Örebro by night...

Allt kan hända i örebro och lika spännande blev det denna gång =)

Var på fest igår kväll, en fest där jag inte kände sådär jättemånga, förutom crewet från Götet. Det var en salig blandning men de mest spännande var nog ändå killarna som var fotbollshuliganer. Jag kunde inte riktigt släppa detta och sen när det visade sig att den ena fotbollshuliganen var schlagerfan var saken bara ännu roligare, haha. Det är en häftig syn att se en hård och tatuerad huligan prata om bra vibrationer med Kicki Danielsson =) Festen var hur som helst väldigt trevlig om än väldigt lugn.

Annars är mitt mood ensam, känner mig väldigt ensam och det kom till uttryck väl igår när de flesta på festen var par och höll ihop. Ni vet kanske hur det känns när man egentligen inte är ensam för jag har massor av vänner, en underbar familj and the list goes on. Men känslan finns där och den är svår att göra något åt. Jag har inte träffat någon sen skumtomten uppfanns och det var minsann inte igår!!! Det brukar ju alltid finnas en back-up flört i lådorna men icke! Nåväl för att vara singel men så spännande är det ju inte längre då jag varit det större delen av mitt liv...anyway, nu är det kanske det där glaset rödvin som talar i efterhand. Jag tenderar att bli lite blödig efter alkoholintag.

Nu ska jag se om det kan bli nån ordning och reda på denna dag, har massa planer på schemat här hemma i Närkes kuperade landskap (läs Närke slätten).

Tjing tjing!

X

Kommentarer
Postat av: eremo

Ikväll blir det tjejmys med en annan singel o en Konstapel!!
Vi älskar ju dig. Puss

Postat av: Karin

Eremo:Vikken tur att ni gillar mig, för jag gillar ju er....Puss

2007-11-05 @ 21:59:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback