att hålla igång och jag kan inte precis stoltsera med min brinnande passion för detta men ju mer jag peppar mig själv ju enklare kommer det bli. Så nu är det bara upp på hästen igen och nu ska jag överbevisa mig själv att jag visst kan få körkort =) De flesta verkar ju tro att jag kan klara det, alla utom jag själv men som tur är har jag ett litet ess up my sleeve.

Fake it until u make it!

Det är precis vad jag ska göra, jag ska tro att jag kan det så hårt att det kommer lyckas, yay! Ett tips från Mia Törnblom som I like alot!

 Det här blogginlägget har jag förövrigt redan skrivit hundra gånger, haha.....

Som tur har jag en trevlig lunch och en dag på jobbet efter detta! Wish me good luck!

X

Livet är en fest?!?

Tittar på EKG och Markus Birro är med, hihi. Jag gillar honom mycket =) Tycker han och hans bror har åstadkommit mycket för kultursverige! Jag småskrattade när Birro säger något i stil med:

"Även ett fyllo har en vardag. De flesta tror att ett fyllo är som Christer Pettersson som sitter på en bänk och skjuter på folk som går förbi"...

Så sant får jag ju säga som är i branschen. Ja, inte att vara "fyllo" utan att jobba med "fyllon".

Sen tycker jag EKG är ett riktigt käckt program, idag pratas det om alkohol och skälen för att sluta dricka alkohol  ploppar upp ju mer jag tänker på det. Att sluta dricka vore det rätta dels med tanke på hur man skadar sin kropp, dels för jag har alkoholism big times i min släkt, jag jobbar med skiten och ser vad den gör med människor och familjer och jag har gjort dumma saker i lulligheten (har väl de flesta iofs). MEN jag är inte redo för det beslutet än, men tanken finns där....

Och en dag kanske det blir så eller inte, kanske partar jag loss i alla evighet!Det får tiden utvisa, så länge tittar jag vidare på EKG och käkar en morot!

X


Did it!

Nej, idag har jag gjort det! Jag har fryst mitt träningskort för jag har inte varit på gymet sen böldpesten spreds i Sverige. Det var ett tag sen och jag betalar inte så mycket pengar för att bara sitta på arslet. Nej, jag har bestämt mig att ta en break, tina upp det när motivationen är tillbaks (har två månader på mig att hitta den so looky looky).

Har ju min stegräknare så får min motion ändå...ska komma tillbaks till gymet men just nu känns det inte värt det!

Jag är lam....

Har dock gjort massor av de saker som jag skulle göra idag, bara städningen kvar...blääää

X

Mardrömmens mardröm

Herregud, inatt drömde jag inte  några nådiga drömmar. Jag har ont i  kroppen för att jag blev så illa åtgången. Alltså, jag drömde att jag blev omskuren och det blödde, det blödde och det blödde. Jag vet inte om jag skrek på riktigt men jesus vad jag skrek i drömmen...Huga! Tack för att det bara var en dröm men jag känner mig fortfarande skärrad från den där upplevelsen.

Måndag igen, *suck*, jag gillar inte måndagar men idag hoppas vi blir en bra dag. Jag kan inte utgå ifrån att det blir en dålig dag! Allt det där som jag skulle gjort förra veckan och veckan före det och veckan före det och veckan före det.... det ska jag försöka ta tag i idag. Jag känner mig vid gott mod, så tror nog det kan vara idag jag gör allt jag borde ha gjort år 1977, hihi....

Förresten fyller min storebror år idag, så ett stort grattis till honom! Olle har blivit gammal som gatan, 28 år, herre gud!!! Jag minns honom när han sprang omkring i blöjor (njaaaaa, det lät bra ivf)....

Så Hipp Hipp Hurrraaaaaa till Olle idag!

X

Tant

Nu blir det "tant" film för hela slanten!

Kalenderflickorna eller va den heter på Kanal 5....

Ooooh, nu känner jag mig medelålders!

X

Monster under sängen

Jag har fått en vana på jobbet som jag även vet att många gör på hemmaplan (gjorde jag när jag var liten, kolade då efter björnar). Det är att innan jag lägger mig så tittar jag under sängen för att upptäcka eventuella monster, tjuvar, banditer eller annat lösryckt folk. Detta går ju av bara farten nu, med tandborsten i högsta hugg tar jag mig en snabb koll. Tandborsten fungerar alltså inte som ett vapen utan den är oftast i munnen (när jag skriver oftast kan man ju undra var den annars är...)

Igår kom jag att fundera på en sak, vad gör jag om det en dag ligger en slusk alternativt ett monster under sängen här på jobbet? Så långt har jag liksom inte tänkt. För jag måste ju veta vad jag gör den dagen det verkligen ligger någon där under och titar på mig när jag tittar ner under sängen. Jag tittar ju för att avslöja de men hur ska jag sen gå till väga. Jag måste göra mer än att konstatera att det ligger ett troll där...

Hmmm, måste jobba mer på en monsterpolicy  och en åtgärdsplan tror jag....

X

Press forward goddammit!

Just nu är jag som en gammal repig LP skiva, där jag bara hinner spela titelspåret innan skivan hakar upp sig. Jag kommer ingenstans i mina tankar och funderingar. Jag bara fastslår det som jag redan vet och det som finns i det förgångna spelas upp om och om igen. Vissa saker vet jag om mer än väl, de är faktum och sanningar om mig själv som jag inte kan göra speciellt mycket åt. Det som har varit har varit.

CAN "SOMEONE" PLEASE PRESS FORWARD!

Jag vet att det bara jag själv som kan trycka förbi den där jävla låten eller till och med byta skiva. Hur svårt är det egentligen kan jag fråga mig själv!?! De här mönstrena sitter djupt rotade i mig och att förmå sig att göra något åt det är fan inte lätt. Jag har börjat, flera gånger, kommit en jäkla bra bit på vägen. Bytt skiva, bytt låt, bytt ut det gamla men nu inser jag att där jag är idag är det massa hack och upprepningar. Massa gamla negativa tankar som redan hälsat på mig miljontals gånger och som känns så energikrävande.

Någonstans vet jag ändå att förändringar går att göras, det handlar "bara" om att bryta gamla mönster, vanor, beteenden och gud vet vad som följer med paketet att vara fröken Rosa.  Så nu ska jag försöka lova mig själv att sluta tugga det gamla. Se det nya med nyfikna ögon och försöka utgå från att jag fixar det jag gör. För det gör jag ju...

Så hepp hepp, time to byta skiva! Ny skiva med fräscha låtar, så som det ska låta 2007!

X

Lustiga huset

Igår hade jag fredagspirr inför helgen även fast hela helgen ska jobbas. Idag har jag söndagsångest på en lördag då jag snart ska åka till jobbet, det är verkligen ingen ordning och reda på bygget just nu. Man blir faktiskt lite förvirrad när man jobbar på schema, inga dagar är heliga så att säga =) Men men, har fått vara ledig mer än nog så att jobba i ett dygn skadar faktiskt inte heller =) Även fast jag trivs som en firre i vattnet på jobbet är det alltid lite motigt att åka dit när man vet att man har ett sånt här monsterpass framför sig. Tror dock det ska bli rätt lugnt (peppar peppar ta i the wood!). Känner mig lite uggen med och jag vet hur kallt det är på jobbet, ett gammalt hus som är kallare än mitt kylskåp....brrrrr, så jag har verkligen klättpå mig som jag ska ut på tur i fjällen!

Medan jag väntar på att traska mina steg mot jobbet (ja, inte hela vägen för det är ju typ 7 mil) så lyssnar jag på Snooks Bejbi (oooooh sweeeet och vemodigt) och Neverstores L.Y.D. (sött och lite vemodigt med). Listen om ni vill höra sweet ass music

Tjing tjing och ha en bra lördag tills vi hörs igen....

X

Hey ho silver!

Jag har sen mitt sista blogginlägg inte gjort speciellt mycket vettigt så nu ska jag rycka upp mig och åka på kalas. Killen från Aussie fyller år idag och det blir suprise party med tillhörande tårta. Blir nog mycket trevligt....en lugn afton i goda vänners sällskap! Jag har ju bränt skivor som han ska få, sen ska jag nog hinna plocka upp någon mer liten pressie som inte är så "hembränd".

Alla får ha en riktigt bra fredag! Fredagsmys mycket nu!!!!

X

Fredagsfeelings!

Visst är det konstigt att jag har fredagskänsla när jag ska jobba hela helgen?!? Jag är sådär förväntansfull och pirrig som man kan vara på en fredag eftermiddag....

Jaja, jag får glädjas idag trots att jag jobbar helgen....

X

My hump



En otroligt bra tolkning av en i mitt tycke rätt dålig låt (Black eyed peas har gjort originalet) men så fint det kan bli. Sen ska ju damen ifråga ha en stående ovation för videon. Hon har jag nog upplevt som lite pretto, pretto in a good way men efter detta vette katten, haha!

X

The world is a dancefloor

Jo vars, lite fick jag gjort ivf. Jag har tvättat, diskat, bränt skivor och pysslat runt lite. Men jag måste nog säga att det känns som en rätt värdelös dag, längtar tills imorgon, för då kanske det blir roligare. För jag har ingen ork att göra något större men är uttråkad på att göra så lite, hihi!

Förutom att ha försökt styra lite i hushållet har jag dansat runt i min lägenhet. Jag har som mål att gå 10000 om dagen, klarar det nästan jämt men idag har jag knappt varit ute. Jag vägde mellan att ta en promenad eller stanna inne och min latsida vann för första gången sen Jesus dansa Hula hula. Då får man dansa sig till sina steg. Så lite go musik och the world is a dancefloor...

Har fortfarande många steg att dansa mig till, så dags att fortsätta med mitt hysteriska dansande!

X

Ryck upp dig kvinna!

Ååååååååå vad mycket jag borde göra och vad lite jag gör....

X

I need your HELP!!!

Oooooh, jag behöver er hjälp, så alla kom igen nu!!!! Jag har en vän från Australien som fyller år på fredag, tänkte bränna en skiva till honom med go svensk musik, som ett välkomnade till härliga Sverige. Nu behöver jag ha massor av tips!!!! Vad ska man ha med. Klassiker som redan är med är ABBA, Ace of Base, Roxette, Cornelis, Håkan Hellström, nationalsången....

Har ni fler förslag??? Jag har ju massor musik men vill ju inte glömma något viktigt!

Pliiiis pliiiiiiis hjälp!?!

Ska även göra en skiva med låtar från good old Aussie, har rätt mycket där men om ni kommer på några typiska Australiensiska låtar säg gärna till då med!

X

Ordning på torpet...

...är det igen. Hemma i Göteborg igen och här är det minsann ingen snö. Det är bara på landet utanför Götet som det ser ut som alplandskap =) Mysigt med snö men inte när man går i den lilla gympaskon som inte är rustad för pulseri pulsera. Men hem kom jag efter att ha drattat på rumpan och varit på väg ett x antal gånger...och såklart, tåget är ju alltid försenat!!! Trött blir man.

Ja, nu måste jag få klaga. Det är min blogg, så här kan jag klaga bäst jag vill. Muhahahahah. Klaga på att VÄRSTTRAFIK (läs Västtrafik) är så förbannat jävla jobbiga. Ja, nu ska jag komma med lite konstruktivt blaha så det är inte bara galla som ska spys. Jag har pendlat i cirkus två år och jag tror faktiskt aldrig något är i tid. Jo busstrafiken fungerar rätt käckt men alla tåg är jämt och ständigt försenade. Det handlar oftast inte om mycket tid men fem minuter hit och dit blir fan mycket tid i längden. Tänk vad många timmar Västtrafik är skyldiga mig?!? Jag skulle kunna köpa en resa till Bahamas i två veckor för all tid jag suttit på de där tågen i Ytterby, Stenungssund, Kode, Göteborg central, någonstans i mörkret på något spår in the middle of nowhere. Jag tror banne mig inte att de som jobbar på Västtrafik åker kollektivtafik själva för då skulle de aldrig vara på  jobbet pga alla förseningar (haha, låter som det är tre personer som jobbar där). Nej, vet ni vad. det är så trist.

Nu ska gnällkärring AB laga mat....

X

Snow

Herre gud, imorse när jag lämnde Göteborg var det ingen snö. Nu sitter jag på jobbet, tittar ut och det är snart en halvmeter snö och snön bara faller och faller. När jag kom till jobbet fick jag pulsa fram i snön som värsta överlevaren.

Kul att jag har mina gympapjux idag, kul att jag inte har några vinterskor, kul att detta kommer vara slask om tre dagar, kul att det kommer bli trafikkaos i södra Sverige som det blir varje år, kul att detta kommer hålla i sig till typ april nästa år.....

KUL!

Ja, tänka positivt var det!

X

Dagens ris

God morgon!

Dagens ris går till min I-pod, som är dum i huvudet!

Jag har försökt medla men han är helt enkelt bara dum i huvudet och vägrar samarbeta! Men tji den som ger sig...

Nu jobb...

X

Hockey hockey hockey...

Åååååå vilken trevlig kväll. Det blev väldigt mycket trevligare än jag trott...faktiskt. Bankmannen var en trevlig prick, det var god mat, en rolig match (Frölunda vann) och efter två öl blir ju allt roligare. Det sista jag skrev tar jag tillbaka, för det låter lite väl alkoholist betonat =). men ja, lullig i hatten blev jag kanske inte men två öl gjorde ivf mig lite gladare.

Jag har aldrig varit en hockeyspelarsucker men idag förstod jag nog liten tjusningen, de är rätt heta där ute på planen, hihi!

Nej, dags att sova och drömma sött hoppas jag!

X

Frröööööööluuuunda

Ja vet ni vad. Jag hejar ju som bekant på Brynäs (som spelar som ett gäng katter på valium) men ikväll blir det andra bullar. Jag ska gå på hockey för första gången i mitt liv, ska bli spännande spännande!

Jag ska bli bjuden på middag och match. Matchen är Frööölunda mot Djurgården, blir säkert himla roligt! jag hoppas de där gamla goa göteborgarna tänker vinna idag, annars blir det ju riktigt torrt. Jag ska gå med min bästaste kompis M och hans bankman+fru. Känns en aningen nervöst, vad ska vi prata om vette katten. Men jag får la lägga på min charmiga sida (har jag en sådan, hmmm) och snacka om vädret.

Gratis är gott heter det ju....Så blir säkert riktigt trevligt. jag piffar och puffar lite nu, ska ju på hockey så får ju vara casual. No metallic pumps här inte, hehe....

Ha en trevlig kväll!

X

Björnen sover ännu mer

Några gånger per år drabbas jag av narkolepsi och blir helt omättlig på sömn, just nu är jag inne i en sådan period. Jag vill verkligen bara sussa, sussa och sussa ännu mera! Inatt har jag verkligen sovit de timmar jag ska men det var en fight för mig att komma upp. Jag snoozade i timmarna två och när jag äntligen kom upp slogs jag av allt jag borde göra; Städa, tvätta, byta lakan, diska,handla, måla naglarna och listan kan göras längre....Då gick jag och vila en stund till. Hej jag stoppar huvudet i sanden taktiken!

BORDE är verkligen ett ord som borde (hmmm) förbjudas. Jag ska idag försöka tänka att jag vill göra alla dessa roliga grejer, hehe. Kommer inte hinna med alla grejer heller, finns fler dagar i veckan, idag kan jag ju börja göra några av de....

Så nu ska jag äta frulle här i röran.

X

Björnen sover...

Ja, trött blev jag. Känner mig som någon slagit mig i huvudet med ett seriöst hårt föremål typ ett baseballträ =)

Så nu sitter jag här, lite lätt sugen på sängen men jag får nog vänta en liten stund ivf.

Annars har dagen varit till belåtenhet, full rulle på jobbet, jobbade till och med över en timme. Sen var det hem och jävlar i havet vad jag sov gott på tåget, tror till och med att jag fick till en snark, vilket inte händer så ofta på tåget!

Nu sitter jag här framför den riktigt trista fotbollsgalan (Stina min gamle vän är nominerad, heja heja!) och har just smällt i mig massa god sushi..mmmmmm...sen fick jag en ask After eight av en vänlig själ idag så fick ju provsmaka några av de med, hehe!

Så ha nu en riktigt trevlig kväll!!

X

Däck, däckad, däckast!

Nej vet ni vad!?!

Jag var pigg som en lärka igår när det var dags att sussa, tvångslade mig själv men ingen effekt. Låg och vred mig som en kålmask. Vetekudden och jag hade vår första dispyt då det blev för varmt i sängen. Kändes som att ligga i en bastu. Sen försökte jag läsa, räkna allehanda djur typ får och tänka på gamla minnen som skulle söva mig. Minnena drog dock igång en kavalkad i minnen som snarare gjorde mig piggare, haha! Så ja, jag har verkligen inte kunnat sova inatt. Sista gången jag kollade på klockan var den strax innan två. När klockan ringde strax efter fem kan jag inte säga att jag flög upp. Då var allt som hette lärka i mig borta, snarare hej sengångare!

Det känns okej just nu men vet bara att jag kommer vara däckad som en knubbsäl senare idag, dagen då jag ska jobba länge än vanligt.

Välkommen härliga måndag!

X

Roligt, roligt!

Vilken kall men härlig dag!!! Har varit i slottskogen med S och haft det hur mysigt som helst. Vi har tittat på alla lustiga djur som finns där; sälar, pingviner, får,älgar, hjortar, pelikaner och gud vet vad! Slottskogen är som ett stort Zoo!!! Superskoj faktiskt för två tjejer som gör dokusåpor kring alla djur. Värst var det nog hos pelikanerna, vilka förvecklingar det var där. Alla var i luven på varandra.Herregud, sen att de bodde i en sanitär olägenhet gör icke saken bättre! Pingvinerna var lite lätt uppe i varv och älgen var bitter. Sen har vi såklart promenerat en hel del med! Har varit rätt flamsigt men såååå trevligt!!!

Har även hunnit med en trevlig fika med tre ärtiga töser. Vi fikade och samtalen bytte karaktär mest hela tiden, hann avhandla många av livets stora typ killar, discon och bokmärken! Det största vi kom fram till följande: Livet är vad du gör det till. Vi har möjlighet att förändra våra liv och hur vi vill leva de. Om man inte är nöjd med hur livet och vardagen ser ut har man eget ansvar att se till att det förbättras, kan inte vänta på att någon annan ska piffa till vardagen. Nej, offerkoftor är sååååå 1999, hihi! men ja, visst är det svårt, att vara ett offer och bära offerkoftan är mycket enklare än att ta ansvar för sina egna handlingar... Lyssna på Kayne Wests Good life förresten =)  Det är en good day!

         

X

Droger är farliga kids!

Förövrigt lyssnar jag på Marilyn Mansons slagdänga I don't like the drugs...

Fan vilken svängig låt =) Texten är inte PK för mig att gilla men låten, shit pommes frites vad den svänger! det är ju knappt så jag kan sitta still vid tangentbordet!

Nu ska jag promenera, mysa och fika i sträck!!!

X

One night stand? nej tack...

Jag har hittat ett perfekt substitut till one night stand om det nu är så att man gillar det och vill ha något lite mer långvarigt.  Eller om man saknar någon i det kalla höstmörkret. Ett trevligt lite tips som jag kan rekomendera till alla singlar där ute =) 

KÖP EN VETEKUDDE!

Någon som väntar på en när man kommer hem, som håller en varm när kylan kommer och som gör gott för kropp och själ =)

Jag och min vetekudde har haft några väldigt intensiva nätter här hemma i min lya =)

X

Lugna gatan

Ooooh, jag är fortfarande full av schlager adrenalin, det var verkligen så kul!!! Schlager är oslagbart när det gäller dans =) Tror det är sant det som sägs: En kväll med schlager i månaden håller doktorn iväg (eller hur va det nu?)

Dagen bjuder på en massa goa grejer tror jag. Ska mysa med sötaste E med far. Tror vi ska hyra någon film, titta lite på fotboll och om jag känner E rätt tror jag det blir mycket lek med. Dock är hon lite krasslig så vi får la se hur mycket hon orkar leka. Jag är dock inte sen att leka!!!

Farmor har piggat på sig och igår pratade jag till och med henne. Det är helt otroligt vilken vändning det fick (tack och lov). Jag berättade vänligt men bestämt att farmor inte får skrämmas på det här sättet och att hon får hålla sig i skinnet nu  och stanna här med oss =). Min älskade farmor, jag var så glad att höra hennes röst och höra att hon är på väg tillbaka <3

Nej, nu ska jag ta en prommis mot the goldhood!

X

Dancing queen

Dans, dans och åter dans....

Det var längesen jag dansade så länge och så mycket!!! Vi kom väl in på stället midnatt och dansade fan konstant till klockan tre! Inte en kille på flera mils håll att spana på så då kan man dansa och koncentrera sig på det! Bara vatten och dans, heja heja!Sååååååå skoj va det...

Vilken musik? Schlager klubb minsann =)

X

Följ med vetja!

Jarå, mina lila metallic pumps ska på idag, heja heja ska ni veta!

Kallt som i graven ute men vad gör man inte för att vara lite snygg, ni som inte tro dessa skor e snygga, jag lovar! Det låter fult men med rätt outfit så blir det bra serrnini....=) Det låter nämligen fult när de beskrivs men vilka skönheter!!!

Så för att vara en modeblogg så ska jag berätta vad jag har på mig på min utekväll: Lila metallic pumps, vitt linne och ett par svarta billabong byxor som sitter som smöret (inte tighta men snygga, hihi)!!!!Bild blir det icke, sånt har jag icke tid med....

Nu ni,nu gör vi Göteborg osäkert....

Följ med vetja....

X

Välkommen!

Fredag, fredag och återigen fredagsfeeling! Det har varit en vecka med mycket känslor så ska bli skönt att få en helg med vila. Jag ska verkligen ta det lugnt, sova och mysa massor!

Dock finns det lite fredagsplaner som lurar i vassen, hmmmmm de involverar ett par lila metallic pumps och ett glatt sällskap...

Men vi får se...

Ha en bra fredag!

X

Ni kan kalla mig Råttan...

Detta scenario utspelade sig idag

Kvinna: Du har precis samma hårfärg som min son
Jag (känner mig smickrad i tron om att det är positivt): Jaha, vilken färg är det då?
Kvinna: Ja, det är väl typ råttfärgat...

Tack för den...jag har alltid trott jag var blond men icke fick jag höra idag =)

Vem fan vill se ut som en råtta i huvudet????

X

Happy feet

Idag när jag kom till jobbet fick jag tre paket, yippie yippie! Paketen fick jag för följande orsak:

1. Jag vann stegtävlingen i september (cirka 340000 steg).
2. Jag vann stegtävlingen i oktober( cirka 360000 steg).
3. Mitt lag vann stegtävlingen denna månad allt som allt. Vann förra månaden med, så vi har segern i en liten ask.

Som pris fick jag ett fint rosa nyckelband, en kylskåpsmagnet och en jättefin liten rosa ljushållare.

Vad  kul att man får pris såhär, jag fyller ju inte ens år, det enda jag gjort är att ha knatat! Nu har jag gått ungefär 40 mil på två månader, förstår hur långt jag kunde kommit om jag verkligen gått någonstans =)

Så vad vill jag ha sagt med detta då? Jag är grym kanske, hehe....

X

Vid gott mod

Ännu mer stabilt och jag tror nog jag kan andas ut. Det ser ivf väldigt lovande ut. Jag kan inte säga hur skönt det känns att min älskade farmor har kämpat på och klarat det!

Jag är rätt mentalt trött men vid gott mod.Tänker jag inte skriva mycker mer, men ska tipsa er om lite bra musik när jag väl sitter här....

Switchfoot-Dare u to move
Live-Overcome
Incubus-Dig
Jonny Lang-Missing your love
Counting crows-Colourblind
A perfect circle- Orestes

Bara sorgsen musik jag vet, men även vacker musik som gör en glad inombords...

X

Kan det bli svårare än att säga hej då?!?

Det är stabilare nu men andas ut vågar jag inte. Vill inte bli besviken och slås av sorgen igen. Jag tänker dock på det hela tiden, rädd när telefonen ringer att det ska vara besked, besked om saker jag inte vill höra. Idag har jag dock bara fått positiva besked, det fortsätter vi med om jag får önska! Och fan, när sånt här händer är man glad över sin familj. Det har varit många samtal till varandra och många kärleksförklaringar. Kärlek!!!!

Det suger att människor ska behöva vandra vidare! Jag vill inte ta farväl av människor som jag vill ha med mig här. Jag vet att det är den vägen vi alla ska vandra men fan, det suger som sagt!

Jag mår betydligt bättre idag dock, jag är fortfarande ledsen men den där första otäcka sorgen som griper tag i en har släppt. Jag kan inget göra, bara vänta och jag vet att min ståltant kommer kämpa, kämpa som fan!

Nu ska jag fika med en söt vän...

X

En blöt fläck

Det är otroligt hur skört livet är och hur det kan tas förgivet. Det har jag fått erfara idag och än är det inte bra. Jag mår inte speciellt bra och min kropp och huvud försöker ordna upp kaoset i mig. Jag känner mig jätteliten och maktlös, som en liten blöt fläck...

Min farmor har blivit sjuk, plötsligt sjuk.  Det är ett mycket allvarligt tillstånd. Jag fick reda på det igår och sen dess har tårarna trillat. Min energi riktas och fokuseras på detta just nu och jag kämpar verkligen med att orka med allt det där andra som händer.

Fick reda på att det nu ser bättre ut, långt ifrån bra men positivare än vad läkarna sa  i eftermiddag. Nu kan jag bara hålla tummarna och be för att min älskade farmor ska få leva. Jag är hemma hos en kär vän, hon tar hand om mig, pratar om annat och ser till att jag får tankarna på annat håll, funkar bra!Imorgon kommer nya rapporter...

Ville skriva om det, om ni undrar var jag tagit vägen och om jag är disträ...

X

Somedays...

Det var visst inte så många som kände sig utmanade här inte, hehe =) Men Stinas mamma vill jag ska ha ett extra stort hej! Jag tycker det är så kul att du läser min blogg eller jag tycker det är kul att alla läser min blogg, vilka ni nu är. Jag ska även äta mer banan inför min uppkörning =) Skriv gärna något sen när du vågar...

Regnet spöar verkligen ner nu och jag är i bättre form än igår. Jag är verkligen som en berg och dalbana på hösten, det ska inte mycket till för att humöret ska gå ner...eller upp!!! Idag tycker jag faktiskt det är mysigt att titta ut i mörkret när regnet smattrar mot rutorna. En kopp te och lite levande ljus här så blir det fina fisken!

Visst är det konstigt att vissa dagar känns det bara som att alla bitar faller på plats och en del känns det som korthuset har brakat ihop totalt?!?

X

I dare you!

Hemma igen, från en helskön helg i Öret! Borde ju tycka att man ska vara utvilad men icke, känner mig bara ännu tröttare, sabla mörker!

Nu är det såhär va, jag vet hur många som läser min blogg men jag vet knappt vem hälften är för ni lämnar ju inget fotavtryck (med hjälp av en kommentar.)

Så nu utmanar jag er ALLA som läser bloggen att skriva något om er själva så jag får veta vilka ni är. Inget mes nu...

Tell me yours and I'll tell you mine som det heter....

X

Örebro by night...

Allt kan hända i örebro och lika spännande blev det denna gång =)

Var på fest igår kväll, en fest där jag inte kände sådär jättemånga, förutom crewet från Götet. Det var en salig blandning men de mest spännande var nog ändå killarna som var fotbollshuliganer. Jag kunde inte riktigt släppa detta och sen när det visade sig att den ena fotbollshuliganen var schlagerfan var saken bara ännu roligare, haha. Det är en häftig syn att se en hård och tatuerad huligan prata om bra vibrationer med Kicki Danielsson =) Festen var hur som helst väldigt trevlig om än väldigt lugn.

Annars är mitt mood ensam, känner mig väldigt ensam och det kom till uttryck väl igår när de flesta på festen var par och höll ihop. Ni vet kanske hur det känns när man egentligen inte är ensam för jag har massor av vänner, en underbar familj and the list goes on. Men känslan finns där och den är svår att göra något åt. Jag har inte träffat någon sen skumtomten uppfanns och det var minsann inte igår!!! Det brukar ju alltid finnas en back-up flört i lådorna men icke! Nåväl för att vara singel men så spännande är det ju inte längre då jag varit det större delen av mitt liv...anyway, nu är det kanske det där glaset rödvin som talar i efterhand. Jag tenderar att bli lite blödig efter alkoholintag.

Nu ska jag se om det kan bli nån ordning och reda på denna dag, har massa planer på schemat här hemma i Närkes kuperade landskap (läs Närke slätten).

Tjing tjing!

X

The only way is up!

Japp, då stundar helgen och jag ska bara jobba åtta timmar, sen beger jag mig uppåt i landet...

Kära Örebro kallar och erbjuder både mys med föräldrar och svireri i helgen!!!! Home sweet home!

Ska bli riktigt trevligt!

So, ses senare aligator!

X

PMS fur alle

Dagens roligaste enligt mig och sambon:

PMS bostadsförmedling

Det är så knäckande roligt att den heter så. Förstå att ringa dit och mötas av en rabiat kvinna i sina bästa år på krigsstigen (jag är en av de som blir en riktigt moody cow på pmsen).

Vad fan ringer du hit för och söker bostad? Tror du att du är något eller?

haha....

Jag är nästan sugen att ringa och se vad som händer....

X

Bitter sweet symphony

Jag har en obehagskänsla i min mage, den moler och det känns som saker har fått för stora proprotioner. Det är helt mitt eget fel, tror det har att göra med mitt katastroftänkande, haha!

Jag kan verkligen inte rå för att jag känner så sablans mycket jämt och ständigt och det här är ett lysande exempel på det hela. Jag önskar verkligen jag kunde rycka på axlarna, dra på smilbanden och skaka av mig det hela men något gör det svårare än så...

Jag får helt enkelt bara gilla läget och fokusera på vad som spelar roll. För det är inte hela världen, verkligen inte...

Nu ska jag och min sambo tala, vi har en sån där bitterdag då vi pratar om allt det bittra, haha. tror dock det är en övergående fas, snart är jag glad igen!

X