Vackert väder i Strömstad

Hallihallå!

Sitter här på Polisens balle (hihihi) och har det gott i Strömstad. Vädret är så sjukt fint! Jag åkte till Strömstad med en våroutfit som inte riktigt funkade till tropikens Strömstad.  Så helgen har spenderats i polisens shorts och linne...

Helgen har varit fin men klart lite långsam då Polisen jobbar. Konstapeln åkte igår kväll så hann bara säga hej, hej hallå! Blev även bjuden på god mat och som vanligt, gott sällskap av Piloten och Konstapeln! Har blivit mycket egen tid. Innan Polisen har börjat jobba har vi hängt runt i byn, haft picknick på klipporna och pussats lite. Har jag sagt hur fantastisk han är? Jag sägert igen annars! När han har varit på jobbet så får jag underhålla mig själv; Jag har strosat lite, suttit ute och läst, tittat på TV och haft det allmänt stillsamt.

Jag stannar här till ikväll, Polisen slutar 23:30 och då drar vi till Götelaborg och en ny arbetsvecka för mig. Jag önskar sjukt mycket att vädret förblir fint och att veckan på jobbet blir bra!

Så, någon som vill berätta om sin helg eller något annat kul kanske?!?

I går stegade jag inget vidare, och kommer ju inte göra det idag heller känns det som...

Lördagens fysiska aktivitet: 7457 steg, 4.47 km
 
X

Kommentarer
Postat av: Sara

Låter som en grym helg! Jag har ju jobbat(blä), fast det har gått bra, nästan roligt t.o.m.... Soligt har det även varit i göteborg, igår typ 25 grader. Jag är mkt nöjd!

2010-05-23 @ 19:23:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback