Dagens lärdomar

Idag har jag dragit tre slusatser;

1. På min arbetsplats pratas det väldigt massa och vi kommer sällan fram till något. Tror själv det är socionom syndromet som gört. Att ta det minsta beslutet måste först diskuteras i timmarna hundra för att sedan komma fram till något halvluddigt soms edan ej följs ändå. Sedan då vi är socionomer ska det tas hänsyn åt höger och vänster. Jag har dock på senare tid anammat en mer truckförarstil dvs, jag är mer brutal (I wish). jag är egentligen lika fromm som alla andra lamm men får låta ball i min egen blogg åtminstone!

2. Jag älskar Pyttlipanna!!! Nu när gris och kossa ej ingår i min kostcirkel längre blir det Qournpytt, den funkar precis lika bra.... Ja satan i gatan vad gott det är! En rödbeta eller två till detta med ett ägg och sen så!

3. Mitt jobb gör att jag alltid springer omkring med en lättare senildemens. Idag förnekade jag in i det sista att jag gett en klient en besökstid från en annan kollega. Kollega var dock helt övertygad om att jag fått tiden. Jag snäste ovänligt och bestämt att så var icke fallet. När vi träffa klienten sa han att att han fått all info från mig redan. jaha, har du utbrast jag överraskat och hjärnkontoret rasslade igång, dock utan den blekaste kopplingen. haha, herre gud, hur blir jag på ålderns höst?

Är det någon mer än jag som dragit några häftiga slutsatser idag?

X

Kommentarer
Postat av: Stina

Ja, jag kan konstatera att det är grymt skönt att plugga!! Gick upp halv tio, har spenderat eftermiddagen med Erik och Karin och fikat med Karin S på kvällen. Börjar först kl 14 imorn =) Med andra ord, LIVET ÄR HÄRLIGT =)

2008-11-04 @ 21:40:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback