Hipp hipp...

Så bra det blev då. Mammas firande avlöpte lätt och smidigt ute i det gröna. Vi var lite oroliga för vädret men så fint det blev! So, vad gjorde vi då för lilla mamsen?

Dagen började med att familjen packade in sig i bilen, mamma ovetande om var vi skulle. Hon hade fått anvisningar om klädval men inget mer. Hennes gissningar var många och helt fel, haha. Vi åkte till Hjälmarsberg. För ungefär 25 år sedan tog familjen ett kort vid en ek. En ek som är helt utbränd på insidan. Och nu några år senare var det dags igen...

Efter några knäppta kort av broder fotograf hittade vi en liten trevlig lund där vi satte oss. Där dukade vi upp en picknick med massa god mat och vin. Vi åt, vi pratade och mådde gott =) Mamma fick present, i form av fem sånglektioner.

Sedan åkte min bror och far och "köpte tidningen" och kom tillbaka med en massör och en massagestol. Mamma fick en massage ute i det gröna när vi andra strosade runt i naturen. Man kan fan bli high on naturen, jag är alldeles för sällan ute i mark och skog.

Efter massagen så käkade vi lite ost, kex och frukt. Och Volia, en heldag tillsammans var över!

Nu sitter vi här hemma familjen och är slut i rutan, det tar på krafterna att fira mammor och vara i solen men ack så fint vi haft det idag!!!

Hoppas ni alla haft en fin kristi himmelfärdsdag =)

X

Kommentarer
Postat av: L-S

Åh, det låter ju som en helt underbar present! Vilken fantastisk familj ni är! Ska bli kul att se kortet från eken, för jag vet vilket du menar. :)

Postat av: ylva

Å det där lät helt underbart :)

2009-05-22 @ 11:00:33
URL: http://erikaoh.blogg.se/
Postat av: Asta

vad ska du göra idag då?:)

2009-05-22 @ 11:05:56
URL: http://astish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback