Hej hå!!!

Hej hå, mycket nu....

Jag har gått och blivit sambo med en egyptier i exil
(Linda!). Det är trevligt värre, hon hade lagat mat när jag kom hem efter träningen och sedan gick vi och handlade. Ja, jag tror det här med samboskap är nog min grej =) Får se hur länge hon blir här!

Jag lovar att berätta mer om Sälen men tiden räcker inte till och bloggen kommer nog bli lidande denna vecka då jag eventuellt tror att jag är Superman, haha. Ja, känns som varenda minut är planerad fram till söndag!! det där med att ta det lugnt är icke min melodi även fast jag borde med begynnande halsont och galenskaper på jobbet...

Veckan består av följande; MI utbildning på jobbet, hockeymatch imorgon (heja Bryyyynäääääääs, bio och se Mammut på onsdag, mys med mammalediga C+ kollegor, nytt besök på fredag av M från Uddevalla, Alla hjärtan dags mys med the girls på lördag!

*Puh* Jag får bara högre puls av att tänka på hur jag ska njuta av allt skoj som händer denna vecka!!!! Men men, bara enjoy för det är mycket skoj ju!!!

Tjing!

X

Kommentarer
Postat av: Dergham

Snällt av dig att ha L-S hos dig, hon verkar trivas också med att ha en "Sambo". Gillar inte brynäs men för din skull hoppas jag att de vinner ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback