Batman!!!!

Nu har jag sett den sista Batman filmen och jag är icke besviken!!!!

 Christian Bale är het som ett strykjärn, handlingen var rafflande och Heath Ledger var som alltid mycket bra.

Att Heath gått bort är fruktansvärt, han var en av mina favoriter men tyvärr  när folk dör uppstår ju en hype som heter duga. Det är konstigt det där, att man ska bli hyllad och prisad när man dör, rent logiskt borde det vara när man lever Men ja, kanske får folk upp ögonen för de musiker, skådisar som dör allt för tidigt...eller så är det media som utnyttjar det tragiska. Ja, hmmmm...finns säkert en massa anledningar.

Jag kommer så väl ihåg den där fredag kvällen då Kurt Cobains självmord blev känt. Nirvana var visserligen stora redan innan men efter Kurts tragiska självmord blev de prisade upp till skyarna (ja, de var värda det). Jag var inte gammal, 13 år och hade precis kommit hem från A-Huset (tonårsdisco i Örebro). Min bror tittade på MTV där de sa att Kurt Cobain hade hittats död i sitt hem. Jag grät, jag grät som bara en tonåring med ett brustet tonårshjärta kan. När Kurt valde att livet av sig var han i min ålder men han kändes så gammal (med 27 år på nacken inser jag att det är ju ingen ålder).

Jaja, filmen var bra, det var egentligen meningen med detta inlägg som spåra ur till något annat =) Blev bara lite vemodig när jag tänker på människor som slutar sina liv alldeles för tidigt...Så nog om nog...

X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback