Träning

Ja, så är det la dags att prata lite om det här med träning..

 Jag är mycket nöjd över mig själv som fått in träning som en rutin. Jag har tidigare alltid börjat tränat som en tok, det har hållit en månad eller två innan jag tappat det. Nu har jag hittat en bra balans och jag har låtit det ta sin tid. Jag tränar måndag och onsdag oavsett om jag vill, har lust eller orkar. Det har liksom blivit en självklarhet att åka dit med eller utan motstånd (ofta med motstånd,hihi). Jag försöker även klämma in en träning till men det är mer för kul...

Det som börjar bli kul nu är att man märker resultat. Jag tränade mitt vanliga spinning och corepass idag och reflekterade över hur mycket starkare jag är i min mage och rygg. Ja, styrkan kanske inte bara är fysisk utan jag tror jag har lärt mig att inte ge mig heller när det börjar bränna och göra ont. Jag vågar utmana mig själv och göra de svåra övningarna som jag inte riktigt vågat förut.

Det är kul, jag är nöjd och ville såklart dela med mig av denna glädje =) Nu är det fan beach 2030 som gäller, hell yeah!

Kanske någon som vill dela med sig av bra  och roliga träningstips? Tas tacksamt emot...

Yippie!

Kommentarer
Postat av: eremo

jäkligt bra jobbat!!!

kan du få över det på mig?

När ska vi spela Plump?

Postat av: Helena /moster

Du är din fars dotter. Och se på Olle! Nu väntar vi på resten :)

2009-05-26 @ 23:09:36
URL: http://gutta.blogg.se/
Postat av: Karin

Eremo: Vi kan spela plump över nätet kanske, men annars blir det i Strömstad =)



Moster: Ja, jag är la det, Olle har biffat på sig, mamma tränar också så det är bara lillebror som inte tagit sig samman!!

2009-06-01 @ 22:00:40
URL: http://karinrosa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback