Ska vi byta grejer med varandra?

Hej, nu kommer en kräk, kommer precis från jobbet och är in need of a stor kräk, så....

KRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK!!!

Jag är så trött på allt idag, värmen gör inte att man blir piggare precis (jag klagar inte). Idag är bara en sådan dag då jag bara känner att:

  • Jag vill byta jobb, gärna igår om jag kan. Allt som skall göras bara hopar sig och jag hinner inte andas mellan allt. Huvudet snurrar ocgh jag jobbar konstant, Trots detta är inte folk nöjda vad jag än gör på jobbet och jag får höra både det ena och andra.
  • Jag vill byta lägenhet, så varm här inne att jag funderar att hyra ut den som bastu, sauna perkele!
  • Jag vill byta smak av karlar, för de jag träffar är jag givetvis aldrig intresserade och ännu en gång så är jag tillbaka på rura fucking ett!!!
  • Jag vill ha en privat kock och diskpojke/flicka som styr upp mit hem som ser ut som jävla Tjernobyl...och när fan ska jag ha tid att styra upp mitt hem när jag aldrig hinner vara hemma?!?
Ja, jag är bitter och tänker fortsätta vara det idag! jag har jävligt mycket att vara tacksam för men idag vill jag rulla i min självömkan ordentligt!Så kräk på er alla och hoppas er dag varit bättre än min!

Hepp hepp!

X

Kommentarer
Postat av: eremo

det har den.

pms någon?

Postat av: Karin

Eremo: Nej, ingen pms, skönt att få skylla på den men e precis efter...

2009-06-30 @ 20:52:29
URL: http://karinrosa.blogg.se/
Postat av: sanna

rosa, min underbara Karin!!! Välkommen till min värld! Jag ÄLSKAR att kräkas o gör det med galans varje dag!



Jag kan inte förstå att jag inte blir hyllad varje dag för mina insatser som den perfekta socialaren på jobbet, den perfekta fästmön (jag menar, Thomas borde faktiskt ge mig fotmassage dagligen för min formidabla insatser som den perfekta flickvännen), och hur jag städar sen!!! det är helt amazing, rent utav bara helvete och bra på inredning och design är jag oxå...och sedan vaknade jag upp från min psykos o insåg att jag är en snart medelålders, svettig socialare med hängpattar och en så taskig attityd att jag skulle kunna få den gladaste att bli deprimerad:) Men karin, nästa gång ring mig när du vill kräkas, jag hakar mer än gärna på, det vet du!!! Pözz

2009-07-03 @ 09:40:15
Postat av: Karin

Sanna:haha, det är så härligt med dig Sanna, du är lika bitter som jag och ja, vi borde ringas mer och kräkas =) Jag ska börja hylla dig mer än varje dag kära vän!Kram

2009-07-07 @ 20:51:09
URL: http://karinrosa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback