Så ska det se ut!!!

ÖSK vinner viktiga poäng i Allsvenskan, jajamensan!

Så vill vi ha det....

Och Karin behöver sova NU! Så natti natti!

X

Not so sugen

Spöregn ute och jag kom just hem, för att vända...

Ska träna och behöver jag säga att jag är mycket mycket osugen....

*SUCK STÖN PUST*

Men men...

X

The heart of surfing

Jag har hunnit med att titta på en film till....

DENNA!!!


Och tjena var rar den var....

En riktigt Karin film med grym musik och söta söta små surfande pingviner!!!!

SE NU!

X

Helgen i korthet


Oj så skoj!Gud vad mycket man kan hinna med på en helg....
  • Jag har softat i mängder, sovit och vilat i ett =)
  • Jag har kräftskivat med vänner och så skoj det var. Vi hade fåniga hattar, sjöng snapsvisor, spelade sällskapsspel och hade det allmänt trevligt. Sweet!Kräftor är himla gott trots att det är en aningen omständigt....mums!
  • Jag har varit på utflykt i Lerum och hälsat på min vän K som blivit tvåbarns mamma. Mysigt och galet på en och samma gång!Attha två barn verkar ju vara svårt....
  • Jag har avverkat tre filmer; Seven pounds (grymt grymt bra och jag grät som en bebis), i taket lyser stjärnorna (lika bra som boken och jag grät som en bebis) samt the boat that rocked ( not so bra).
  • Jag har tagit ett återfall och bitat av mina naglar, not good!
  • Nu blir det lite mer vila innan en ny vecka börjar....

Hepp hepp!

X

Men åååhhhhh

Mycket riktigt, det tog ungefär en timme sen sov jag som en liten docka....

Men nu får jag lägga mig på riktigt, piggare än nånsin...

Damn it!

X

Im checking out!

Nu checkar jag ut från jobbet för helg, shit pommes frites vad skönt!

Ikväll blir det film, chips och antagligen en sovande Karin på soffan, SWEET!

X

Fröken "dålig på svenska"

Min chef läste igenom en utredning jag filat på en stund för en dubbelkoll av språk och om den var begriplig...

Bland det första hon sa när hon hade läst igenom den var (först sa hon att den var förståelig och bra):

Du gillar inte ordet att va?


Det har hon rätt i, att känns bara som en meningsutfyllnad för mig. Att jag jobbar med handläggning och ägnar 80% av dagarna åt att skriva är fantastiskt underligt då jag verkligen inte är bra på att skriva eller svenskans grammatik...

X

Att köra som en dåre


På vägen hem från jobbet kom jag på mig själv med att kolla döda vinkeln när bussen skulle byta fil, samt att jag höll i min handväska krampaktigt...

Jag litar inte på busschaufförerna som kör kollektivtrafik i Göteborg med omnejd, tråkigt men sant!Det är fan ett undantag när chauffören kör lugnt och fint...

Nu är det jag som ska laga mat, Ikväll bjuder jag på middag, L och hennes man kommer hit....

X


När du minst anar det...

Igår när jag pratade med min kära Konstapel som gav hon mig lite råd i mitt just nu icke existerande kärleksliv. Hon menade på att kärleken kommer när man minst anar det. Och visst har man hört historier om folk som inte alls är beredda och möter männen/kvinnorna i deras liv och lever lyckliga alla sina dagar.

Hon är klok hon så jag tog fasta på det hon sa! Nu ska jag ha inställningen att kärleken kan dyka upp lite varsom, i tvättstugan, på gymet, på bussen eller varför inte på jobbet, alltså NÄR JAG MINST ANAR DET!

Men man får ju inte vara dum. Jag tänker lura kärleken att jag minst anar det fast jag egentligen anar det en hel del...

Fy fan, nu är det jag som är kär innan helgen är slut!

( jag ironiserar över att jag aldrig kommer kunna sluta ana, kontrollfreaket AB)!!!

X

Jag är medel

Medellängden för kvinnor i Sverige ligger ungefär på 165 cm så jag har alltså alltid legat lite under medel med mina 162,5 cm. Jag har själv alltid haft komplex för min längd, vilket säkert beror på att majoriteten av min släkt är rätt höga över havet. Många vänner kallar mig shorty och andra fina namn som syftar till att man är kort.

Idag tittar jag på Trinny and Susannah på Femman och gissa vad? Medellängden i Storbritanien är precis 162,5 cm....

YAY!!! Jag är ingen smurf, dvärg eller kostväxt människa.... i Storbritanien!!!!Jag är precis lagom och medel!!!

In your face suckers!

X

Jag är väldigt vis

Jag ska till tandläkaren om två veckor nu...

...och tror ni inte själva fan att det börjar göra ont i min andra visdomstand som är på väg upp? En har jag redan kommit upp en aningens, lite tand som sticker fram. Den kom upp med lite värk men inget farligt.

Listen closely to me visdomstand!

Du får gärna växa och komma upp men fan för dig om det gör ont så jag behöver vidta åtgärder! Jag har panikkänslor för att behöva dra ut en tand!

Nu, ska jag och min svullna käke och ömma tandkött åka hem till J för lite mys och mat! Förresten måste jag vara medel vis då jag nu fått min andra visdomstand, yay!

X

Klockrent!!!

Jag rekade om en helt grym bok här som jag hoppas ni alla har läst vid detta laget =)

Nu har jag börjat läsa Jonas Hassen Khemiris samling av pjäser, noveller och texter som heter Invasion och han var ingen One hit wonder författare!!!

Jesus, vad bra grejer det är! Sällan blir jag lyrisk av språk och hur författare använder det svenska språket men han lyckas verkligen. Ta tillexempel kåseriet Tidsfråga på sidan 149 så jävla jävla bra!!! Eller Oändrat oändlig på sidan 64... eller Spöket Milton på sidan 57. Ni fattar grejen va?!?! Så jävla klockrena texter som både får en att skratta, får en illa till mods samt berör en!

Im lajrisk (en internationell version av lyrisk)!!! Så nu ska jag avsluta denna lilla käcka bok och sedan gå på hans riktiga monsterhit, Ett öga rött.....

Tjjiihooooo!

X

Rubiks kub

Efter en galen dag på jobbet kändes det fint att sätta sig på spårvagnen hem och se en man dra på sig ögonbindel och försöka lösa en Rubiks kub....

Respekt och heder åt människor som har en hobby!

Jag blev inspirerad, jag ska banne mig också skaffa mig en ball hobby såsom att lösa Rubriks kuber på Spårvagnen med ögonbindel.

Förslag på hobby?

X

Ruta ett

Idag var jag tillbaka på gymet, efter sisådär trehundra års uppehåll (rättare sagt åtta fucking weeks)....

Och jag visste ju precis hur jobbigt det skulle bli men såhär i efterhand är jag sur på mig själv att jag inte tagit tag i mig själv tidigare.

Spinningen såg jag svart under, trodde jag skulle dö, sluta andas och att mitt hjärta skulle sprängas.

Coren var faktiskt ännu värre. Jag är svag i magen men i slutet av juni kunde jag ivf göra alla övningar. Idag gjorde jag kanske hälften, fuck fuck fuck! Tillbaka på ruta ett...

Men nu ska jag ta tag i mig själv och verkligen satsa på Beach 2025, stenhårt!!!Jag känner ändå mig sugen på mer, för det är skönt att träna, det är bara den där lilla grejen att komma dit!

Nu dusch och mat!

X

Onödig information

Ännu en helg som går mot sitt slut. En bra helg med mycket sömn och det behövde jag. Jag skulle vilja påstå att sängen och soffan varit mina bästa vänner.

Jag har även hunnit med en middag hos mig samt en utgång med mina kära vänner.

Att börja jobba imorgon känns inte som det mest roliga men å andra sidan, snart är det helg igen!!!

Nu, mer av vilandet på soffan... och sen sova =)

X


Trött AB

Jag trodde aldrig att fredagen den här veckan skulle komma, tycker den här veckan har bestått av hundra dagar och jag har sedan i måndags gått med mörks ringar kring ögonen. Det är faktiskt så att till och med klienter har kommenterat det. Och då måste det synas då de flesta är uppe i det blå!

Men imorgon kommer fredag och jisses vad sugen jag är!!!

X

Spontan? Javisst!

Tok, jag spontanköpte mig en ny kamera....

Rosa, fin och hyfsat billig =)

Yay!

X

Tråkigheter

Åh, det är så trist med friidrotts VM....

Alltså inte att det pågår just nu, jag älskar ju friidrott och har det i blodet från far min MEN vilket fiasko för Sverige. Man är ju van att vi har guldchanser i några grenar men nurå. Alla är sjuka och dåliga. Musse sprang som en lam bäver och Wissman ställer in. Nu hoppas vi på våra höjdhoppare och sen vet jag inte om det finns någon som kan överraska big big times!

Trist såklart men iofs mycket kul med massa friidrott ändå om ni frågar mig...

X

Att aldrig veta varken ut eller in

Att ständigt behöva ifrågasätta sig själv är rätt slitigt.

Bara så intresseklubben vet och antecknar....

X


Mattips?

När jag blir stor ska jag skaffa mig en egen kock.

Inspirationen är lika med noll och ännu mer noll. Nästan så jag hellre går hungrig än att ställer mig och lagar mat, haha.

HJÄÄÄÄÄÄÄLP MIIIIIIIIIG!!!!

X

Romeo



En låt, två olika versioner. En passar när man ska ut och dansa och den andra passar när man är hemma och chillar =)

X

Snacka om tacksamhet

Ja, precis när jag skrivit klart inlägget om tacksamhet så kommer mina två små Jehovas vänner på besök. De kommer ju en gång i månaden, lika glada varje gång. De är de enda som ringer på min dörr så borde ju ha lärt mig vid detta laget att inte öppna. Jag kanske ska gå med i Jehovas för att visa lite tacksamhet till the man above, haha!!!

Nu fick jag sagt att jag inte är troende och att jag inte är speciellt intresserad av deras grejer men de lyckades ändå mygla till mig ett nummer av Vakttornet och Vakna, jajmensan så nu har jag något att läsa ikväll med. Jag bläddrade litegrann och nej jag är inte riktigt säker på att jag vill ha ett bibelläsnings schema, lära mig om hög moral och framförallt inte om veta något om mänsklighetens framtid.  Nej, religion av alla extrema slag är verkligen inte min kopp av te.

Jag måste verkligen börja säga emot, att jag inte vill ha deras grejer....*puh*, nästa månads uppgift! Fast någonstans är det ju så fantastiskt  fascinerande att ta del av någon annans verkligenhet, för mig är allt som står i deras skrifter en ding ding värld!

X


Tacksam

Jag är rätt otacksam stundtals och tar mycket för givet.

Imorse fick jag ett sms från en av mina bröder och jag kände en oerhörd tacksamhet.

Fan, mycket I-lands problem har jag men när det kommer till kritan är jag uppväxt i en relativt skyddad verkstad och jag har varit mycket besparad från olyckor/elände omkring mig. Jag kan också vila tryggt i att runt mig finns människor som hjälper mig om jag faller.

Så jag säger som Arja, jag vill tacka livet! Och jag menar såklart inte att man alltid bara ska vara nöjd och hålla käften men ibland mår man bra att rannsaka vad man faktiskt har omkring sig. Jag vill ivf vara bättre på det.

Ni har säkert förstått vilken tid i månaden det är, brukar vara då dessa inlägg skrivs som mest flitigast.

X

Bolt, snabbare än blixten

Bolt lyckades slå världsrekord så in i bänken!!!

Tråkigt att friidrotten är så genomsyrad av doping att man vid detta laget inte tror att någon i världstoppen är ren!

Om han inte är dopad är det helt fantastiskt dock!

X

Way out west lördag

Och så kom lördagen och den här dagen är jag HEEEEELT lyrisk över. Det var regn i luften och med gummistövlar begav vi oss till Slottsskogen.

Jenny Wilson, öppnade upp vår dag. Iförd en blå Iprendräkt poppade hon loss. Ja, hennes klädsel var fantastiskt speciell. Regnet började droppa, små droppar men folk började dra på sig regnjackor och regnponchos. Publikhavet var liksom färgat i blått, lila, rött och alla andra fina färger som regnponchosarna hade.

Efter Jenny Wilson minglade vi lite i ett öltält och nu öppnade sig himlen, det vräkte ner. Och det vräkte ner med stort V. Med en regnponcho och lite vin i blodet var det dock ingen fara....

Vi tittade lite på Vampire weekend, käkade lite lunch och laddade för vad som komma skulle...

När rapparna Dead Prez gick upp på scenen hade jag inga förväntningar och det här var nog festivalens bästa överraskning! Svinbra beats och en publik som gungade med trots regnet som fortsatta falla. Det som är roligt med Dead Prez är att det inte är texter som handlar enbart om bitches and hoes utan är politiska. Jag stod inte still många sekunder i marijuana dimmorna som låg tjocka under hela helgen. När det var dags för publiken att ropa Fuck the police var jag inte sen att hänga på. Skickade dock sms till mina polisvänner sedan och erkände mitt brott =) Ibland blir man bara lite carried away...

Sedan fortsatte kvällen i Hip Hopens tecken med Nas på scen och inte heller han gjord en besviken. Jag tror det var under Nas som regnet slutade, för att återkomma, för att sluta för att sedan återkomma för att sedan sluta helt. Nas var grymt bra....

Liten vilopaus och sedan kom höjdpunkten alla kategorier, bästa på hela helgen och shit pomme frites vad bra Basement Jaxx var! Jag  såg de som förband till Robbie William, ett otacksamt jobb. Jag tyckte redan de var bra då men satan i gatan var bra de var igår. Deras musik är så dansvänlig, deras framträdande så roliga med mycket kostymbyten, dans och galenskap. Plus att regnet slutat och en galet peppad publik, hepp säger jag! Efter konserten ringde jag min lillebror som inte riktigt kanske förstor min eurofori. Gud, så sjukt bra!!! Dans, hopp och sång i dryga timmen....

Sedan avslutades kvällen med den rara Lily Allen. Var lite av ett ant-klimax då Basement Jaxx varit så jävla jävla bra men hon var helt okej. Favoritlåten Fuck you var en av de sista låtarna och då var humöret på topp....

Kvällen avslutades med en vegetarisk korv, hysterisk dans i Metro tältet och sedan bar det hem....

Jag minns inte hur längesen det var jag hade så kul som igår!!! Helt fantastisk dag....

X

Way out west fredag

Oj, oj oj! Vilken jävla helg jag har haft. Jag har haft så sjukt kul. Jag tänkte berätta om mina dagar på Way out....

Jag jobbade på fredag och ärligt talat var jag helt slut. Dock var det fantastiskt soligt och en perfa dag för festival. Jag och E kom till festivalen vid halv sex och började då kvällen med att se:

Robyn.
Och vilken början, jag har sett henne förut och man kan inte bli besviken på denna tjej. Hon levererade låt efter låt med gäster såsom Lykke Li. Hon har en helt fantastisk röst även Live, vilket nästan är lite ovanligt. När man trodde det bra var slut kommer Dr Alban himself in och rockar loss i No coke, haha. Klockrent. Skulle säga att Robyn var en av de bästa konserterna i helgen...

Sen var det dags för Anthony & the Johnsons, inte min favorit kanske. Men mycket stämningsfullt med Göteborgs symfoniker. Dock blev jag kissnödig efter tio minuter, kilade iväg för att snabbt och lätt kissa. Det tog ungefär 30 minuter i kö först. Köer var överlag en grej på fredagen. Man fick köa var man än skulle. Så jag fortsatte och köa, för lite dyr folköl som de sålde. Då konserterna avlöste varandra hade man ingen tid att dricka (fick bara dricka i öltälten, ej på konsertområdet). Detta resulterade i att man drack mycket lite (skönt på lördag!).

Efter ölen kom Glasvegas. Ett uppträdande som var en stor besvikelse. Inte ens när de spelade sin monsterhit Geraldine fick jag gåshud!!! Konserten var platt och jag var inte alls impad....

Kvällen avslutades med Arctic monkeys. Och då förstod man att rockstjärnor jobbar utifrån devisen drugs, sex and rock'n roll. Herre gud, sångaren var knappt talbar och betedde sig mycket underligt. Jag skulle tippa på att han var hög och låg som ett hus. Konserten var bra, jag är inte jätteinlyssnad på de så blev positivt överraskad! Dock var det snorkallt, så dans var ett måste för att inte frysa ihjäl....

Fredags kvällen på WoW avslutades  med en vegetarisk korv och sedan vi åkte hem, trötta och frusna. När vi kommer hem sitter en gul mjukisanka i mitt tidningsfack utanför dörren. Ankan har en liten dödskallescarf på huvudet... Hmmmm, är det någon som har lämnat mig en present eller är det en fyllepresent från en granne? Hihi, jag vet inte =)

Med värk i ben somnade jag innan jag inte låg i sängen MEN det kom en lördag med...

X

Time to Way out westa

Nu ska jag bara jobba några sekunder sen ska jag ägna helgen åt some stadsfestivaling!!!!

Hej hå Way out west....

Hoppas ni alla får en riktigt bra helg!

X

Gratis kondomer

Jag tror min dator försöker säga mig något....

Jag skulle google något. Helt plötsligt ploppade ett fönster upp med information om gratis kondomer....

Lyssna din lilla slampa till dator! Tycker du jag ligger för lite? Det ska du inte lägga dig i!!!

X

Way out west baby!!!!

Oj oj oj, när man som minst anar det så är det som om någon där ovan bestämmer sig för att man behöver lite beröm....

Jag har viljat gå på Way out west här som är en festival i Slottsskogen i helgen. Artister som Glasvegas, Lily Allan, Nas, Arctic Monekys, Basement jaxx (yay) med mera med mera spelar. jag har dock varit lite snål och känt att 1500 kr är just nu lite för mycket  med tanke på London...

Sen sa en kompis att jag eventuellt kunde få en biljett som hon fått, då hennes sällskap var osäkert. Det kändes ju såklart svinkul....

MEN idag blev jag glatt överraskad när jag kom hem. jag har vunnit en biljett genom mitt elbolag, haha. Det var såhär att när jag förlängde mitt elabonemang så fanns det något på deras hemsida om att man kunde tävla om biljetter. Jag antar att det kanske inte är så många som hänger på deras hemsida...

Så idag har jag fått en biljett hemskickad i brevlådan men önskningar om en trevlig konsert....

U bet att jag ska ha! Haha....

TJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

X

Prinsessans förlovning

Idag blev det ju klart att prinsessan Madde gått och förlovat sig. Jag slogs då av två saker:

1. Shit, vilken taskig lillasyster. Inte nog med att hon blivit bortskämd hela sitt liv (ja, det blir småsyskonen det vet jag!) utan nu ska hon stjäla showen från storasyster. Dålig stil....

2. Men för i helvetet, detta blir dyrt för Sverige, två stora bröllop på kort tid. I besparingstider som det är kanske man sparar in på något obetydligt, såsom socialtjänsten, polisen eller varför inte ett sjukhus eller två!

Och förresten, mitt förra inlägg var dumt av mig. Jag hade ju värsta bästa helgen =) och har ju egentligen massa roligheter framför mig, felet ligger hos mig.... Over and out!

X

När blev jag tråkig?

Fuck a duck!

Helt plötsligt tävlar min blogg i SM i tristhet. Inget jag skriver är roligt, kanske för inget roligt händer....

Jag minns de glansdagar jag var på semester, då hände det minsann roligheter mest hela tiden. Antingen får jag gå på semester igen, eller så får bloggen forstätta vara en orgie i vardagssörja och inrutat leverne....

Det första alternativet låter mest lockande....

Fast det mest natulriga kanske är att jag styr upp roligheter men hey, varför göra saker då man kan gnälla? Hehe....

X


At my greatest...

Blev just hembjuden till ett födelsedagsbarn och har ingen present, hjälp!!!!

Nu måste jag snurra runt lite hemma och hitta någon present, hehe. Det är ju tanken som räknas visst? Men han kanske inte blir allt för glad om han får ett par använda trosor, en gammal grytvante eller en haldrucken liter mjölk. Hmmmmm, Jag jobbar bäst under stress så ska nog lösa sig!

Sen undrar jag om någon bloggläsare kan styra upp en matlåda och ställa utanför min dörr tills imorgon, då jag inte själv orkat laga någon mat. Tackar, jag lovar att return the favour!

X

Express yourself...

Helloooooo bloggen, what´s up party people?!?

Jag har ju besök av Eremo och vi har det trevligare än någonsin. Vi har hunnit med en massor såsom, göra stan, titta på Varuhuset, jag har köpt en rosa reseplattång (svinsnygg!!!), ätit sushi, fikat med Emmisen och annat tok!

Nu sitter jag här ensam då Eremo med syster är på Madonna. Tyvärr är det regn och åska as we speak men hoppas det är lokalt över mitt hus! Jag laddar mentalt inför en ny arbetsvecka, känns faktiskt roligt att gå dit imorgon!

Nu, Tropic thunder....

X

Lördag lördag, så sweet!

Lördag och nu när semestern är slut får man njuta av ledighet i två dagar. Nu är min kära Eremo på besök över helgen och det finns potential för en mycket trevlig helg....

Helgen började med en afterwork med kollegor och Eremo, ovanligt städat för att vara med kollegor. Hmmm, måste vara Eremo som har en lugn effekt. Men vi var nog alla rätt trötta och jag somnade i vanlig ordning som en utter!

Idag är det sol och vi ska ut på lite äventyr runt i Göteborg! Hepp!

X

Bloggtorkan är över =)

Alltså, bara för att jag skrev om bloggtorka så kom jag på en sak!

Det här med raka benen...

Hur slö rakhyvel får man egentligen ha?

Jag tror banne mig jag lika gärna skulle kunna använda en osthyvel eller något annat köksredskap, så slö är min hyvel nu. Så ni förstår ju att det blir tufft för mig. Både att ett ben är mer ludet än det andra (se tidigare inlägg om att raka benen) samt att håret aldrig försvinner...

Ja, det är banne mig inte lätt varken när det är lätt eller svårt...

X

So long long långkalsong....

Blogglusten försvann med det fina vädret....

Återkommer när kreativiteten återvänder...

X

Moder Mandela

Ibland blir jag så trött på alla dessa idéer om att saker skall se så perfekta ut på ytan. Det skall vara så välpaketerat och låta så vettigt. En del saker låter mycket bättre än vad det egentligen är. Insidan och innehållet är totalt menigslöst och det märks rätt lätt när man börjar ifrågasätta och skrapa på ytan.

Jag har så svårt att försvara detta. Bättre att vara öppen och ärlig med de fel och brister som finns, det är då man kan göra förändringar som är hållbara. Det är då man kan ägna sin tid åt det som den behövs ägnas åt, inte åt allt dösnack om allt och inget.

Att ha en fin fasad hjälper fan ingen när det börjar blåsa kallt, nej fan heller.

Åh, tänk om jag kunde få vara King of the world för en dag. Då hade det blivit andra bullar, Moder Karin Mandela löser konflikten i Israel, alla blodiga inbördskrig i Afrika, styr upp att kvinnor jorden runt får samma rättigheter som män samt att inga barn skall fara illa!!! Ja, kanske en ny tanke kring jobb, bli den nya Bamse (men Bamse är ju on drugs, det är ju inte helt PK)....

Hepp!

X


Im alive!

Sådär, första dagen är avklarad och precis som jag trodde så överlevde jag, yay! Tyvärr tror jag det kommer bli tuffa vec kor nu när vi bara är två stycken, som ska göra det sex personer vanligtvis gör. Men om de innan oss klarade det skall väl vi med görat. Har varit överallt och ingenstans idag. Mycket papper och saker att ta hand om. Så kommer nog snart få in min Hamster style inom kort, big up!

Ikväll tar jag det lugnt hemma med Baljan (nyaste smeknamnet i vänskapskretsen). Vi ska käka sill, potatis och titta på Lotta på Liseberg. Kan man bli mer medelålders (och ja, jag krisar fortfarande)?

X

Dagen D is getting closer

Det börjar närma sig, på riktigt...

Jag har lagat fem matlådor, storhandlat, ska tvätta alldeles strax och har tvättat mig själv noga med (ja, ibland händer det att jag duschar och till och med tvättar håret)!!!

Jag tror nog att jag nu inser att kl 06:15 imorgon är det dags att gå upp och åka till jobbet. Kan någon hjälpa mig att hitta lite mer motivation till att gå in i hamsterhjulet igen...

Tur att det är helg snart igen! Hepp!

X


Sammanfattningen av London

TOPPEN
  • Att träffa Jo-Flow, my soulsista!
  • Shoppingen som det blev mycket av. Mitt försvar är att rea gör att man går plus minus noll. Mitt bästa köp var nog ett par svincool skor med kilklack och lite rosa och svart leopard mönster, höga som fan...
  • Hänga runt i kära gamla London. Vi har gjort slut för längesen men många vackra minnen finns...
  • All god mat vi lagade och åt ute. Mums, London har ett jävla utbud!Om ni ska till London måste ni gå till Ping Pong och äta. Oj, oj oj säger jag!
  • Boys boys boys. Ja, det är banne mig inte britterna men fuck a duck vad mycket ögongodis som finns i staden. Finns något för alla som det så fint heter. 
  • Pints, smakar aldrig så gott som i London (och det var där jag lärde mig dricka öl)!
  • Jo-Flows nya fina lägenhet som nästintill har svensk standard, om man varit i London vet man att det är värt ett hallelujah!!!
BOTTEN
  • Shoppingen =) Ja, ni förstår kanske att släppa ut mig i London med ett kreditkort är som att låta en pundare få fri tillgång till knark. Inte bra. Mitt bästa köp, de snygga skorna, är nog även mitt sämsta köp. Jag kommer aldrig kunna gå i de snyggt, de får åka på när jag druckit några drinkar och inte märker att jag ser ut som Bambi på hal is!
  • Att det inte blev någon riktigt utgång. London är ju stan att gå ut i. Tyvärr av olika anledningar så lyckades vi inte komma ut på något tokeri tokera trots våra tappra försök.
  • Att det inte bara var jag i London, shit ,man är ju inte van vid så mycket folk överallt!
  • Att jag känner att jag börjar bli osäker på att prata engelska, det som jag gjort så obehindrat och gladeligen. Nu blir det jag som får börja resa mer till engelsktalande länder!!!
  • Mitt lokalsinne, jag skulle få kunna gå vilse i ett hamsterhjul.
Nu är det jag som fortsätter förtränga att jag börjar arbeta imorgon., suck, stön, aj, oj, fuck vad jag inte vill....

X

London 2009



Kära gamla London!!! Idag bjuder jag bara på en video som sammanfattar min resa i en låt, haha! Jag och min fascination för boybands (som gör allt rätt; the moves, känslan, texten)...

Imorgon kommer mer info!!!

X