Roligt, roligt!

Vilken kall men härlig dag!!! Har varit i slottskogen med S och haft det hur mysigt som helst. Vi har tittat på alla lustiga djur som finns där; sälar, pingviner, får,älgar, hjortar, pelikaner och gud vet vad! Slottskogen är som ett stort Zoo!!! Superskoj faktiskt för två tjejer som gör dokusåpor kring alla djur. Värst var det nog hos pelikanerna, vilka förvecklingar det var där. Alla var i luven på varandra.Herregud, sen att de bodde i en sanitär olägenhet gör icke saken bättre! Pingvinerna var lite lätt uppe i varv och älgen var bitter. Sen har vi såklart promenerat en hel del med! Har varit rätt flamsigt men såååå trevligt!!!

Har även hunnit med en trevlig fika med tre ärtiga töser. Vi fikade och samtalen bytte karaktär mest hela tiden, hann avhandla många av livets stora typ killar, discon och bokmärken! Det största vi kom fram till följande: Livet är vad du gör det till. Vi har möjlighet att förändra våra liv och hur vi vill leva de. Om man inte är nöjd med hur livet och vardagen ser ut har man eget ansvar att se till att det förbättras, kan inte vänta på att någon annan ska piffa till vardagen. Nej, offerkoftor är sååååå 1999, hihi! men ja, visst är det svårt, att vara ett offer och bära offerkoftan är mycket enklare än att ta ansvar för sina egna handlingar... Lyssna på Kayne Wests Good life förresten =)  Det är en good day!

         

X

Kommentarer
Postat av: Moster

Vill också gå i Slottskogen. Där är väldigt mysigt. Idag pratade jag och Agnes om dig. Ska du till Örebro i jul? Det hoppas vi i alla fall.

Postat av: Karin

Ja, vet du vad, jag ska hem, jag har tagit ledigt och ska hem länge och väl tänkte jag =) Så kanske evntuellt kan man ta sällskap i er bil....beroende på när ni åker!

2007-11-12 @ 20:02:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback