Råd och rön

Im on fire tonight, blogginläggen öser ur mig.. Öser kanske är en överdrift efter två inlägg men men...

Ja, nu när jag premunerar på Råd och rön får jag ju även ha lite egna konsument tester. För jag känner mig kunnig i den frågan, Råd och rön är väldigt bildande och jag har lärt mig allt om testing av diverse prylar =)

Så nu måste jag höja en varningsfinger för en himla dålig produkt. Jag är ett stort fan av Apoteket och har kanske lite övertro på de.Tror nog att allt de gör är bra men nej, det är icke en sanning. Jag köpte nämligen en duschcreme där av egna märket Apoliva eller vad det heter. Gillade den så köpte på mig  shampoo och balsam i samma men jesus, det var icke bra stuff. När man tvättat håret känns det som hästhår (dvs strävt, svårkammat och allmänt svårt). För att kompensera detta får man hälla i en halv liter balsam men trots detta så är håret betydligt tristare än med andra shampoon och balsam. Jag har vanligtvis babyhår men nu känns det mer som någon form av strävhårig tax historia.

Det var första delen i många tester som komma skall =)

Då det var längesen jag skrev dagens digga så tar vi fler denna gång, anar ett danstema efter helgen (och nej, NKOTB är ej med på denna lista):

Lady Gaga-  Just dance
The Script- We cry
Dizee Rascal- Dance wiv me
Chris Brown-Forever


X



Kommentarer
Postat av: eremo

efter att ha testat så jäkla många schampon så har jag kommit fram till att det enda man ska ha är ett lite dyrare från en frisör. det är i längden värt varenda krona för fy fan vad tråkigt det är när håret känns skit.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback