Long time no see!!!

Satan i gatan, det var ett tag sen. Det har varit en hektiskt helg med flytt och grejer men nu kan jag äntligen pusta ut med några några konstateranden i min ryggsäck:
  • Min nya lägenhet är topp tre av det bästa som hänt mig, konkurerar om första platsen där min födelse är.Den är så fin, så praktisk, så stor, så underbar <3
  • Monsunregnet som nu faller i Götet är inte bra för en tös utan paraply, regnjacka samt ett par trasiga gummistövlar. Idag kom jag hem som en dränkt katt.
  • Min couscous maträtt med blomkål, broccoli, squash och andra goa grejer är mycket god då den äts nu vid mitt fina köksbord!Tjiihooooooo!
  • Kundtjänsten på Glocalnet får dagens ris då det tog en halv livstid och när jag väl kom fram var de bara konstiga och svarade knappt på tilltal, väx upp glocalnet och skaffa er ett jobb!
  • Den här flytten var den smidigaste i mannaminne, tur att man har fina vänner som hjälper till
  • Automatbilar är stabilt läge, man bara gasar och bromsar, kan knappt gå fel...
Nu ska jag ta mig en dusch i mitt fina helkaklade badrum, tjiiiihoooooooo!

X

Kommentarer
Postat av: Stina

Härligt att se att så många konstateranden var så positiva =) Ser fram emot ett besök i lägenheten i helgen =) Stor kram!!

2008-08-04 @ 19:25:39
Postat av: Stina

Härligt att se att så många konstateranden är positiva och att du trivs så bra i lägenheten redan =) Ska bli skoj att komma och hälsa på i helgen =) Stor kram

2008-08-04 @ 19:26:35
Postat av: Linda-Sara

När får jag komma på besök? :)

Postat av: Katariina

Roligt att höra att du trivs så bra! Ser fram emot att få komma och hälsa på och se hur du har det i nya lägenheten. Nu är jag ju "ledig" en bra tid framåt så nog ska jag hinna med en och annan tripp till Göteborg. Du tar väl emot mig och bebben senare i höst eller i vinter?



Många kramar till dig vännen!

2008-08-06 @ 20:04:43
Postat av: Karin

Stina: Ja, det ska bli trevligt att få hit dig i helgen...



Linda-Sara:Du får komma i helgen ju, och kramas lite, hihi...



Katariina: Du och sötnosen till bebisen får såklart komma, nu kommer den ju snart!jag ser framemot att träffa det lilla undret! Kramar

2008-08-07 @ 20:31:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback