Skjut på det, skjut på det (not anymore)

Uddevalla var trevligt, och tror nog jag kom hem ännu lite klokare än vad jag var innan, M och L är nämligen väldigt kloka och ger mycket vishet till mig. Ls dotter med kompis hade även lite uppträdande för oss, gjorde en himla show med goa låtar av Pinks, så nu poppar jag Pinks...

Anyway, vi pratade en del om mitt uppskjutande av saker. Som min mor brukar säga så är delar av familjen inklusive mig själv fruktansvärt bra på att skjuta upp saker. Så nu har jag bestämt mig att denna vecka ska saker ske. Att skriva de i bloggen gör ju att jag piskar mig lite mer... Så, det som inte har gjorts och skall göras denna vecka är:

Jag har bott här i ett år och då jag flyttade in satt brevlådan löst, skulle ha ringt för hundra år sedan.Nu har jag liksom tejpat igen den, då posten kommer i ett separat fack. Även har en av mina persienner lossnat. I veckan, nämligen bestämt på tisdag är det fröken Rosa som ringer fastighetsskötaren! Hepp!

Jag missade ett cellprov i våras och behöver prata om mina problem med PMS som gör varje månad hemsk. Därför ska jag lyfta luren och boka tid för check av min punani!

Min beslutsångest och svaga tro om att jag har smak nog av sätta upp tavlor gör att det inte blir av. Så nu ett år senare har jag inte satt upp en tavla i vardagsrummet. Detta SKALL ske innan den 3/10... denna vecka ska jag gå och titta på de bilder som jag tänkt mig ha. Ska även smsa en vän för att boka in en IKEA dejt.

CHECK CHECK! Eremo, var det något annat som skulle göras? Jag brukar säga till dig vad som skall göras här hemma? Haha... någon annan som har önskemål som inkom med de =)

X

Kommentarer
Postat av: Sara

Va bra det här låter! Jag blir inspirerad att också göra saker... typ gå till optikern (säkert fyra år sen sist), klippa mig (alldeles för längesen).. Kanske ska ta tag i lite saker, det är ju inte så svårt egentligen!

2009-09-13 @ 16:36:28
Postat av: eremo

Ja hur är det med:



lamporna i hallen?

sängbenen?



det var det jag kom på nu.

Postat av: Anonym

Hade detta varit fb hade jag bara skrivit gilla. Du är inte den enda som skjuter upp saker. Jag har fortfarande saker i kategorin "sånt jag borde göra" som jag la in typ 2005. Det är ännu inte gjort. Suck. Så tänk hur bra det är att slå ihop sin påse med Anders (om nu han är av samma sort som ni). Ja du fattar?

2009-09-13 @ 18:05:03
Postat av: moster

Ja det var jag som skrev ovanstående kommentar men det förstod du väl :)

2009-09-13 @ 18:05:55
URL: http://gutta.blogg.se/
Postat av: Karin

Sara: Ja, kom igen med, vara en del av min movement =)Det är inte svårt om man väl gört, men det är ju det som är svårt på nåt sätt!!!



Eremo: Tackar, jag visste att det var fler saker...



Moster: haha, åh det känns som jag är i bra sällskap då! Tror pappa är värst i min familj men Anders är ju ändå min släkt, så kan nog vara släktsyndromet =)

2009-09-13 @ 19:09:31
URL: http://karinrosa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback