I kissed a girl and I like it

I kissed a girl and I liked it

Det måste ändå vara min inflyttningsfests tema och förresten hela helgens, haha. Då syftar jag alltså på låten som förövrigt är en grymt bra låt för er som vill poppa. Med detta sagt vill jag dementera att det var en lesbisk orgie på festen som det kanske låter. Låten har inget med tjejen i filmen som det heter eller nåt, hehe.... Den har satt sig i mitt huvud och har liksom varit mitt mantra i helgen, haha.

I helgen har Eremo varit här och tokat, det har varit väldigt trevligt och det har som sagt varit rätt mycket tok med krossade vinkaraffer och galna upptåg.Så får nog göra det klart en gång till här då människor varit oroliga. Mitt fönster gick alltså ej sönder. Det är eremo som ägnar sig åt Aftonbladsjournalistik och försöker skapa löpsedlar här =) Min inflyttningsferre i lördags var hur trevlig som helst med mycket folk, mycket bål och dricka och allmänt trevligt så jag är glad i hatten.

Över lag känns det som saker och ting har lugnat ned sig lite och livet har lite kommit ikapp mig, då på ett bra sätt. Jag har hittat lite glöd som gör att energin nivån är högre och det gör gott!

Nej nu jävlar, nu ska det ätas!

X

Kommentarer
Postat av: eremo

att jobba på AB är min våta dröm

Postat av: Stina

Har också gått och nynnat på låten hela helgen och idag =) Den sätter sig, helt klart =) Tack för en skojig fest! Ser fram emot att träffa dig snart igen! Kramar

2008-08-26 @ 00:18:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback