Im back again!

Huga huga, nu är jag tillbaka in the bloggdjungel, jag är lite mer utvilad även om semester tarmen suger något otroligt. Jag tittade i min kalender och första veckan som det ser ut som det kan vara möjligt med ett sådant nöje är slutet av oktober så jag smider planer mina vänner, stora planer. Jag ska bara involvera de som ska vara med i mina planer, hehe.

Jag vet att jag gnäller om att jag behöver semester och det kanske är lite tröttsamt, men då ska ni veta vad jag tycker, haha. Känns som tillvaron är svår att hänga upp på något då man vet att man skall jobba till livets slut (känns ju så). I ungdomens dagar kunde man jobba en månad i sträck utan att ana tröttheten ens, man hade flera jobb och hann även med att vara stupfull däremellan (yes, im överdriving a bit). Men jag har blivit väldigt stresskänslig och i behov av vila såhär på ålderns höst och kanske hänger det ihop med yrkesval med. Dagarna kan ofta vara rätt tunga.

Men hur som, är lite mindre trött efter en skön och trevlig helg. Veckan har gått fort och snart är det helg igen, Yihaaaaaa.

Nu ska jag laga mig lite god mat och feel the vibes i mitt paradis,Casa de primo =)

X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback