Pretty in pink

Så tog jag mina rosa kalasbyxor och dagen till ära min rosa ögonskugga och skuttade till jobbet. Då jag kallas Rosa man man tro att jag alltid har rosa men icke, faktiskt rätt sällan. Idag vill jag förtydliga att jag är en rosa Karin!

Först blev det lunch på
detta ställe. För er som älskar lax och bor på västkusten så är det verkligen något som måste upplevas. Om ni inte bor på västkusten ska det också upplevas. Jättegod mat och har massa olika påhittiga saker!

Sen blev det någon form av utbildning/handledning och som vanligt blev det kanonlyckat. Jag har sagt det förr men säger det igen. Fan jag har verkligen världesn bästa arbetsplats, det är sjukt vilken bra arbetsgrupp vi är. Synd att det ska ligga så långt ifrån kära Götet...

Nu sitter jag här och diggar lite old music, inte bara hittade jag gamla dagböcker utan har hittat massa gamla Cd-skivor som jag bränt under början av 2000-talet som jag nu lyssnar på. Jag har döpt skivorna till diverse namn, vad sägs om; Pop som heter duga, den absurda boyband skivan, SUGEN, vad fan är det här mix, den ambivalenta mega hit collection. Ingen av titlarna berättar egentligen om vad det är på skivorna vilket blev en rolig överraskning.

Dags att boka biljetter hem till Örebro i helgen....tjipp och hajk!

X

Kommentarer
Postat av: Stina

Så det var "sugen" som gällde redan då ;) Inget om "mannaminne"... ???
Ha så skoj i Öret!! Jag ska skoj i Götet ;)
Kram

2008-03-12 @ 21:19:11
Postat av: Helena

Hem till mamsen och papsen. Hoppas han är piggare än när vi var där.

Postat av: Karin

Stina: Ja, redan då var karin en sugen en =) Haha! mannaminnet var inte ett ord i mitt förråd dock!Jag ska ha skoj i öret så får du ha det kul hemma hos mig!Kram

Helena: ja, hem ljuva hem! Ska bli mysigt. pappa är lite bättre enligt källor!Så hoppas nu detta går bra!

2008-03-13 @ 08:45:37
Postat av: Syvernathalie

Thanks for your enjoyable site, many good times had ja!

2009-08-25 @ 11:14:49
URL: http://syvernathalie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback