Snacka om tacksamhet

Ja, precis när jag skrivit klart inlägget om tacksamhet så kommer mina två små Jehovas vänner på besök. De kommer ju en gång i månaden, lika glada varje gång. De är de enda som ringer på min dörr så borde ju ha lärt mig vid detta laget att inte öppna. Jag kanske ska gå med i Jehovas för att visa lite tacksamhet till the man above, haha!!!

Nu fick jag sagt att jag inte är troende och att jag inte är speciellt intresserad av deras grejer men de lyckades ändå mygla till mig ett nummer av Vakttornet och Vakna, jajmensan så nu har jag något att läsa ikväll med. Jag bläddrade litegrann och nej jag är inte riktigt säker på att jag vill ha ett bibelläsnings schema, lära mig om hög moral och framförallt inte om veta något om mänsklighetens framtid.  Nej, religion av alla extrema slag är verkligen inte min kopp av te.

Jag måste verkligen börja säga emot, att jag inte vill ha deras grejer....*puh*, nästa månads uppgift! Fast någonstans är det ju så fantastiskt  fascinerande att ta del av någon annans verkligenhet, för mig är allt som står i deras skrifter en ding ding värld!

X


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback