Dream a dream for me

SM i svårtolkad dröm inatt.

Jag var på min examensfest på Valand igen snyggare än nånsin. Jag hade på mig ett par knälånga rosa strumpor, med en rosa ADIDAS kjol och en militär färgad topp. Det var någon form av dans och jag kunde dansa breakdance, helt fantastiskt ju. Festen var sådär, jag kände inte så många men sen efter festen skulle vi åka till Sälen med Sälen gänget 2008. Tyvärr åkte vi vilse och hamnade någonstans på the countryside i USA. Vi fick bo hos en familj med typ 100 barn, som bodde i ett asstort hus. Sen stannade vi där och levde loppan. Jag vaknade när jag och mamman i familjen skulle åka till det största närliggande staden, damn it!Jag hade hoppats få shoppa i the US and A.

Hoppas verkligen detta är en sanndröm eller att någon försöker säga mig något....

Nu ska jag to the jobb för en "kort" dag. Utbildning och lunch för avtackning av en kollega! Tjing!

X

Kommentarer
Postat av: Mingla ♥

Vilken mysig blogg du har ♥

Postat av: Stina

Tycker det låter som om det är dags för Sälen igen, men att vi ska parta loss i Mora, som väl är den närmaste "staden"... Och vi ska ta med oss alla barn vi känner till Sälen!!! Så tolkar jag den ;)
Kram på dig vännen!! och börja packa till Sälen!!
(Själv börjar jag packa till Götet, flyttar sista juni!!!)

2008-03-12 @ 10:45:29
Postat av: Karin

Mingla: tackar =)

Stina: haha, du gjorde en snabb analys och jag håller med dig! Dags att dra men först drar vi ju på solsemester!!! Ses snart hemma i Götet där du hör hemma, då blir det livat igen, tjjiihooooo! KRAM!

2008-03-12 @ 19:08:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback