Hey ho Silver

Ja, idag var det en kamp att komma upp. Jag dealade som vanligt med mig själv men när det inte finns några argument är det bara vänligt att knalla upp. Då jag la mig med blött hår vaknade jag och såg ut som Tina Turner eller liknande pudel. Riktigt nöjd. Men med en mössa på huvudet så löser sig det problemet...

Idag är det ridning som står på programmet på jobbet, ska bli trevlgit även om vi kommer göra det i spöregn, hihi. Islandshästar är ju så mysigt!!!

Sen efter denna helroliga arbetsdag blir det afterwork, men får nog åka hem och duscha, vet inte om jag vill lukta stall på afterworken. Kanske vore ett nytt trick för att få människor att hålla sig borta. Fast det kanske jag inte vil. Stå själv på en afterwork känns lite överskattat!

Anyway, ha en fab fredag!

X

Kommentarer
Postat av: Stina

Hallå hallå!!
Nu är det snart helg!! låter mysigt med en aw... hade varit skoj att vara med =) men jag får det nog mysigt ändå! Karin S kommer till stan och hälsar på och ikväll blir det nog lite vin i den julpyntade lyan!! (Ja, jag vet att det är lite tidigt, men jag vill att det ska vara pyntat på söndag och jag kan ju inte gärna sätta Karin i arbete när hon kommer hit!!!)
Ha en skön helg!!
Många kramar!!

2007-11-30 @ 08:33:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback