Blommor och kvinnlig list

Dagens iaktagelse:

Whats up med mina växter? När jag dissar de och inte vattnar verkar de må grymt bra!!!

Sen när jag försöker bry mig, vattna måttligt och vrida på de protesterar de och dör som dasslock. 

Jag har ju absolut inga gröna fingrar, snarare rosa och det finns en historik men döda ting (dvs växter) hos mig. Men nu känner jag lite disrespect från växternas sida. Tro inte att jag ska fortsätta bry mig blomdjävular, You are on your own!

Nu ska jag gå hem till Televinken. jag har sagt till honom att vi ska umgås och prata, kanske slå ett öga på tvn. I själva verket ska jag titta på Ugly Betty och han skall hålla käften, kvinnlig list mina vänner, hehe... (man vill ju både ha kakan och äta den tänker jag)

X


Kommentarer
Postat av: eremo

du kanske bör ta reda på vad du har för blommor? vad vill just den sorten ha av dig? ljus, mörker, lite vatten, mycket vatten...? mupp.

Postat av: Anonym

Ofta växer de som galningar för att de skjuter "nödskott". De är inställda på dåliga tider och skjuter då skott och växer extra för att överleva och förökas så att de inte dör ut eller utrotas. Men det håller inte i längden...

2009-04-24 @ 22:04:20
Postat av: Katariina

Fattar inte varför namnet på mig försvinner så fort jag börjar skriva i kommentarsrutan. Det var iaf jag som pratade om växterna sist.

2009-04-24 @ 22:05:34
Postat av: Karin

Eremo. Ja, jag är fan inte tappad bakom en vagn även om det lät så i inlägget, jag förstår la det men det spelar ingen roll när jag sköter blommorna då fan dö det, trots jag gör så som de önskar...Haha....Mupp mupp!



Katariina: Du är en klippa i trädgårdsbranschen, hihi. Vad kloka de är mina blommor. Men jag tycker jag sköter de, fast jag ska faktiskt plantera om de, tror det blir bäst så, jorden ser torr ut!Tack för hjälpen!

2009-04-26 @ 17:15:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback