Revy är inte min kopp av te

Såhär står det i Metro idag:

Alla Örebroare kan andas ut. Revyfiguren Hjalmar Berglund stannar i staden...I tisdags kväll kom revymakaren Peter Flack överens med kommunen om att stanna kvar i Örebro med sin verksamhet. Flack hotade nyligen med att lämna Örebro för att sätta upp sin revy "på kryss med Hjalmar" på valsverket i närliggande Degerfors i höst.

*Suck*, vad ska man säga? Detta skrivs som fd Örebroare, men hallihallå, vadå andas ut? Jag hade fan varit själaglad om Hjalmars båt kryssade vidare mot andra mål. Så jävla skoj är inte en medelålders man som pratar på närkingska med en tofs på skallen eller? Jag gör det där minst lika bra. Sen förstår ju jag med att det är bra för Örebro med people som kommer för att se detta, ja ni läste rätt. Folk vallfärdar till örebro för att se detta spektakel. Jag avskyr det, tycker det är lika torrt som fnöske. Sen tycker jag det är spännande att Flack himself hotar hit och dit, haha! Galet! Örebro under the spell of satan himself, Mr Flack, haha (skämt alltså)!. men han ska ha cred för att han kom på en himla käck affärsidé, jag ska fila lite på mina egna här, hehe!

Alla som gillar Hjalmar, please stand up =)

X

Kommentarer
Postat av: Helena

Jag sitter fast förankrad i stolen. Hälsa mamma i morgon. Där ser man, kul att man kan överraska lite ibland. Innan Bob lyssnade jag på Cat Stevens..

Postat av: eremo

Ja o det vet du väl att ALLT som står i tidningen är sant, särskilt det som står i Metro. DET är en pålitlig blaska det.
Klart som fan att Flack ska bli kvar i stan. Det genererar massa jobb + att näringslivet åker med i framgången ocå. Tänk alla hotell som får gäster som kommer långvägas.
Ja min poäng var alltså att Flack kanske inte hotade så jävla mkt, men det är ett värdeladdat ord som är tacksamt att använda i skriven text och att Flacks revy är bra för Örebro.
Punkt slut.

2008-01-19 @ 16:05:25
URL: http://eremo.blogg.se
Postat av: Karin

Helena: cat Stevens var lite mer väntat tror jag =)

Eremo: Haha, ja jag skrev ju det med. Att det är bra för Örebro och att det genererar pengar, så jag tycker det är bra. men artikeln, som förvisso säkert var lite ställdp på sin spets var så absurd,haha!Jag visste inte att du var ett sånt stort fan (nu retas jag,. hihi).

2008-01-21 @ 13:08:28
Postat av: eremo

det vet du mkt väl. jag har ju tryckt upp t-shirtar där det står: "Rör inte min Hjalmar!"

2008-01-21 @ 19:27:12
URL: http://eremo.blogg.se
Postat av: Karin

Eremo: det visste jag såklart, du är mer förutsägbar än du tror! Haha...Puss på nosen!

2008-01-21 @ 21:35:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback