Zlatan, ack denna Zlatan!

Satan i gatan, vilken dröm jag hade inatt...

Jag drömde att jag var på en tjejfest i Strömstad med samma gäng som jag var där med i somras samt mina socionomkompisar. Det fanns en kille på festen, efter ett tag visade det sig att killen på festen var ingen mindre än Zlatan!!! ja, herre gud. Inte nog med att Zlatan var på festen, han gillade mig. Så vi fick ihop det där på festen, han var såklart lite hemlighetsfull då jag frågade om hans barn och fru. Jaja, så vi hängde en hel kväll och natt, pratade om livets stora och jag kände mig väldigt kär i denna heta man.

Dagen efter satt vi alla och åt frulle i köket (som förövrigt var huset som jag var i när jag var i Aspen) och upp kommer Zlatan himself. Han pussar mig på munnen och vi börjar prata. Då inser jag att det här är ju inte Zlatan, fför den här killen snackade göteborgska!!!

Snacka om att känna sig blåst på konfekten! Han hade ju pratat skånska dagen innan....

Haha, ja undra var man får allt ifrån....

X

Kommentarer
Postat av: Katariina

Haha vilken rolig dröm!



Såg en tant på bussen idag. Hon var så gammal att hon behövde käpp för att kunna gå ordentligt. Men det var ingen vanlig käpp hon hade, det var en pimpad käpp! Den var rosa med blommor på. Genast tänkte jag på Dig för en sådan käpp föreställer jag mig att du kommer ha som gammal gumma :)

2009-01-10 @ 18:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback