Tuff Tuff!

Hepp, måndag är avklarad. Den är lite som första hindret i veckan. Sen tuffar det bara på i rasande fart, tut tut.

Idag är det viktiga grejer på gång vill jag meddela. Allsvenskan i fotboll för herrar drar igång för mitt lag. Örebro är mer taggade än vanligt och dillar något om placering bland de fem första. Jag skrattar gott och tänker att de fem sista kanske känns mer realistiskt. De spänner sig alltid de små gossarna och sedan blir det bara pannkaka!

Min kompis sa att det går så dåligt för mina lag (Brynäs och ÖSK) för att jag inte skickar de tillräckligt med positiv energi. Men min taktik är mer though love, alltså man får förtjäna min kärlek. Örebro får alltså skärpa sig, klippa sig och kamma ihop sig. Då kommer jag ge all min kärlek som jag har, och det är mycket!Men tills dess, upp till bevis!

Nej, nu ska jag cykeliura och gå på Core...

Tjing!

X

Kommentarer
Postat av: eremo

Hur väl insatt är du egentligen? ÖSK kom 7:a förra året. Inte speciellt dålig placering. Jag tror faktiskt oxå att det kommer att gå ännu bättre i år. Är du en supporter ska du väl vara det i likväl motgång som medgång, eller hur? Så ge dem all din kärlek redan från start tycker jag.

Postat av: Karin

Eremo: Om jag inte hade varit insatt hade jag inte uttalat mig serru. Jag tycker ÖSK är ojämna och visst är sjua okej!Men å andra sidan var hela allsvenskan fruktansvärt svajig förra året om du frågar mig.Kanske kommer de bland de fem bästa men jag är född pessismist!Så det där med att ge kärlek är inte min melodi!Men bra att du ger kärlek, borde lära mig det, hihi....

2009-04-06 @ 21:19:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback