Söndag ack denna söndag

Då satt man här igen, massa tankar och funderingar men svårigheter att få ner det på print. Det är så, svårt att sortera det som händer i hjärnkontoret och vad man vill att allmänheten skall ta del av. Kanske är det alkoholen från igår som gör sitt jobb, dvs gör mig sådär kvasifilosofisk och fundersam. 

Helgen har varit bra och ju närmare måndag vi kommer ju mer känns det. Igår var hur roligt som helst, med massa sång när vi spelade Singstar, både skön- och falsksång, haha. Hela dagen idag har bara varit en dag i vilans tecken, inte varit utanför dörren och har mest legat framför tvn. Ja, det behövdes...

Sitter nu med fotboll på, Torres storspelar och har redan pyttsat in tre mål mot Nya Zeeland. Min man, min man, han är att lita på, till skillnad från andra, haha. Ja där kom det. Det är boys som ställer till det i huvudet. Jag förstår inte hur man ska förstå de. Det är nog mitt ständiga problem. Min kloka vän sa mitt uppe i mitt ältande att det jag uppfattar som turkost behöver rimligtvis inte vara turkost i hennes ögon. Klokt tänkt, för visst är det så att jag just nu håller på att fundera sönder och analysera varje sms samt varje mening sagd utan någon egentlig evidens att det skulle vara sanningen (för den enda som vet hans sanning är ju han). Det jag skall göra nu, är bara försöka släppa tankarna, sluta analyser och fortsätta framåt, det vore det enda rätta. Men hur kommer det sig att det ska vara så svårt? Ja, herre gud, tänk om någon kunde hjälpa mig att inte alltid analysera skjortan av saker, haha. Men det är nog lika troligt som att hitta ett heltäckande botemedel mot cancer, hihi. 

Ja, jag fick ner det på papper =) Hepp hepp!!!

X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback