Detta visste du inte va?

Nu så, dags att göra en sån där lista som cirkulerar in the bloggdjungel. Allt för att lära känna mig bättre (för det förstår jag ju är allas mål i livet).

5 onödiga saker du kanske inte visste om mig och antagligen inte behöver veta heller.


1. Jag har varit på fest med två medlemmar i the Darkness =) Ni som inte vet vilka de är, trist läge. Om ni tittar på
detta kanske det ringer en eller två klockor.

2. Min kräkreflex går igång på välling. Jag kan knappt känna lukten utan att börja hulka. Att jobba med äldre är svårt med denna överkänslighet vill jag lova, då jag under min tid på äldreboendet hade väldiga problem. Den lukten är så vidrig, vidrig vidrig och ännu mer vidrig! Jag skulle nog hellre dricka kloakvatten än välling.

3. Jag har faktiskt testat att ligga på en spikmatta då Spottkobran (fd Dirty D) hade en sån. Han använde den i avslappningssyfte varje kväll. Då jag inte är den som är den ville jag med terra. Det var till en början lite konstig men är rätt avslappnade och behagligt efter en stund. Denna merit funderar jag på att ha med på min CV.

4. Jag är väldigt hederlig och det närmsta kriminalitet jag kommit är att jag cyklat utan lyse och tagit några godisbitar när pappa jobbade i affär. Jag har aldrig vågat snatta eller liknande MEN under mina vilda år i London gjorde jag något högst kriminellt (fast inte med mening vill jag betona). Jag tror jag skulle kunna ha blivit arresterad för skadegörelse. Jag råkade tillsammans med några goda vänner ha sönder en toalett på ett uteställe. Vi lyckades spräcka porslinsstolen då vi skulle öppna en flarra vin (lååång historia) Nu kan ni undra hur man får idén att öppna en vinflarra mot en toa och det frågar jag mig med ibland. Kanske har det med alkoholintag att göra, då försvinner delar av vettet. Detta är det mest kriminella jag gjort och fy för mig. Mitt försvar till det hela är att jag var ung och dum. Nu är jag gammal och ännu mer dum...

5. Jag har haft oerhörda komplex för min näsa och har haft sen jag var liten. Fast på äldre dagar håller jag och min näsa på att bli vänner. Om vi nu ska tillbaka till den galna London tiden så fick jag faktiskt höra mycket om min näsa. Den ena händelsen var ju rätt söt. En kille som sa att min näsa såg ut som en skidbacke (ingen puckelpist) och han gillade verkligen att åka skidor =). Den andra händelsen var mer bisarr. Jag och några vänner satt och fikade. En man tittar in genom fönstret där vi satt. Han kom in och sa följande:

Alltså sweetie, du är snygg och så där men den där näsan, det var ingen höjdare!

Ehhhhhhhh, vad säger man då? Sen vände han bara på klacken och gick. Jag är fortfarande inte riktigt säker på som var fel med honom och hur man tar en sådan sak.

Ja, nu vill jag ju att ni som har bloggar följer med på tåget, kom igen nu! Ni andra kan skriva i kommentarer! I dare you....

X

Kommentarer
Postat av: eremo

jag har aldrig nånsin under de åren vi känt varandra ens reflekterat över din näsa. detta var verkligen en nyhet. ja det var fan alla punkterna. men vad är det för annorlunda med din näsa?

Postat av: Karin

Eremo: Då har du lärt dig något nytt om mig. Min näsa är bred och väldigt stora näsborrar, de blir grymt stora när jag skrattar! sant....

2008-01-31 @ 22:08:09
Postat av: Bilalgunn

I came upon this site a while back, I love it. It is great for anyone who interested in this subject. It is in my favorites. Thanks, you done a superb job!

2009-06-30 @ 08:57:40
URL: http://bilalgunn.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback