Fucking amazing weekend

Vilken helg det blev ni! Jag har så mycket att berätta men orkar nog inte berätta allt, så berättar det göttigaste!

Lördagen var fin, Malmö är en outforskad stad för mig, och jag gillade det jag såg. Så dit hoppas jag åka tillbaka inom kort för jag fick mersmak!

På söndagen började morgonen med att min älskade J ringde och meddelade att hon fått en son. Det satte ribban för söndagen vill jag lova. Jag lipade en smula av glädje och när hon skickade ett kort på den lille knodden lipade jag en smula till.

Sen bar det av till Köpenhamn. Vi bodde på ett rätt trist hotell (men grym frukost!) som var nära centralen. Vädret var pissigt dåligt, regnade sjukt mycket. Så vi gick lite runt om i stan innan det blev middag, öl och peppning! Det var insläpp 19:00, fick köa ett kvarter innan det var dags. Att få se John Mayer, min gud och frälsare. Och ja, första låten började jag lipa. Så där stod jag med tårarna rinnande nedför kinderna av glädje. Konserten var som ett enda stort väckelsemöte! Det var inte en sekund som jag gjorde annat än kände total über lycka! John gjorde ingen av oss besviken...

Idag åkte vi hem efter drama med ett inställt tåg. Sedan har jag varit på BB och träffat mitt lilla hjärtebarn. Han var såklart fantastisk och hans mamma mer än så! Började fan lipa lite igen, haha. Jag blir mer och mer blödig för varje år som går!

Helgens fysiska aktivitet: Stegräknaren var på men ville inte vara med riktigt! Men har promenerat mest hela helgen och studsat på konsert!

X

Kommentarer
Postat av: eremo

skönt att helgen var bra och kul med den nya bebisen!!! hälsa och gratta. men borde de inte gett honom namnet John Aussie?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback