Monster under sängen

Jag har fått en vana på jobbet som jag även vet att många gör på hemmaplan (gjorde jag när jag var liten, kolade då efter björnar). Det är att innan jag lägger mig så tittar jag under sängen för att upptäcka eventuella monster, tjuvar, banditer eller annat lösryckt folk. Detta går ju av bara farten nu, med tandborsten i högsta hugg tar jag mig en snabb koll. Tandborsten fungerar alltså inte som ett vapen utan den är oftast i munnen (när jag skriver oftast kan man ju undra var den annars är...)

Igår kom jag att fundera på en sak, vad gör jag om det en dag ligger en slusk alternativt ett monster under sängen här på jobbet? Så långt har jag liksom inte tänkt. För jag måste ju veta vad jag gör den dagen det verkligen ligger någon där under och titar på mig när jag tittar ner under sängen. Jag tittar ju för att avslöja de men hur ska jag sen gå till väga. Jag måste göra mer än att konstatera att det ligger ett troll där...

Hmmm, måste jobba mer på en monsterpolicy  och en åtgärdsplan tror jag....

X

Kommentarer
Postat av: Moster

Precis min tanke när jag började läsa. Vad gör hon om det finns någon där.... Btw vi åker förmodligen till örebro på julaftonen. Framme innan Kalle. Du får gärna åka med om du vill.

Postat av: Linda-Sara

Jag kollade alltid under sängen med när jag sov på jobbet - ett måste ju!!

2007-11-18 @ 17:31:08
URL: http://kallfront.blogg.se
Postat av: Annavattenkanna

Tack för den, televerket.. Vad tror du jag kommer göra i kväll då???

2007-11-18 @ 21:15:37
Postat av: Karin

Moster: Haha, ja jag jobbar på en sådan plan. Jag skrev på dn blogg att jag nog åker lite tidigare än aftonen, men hem kanske, beror på när ni vill hem!

Linda-sara: Ja, man vet aldrig vad som finns där ju, haha!

Annavattenkanna: Men det är inget du ska börja med, bara löjliga moi som styr med sånt. Kolla du gardroberna istället, hihi....

2007-11-19 @ 10:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback