Life swap anyone?

Hoppsan, jag försvann en stund. Helgen gick fort som bara den. En bra sådan med hemskt mycket trevligheter. Jag kan inte minnas när jag hann med så mycket på en helg; utgång, städ, disk, häng med typ halva världen och mycket mer...EFFEKTIVT!Jag är känd för att planera och helgen var inget undantag.

Tyvärr är det väl sådär med mig och min omgivning (hmmm, känns det igen?). Mycket är oroligt i familjen, bland annat skall pappa opereras på torsdag. Inget kul och i familjen inklusive moi mår inte så bra (nej familjen, skall ej lämna ut er AB). Jag har högvis på jobbet också som gör att jag liksom aldrig riktigt får tid att bara slappna av. Går i den här konstanta stressen att saker måste göras som aldrig hinns med.

So, någon som är sugen på ett life swap? Bara för en stund? Bara för att mitt lilla huvud ska få slappna av, det börjar lukta bränt här nämligen;haha! Jag har redan någon som aspirerar på min familj (som jag egentligen inte vill byta bort ju, haha) men jag har många andra häftiga grejer, såsom; soc.tants jobb, ett häftigt singeliv, en ball lägenhet, fantastiska vänner och the list goes on...

Jag har ett rätt ballt liv, så bytet vore bara för en stund, en vecka eller två! Jag är öppen för förslag =)

X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback